Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6290

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψαξε στο cd που ειχε στο κουτι οταν αγορασες το κινητο σου
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το δοκίμασα. Σου βγάζει μήνυμα κατά την εγκατάστασαη ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή και αν θέλεις να συνεχίσεις. Ακόμα και όταν την εγκαθιστάς, όταν πας να την τρέξεις βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι συμβατή.

Μάλλον θα ισχύει ότι και στα Eseries που δεν μπορείς να το εγκαταστήσεις το Lifeblog.:(

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Paidia enas filos tha parei to 6290 apo vodafone,ayto diladi http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp;jsessionid=LFXEEWKPCIPDNVPZEZFSFEQ?action=mobilePhoneDetails&pid=prod2610018&tid=

Gnorizei kaneis an einai vf live?diladi an exei peiragmeno menoy kai anaferei poythena gia vf live,i exei to simataki pano sto kinito,i to koyti toy.

Thanks!

Paidia enas filos tha parei to 6290 apo vodafone,ayto diladi http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp;jsessionid=LFXEEWKPCIPDNVPZEZFSFEQ?action=mobilePhoneDetails&pid=prod2610018&tid=

Gnorizei kaneis an einai vf live?diladi an exei peiragmeno menoy kai anaferei poythena gia vf live,i exei to simataki pano sto kinito,i to koyti toy.

Thanks!

Το πήρα πριν από 2 μήνες μέσω αναβάθμισης απο Vodafone. Δεν εχει V-Live, ούτε κάποιο σηματάκι πάνω η συσκευή, και είναι η κανονική συσκευασία της Nokia, όχι η κόκκινη των Vodafone συσκευών.

:alien: Στη γη για διακοπές...

Το πήρα πριν από 2 μήνες μέσω αναβάθμισης απο Vodafone. Δεν εχει V-Live, ούτε κάποιο σηματάκι πάνω η συσκευή, και είναι η κανονική συσκευασία της Nokia, όχι η κόκκινη των Vodafone συσκευών.

Oraia,diladi ixnos vodafone e?

Μόλις το πήρα και πράγματι είναι αρκετά δυνατό!καποια μειονεκτιματα σε σχεση με το παλιό μου(6230i),αλλά δεν πειράζει....
Alcatel OT Max db > Alcatel OT 511 > Alcatel OT 715 > Nokia 6230i > Nokia 6290 > Nokia 5530 > Nokia E5-00 > BB Q10 > Xiaomi Mi A1

Όπως;

Ίσως η οθόνη που σε εξωτερικό χώρο με έντονο φωτισμό δεν φαίνεται καθόλου... Το πιο σημαντικό του μειονέκτημα κατά τη γνώμη μου!

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Ίσως η οθόνη που σε εξωτερικό χώρο με έντονο φωτισμό δεν φαίνεται καθόλου... Το πιο σημαντικό του μειονέκτημα κατά τη γνώμη μου!

η εξωτερική του οθόνη όμως φαίνεται πολύ καλά ακόμα και σε πολύ δυνατό φωτισμό!

συν το γεγονός ότι από την έξω οθόνη μπορείς να δεις αναπάντητες (και να καλέσεις) να διαβάσεις sms, να δεις alarms, κλπ πιστεύω ότι το παραπάνω πρόβλημα γίνεται λιγότερο σπαστικό

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

paidia thelo na paro to kinito kai thelo na mou peite an exei kali kamera video alla auto pou me noiazei poio poli an paizei dinata (dld san n73).apo ta ixeia oxi akoustika!to ksero oti ta exete pei auta alla gia sigouria kai baremara na psaxno oles ts selides!

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

na rotiso? ti karta mnimis perilamvanei to paketo? mporei na anaferthike alla to viazomai...

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO

paidia thelo na paro to kinito kai thelo na mou peite an exei kali kamera video alla auto pou me noiazei poio poli an paizei dinata (dld san n73).apo ta ixeia oxi akoustika!to ksero oti ta exete pei auta alla gia sigouria kai baremara na psaxno oles ts selides!

---------------------------------

Για βίντεο είναι ικανοποιητική η κάμερα.Για φωτογραφίες μέτρια.

Παίζει δυνατά από τα ηχεία του.

na rotiso? ti karta mnimis perilamvanei to paketo? mporei na anaferthike alla to viazomai...

---------------------

Δεν έχει κάρτα μνήμης το κουτί.

Πάρε μιά 2 ή 4 γίγα και είσαι ο.κ.

Παιδια εχω ενα προβλημα και θα ηθελα τη βοηθεια σας...

Εχω το 6290 ενα μηνα περιπου...απο την αρχη του ειχα βαλει μια καρτα μνημης sandisk 1Gb..

Δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα ως σημερα,οπου μου ηρθε ενα sms και ξαφνικα αρχισε να κλεινει και να ξανανοιγει τ κινητο μονο του...

Το κλεισα τελειως,εβγαλα τη μπαταρια,το ξανανοιξα αλλα παλι τα ιδια...

Υποψιαστηκα οτι κατι μπορει να παιζει με την καρτα μνημης,ετσι λοιπον την εβγαλα και μετα δουλευε κανονικα,οταν τη ξαναβαζω ομως αρχιζει τα ιδια και οταν παω επιλογες καρτα μνημης μου λεει καρτα μνημης κατεστραμενη...τι μπορω να κανω?

Ευχαριστω εκ των προτερων...

Παιδια εχω ενα προβλημα και θα ηθελα τη βοηθεια σας...

Εχω το 6290 ενα μηνα περιπου...απο την αρχη του ειχα βαλει μια καρτα μνημης sandisk 1Gb..

Δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα ως σημερα,οπου μου ηρθε ενα sms και ξαφνικα αρχισε να κλεινει και να ξανανοιγει τ κινητο μονο του...

Το κλεισα τελειως,εβγαλα τη μπαταρια,το ξανανοιξα αλλα παλι τα ιδια...

Υποψιαστηκα οτι κατι μπορει να παιζει με την καρτα μνημης,ετσι λοιπον την εβγαλα και μετα δουλευε κανονικα,οταν τη ξαναβαζω ομως αρχιζει τα ιδια και οταν παω επιλογες καρτα μνημης μου λεει καρτα μνημης κατεστραμενη...τι μπορω να κανω?

Ευχαριστω εκ των προτερων...

Πάρε ότι δεδομένα θέλεις από τη κάρτα μνήμης (εικόνες, βίντεο, ήχους κλπ) μέσω ενός card reader ή συνδέοντας το με το pc σε κατάσταση «Μεταφοράς δεδομένων» και κάνε της format από το τηλέφωνο.

Edit: Για να κάνεις format πας Εργαλεία > Μνήμη > Επιλογές > Μορφ/ση κάρτας μνήμης.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Ξέρετε αν έχει βγεί καινουργιο firmware για το 6290? Έχω τη version 3.04

Η τελευταία είναι η v03.06 (19-06-07), σύμφωνα με εδώ.

-------------------------------------------------------

εχω διαβασει οτο μεχρι 2 giga περνει οχι 4

Ως κινητό S60 3rd edition F.P. 1 υποστηρίζει και Micro-SDHC, που σημαίνει πως μπορεί να πάρει και 4GB.

Υπάρχουν πουθενά οι οδηγίες πως κάνουμε update firmware, εκτός απο το να το παω στην NOKIA....??

Thanx!!

Πας εδώ και ακολουθείς τα βήματα... δεν είναι τίποτα το δύσκολο ;)

Nαι αλλά όταν βάζω το Code Number μου λέει ότι η τελευταία είναι η 3.03, ένω πάνω τα παιδιά λένε για 3.06...

Φαίνεται πως δεν τη δίνει την 3.06 ακόμη η Nokia…:O

Nαι αλλά όταν βάζω το Code Number μου λέει ότι η τελευταία είναι η 3.03, ένω πάνω τα παιδιά λένε για 3.06...

Και εμένα στην διαθεσιμότητα firmware αυτό ακριβώς μου λέει.