mona-liza Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 θελω να παρω δωρο ενα ζευγαρι αντρικες πυζαμες αυτες που ειναι βελουτε και εχουν καρτουν(συγκεκριμενα εχω δει με τον ταζ)ξερει κανεις ποσο εχουν? Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. December 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 θελω να παρω δωρο ενα ζευγαρι αντρικες πυζαμες αυτες που ειναι βελουτε και εχουν καρτουν(συγκεκριμενα εχω δει με τον ταζ)ξερει κανεις ποσο εχουν? 25 - 30 ευρώ? το μποξεράκι κάνει 9 ευρώπουλα ----> τόσο, το πολύ να πάει 35, αλλιώς πέσμου μέρα να τους κάνω μια επισκεψη :shifty: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 μια γνωστη μου ειπε 55-60 €,θα παω αυριο πρωι να δω. Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Όντως 55-60 ευρώ έχουν mona-liza μου. Πήρα εγώ :) Είναι λίγο ακριβές αλλά είναι πολύ όμορφες! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. December 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 συγνώμη :cry: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Όντως 55-60 ευρώ έχουν mona-liza μου. Πήρα εγώ :) Είναι λίγο ακριβές αλλά είναι πολύ όμορφες! Eμ...αν θες Taz...πληρωνεις και τη Warner :O Eμενα παλι πηρε το ματι μου κατι ωραιες Maz...ουτε που καταλαβαινεις τη διαφορα :ρ :p Παντως για πιτζαμες με καρτουν ειναι πολυ ακριβες. Εδω για κανονικες δινεις 50, για τον Taz ζητανε περισσοτερα.. ;) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 τελικα δεν τις πηρα γιατι πηγα στο yiannis ziros stock και πηρα ωραιοτατες 30 €!!!και yιannis ziros!!!!και 30€!! Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 VeCo τι θα ελεγες για ενα κομπολοι(στον παππου)??:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Re paidia k egw 8elw na parw sthn kopela mou kati idiaitero plz proteinete kati. ews ~100 eurw. thx Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Re paidia k egw 8elw na parw sthn kopela mou kati idiaitero plz proteinete kati. ews ~100 eurw. thx σε ενα κατστημα swarovski εχει πολυ ωραια κοσμηματα νεανικα και καλες τιμες.νομιζω εχει στο mall και θα κανεις και το εφε σου οτι δεν πηρες κατι τυχαιο;) Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 παιδια βοηθηστε με να παρω ενα δωρο σε μια συναδελφο μου δεν εχω προβλημα τιμης αρκει να της αρεσει. για να βοηθησω δεν θελει κατι σε κοσμημα και ρουχο. πειτε ιδεες γιατι το σαββατο πρεπει να παω να παρω τα δωρα και γι'αυτην δεν εχω καταληξει ακομα :help: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 παιδια βοηθηστε με να παρω ενα δωρο σε μια συναδελφο μου δεν εχω προβλημα τιμης αρκει να της αρεσει. για να βοηθησω δεν θελει κατι σε κοσμημα και ρουχο. πειτε ιδεες γιατι το σαββατο πρεπει να παω να παρω τα δωρα και γι'αυτην δεν εχω καταληξει ακομα :help: Μπιλ τι τυπος ειναι? κατι αστειο για το σπιτι πχ? η κατι απλα διακοσμητικο? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 ξερω γω τι τυπος ειναι?? ειναι περιεργη φαση. κι εγω κολαω στο οτι δεν μου εχει πει ποτε αυτο μ'αρεσει! ξερω οτι αμα της παρω motorola K1 θα μ'ερωτευτει :p αλλα ειναι too much Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 ξερω γω τι τυπος ειναι?? ειναι περιεργη φαση. κι εγω κολαω στο οτι δεν μου εχει πει ποτε αυτο μ'αρεσει! ξερω οτι αμα της παρω motorola K1 θα μ'ερωτευτει :p αλλα ειναι too much αν θελεις να σε ερωτευτει τοτε δεν ειναι .... μηως να της παρεις καποιο αξεσουαρ μοτορολα(αν δεν εχει την συσκευη και ακοπευει να την παρει) και να της γραψεις μια καρτουλα του τυπου! ''εκανα την αρχη,η συνεχεια δικη σου,χρονια πολλα''?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Αχχχχχ τι να σου πω βρε billakosss καλα που ανοιξες το θεμα να παρω καμια ιδεα και εγω..... Μπερδεμα παιδια οταν εχεις να βρεις δωρο για καποιο ατομο που δεν εχει συγκεκριμενο στυλ και τα μισα σου τα απορρειπτει τοτε ειναι προβλημα..... Εγω σκεφτομαι τσαντα ή καποιο σετ με αρωματα!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 οχι ουτε αξεσουαρ. κατι αλλο.φευγουμε απο την κινητη τηλεφωνια. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. December 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Μία κάρτα για το allou fun park?:happy: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Κινηματογραφο πηγαινει; Kατι σε Gold Class ισως; ;) :) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Μία κάρτα για το allou fun park?:happy: οχι :( δεν εχουμε εδω κιολας. Κινηματογραφο πηγαινει; Kατι σε Gold Class ισως; ;) :) ουτε αυτο μας κανει. παμε και χωρις gold πωπωωωωω παει δεν θα βρω τιποτα! :( Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. December 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 ένα σβαρόφσκι κρύσταλλο? έχει ωραία σχέδια. ζώα, λουλούδια, μορφές. και για τιμή είναι υποφερτές Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 gnwrizei kapoios kanena kalo magazi me eidi kapnistou ston peiraia?oxi ayto pou einai stin arxi sti swtiros pou einai kai propotzidiko,kanena allo. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 @billakosss 1. κολωνια ck one μαζι με shower gel :p(30,50€),η 2. κατι απο swarovski (αξεσουαρ για το κινητο~35-40€,σκουλαρικια ~32€,κρεμαστα για το λαιμο ~45+)..ελπιζω να βοηθησα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Τι θα λέγατε για κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Μια ξεχωριστή αμερικάνιά! http://www.ouaou.gr/eshop/prod_info/270 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Τι θα λέγατε για κάτι τέτοιο; βρε ΒΑσιλη αν ειναι να δωσει τοσα χρηματα για ενα ''μποτ'' ας δωσει λιγα παραπανω και ας παρει αληθινο ινδικο χοιριδιο... εγω εχω δυο... ειναι γλυκα και κανουνε διαφορους θορυβους ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts