dnik Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Οχι, στέλνει μόνο το αρχείo jar. ΟΚ. Έπαιξε κανονικά. Ευχαριστώ. Παίζει βέβαια ώς εφαρμοφή. Δεν μπορεί να παίξει σαν note στο calendar? Στο δικό μου nokia 6233 παίζει σαν note. :) Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Eιναι εφαρμογη , δυστυχως δεν μπορει να σου υπενθυμιζει γιορτες με καποιον ηχο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camel555 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Οσον αφορα το προβλημα με το bluetooth, αγορασα προσφατα το Velo bc-23 απο την wind και δουλευει (εδω και 3 μερες) κανονικοτατα και χωρις διακοπες. Πριν απο αυτο ειχα το iTech clip-v το οποιο παρουσιαζε συνεχεια διακοπες, το κινητο μου εχει λογισμικο εκδοσης 5. Μπραβο στον φιλο που ανακαλυψε το συγκεκριμενο bluetooth clip:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Οσον αφορα το προβλημα με το bluetooth, αγορασα προσφατα το Velo bc-23 απο την wind και δουλευει (εδω και 3 μερες) κανονικοτατα και χωρις διακοπες. Πριν απο αυτο ειχα το iTech clip-v το οποιο παρουσιαζε συνεχεια διακοπες, το κινητο μου εχει λογισμικο εκδοσης 5. Μπραβο στον φιλο που ανακαλυψε το συγκεκριμενο bluetooth clip:) Βρε παίδες μην ψάχνεστε ποιο bt δουλεύει και ποιο όχι. Η NOKIA μου είπε ότι το γνωρίζουν ότι υπάρχει πρόβλημα και στην επομενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει αναβάθμιση ειδικά για αυτό το πρόβλημα. Τηλεφωνήσετε στο 8011166542 (Νοκια) και θα σας πουν το ίδιο. Υπομονή λοιπόν μια βδομάδα και μην ψάχνετε το μαγικό bt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Βρε παίδες μην ψάχνεστε ποιο bt δουλεύει και ποιο όχι. Η NOKIA μου είπε ότι το γνωρίζουν ότι υπάρχει πρόβλημα και στην επομενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει αναβάθμιση ειδικά για αυτό το πρόβλημα. Τηλεφωνήσετε στο 8011166542 (Νοκια) και θα σας πουν το ίδιο. Υπομονή λοιπόν μια βδομάδα και μην ψάχνετε το μαγικό bt Με απατάει η μνήμη μου ή αυτό το πράγμα το ακούμε απο τότε που βγήκε το τηλέφωνο ? :lol: Anyway, εγω έχω πάρει το BH-900 της Nokia και δουλεύει άψογα. Έχει και συρώμενο βραχίωνα οπότε πλησιάζει περισσότερο στο στόμα. κατι άσχετο, η λειτουργία "καθαρότητα φωνής" που έχει το 6300 δουλεύει ? έχετε παρατηρήσει ουσιαστική βελτίωση σε θορυβώδη περιβάλλοντα? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Βρε παίδες μην ψάχνεστε ποιο bt δουλεύει και ποιο όχι. Η NOKIA μου είπε ότι το γνωρίζουν ότι υπάρχει πρόβλημα και στην επομενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει αναβάθμιση ειδικά για αυτό το πρόβλημα. Τηλεφωνήσετε στο 8011166542 (Νοκια) και θα σας πουν το ίδιο. Υπομονή λοιπόν μια βδομάδα και μην ψάχνετε το μαγικό bt Τα ίδια έλεγαν και για την 5 και για την 5.50 οπότε μην ενθουσιάζεσαι. Βέβαια η 5.50 έλυσε αρκετά προβληματα με τα BT αλλά οχι ολα. Παραμένει το μοναδικό μελανό σημείο του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Με απογοήτευσε η ΝΟΚΙΑ με αυτό το κινητό... Είναι δυνατόν το 2007 να βγάζει μοντέλο κινητού που να μην είναι συμβατό με πλειάδα bluetooth ακουστικών; Ήμαρτον! Δηλαδή πρέπει να τρέχω να αλλάζω ακουστικό τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 τελικά μου έκανε τα ίδια κ μένα...το έδωσα στην μάνα μου. δεν την παλευα άλλο με τις ιδιοτροπίες του. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjj Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Παιδιά, Εγώ έχω το Jabra ΒΤ125 και δουλεύει άψογα εδώ και ένα μήνα. Βέβαια τώρα το jabra μου κοστίζει €39,00 ενώ όταν το αγόρασα εγώ πριν ένα περίπου χρόνο, έκανε €22,00....(no comments) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris000 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 μηπως έχει βρεί κάποιος λυση για την αποστολη sms με ελληνικους χαρακτηρες μεγεθους 160 και οχι 70 που ειναι τωρα???? ευχαριστω σημειωση οτι με αγγλικους χαρακτηρες στελνει 160 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 μηπως έχει βρεί κάποιος λυση για την αποστολη sms με ελληνικους χαρακτηρες μεγεθους 160 και οχι 70 που ειναι τωρα???? ευχαριστω σημειωση οτι με αγγλικους χαρακτηρες στελνει 160 ... Μηνύματα-Ρυθμισ.μηνυμ.-Μηνύματα κειμένου-Υποστίριξη χαρακτ.-Περιορισμενη Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Έχει δοκιμάσει κανείς το κινητό με αυτή τη συσκευή bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woman Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Παιδια μια βοήθεια :O Με card reader πέρασα όλα αυτά που είχε η κάρτα μνήμης (αυτή που υπήρχε στο κινητό με την αγορά) στο pc και μετά αντέγραψα όλα αυτά τα αρχεία σε μία νέα κάρτα μνήμνης που αγόρασα 2 GB. Όμως οι εφαρμογές που υπήρχαν στον φάκελο "Συλλογή" όπως π.χ. opera mini, presenter, sensor κλπ, ναι μεν τις πέρασε, αλλά λέει "μη έγκυρη εφαρμογή". Γιατί?? Έχετε καμιά ιδέα? Υ.Γ. : να πώ ότι την στιγμή της μεταφοράς από την αρχική κάρτα στο pc μου έβγαλε ότι ορισμένα αρχεία απαιτούν άδεια, πάτησα οκ, αλλά δεν μου τα αντέγραψε τελικά.... :(:X Παράθεση "Η λήθη οδηγεί στην τραγική επανάληψη" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Paidia enimerwtika sas lew oti ir8an oi prosopseis!!! 8a kanw tin lista me vasi twn pm pou mou steilate gia na sas enimerwsw olous sas kai na sas dwsw ton ari8mo mou gia na epokinwnisete mazi mou tilefwnika gia na kanonisoume tin apostoli twn prosopsewn!!!I timi telika einai akrivws 25 eyrw to kommati:):D:p;) Filika Kai Kali Xronia Scottas-Nikolas:D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexst13 Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Η NOKIA μου είπε ότι το γνωρίζουν ότι υπάρχει πρόβλημα και στην επομενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει αναβάθμιση ειδικά για αυτό το πρόβλημα. Τηλεφωνήσετε στο 8011166542 (Νοκια) και θα σας πουν το ίδιο. Υπομονή λοιπόν μια βδομάδα και μην ψάχνετε το μαγικό bt Αντε να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Παιδια μια βοήθεια :O Με card reader πέρασα όλα αυτά που είχε η κάρτα μνήμης (αυτή που υπήρχε στο κινητό με την αγορά) στο pc και μετά αντέγραψα όλα αυτά τα αρχεία σε μία νέα κάρτα μνήμνης που αγόρασα 2 GB. Όμως οι εφαρμογές που υπήρχαν στον φάκελο "Συλλογή" όπως π.χ. opera mini, presenter, sensor κλπ, ναι μεν τις πέρασε, αλλά λέει "μη έγκυρη εφαρμογή". Γιατί?? Έχετε καμιά ιδέα? Υ.Γ. : να πώ ότι την στιγμή της μεταφοράς από την αρχική κάρτα στο pc μου έβγαλε ότι ορισμένα αρχεία απαιτούν άδεια, πάτησα οκ, αλλά δεν μου τα αντέγραψε τελικά.... :(:X Ειχες αλλαξει την ρυθμιση στο pc σου ωστε να φαινονται και τα "κρυφα" αρχεια ? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woman Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Ειχες αλλαξει την ρυθμιση στο pc σου ωστε να φαινονται και τα "κρυφα" αρχεια ? εε..?? οχι. Τι είν' τούτο?? Παράθεση "Η λήθη οδηγεί στην τραγική επανάληψη" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 http://imageshack.gr/files/7k77mi2lspxb3kr0ko05_thumb.jpg http://imageshack.gr/files/6mwa85s52yh0klywqpr1_thumb.jpg Oriste kai oi fotos!!!:D:D:D:happy::lol::p;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Παιδια μια βοήθεια :O Με card reader πέρασα όλα αυτά που είχε η κάρτα μνήμης (αυτή που υπήρχε στο κινητό με την αγορά) στο pc και μετά αντέγραψα όλα αυτά τα αρχεία σε μία νέα κάρτα μνήμνης που αγόρασα 2 GB. Όμως οι εφαρμογές που υπήρχαν στον φάκελο "Συλλογή" όπως π.χ. opera mini, presenter, sensor κλπ, ναι μεν τις πέρασε, αλλά λέει "μη έγκυρη εφαρμογή". Γιατί?? Έχετε καμιά ιδέα? Υ.Γ. : να πώ ότι την στιγμή της μεταφοράς από την αρχική κάρτα στο pc μου έβγαλε ότι ορισμένα αρχεία απαιτούν άδεια, πάτησα οκ, αλλά δεν μου τα αντέγραψε τελικά.... :(:X επειδή αυτές οι εφαρμόγές που προυπάρχουν στην κάρτα μνήμης είναι κλειδωμένες και δεν αντιγράφονται, βάλε την παλιά σου κάρτα στο κινητό και μετακίνησε τις εφαρμογές στη μνήμη συσκευής. Βάλε τώρα την καινούρια σου κάρτα μνήμης και κάνε μετακίνηση από τη μνήμη συσκευής στην κάρτα μνήμης. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woman Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 επειδή αυτές οι εφαρμόγές που προυπάρχουν στην κάρτα μνήμης είναι κλειδωμένες και δεν αντιγράφονται, βάλε την παλιά σου κάρτα στο κινητό και μετακίνησε τις εφαρμογές στη μνήμη συσκευής. Βάλε τώρα την καινούρια σου κάρτα μνήμης και κάνε μετακίνηση από τη μνήμη συσκευής στην κάρτα μνήμης. :) ααα.. μαλιστα.. Ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω Παράθεση "Η λήθη οδηγεί στην τραγική επανάληψη" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
partem Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Ψάχνω αρκετές μέρες στο inteρnet για ένα retractable hands free για το Nokia 6300. Εχω βρει τα παρακάτω και αναρωτιέμαι αν είναι συμβατά http://www.ziplinq.com/retractable-cable-handsfree.html Αναρωτιέμαι αν το Hands-Free Headset for Nokia (Version 1) w/ Plug είναι συμβατό. Στον πίνακα δεν το εμπεριέχει αλλά το βύσμα φαίνεται το ίδιο κλασικό που έχουν τα Nokia hands free. Επίσης αναρωτιέμαι αν το Hands-Free Headset for Nokia w/ 2.5mm Jack, Treo, & Palm* με τον 2.5 mm Jack connector θα είναι συμβατό. Ευχαριστώ για την βοήθεια σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Absinthe Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Παιδια, μηπως εχει κανεις το κινητο με το handsfree samsung wep200 για να μου πει αν εχει προβληματα ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Παιδια, μηπως εχει κανεις το κινητο με το handsfree samsung wep200 για να μου πει αν εχει προβληματα ή οχι? Το έχω εγώ και έχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Παιδιά sorry που ξανα ποστάρω για το ίδιο θέμα αλλά έχει μήπως κάποιος το I.TECH CLIP IIS BLUETOOTH STEREO CLIP HEADSET? Έχει προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 τελικά μου έκανε τα ίδια κ μένα...το έδωσα στην μάνα μου. δεν την παλευα άλλο με τις ιδιοτροπίες του. +1 !! Σε μερικές μέρες μάλλον θα αποκτήσει και η δική μου μητέρα ενα 6300 :lol:. Κάτσε και θα δείς!! Το ΒΤ του είναι για πέταμα. Προσπαθώ να το συνδέσω με το PC (σαν hands-free) και 8 στις 10 φορές ΔΕΝ δουλεύει. Τη μία δείχνει οτι συνδέεται αλλά δεν κάνει τίποτα, την άλλη λέει "Σύνδεση bluetooth απέτυχε", τις μισές φορές ανοίγει απευθείας την εισερχόμενη κλήση (του έχω ορίσει το αντίθετο) ενώ τις άλλες μισές ή δουλεύει κανονικά ή δε συνδέεται καθόλου.... Το δε PC suite, για να κάνει σύνδεση μέσω ΒΤ, πρεπει να έχω κάνει νηστεία + εξομολόγηση! Αλλιώς δεν... Για πέταμα :mad: Ενώ ενα SE W810i του αδερφού μου δουλεύει ΠΑΝΤΑ!:worry: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts