singer Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Η αληθεια ειναι οτι δεν την ειχαμε συνηθησει τοσο ευελικτη τη νοκια. Καλο ειναι αυτο παντως, γιατι παλαιοτερα σου επισκευαζαν υποτιθεται το κινητο και οταν το επαιρνες στα χερια σου εκανε ακριβως τα ιδια με πριν. Παντως περιμενε μεχρι να παρεις το νεο κινητο στα χερια σου :) εεε...οχι...ενταξει ειναι, μην το γρουσουζευουμε...μια χαρα ειναι ως στιγμης!!! Το καλυτερο απ'ολα: 1. ειχα επιλεγμενη μνημη μηνυματων την καρτα μνημης (αρα εμφανιστηκαν ολα τα μηνυματα μου) 2. ειχα αποθηκευσει τον τηλεφωνικο καταλογο στην καρτα μνημης (οποτε με μια αντιγραφη απο "καρτα" επανηλθαν στο λεπτο 768 ονοματα) 3. ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑ!!!:!: :!: :!: (συμβουλη προς ολους σας : Ν' αποθηκευετε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 εεε...οχι...ενταξει ειναι, μην το γρουσουζευουμε...μια χαρα ειναι ως στιγμης!!! Το καλυτερο απ'ολα: 1. ειχα επιλεγμενη μνημη μηνυματων την καρτα μνημης (αρα εμφανιστηκαν ολα τα μηνυματα μου) 2. ειχα αποθηκευσει τον τηλεφωνικο καταλογο στην καρτα μνημης (οποτε με μια αντιγραφη απο "καρτα" επανηλθαν στο λεπτο 768 ονοματα) 3. ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑ!!!:!: :!: :!: (συμβουλη προς ολους σας : Ν' αποθηκευετε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ)Πάντως δεν πιστεύω να σου δώσανε καινούργιο κινητό στο κουτί του.Σ'ένα σακουλάκι πρέπει να στο δώσανε.Στο 6131 που μου αντικατέστησαν έτσι έκαναν.Αλλάζουν μόνο τη πλακέτα στο εσωτερικό.Το τηλ είναι το ίδιο.Έτσι τουλάχιστον γινόταν.Πάντως όπως και να έχει φαίνεται ότι κάτι άλλαξε στη nokia;) Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Πάντως δεν πιστεύω να σου δώσανε καινούργιο κινητό στο κουτί του.Σ'ένα σακουλάκι πρέπει να στο δώσανε.Στο 6131 που μου αντικατέστησαν έτσι έκαναν.Αλλάζουν μόνο τη πλακέτα στο εσωτερικό.Το τηλ είναι το ίδιο.Έτσι τουλάχιστον γινόταν.Πάντως όπως και να έχει φαίνεται ότι κάτι άλλαξε στη nokia;) Nαι οπως τα λες ειναι, μου αλλαξανε μονο τη συσκευη και οχι ολη τη συσκευασια. Και αυτο διοτι απ'οτι μου ειπανε "παιζει" πρακτικο προβλημα...το προβλημα "χωρου"! Φανταζεσαι πως θα χρειαζοντουσαν αλλη μια αποθηκη με κινητα για να χωρεσουν ολα αυτα τα κουτια...ενω ετσι, ειναι πολυ πιο απλα αλλα και πρακτικα τα πραγματα...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Αλλαζουν τη συσκευη αλλα οχι τη μπαταρια. Ετσι γινεται σε ολες τις εταιρειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Παιδιά βοήθειααααα. Μου κάνει κόλπα το κινητό! Πριν από λίγο όπως ήταν ανοιχτό σβήστηκαν όλα όσα είχα εγκααταστήσει στην κάρτα μνήμης του: Εφαρμογές και θέματα. Εκανα ρεσταρτ, την έβγαλα από το κινητό αλλά τίποτα. Το καλύτερο είναι ότι στην διαχείρηση αρχείων μου βγάζει όλες τις εφαρμογές ότι υπάρχουν εγκατεστημένες στην κάρτα κανονικά. Ομως δεν εμφανίζονται, ούτε οι εφαρμογές, ούτε τα θέματα. Τι να κάνω? ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Kρατα οτι χρειαζεσε και κανε φορματ στην καρτα μνημης του κινητου σου ακομη καλητερα κανε και ενα hard format στο κινητο σου και θα γινει καινουριο :) Υ.Γ. Για το πως γεινετε το hard format οπως και αλες χρησημες πληροφοριες διαβασε αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=102578 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Me hard format δεν κινδυνεύει το κινητό? Επίσηςε οι εφαρμογές που φάινονται εγακτεστημένες αλλά δεν εμφανίζονται τι γίνεται? πρέπει να τις ξαναπεράσω όλες? πως να τις κάνω back up αφού δεν τις βλέπω? Ευχαριστώ γαι τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Me hard format δεν κινδυνεύει το κινητό? Επίσηςε οι εφαρμογές που φάινονται εγακτεστημένες αλλά δεν εμφανίζονται τι γίνεται? πρέπει να τις ξαναπεράσω όλες? πως να τις κάνω back up αφού δεν τις βλέπω? Ευχαριστώ γαι τη βοήθεια! μηπως να δοκιμαζες να το αφησεις λιγη ωρα κλειστο μπας κ συνελθει? (ξερω ειναι λιγο μπακαλιστικη μεθοδος αλλα καμια φορα πιανει...):wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Της εφαρμογες θα πρεπει να της ξαναπερασεις απο την αρχη οπως και της επαφες σου τα παντα. σε ολες της ερωτισεις σου οι απαντησεις βρησκονται στη σεληδα που σου εδοσα πιο επανο, διαβασε το ειναι πολη χρησημο :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Παιδια εχετε κι εσεις τη βερσιον 03.03 στο κινητο σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Της εφαρμογες θα πρεπει να της ξαναπερασεις απο την αρχη οπως και της επαφες σου τα παντα. σε ολες της ερωτισεις σου οι απαντησεις βρησκονται στη σεληδα που σου εδοσα πιο επανο, διαβασε το ειναι πολη χρησημο :rolleyes: Εκανα hard format σε κινητο και κάρτα! Τις έβαλα ξανά! ελπίζω να είναι ολα οκ! ευχαριστώ για τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Ξερει κανεις αν απο τα καταστηματα τιμ το κινητο διατιθεται με τα λογοτυπα της τιμ επανω στα καπακια και με το μενου πειραγμενο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Παιδια εχετε κι εσεις τη βερσιον 03.03 στο κινητο σας? Εγω ναι! EDIT: Πριν μερικες ημερες που προσπαθησα να κανω αναβαθμιση, μου εδειξε οτι η 03.03 ειναι η πιο προσφατη! Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Εγω ναι! Kαι εγώ επίσης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefito3 Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 pira to kinito apo vodafone kai otan to aniksa to akoustiko tou ekane ena periergo ixo poli enoxlitiko to piga piso kai aniksame ala duo opou episis eixan to idio provlima.to kinito distixos einai elatomatiko ,aporo pos i nokia to evgale stin agora.An kai mou aresi anagastika tha pao gia alo nokia. To exei paratirisi kanis? Pio tha mou protinate na paro me dinatotites san tou 6290?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 παιδια εχει βρει κανεις πουθενα θηκη για το 6290??? γρατζουνιεται πολυ ευκολα το ατιμο :sorry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 ποιο καλο παιδι θα μου πει πως απενεργοποιω το ενεργο πορτακι ? οταν χτυπαει το τηλεφωνο και το ανοιγω απανταει αυτοματα. δε βρισκω πως απενεργοποιειται :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Μενου > ρυθμισεις > ρυθμισεις τηλεφωνου > γενικες > εξωτερικη οθονη > απαντηση με ανοιγμα > ΟΧΙ Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedja Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Εκανα hard format σε κινητο και κάρτα! Τις έβαλα ξανά! ελπίζω να είναι ολα οκ! ευχαριστώ για τη βοήθεια! cac και εμένα μου το έκανε αυτό το πράγμα!!Τελικά ολά καλά με το format?To περίεργο σε μένα είναι ότι το έκανε μετά από format :( :( . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Pedja ολα καλά...Μέχρι τώρα! Του έκανες φορματ χωρίς να υπάρχει πρόβλημα? Πιστεύω ότι λύθηκε, αν και ελπίζω να μην είναι πρόβλημα του κινητού αλλά της κάρτας! Αν είναι του κινητού θα πρέπει να περιμένουμε κανενα update! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimp01 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Το κινητο αυτο δεν εχει στο αριστερο πληκτρο επιλογης την επιλογη "μεταβαση" ? Δεν το βρηκα πουθενα, κριμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Το κινητο αυτο δεν εχει στο αριστερο πληκτρο επιλογης την επιλογη "μεταβαση" ? Δεν το βρηκα πουθενα, κριμα Γιατι κριμα; μπορεις να βαλεις μεχρι και 12 συντομευσεις! 5: αριστερα-δεξια-πανω-κατω-μεση του πολυπληκτρου 4: αριστερα-δεξια-πανω-μεση στο multumedia κουμπι 1: πατωντας παρατεταμενα το multumedia κουμπι βγαζει την εκθεση 2: στα πληκτρα επιλογης δεξια και αριστερα Τι αλλο θελεις........;;;:worry: :) Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Γιατι κριμα; μπορεις να βαλεις μεχρι και 12 συντομευσεις! 5: αριστερα-δεξια-πανω-κατω-μεση του πολυπληκτρου 4: αριστερα-δεξια-πανω-μεση στο multumedia κουμπι 1: πατωντας παρατεταμενα το multumedia κουμπι βγαζει την εκθεση 2: στα πληκτρα επιλογης δεξια και αριστερα Τι αλλο θελεις........;;;:worry: :) εσυ φαινεσαι διαβασμενος...για πες μου λοιπον, εχει αντιστροφη μετρηση ή πρεπει να βαλω εφαρμογη για κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Δεν έχει αντίστροφη. Για χρονόμετρο και αντίστροφη μπορείς να βάλεις το handy clock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 εσυ φαινεσαι διαβασμενος...για πες μου λοιπον, εχει αντιστροφη μετρηση ή πρεπει να βαλω εφαρμογη για κατι τετοιο? Με προλαβε ο "mirrorofsorrow"!:happy: Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts