lionor Δημ. December 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Συγγνωμη ρε φιλε μου, αλλα εχω αναφερει τοσες φορες τι μπορεις να κανεις. Δηλαδη είναι τοσο δύσκολο και περιπλοκο να διαβασειςτο κανονισμο να δεις τι γραφει? τον κανονισμο δεν τον εχω βρει αλλα θα σε ρωτησω κατι: γιατι ο τυπος, οταν πηρε και 2ο αυτοκινητο μου προτεινε να ανταλλαξουμε θεσεις; απαντησε μου σε αυτο και μετα συνεχιζουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wrathchild991 Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Δεν εισαι λιγο μικρός για να πουλας τσαμπα μαγκια? Δεν πούλησα μαγκιά... Σοβαρά μιλάω αν μου τύχαινε κάτι τέτοιο θα έμενε χωρίς αυτοκίνητο ο μάγκας που παρκάρει όπου βρει... Παράθεση "And I am not frightened of dying, any time will do, I don't mind. Why should I be frightened of dying? There's no reason for it, you've gotta go sometime." "I never said I was frightened of dying." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kara Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Θα ήθελα τη βοήθειά σας για να ξέρω λίγο πως να κινηθώ... Στην πυλωτή της πολυκατοικίας υπάρχουν θέσης σταθμευσης καθορισμένες για κάποια αυτοκίνητα αλλά και θέσεις ελεύθερες (φανταστείτε ένα τετράγωνο χώρο στον οποίο στα βάθος δεξιά υπάρχει ένα γκαραζ-μπροστά από το γκαραζ υπάρχουν αρκετα μέτρα πυλωτής για άλλα 2 αυτοκίνητα). Δυστυχώς εγώ ανήκω σε αυτούς που κορόιδεψε ο μηχανικός οτι μπορείς να παρκάρεις στις ελεύθερες θέσεις όπου θέλεις καθώς η συνεννόηση με τους υπόλοιπους είναι εύκολη... Τα πράγματα δεν είναι έτσι. Όλοι αυτοί με τις καθορισμένες θέσεις στάθμευσης δεν επιτρέπουν σε εμάς με τις μη καθορισμένες να παρκάρουμε... Τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση; Επίσης αυτός με το γκαράζ έχει δικαίωμα να απαιτεί στην κοινόχρηστη πυλωτη να μην βάζουμε μπροστά του αυτοκίνητα; Δεν θα έπρεπε το γκαραζ του τότε να έβγαινε μέχρι το δρόμο; Βοηθήστε γιατί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Άμα βάζετε μπροστά στο γκαράζ του αυτοκίνητα πως θα βγαίνει ο άνθρωπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Θα ήθελα τη βοήθειά σας για να ξέρω λίγο πως να κινηθώ... Στην πυλωτή της πολυκατοικίας υπάρχουν θέσης σταθμευσης καθορισμένες για κάποια αυτοκίνητα αλλά και θέσεις ελεύθερες (φανταστείτε ένα τετράγωνο χώρο στον οποίο στα βάθος δεξιά υπάρχει ένα γκαραζ-μπροστά από το γκαραζ υπάρχουν αρκετα μέτρα πυλωτής για άλλα 2 αυτοκίνητα). Δυστυχώς εγώ ανήκω σε αυτούς που κορόιδεψε ο μηχανικός οτι μπορείς να παρκάρεις στις ελεύθερες θέσεις όπου θέλεις καθώς η συνεννόηση με τους υπόλοιπους είναι εύκολη... Τα πράγματα δεν είναι έτσι. Όλοι αυτοί με τις καθορισμένες θέσεις στάθμευσης δεν επιτρέπουν σε εμάς με τις μη καθορισμένες να παρκάρουμε... Τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση; Επίσης αυτός με το γκαράζ έχει δικαίωμα να απαιτεί στην κοινόχρηστη πυλωτη να μην βάζουμε μπροστά του αυτοκίνητα; Δεν θα έπρεπε το γκαραζ του τότε να έβγαινε μέχρι το δρόμο; Βοηθήστε γιατί...Aφού γνωρίζετε ποιός σας κορόιδεψε γιατί απαιτείται το δίκιο σας σε λάθος ανθρώπους; Στο συμβόλαιο που συνάψατε δεν φαίνεται αν όντως δικαιούστε πάρκινγκ; Οι κενές θέσεις είναι συνήθως σημεία πρόσβασης....Είναι σαφές ότι δεν δικαιούστε "κομμάτι στον ήλιο" και μάλλον δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι αυτό...Μόνο να αγοράσετε ή να νοικιάσεται μιά νόμιμη θέση, αν βέβαια κάποιος προτίθεται να το κάνει...Τίποτε άλλο και μην το ψάχνετε περισσότερο....;) Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skous Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Λοιπόν απο το forum των 4troxwn http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=21131&st=0&sk=t&sd=a Με σχετική τελεσίδικη απόφαση 465/2005, όσοι έχουν αγοράσει θέσεις σε πυλωτές σε πολυκατοικίες δεν μπορούν να κινηθούν νομικά εναντίον αυτών που τυχόν παρκάρουν στη θέση τους και είναι και εκείνοι ένοικοι της πολυκατοικίας. Δηλαδή εάν κάποιος έχει μια θέση αγορασμένη στην πυλωτή, εάν πάω εγώ που μένω στην ιδία πολυκατοικία είτε ιδιοκτήτης είτε ενοικιαστής να είμαι δεν μπορεί να με εμποδίσει κανείς να παρκάρω στην πυλωτή ακόμα και εάν ο άλλος είχε αγοράσει με συμβόλαιο τη θέση. Οι θέσεις πυλωτής θεωρούνται κοινόχρηστοι χώροι και κανείς δεν μπορεί να τους μεταβιβασει γιατί απλά οι κοινόχρηστοι χώροι δεν μεταβιβάζονται. ΜΟΝΟ οι θέσεις σε κλειστά γκαραζ που προβλέπονται στο σχέδιο της πολυκατοικίας και στην άδεια ανεγέρσεως αυτής πωλούνται όπως και οι θέσεις στο υπόγειο προβλεπόμενο γκαραζ μπορούν να αγοραστούν. Οι κλειστές θέσεις πάρκινγκ λοιπον είτε προβλέπονται στην οικοδομική άδεια είτε δημιουργούνται αργότερα με αναθεώρηση της αδείας από την Πολεοδομία. Οι θέσεις αυτές δεν είναι κοινόχρηστοι χώροι και αποτελούν οριζόντια ιδιοκτησία με συμμετοχή στο οικόπεδο. Μεταβιβάζονται σε κάθε ενδιαφερόμενο χωρίς περιορισμούς. Επίσης έχουν το δικαίωμα μίσθωσης της θέσης εκτός αν απαγορεύεται από τον κανονισμό της πολυκατοικίας. Τέλος οι χώροι αυτοί επιβαρύνονται με κοινόχρηστες δαπάνες όπως και τα διαμερίσματα. Τα δικαστήρια λοιπον έχουν αποφανθεί ότι η πυλωτές αποτελούν κοινόχρηστους χώρους και συνεπως ακόμα και αν αναφερότανε ως ιδιοκτησία του,στο συμβόλαιο πωλησης,είναι αδύνατη η διεκδίκηση του χωρου σταθμευσης σε πυλωτή ως χώρου αποκλειστικής στάθμευσης. Μπορεί να σταθμεύει όποιος προλάβει. Βέβαια δεν το έχω διαβάσει όλο, αλλά κάτι θα βρείς. Παράθεση 111s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Για να βγεί η οικοδομική Άδεια απαιτείται η δέσμευση με συμβολαιογραφική πράξη των θέσεων parking και αναγράφονται πάνω στο φύλο της οικ. αδείας...Οπότε μπορεί να μην έχουν χιλιοστά επι της οικοδομής (που υποδηλώνει ιδιοκτησία) αλλα έχουν αποκλειστική χρήση απο τους ένοικους που αγόρασαν το διαμέρισμα (που έχει την συμβολαιογραφική δέσμευση parking).. Αν αποτελούσαν ιδιοκτησία θα υπολογίζονταν στα τμ του διαμερίσματος και η τιμή του θα αύξανε...Γιαυτό και πωλούνται κατ΄αποκοπήν. Σε αυτές τις θέσεις δεν μπορεί να παρκάρει κανείς άλλος απο τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος..!!Τελειωτικά!!! Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeslot Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 φιλε kara εαν παρκαρεις σε κοινοχρηστο χωρο, "μη αποκλειστικης χρησης" και φυσικα με τη τυπικη προϋποθεση να μην ενοχλεις την εισοδο ή εξοδο καποιου αλλου, ΔΕΝ μπορει να σου πει κανεις απολυτως τιποτα εαν σου πει, και σου κουνηθει πολυ περισσοτερο δωστου να διαβασει την αποφαση περι κοινοχρηστου της πυλωτης, και εαν δεν καταλαβαινει "απειλησε" οτι θα ζητησεις αποφαση δικαστηριου ΔΕΝ τον συμφερει να καταληξει εκει οι οριοθετημενες για παρκινγκ ιδιοκτητων ανοιχτες θεσεις στη πυλωτη ειναι "κοινοχρηστος χωρος αποκλειστικης χρησης" οποτε καπως περισσοτερη νομικη (...) κατοχυρωση εχουν οι υπολοιποι χωροι της πυλωτης ειναι κοινοχρηστος χωρος, κοινως οποιος προλαβε παρακαρε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Τα πραγματα εχουν οπως τα αναφερει ο skous. Αλλα ενταξει,σε ολες τισ πολυκατοικιες εννοειται πως υπαρχουν καλες σχεσεις των ενοικων,οι οποιοι κ συνεννοουντε για το ποιος θα παρκαρει, που!Δεν εχω δει πουθενα ο καθενας να παρκαρει οπου αυτος θελει.!Φυσικα να μην κλεινει τον κοινοχρηστο χωρο, ωστε να μπορουν να μετακινηθουν απο κ προς το παρκιγν ολα τα αυτοκινητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Τα πραγματα εχουν οπως τα αναφερει ο skous. Αλλα ενταξει,σε ολες τισ πολυκατοικιες εννοειται πως υπαρχουν καλες σχεσεις των ενοικων,οι οποιοι κ συνεννοουντε για το ποιος θα παρκαρει, που!Δεν εχω δει πουθενα ο καθενας να παρκαρει οπου αυτος θελει.!Φυσικα να μην κλεινει τον κοινοχρηστο χωρο, ωστε να μπορουν να μετακινηθουν απο κ προς το παρκιγν ολα τα αυτοκινητα. :blink::p Εννοείται πως θα έπρεπε να είναι όπως τα λες,αλλά ισχύει εντελώς το αντίθετο δυστυχώς.Γι' αυτό και υπάρχουν περιπτώσεις σαν και αυτή του kara ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 δνε ξερω αν ειναι ο σωστος χωρος αλλα το βαζω εδω. θελω να προστατευσω το αυτοκινητο μου απο καποιους κομπλεξικους που κανουν χαριτωμενιες..δνε ημουν ποτε τετοιας νοοτροπιας αλλα τελικα αυτα που κοροιδευα τα βλεπω τωρα εγω..σκεφτομαι 2 λυσεις.. μια ειναι η καμερα..εκει τωρα δνε ξερω τι ισχυει..αν υπαρχει καποιο λινκ να διβασω ευχαριστως..αλλα δεν μπορω να βρω κατι στο φορουμ και δεν γινετια ν διαβασω ολα τα τοπικ..το παρκινγκ ειναι δικο μου ιδιοκτησια -χωρος σε πυλωτη..τι προυποθεσεις πρεπει να τηρω για να μπει η καμερα νομιμα? δευτερη λυση ειναι να το κλεισω..εκει παλι δνε ξερω τι ισχυει..πρεπει να βγαλω αδεια απο πολεοδομια σιγουρα..βασικα ενα τοιχο 2χ3 και κλεινει και μετα μια γκαραζοπορτα θελει..ομως,μετα πληρωνω ενφια γιαυτο? η΄ τον φορο και τελειωνω? ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2023 δνε ξερω αν ειναι ο σωστος χωρος αλλα το βαζω εδω. θελω να προστατευσω το αυτοκινητο μου απο καποιους κομπλεξικους που κανουν χαριτωμενιες..δνε ημουν ποτε τετοιας νοοτροπιας αλλα τελικα αυτα που κοροιδευα τα βλεπω τωρα εγω..σκεφτομαι 2 λυσεις.. μια ειναι η καμερα..εκει τωρα δνε ξερω τι ισχυει..αν υπαρχει καποιο λινκ να διβασω ευχαριστως..αλλα δεν μπορω να βρω κατι στο φορουμ και δεν γινετια ν διαβασω ολα τα τοπικ..το παρκινγκ ειναι δικο μου ιδιοκτησια -χωρος σε πυλωτη..τι προυποθεσεις πρεπει να τηρω για να μπει η καμερα νομιμα? δευτερη λυση ειναι να το κλεισω..εκει παλι δνε ξερω τι ισχυει..πρεπει να βγαλω αδεια απο πολεοδομια σιγουρα..βασικα ενα τοιχο 2χ3 και κλεινει και μετα μια γκαραζοπορτα θελει..ομως,μετα πληρωνω ενφια γιαυτο? η΄ τον φορο και τελειωνω? ευχαριστωΜε την σειρά:Αν είναι πολυκατοικία και έχει πυλωτή τότε ο χώρος είναι πολεοδομικά νόμιμος όπως ορίζει το καταστατικό οριζόντιας ιδιοκτησίας σαν ιδιοκτήτης διαμερίσματος που του αντιστοιχεί θέση σταθμευσης οπως ορίζει η ιδιοκτησία.Κάμερα για την πυλωτή και γενικά σε κοινόχρηστους χώρους:Όταν δεν υφίσταται κανονισμός, για την απόφαση των συνιδιοκτητών απαιτείται πλειοψηφία σε ποσοστό ιδιοκτησίας 50% + 1 και επιπλέον σύμφωνη γνώμη των δύο τρίτων των ενοίκων, για την οποία λαμβάνεται υπόψη μία ψήφος ανά κατοικημένο (μη κενό) διαμέρισμα»Αλλιώς η κάμερα θα πρέπει να καταγράφει μόνο το σημείο που είναι το αυτοκίνητο χωρίς να τραβάει κοινόχρηστο χώρο.(Άλλα αυτοκίνητα ,αυλή,εισόδους κτλ)Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. February 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2023 On 25/2/2023 at 9:29 ΠΜ, zerokill said: :Όταν δεν υφίσταται κανονισμός, για την απόφαση των συνιδιοκτητών απαιτείται πλειοψηφία σε ποσοστό ιδιοκτησίας 50% + 1 και επιπλέον σύμφωνη γνώμη των δύο τρίτων των ενοίκων, για την οποία λαμβάνεται υπόψη μία ψήφος ανά κατοικημένο (μη κενό) διαμέρισμα» Αλλιώς η κάμερα θα πρέπει να καταγράφει μόνο το σημείο που είναι το αυτοκίνητο χωρίς να τραβάει κοινόχρηστο χώρο.(Άλλα αυτοκίνητα ,αυλή,εισόδους κτλ) Sent from my iPhone using Tapatalk να εξηγησω πως ειναι η διαταξη να μου πεις αν μπορω χωρις αδεια.. ο χωρος ειναι σε μια πυλωτη που στεγαζει 2 παρκινγκ διπλ-διπλα 2 αυτοκινητα,ενα το δικο μου και ενα συγγενη μου.οι χωροι ειναι δικοι μας με συμβολαιο σπιτιου.απο την μια πλαγια πλευρα ειναι κλειστος ο χωρος γιατι κολλαει με την διπλανη οικοδομη.πισω ειναι επισης τοιχος κλειστα.στην οψη ειναι φυσικα ανοιχτο.οπως επισης και η μια πλαγια πλευρα που συνορευει με την εισοδο της οικοδομης. για να το φανταστεις καλυτερα εχω ενα προχειρο σχημα..μπορω να βαλω την καμερα να βλεπει απο ψηλα τα αυτοκινητα με φατσα απο πισω οπως φαινεται προς την εισοδο του παρκινγκ, μονο προς την εισοδο ,χωρις να καταγραφει τον δρομο ,χωρις την αδεια κανενος? θα ειμαι νομιμος χωρις να ρωτησω κανεναν? παρκινγκ.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 να εξηγησω πως ειναι η διαταξη να μου πεις αν μπορω χωρις αδεια.. ο χωρος ειναι σε μια πυλωτη που στεγαζει 2 παρκινγκ διπλ-διπλα 2 αυτοκινητα,ενα το δικο μου και ενα συγγενη μου.οι χωροι ειναι δικοι μας με συμβολαιο σπιτιου.απο την μια πλαγια πλευρα ειναι κλειστος ο χωρος γιατι κολλαει με την διπλανη οικοδομη.πισω ειναι επισης τοιχος κλειστα.στην οψη ειναι φυσικα ανοιχτο.οπως επισης και η μια πλαγια πλευρα που συνορευει με την εισοδο της οικοδομης. για να το φανταστεις καλυτερα εχω ενα προχειρο σχημα..μπορω να βαλω την καμερα να βλεπει απο ψηλα τα αυτοκινητα με φατσα απο πισω οπως φαινεται προς την εισοδο του παρκινγκ, μονο προς την εισοδο ,χωρις να καταγραφει τον δρομο ,χωρις την αδεια κανενος? θα ειμαι νομιμος χωρις να ρωτησω κανεναν?παρκινγκ.pdfΑν καταγράφει δικο σου χώρο μόνο και καθόλου κοινόχρηστο δεν χρειάζεσαι την άδεια κανενός.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. February 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2023 (edited) ρωτησα σημερα τον δικηγορο μου -αστικο δικαιο- και ενα γραφειο διεκπεραιωσης που παλια εκανε τετοιες υποθεσεις.ο δικηγορος μου ειπε οτι χρειαζεται αδεια και παραβολο που πληρωνων ,για να μπορω να εκμεταλευτω τα αποτελεσματα της καμερας σε περιπτωση ζημιας και μυνησης ,το γραφειο λεει οτι πλεον εχει καταργηθει η αδεια απλα πρεπει να την δηλωσω ονλαιν μεσα στην ΑΠ δεδομενων και τελειωνω..και εγω το δευτερο ηξερα μιας και εχουν γεμισει οι πυλωτες με καμερες. ομως δικηγορος ειναι,δεν γνωριζει οτι καταργηθηκε η αιτηση αδειας και αντικατασταθηκε απο την αιτηση δηλωσης? μπερδευτηκα,δεν θελω να καλεσω τον δικηγορο να τον προσβαλλω αν εχει αδικο. τι ισχυει τελικα και που δηλωνουμε οναλιν μεσα στην αρχη προστασιας δεδομενων την τοποθετηση των καμερων? υπαρχει καποιο λινκ? Υ.Γ. πηρα την αρχη τηλεφωνο και μου επιβεβαιωσε οτι εχει καταργηθει η αδεια,βαζουμε ελευθερα καμερα ,ομως πρεπει να τηρει τις νομικες προυποθεσεις της αρχης..στην περιπτωση μου να βλεπει μονο τα αυτοκινητα και οχι κοινοχρηστους,να υπαρχει προειδοποιηση οτι υπαρχει καμερα σε πινακιδα και αν ζητηθει να δειχνει στους υπολοιπους κατοικους προς τα που δειχνει.. που σημαινει αν ερθει ο αλλος εξω απο τον δρομο και σου πεταξει μια πετρα ενω η καμερα βλεπει στην αντιθετη κατευθυνση απο τον δρομο προς το παρκινγκ τοτε το μονο που θα δω στο βιντεο ειναι την ...πετρα και οχι αυτον που την πεταξε.. οποτε η μονη χρησιμοτητα να βαλω καμερα ειναι σε περιπτωση που θα θελει καποιος απροκαλυπτα να παει κοντα στο αυτοκινητο να κανει ζημια -και χωρις κουκουλα- να αποθαρυνθει.. Edited February 28, 2023 by dreamer12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 μενω σε πρωτο οροφο και η πυώτη με το παρκινγκ ειναι απο κατω μου..σκεφτομαι να μην συνδεσω καλωδια αλλα να δοκιμασω να βαλω μια ip με μπαταρια,και θα παιρνει σημα απο το ρουτερ του οτε που εχω απο πανω στο σπιτι.. α)πιστευετε θα γινει δουλεια?πιστευετε οτι ειναι καλες? ειναι αξιοπιστες? β) με δεδομενου οτι θα εχει ανιχνευτη κινησης,το μονο που θα πιανει ειναι εμας,τους 2 ιδιοκτητες των αυτοκινητων και καποιες φορες και τις γατες..οποτε ποσο καιρο θα κραταει μια μπαταρια τετοια,μεχρι να ξαναφορτιστει,δεν εχω ιδεα απο αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. May 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2023 σαυτο το λινκ ολα για τις καμερες: https://homecare.com.gr/epitrepetai-h-topothethsh-systhmatvn-videoepithrhshs-stis-polykatoikies/ Quote Για την έννοια του κοινόχρηστου χώρου θα πρέπει να συμβουλευθείτε το συμβόλαιό σας και τον κανονισμό του συγκροτήματος. Επισημαίνουμε ότι είναι αρκετά συνηθισμένο ένας «κοινόχρηστος» χώρος να περιλαμβάνει θέσεις στάθμευσης για τις οποίες οι ιδιοκτήτες συγκεκριμένων διαμερισμάτων έχουν δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης. Στις περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις, εκτός κι αν ορίζεται διαφορετικά στο συμβόλαιο, οι χώροι αυτοί αποτελούν τμήμα της κοινόχρηστης ιδιοκτησίας και εφαρμόζεται η παραπάνω διάταξη. Η Αρχή δεν είναι αρμόδια για την επίλυση ιδιωτικών διαφορών (π.χ. διαφορών στο ιδιοκτησιακό καθεστώς). οτι ναναι ,πετανε το μπαλλακι στους πολιτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts