Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6300

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με τι τροπο προσπαθεις να συνδεθεις? ΒΤ, καλωδιο? Τι λειτουργικο εχεις?

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα κυκλοφορήσουν αυτά τα χρώματα εδώ?

Το μαύρο παραμένει το ομορφότερο πάντως..

Δεν γνωριζω αν κυκλοφορησουν στην Ελλαδα ...

Συμφωνω, το μαυρο ειναι ομορφοτερο , το κοκκινο ειναι συμπαθητικο και το ασπρο δεν μου αρεσε καθολου ...

εδώ και αρκετές μέρες προσπαθώ να συνδεθώ με το PC με την βοήθεια του NOKIA SUITE V.6.83 κ' βλέπω ότι δεν αναγνωρίζει το τηλέφωνο.Γιατί?

Συνδεομαι μια χαρα μεσω BT με το nokia pc suite 6.84 .

Μπες και κατεβασε το νεο version.

Με επιφυλαξη, νομιζω οτι ειχε το SP2 στα requirements φιλε.

Ωραιο το μαυρο αλλα και το κοκκινο μια χαρα θα ειναι.

Και εδω να μην κυκλοφορησουν δεν υπαρχει τροπος να μαθουμε που κυκλοφορουν και να τα παραγγειλουμε απ'εξω;

Εφοσον θα ειναι αυθεντικα νοκια θα υπαρχει προβλημα να μας τα εγκαταστησουν σε ενα nokia shop εδω περα;

LG G8s Black

Νικόλας

Συμφωνώ και γω οτι το μαύρο ειναι το πιο όμορφο. Το κόκκινο και το άσπρο δείχνουν λίγο περίεργα στις φωτογραφίες, ας περιμένουμε όμως να τα δούμε και από κοντά...

Με επιφυλαξη, νομιζω οτι ειχε το SP2 στα requirements φιλε.

To install and run Nokia PC Suite applications, you need:

Windows 2000 with Service Pack 4, or Windows XP 32 & 64 bit (Professional, Home Edition, Media Center Edition or Tablet PC Edition), or Windows Vista 32 & 64 bit

Installing drivers for connectivity cables requires Windows 2000 with Service Pack 4, or Windows XP with Service Pack 1 or Service Pack 2.

Άρα κάνει και το SP1

Γενικά έχει προβλήματα το Nokia PC suite. Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις. Κατέβασε και τρέξε το Nokia PC Suite Cleaner και εγκατέστησέ την πιο καινούρια έκδοση

Το pc suite δουλεύει και με SP1. Αλλά γενικά είναι προβληματικό πρόγραμμα. Και σε εμένα αν και βλέπει το κινητό (με καλώδιο) στο connection manager, η εφαρμογή που κάνει backup αρνείται να το δει ορισμένες φορές.

Διαπιστωσα οτι ανοιγωντας την καμερα για να τραβηξω φωτογραφια εμφανιζεται μια κοκκινη γραμμη σε ολες τις φωτο στο πανω μερος. (βλ. συννημενα)

Η γραμμη φαινεται και στην προεπισκοπιση ας πουμε, δλδ και πριν τραβηξω την φωτο.

Παρεπιπτωντος μετα απο ενα μηνα και κατι ψιλα ξαναπηρα το 6300 στα χερια μου απο την νοκια με διορθωμενο το προβλημα.

Εντος εγγυησης παντα, αλλα 37 μερες ρε παιδια ....:mad:

LG G8s Black

Νικόλας

Σήμερα μίλησα με την Νοκια και μου είπαν ότι το νέο FW (σχετικά με το ΒΤ) είναι έτοιμο αλλά κάνουν βετα δοκιμές και δεν το δίνουν σε χρήστες. Μήπως να κάνουμε μια ομαδική επιστολή και να το στείλουμε έξω?

Σήμερα μίλησα με την Νοκια και μου είπαν ότι το νέο FW (σχετικά με το ΒΤ) είναι έτοιμο αλλά κάνουν βετα δοκιμές και δεν το δίνουν σε χρήστες. Μήπως να κάνουμε μια ομαδική επιστολή και να το στείλουμε έξω?

τζάμπα κόπος! στου κουφού την πόρτα πάρε την πόρτα και φύγε!:lol:

Αρα εχει αναγνωριστει το bug επισημα απο τη ΝΟΚΙΑ.

Εχω παρατηρησει οτι οταν ειμαι σε χωρο με φασαρια και μιλω στο τηλεφωνο, ο συνομιλητης μου δεν ακουει τη φασαρια αλλα μονο εμενα ενω μερικες φορες ακους σχολια: Σε ακουω με διακοπες κλπ.

Αυτο που καταλαβα ειναι οτι το 6300 "κοβει" το θορυβο του χωρου και μαζι μ' αυτον που και που και τη φωνη.

Εμένα παιδιά γιατί δεν το κάνει με το ΒΤ αυτό το πράγμα; Μιλάω καμπάνα και χωρίς καμία διακοπή. Και έχω το πιο φθηνιάτικο ΒΤ της αγοράς, με 19 ευρώ ένα VELO. Δεν ξέρω αν με την προηγούμενη έκδοση 4.70 το έκανε, δεν είχα πάρει ΒΤ έως τότε, αλλά μέσω υπολογιστή το αναβάθμισα στην 5.00 έκδοση και μετά από λίγες μέρες πήρα και το ΒΤ και δούλευε μια χαρά. Μπορεί με την αναβάθμιση να ξεπεράστηκε το πρόβλημα, δεν ξέρω. Πάντως δοκιμάστε να το αναβαθμίσετε.

Εμένα παιδιά γιατί δεν το κάνει με το ΒΤ αυτό το πράγμα; Μιλάω καμπάνα και χωρίς καμία διακοπή. Και έχω το πιο φθηνιάτικο ΒΤ της αγοράς, με 19 ευρώ ένα VELO. Δεν ξέρω αν με την προηγούμενη έκδοση 4.70 το έκανε, δεν είχα πάρει ΒΤ έως τότε, αλλά μέσω υπολογιστή το αναβάθμισα στην 5.00 έκδοση και μετά από λίγες μέρες πήρα και το ΒΤ και δούλευε μια χαρά. Μπορεί με την αναβάθμιση να ξεπεράστηκε το πρόβλημα, δεν ξέρω. Πάντως δοκιμάστε να το αναβαθμίσετε.

Έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα το έχουν αυτοί που το αγόρασαν με V.5.00

Έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα το έχουν αυτοί που το αγόρασαν με V.5.00

Επειδή αγόρασα το κινητό 2 φορές και με τις δυο εκδόσεις, σε διαβεβαιώ ότι το πρόβλημα αυτό προϋπήρχε και υπάρχει.

Και εγω δεν εχω προβλημα με ενα φθηνο ΒΤ TURBOX (Μαλλον ειναι βιτσιο του κινητου θελει φθηνα ΒΤ

:)

Και εγω δεν εχω προβλημα με ενα φθηνο ΒΤ TURBOX (Μαλλον ειναι βιτσιο του κινητου θελει φθηνα ΒΤ

Τι να πω, να δοκιμάσω και με φθηνό :)

Παιδια τα πραγματα ειναι απλα:

Το κινητο σε προηγουμενες εκδοσεις του ειχε προβλημα. Επειδη τοπροβλημα ειναι πολυ σοβαρο, η ΝΟΚΙΑ ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να το αντικαταστησει με καινουργιο που να δουλευει ΑΜΕΣΑ.

Απλα απαιτηστε το...

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ρώτησα ένα φίλο μου που το έχει για το συγκεκριμένο θέμα και μου είπε ότι έχει το ίδιο πρόβλημα με σας. Δοκιμάσαμε να βάλουμε το δικό μου ΒΤ το φθηνιάρικο και δούλευε τζάμι το κινητό του! Μάλλον έχει πρόβλημα με συγκεκριμένα ΒΤ. Έβαλα κι εγώ το δικό του ΒΤ που είναι ένα της Νόκια και είχα πρόβλημα! Αν είναι δυνατόν! Μου είπε πως θα πάει να αγοράσει το ίδιο ΒΤ με μένα! Δεν ξέρω, αυτή η Νόκια θα μας τρελάνει! Το δικό μου ΒΤ είναι το Velo και το αγόρασα από κατάστημα Wind 19 ευρώ. Έχει και καλωδιάκι με ακουστικό, είναι ένα ασημί. Είναι το πιο φθηνό ΒΤ. Αν θέλετε δοκιμάστε το. Τι να πω...

Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ρώτησα ένα φίλο μου που το έχει για το συγκεκριμένο θέμα και μου είπε ότι έχει το ίδιο πρόβλημα με σας. Δοκιμάσαμε να βάλουμε το δικό μου ΒΤ το φθηνιάρικο και δούλευε τζάμι το κινητό του! Μάλλον έχει πρόβλημα με συγκεκριμένα ΒΤ. Έβαλα κι εγώ το δικό του ΒΤ που είναι ένα της Νόκια και είχα πρόβλημα! Αν είναι δυνατόν! Μου είπε πως θα πάει να αγοράσει το ίδιο ΒΤ με μένα! Δεν ξέρω, αυτή η Νόκια θα μας τρελάνει! Το δικό μου ΒΤ είναι το Velo και το αγόρασα από κατάστημα Wind 19 ευρώ. Έχει και καλωδιάκι με ακουστικό, είναι ένα ασημί. Είναι το πιο φθηνό ΒΤ. Αν θέλετε δοκιμάστε το. Τι να πω...

ακομα δουλευουν πολυ καλα με το 6300 τα samsung wep 200 και wep 410! τα εχω στο δικο μου!

ακομα δουλευουν πολυ καλα με το 6300 τα samsung wep 200 και wep 410! τα εχω στο δικο μου!

Άμα σου δουλεύει το 200 τι να πω; Είμαι γκαντέμης, δεν γίνεται αλλιώς. Και στα 2 κινητά που πήρα με 4.70 και 5 εκδόσεις, υπήρχε πρόβλημα με το συγκεκριμένο ΒΤ.

Ρε παιδια ακουστε μλκια.

Εφτιαχνα λιστες τραγουδιων με το Nokia pc suite και καποια στιγμη τρωει ενα σκαλωμα και μου δημιουργει απο μονο του κατι φακελους μεσα στην καρτα μνημης τους οποιους δεν με αφηνε να σβησω.

Κανω και γω ενα format, και απο κει και επειτα την καρτα της transcend του 1 GB την διαβαζει πλεον 477 ΜΒ.

To ανησυχητικο ειναι οτι την εβαλα και σε εναν usb card reader και απο κει το disk management των windows 477 mb την βλεπουν και δεν μπορω να την επαναφερω με τιποτα.

Ξερεις κανεις τι συμβαινει και πως να την επαναφερω; :(

LG G8s Black

Νικόλας

Ξέρει κανείς πώς μπορούμε να διαγράψουμε τις ρυθμίσεις που μας έρχονται από τον πάροχο (για MMS, κτλ.);

Πληκτρολογώντας *#335738# δε βγάζει τίποτα.

Επαναλαμβάνω το ερώτημα μήπως τυχόν κάποιος ξέρει την απάντηση.

Ευχαριστώ!

Επαναλαμβάνω το ερώτημα μήπως τυχόν κάποιος ξέρει την απάντηση.

Ευχαριστώ!

Με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ,δοκιμασες ?

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ρε παιδια ακουστε μλκια.

Εφτιαχνα λιστες τραγουδιων με το Nokia pc suite και καποια στιγμη τρωει ενα σκαλωμα και μου δημιουργει απο μονο του κατι φακελους μεσα στην καρτα μνημης τους οποιους δεν με αφηνε να σβησω.

Κανω και γω ενα format, και απο κει και επειτα την καρτα της transcend του 1 GB την διαβαζει πλεον 477 ΜΒ.

To ανησυχητικο ειναι οτι την εβαλα και σε εναν usb card reader και απο κει το disk management των windows 477 mb την βλεπουν και δεν μπορω να την επαναφερω με τιποτα.

Ξερεις κανεις τι συμβαινει και πως να την επαναφερω; :(

σίγουρα ειναι 1gb? απο την χωρητικότητα που λες μου φαίνεται 512mb! παράξενο γιατι δεν γίνεται να μειωθεί ο χώρος τις κάρτας!:wacko:

σίγουρα ειναι 1gb? απο την χωρητικότητα που λες μου φαίνεται 512mb! παράξενο γιατι δεν γίνεται να μειωθεί ο χώρος τις κάρτας!:wacko:

Ελα που γινεται....

Απο οτι καταλαβαινω κανωντας φορματ το κινητο πειραξε με καποιον τροπο το file allocation table(?) ή το boot sector (?) ή εν πασει περιπτωση το σημειο της μνημης που δηλωνει το μεγεθος της.

Το θεμα ειναι πως διορθωνεται .... :(

Και ναι σιγουρα ειναι 1GB αφου πριν το φορματ ειχα 927 MB αρχεια...

LG G8s Black

Νικόλας