Itchrist86 Δημ. February 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 εγω πάντος έχω την 3.06 αρα έχεις λύση!! blamis τι product code έχεις; Το product code είναι ένας επταψήφιος κωδικός και τον βρίσκεις στην ετικέτα πίσω από τη μπαταρία! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 φίλε blamis που βρήκες την 3.06? όλοι εδώ την 3.03 έχουν!! Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 έχω το ελληνικο αυτο που έχει στην πρωτη σελιδα που είναι για βαλκάνια!!να και μια φωτο!!:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 έχω το ελληνικο αυτο που έχει στην πρωτη σελιδα που είναι για βαλκάνια!!να και μια φωτο!!:) Έχει πολλά, ποιο απ’ όλα; 0540570 balkans 0540571 balkans 0540628 balkans 0540629 balkans 0548135 balkans 0548138 balkans Εφόσον τα βάζω όλα και μου βγάζει ως τελευταία τη 3.03, τι γίναιται ρε ****. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 αυτο που τελειωνει σε 571:rolleyes:!!!ρε παιδια εμενα δεν μου δειχνει καλα η καμερα μπορω να κανω κατι?;) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcosmo Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Έκανα επανεγκατάσταση της έκδοσης 3.0.3 του λειτουργικού και διαπιστώνω ότι έχει εξαφανιστεί η ελληνική γλώσσα. Δεν υπάρχει ούτε στις ρυθμίσεις γλώσσας. Τι μπορεί να συμβαίνει; Κάτι άκουσα ότι μπορεί το τηλέφωνο να είναι παραεισαγωγή. Λέτε να ισχύει. Τί κάμω τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Έκανα επανεγκατάσταση της έκδοσης 3.0.3 του λειτουργικού και διαπιστώνω ότι έχει εξαφανιστεί η ελληνική γλώσσα. Δεν υπάρχει ούτε στις ρυθμίσεις γλώσσας. Τι μπορεί να συμβαίνει; Κάτι άκουσα ότι μπορεί το τηλέφωνο να είναι παραεισαγωγή. Λέτε να ισχύει. Τί κάμω τώρα; Το κινητό σου είναι παρά-εισαγωγή! Για να περάσεις τα Ελληνικά θα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά αυτό τον οδηγό, βάζοντας όμως αυτό το product code: 0540571. Το Nemesis Service Suite το κατεβάζεις από εδώ. Το Nokia Software Updater το κατεβάζεις από εδώ.Σημείωση 1: Ο οδηγός που αναγράφω, αναφέρεται στο N73, αλλά η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια. Σημείωση 2: Κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης δεν πειράζεις το κινητό για κανένα λόγο. Σημείωση 3: Για να δουλέψει το NSS θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστή σου το Nokia PC Suite και να έχεις συνδεθεί τουλάχιστον μια φορά με αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 τι θ χρειαστω για ν κανω μια αναβαθμιση software!!??? κατι, εχω καταλαβει..πειτε μ χοντρικα... ευχαριστω!!:happy: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Tα γραφει ενα ποστ ποιο επανω ο @Itchrist86 Edit Yπαρχει και αναλογο θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=149909 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Γνωριζει κανεις αν θα βγει συντομα καποια νεα αναβαθμιση απο την Νοκια? Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Γνωριζει κανεις αν θα βγει συντομα καποια νεα αναβαθμιση απο την Νοκια? Δεν εχει αναφερθει κατι ... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Εχει καποια ενοχλητικα bugs... To τελευταιο εκ των οποιων που ανακαλυψα ειναι πως οταν εχεις το προφιλ Εξ.Χωροι επιλεγμενο, εχεις και ΒΤ συνδεδεμενο, και σε παρουν τηλεφωνο και πατησεις το αθορυβο, τοτε κανει ενα reboot μια χαρα.. μου θυμισε ημερες Ν73 και παρολιγο να το πεταξω οξω :rolleyes: ελπιζω να ασχοληθουν με αυτο το μοντελο εκει στα σκοτεινα γραφεια της Νοκια. Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Εχει καποια ενοχλητικα bugs... To τελευταιο εκ των οποιων που ανακαλυψα ειναι πως οταν εχεις το προφιλ Εξ.Χωροι επιλεγμενο, εχεις και ΒΤ συνδεδεμενο, και σε παρουν τηλεφωνο και πατησεις το αθορυβο, τοτε κανει ενα reboot μια χαρα.. μου θυμισε ημερες Ν73 και παρολιγο να το πεταξω οξω :rolleyes: ελπιζω να ασχοληθουν με αυτο το μοντελο εκει στα σκοτεινα γραφεια της Νοκια. Πωπω.. πιο πιθανο ειναι να σε χτυπησει κεραυνος απο το να κανεις ολα αυτα μαζι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Πωπω.. πιο πιθανο ειναι να σε χτυπησει κεραυνος απο το να κανεις ολα αυτα μαζι :lol: :lol:Ισως παραημουν περιγραφικος. Ομως ειναι μια κατασταση που ειναι συχνη σε μενα (λογω ΒΤ & αυτοκινητου) οποτε ειναι αρκετα εκνευριστικο. Σιγουρα δεν ειναι ενα "συχνο" προβλημα αλλα... εις αναμονη της αναβαθμισης. -δ Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Προς το παρόν, όταν σε παίρνουν τηλέφωνο, μην πατάς αθόρυβο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cougar Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Ρε παιδιά ,εδώ και μια μέρα σταμάτησε να λειτουργεί η δόνηση του κινητού. Στα καλά καθούμενα. Εχει συμβει σε κανεναν άλλο? Υπάρχει κάποια λύση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Δοκιμασε να κανεις αναβαθμιση λογισμικου η hard format μπορει να στρωσει! Εαν δεν γινει τιποτα τοτε θα πρεπει να πας το κινητο σου για να το φτιαξουν :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 ρε παιδιά καμιά αναβάθμιση θα κυκλοφορήσει ποτέ?? είμαστε ακόμα στην v03.03?? έκλεισα ήδη ένα χρόνο που το έχω (ήρθε ήδη ειδοπoίηση για νέα επιδότηση) και αναβάθμιση ακόμα καμιά.. τι θα γίνει με τα mp3 ringtones που ΔΕΝ χτυπάει το κινητό όποτε του κατέβει? και με το ότι βγάζει εικονίδιο κινητού σε όλες τις κλήσεις άσχετα αν έχουν γίνει απο αριθμό που είναι αποθηκευμένος ως σταθερό ή ότι άλλο!? Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Δυστυχώς δεν έχει βγει πιο νέα έκδοση για την Ελληνική έκδοση του λογισμικού και λέω για την Ελληνική διότι για άλλες (δεν γνωρίζω ποιες) υπάρχει η v04.21 (09-10-07). Όσο για το πρόβλημα με τα εικονίδια, δεν είναι μόνο το 6290 που έχει αυτό το πρόβλημα, δυστυχώς.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Καλημέρα σας, Έχω το Nokia 6290 και από χθες τελείως στα ξαφνικά σταμάτησε να εμφανίζει ειδοποιήσεις όταν λαμβάνω νέο SMS. Αν μπω στο μενού "Μηνύματα" μου δείχνει κανονικά το κόκκινο αστεράκι στα εισερχόμενα και κατ'επέκταση το μήνυμα μέσα στο φάκελο. Αλλά στην οθόνη αναμονής καμία ειδοποίηση. Ούτε ο ήχος δεν ακούγεται :( Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά το πρόβλημα παραμένει... DOOM_NX PS: Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι υπάρχουν πολλά μηνύματα στη μνήμη; Είναι γύρω στα 2300 μηνύματα στα εισερχόμενα. Επίσης, δεν μ'αφήνει πλέον να διαγράψω ένα μήνυμα αφού το έχω ανοίξει και το βλέπω ολόκληρο. Μου βγάζει σφάλμα ότι δεν υπάρχει αρκετή μνήμη, να κλείσω κάποιες εφαρμογές και να ξαναπροσπαθήσω (ας μην τρέχει κάτι άλλο, ακόμα και μετά απο restart). Μόνο όταν βλέπω προεπισκόπιση όλων των μηνυμάτων στον φάκελο Εισερχόμενα μπορώ. Εδώ που μεταφέρθηκε το μήνυμα άμα απαντήσει κανένας θαύμα θα είναι... Δεν νομίζω να φταίει το 6290, γενικότερα το S60 πρέπει να την πούλεψε... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Για αυτο ειναι τα επισημα θεματα για να συμμετεχουμε σε αυτα.. Nομιζω οτι ειρθε η ωρα να κανεις hard format στο κινητο σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Μάλιστα... Ευχαριστώ πολύ... Μπορώ να κρατήσω backup τα μηνύματά μου ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Ναι φυσικά, όλα μπορείς να τα κρατήσεις μέσω του P Suite. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Ερώτηση... Μπορώ να κάνω save τα μηνύματα και να τα ανοίγω μόνο στο PC; Γιατί δεν θέλω να ξαναπεράσω 2400 μηνύματα πάλι στο κινητό έχω την εντύπωση πως θα ξανακολλήσει. Επίσης μήπως μπορώ να περάσω πάλι τα τελευταία 100 ας πούμε; Πώς; Ναι, έχω το PC Suite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Όχι δεν γίνεται να τα ανοίγεις στον υπολογιστή ή να περάσεις όσα θέλεις εσύ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts