TSAKHS_EVIA Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 :rolleyes:- η γυναικα μου του εχει αλλαξει τα φωτα στην χρηση συν παιχνιδια και δεν εχει δειξει κατι ιδιαιτερο ανησυχιας πχ κολλημα,σβησιμο κ.ο.κ (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Παιδιά έχω μια ερώτηση.Ίσως να είναι και αυτονόητο αλλά στο 6290 μπορούμε να εμφανίσουμε τις ανοιχτές εφαρμογές πατώντας και κρατώντας πατημένο το πλήκτρο μενού, όπως γίνεται και στα άλλα symbian? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Παιδιά έχω μια ερώτηση.Ίσως να είναι και αυτονόητο αλλά στο 6290 μπορούμε να εμφανίσουμε τις ανοιχτές εφαρμογές πατώντας και κρατώντας πατημένο το πλήκτρο μενού, όπως γίνεται και στα άλλα symbian? Φυσικα και μπορουμε :worry: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Φυσικα και μπορουμε :worry: Χαίρομαι γι αυτό.Σ' ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Πόσο είναι η τιμή του Sar αυτού του κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Πόσο είναι η τιμή του Sar αυτού του κινητού? 0.47 W/kg, αρκετά καλό κατα τη γνώμη μου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Χαίρετε. Από ήχο το κινητάκι πώς τα πάει; Μέσω των ακουστικών του είναι ικανοποιητικός; Ή όχι κάτι σπουδαίο; Ακούγεται δυνατά; Επίσης τα εξωτερικά του ηχεία αναπαράγουν καλά τον ήχο, ή τρίζουν, παίζουν χαμηλά κτλ; Σας ευχαριστώ για την απάντηση εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 To 6290 έχει 3D accelerator? Τρέχει γρήγορα εφαρμογές java? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 To 6290 έχει 3D accelerator? Τρέχει γρήγορα εφαρμογές java? Όχι δεν έχει και δεν νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα με την εκτέλεση εφαρμογών java με επεξεργαστή 369 MHz. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Πόσο είναι η τιμή του Sar αυτού του κινητού? 0.47 W/kg, αρκετά καλό κατα τη γνώμη μου... Απλά από τους πιο χαμηλούς δείκτες SAR στα 3rd Edition της Nokia. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Παιδιά, μου το προτείνετε να το πάρω; Ή το 7390; Έχει το 6290 καλό mp3 player; Ακούγεται δυνατά και καθαρά; Η φωτογραφίες δεν με πολυαπασχολούν. :rolleyes:- η γυναικα μου του εχει αλλαξει τα φωτα στην χρηση συν παιχνιδια και δεν εχει δειξει κατι ιδιαιτερο ανησυχιας πχ κολλημα,σβησιμο κ.ο.κ (!) TSAKHS-EVIA Τι μου προτείνεις; Το 6290 της γυναίκας σου, ή το 7390 που έχεις εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 μπορεί κάποιος να μας πει λίγες λεπτομέρειες για push-email? τι είναι? πως δουλεύει? τι ρυθμίσεις κλπ θέλει? ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Υπάρχει περίπτωση να γίνουν πιο μικρά τα γράμματα της γραμματοσειράς που χρησιμοποιείται στην οθόνη αναμονής; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Το μέγεθος της γραμματοσειράς τροποποιείται μέσω των Προσωπικών Ρυθμίσεων, στις Γενικές Ρυθμίσεις. Ωστόσο, δε νομίζω πως μπορεί να γίνει αυτό που επιθυμείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Υπάρχει περίπτωση να γίνουν πιο μικρά τα γράμματα της γραμματοσειράς που χρησιμοποιείται στην οθόνη αναμονής; Μπορεις με το Psiloc Font Magnifier Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Μπορεις με το Psiloc Font Magnifier Κάτι περισσότερο για το πρόγραμμα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Δηλ? καντο εγκατασταση στο κιν σου και θα δεις.. :) Υ.Γ. Πριν το κανεις εγκατασταση στο κινητο σου θελει sign Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Σήμερα το πήρα το κινητάκι πολύ καλό και ωραίο.Μια ερώτηση στο παλιο κινητό έχω κάποια μηνύματα αποθηκευμένα σε αυτό και θέλω να τα μεταφέρω στην sim ώστε να τα πάρω στο 6290.Πως γίνεται αυτό? Σήμερα το πήρα το κινητάκι πολύ καλό και ωραίο.Μια ερώτηση στο παλιο κινητό έχω κάποια μηνύματα αποθηκευμένα σε αυτό και θέλω να τα μεταφέρω στην sim ώστε να τα πάρω στο 6290.Πως γίνεται αυτό? Κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Σήμερα το πήρα το κινητάκι πολύ καλό και ωραίο.Μια ερώτηση στο παλιο κινητό έχω κάποια μηνύματα αποθηκευμένα σε αυτό και θέλω να τα μεταφέρω στην sim ώστε να τα πάρω στο 6290.Πως γίνεται αυτό? Ποιο είναι το παλιό σου κινητό; Αν είναι το 6630 που έχεις στο avatar σου δεν γίνεται να περάσεις μηνύματα στη SIM. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Ποιο είναι το παλιό σου κινητό; Αν είναι το 6630 που έχεις στο avatar σου δεν γίνεται να περάσεις μηνύματα στη SIM. Το 6630 είναι.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Σήμερα το πήρα το κινητάκι πολύ καλό και ωραίο.Μια ερώτηση στο παλιο κινητό έχω κάποια μηνύματα αποθηκευμένα σε αυτό και θέλω να τα μεταφέρω στην sim ώστε να τα πάρω στο 6290.Πως γίνεται αυτό? Mπορεις να τα μεταφερεις με το LifeBlog :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1613598#post1613598 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1615809#post1615809 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Το 6630 είναι.Ευχαριστώ Γίνεται όπως σου είπε ο gianpithio. Το Lifeblog το βρήσκεις εδώ. Θα πρέπει να το εγκαταστήσεις και στις 2 συσκευές και να τα στείλεις με bluetooth. Edit: Για το 6630 επέλεξε το ομώνυμο κινητό, επειδή όμως στη λίστα δεν υπάρχει το 6290 επίλεξε το Ν76. Ελπίζω να καταφέρεις να κάνεις δουλειά σου.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Edit: Για το 6630 επέλεξε το ομώνυμο κινητό, επειδή όμως στη λίστα δεν υπάρχει το 6290 επίλεξε το Ν76. Ελπίζω να καταφέρεις να κάνεις δουλειά σου.:) Ποιά έκδοση του Lifeblog να είναι συμβατή με το 6290; Για τα NOKIA N95, 76 που είναι FP1 λέει ότι είναι εγκατατημένο στην συσκευή και δεν σου δίνει το αρχείο. Η έκδοση για N80, N91, N71 δεν είναι συμβατή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Λογικα ειναι δοκιμασε.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Λογικα ειναι δοκιμασε..Το δοκίμασα. Σου βγάζει μήνυμα κατά την εγκατάστασαη ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή και αν θέλεις να συνεχίσεις. Ακόμα και όταν την εγκαθιστάς, όταν πας να την τρέξεις βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι συμβατή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts