Jump to content

Πόσο σας κοστίζει το κινητό το μήνα;

Κοινοποίηση

ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ?  

88 members have voted

1. 1. ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ?

• ...έως 15
      10
    • 16 - 25
      12
    • 26 - 35
      19
    • 36 - 45
      12
    • 46 - 55
      6
    • 56 - 75
      11
    • 76 - 100
      5
    • 101 - 150
      6
    • 151 - 200
      3
    • 200 και πάνω
      4

Recommended Posts

poso ftanoun oi logariasmoi sas ka8e mina??

re!!! mas exoun falirisi!!

xrisimopoiite pronomiaka programmata i aples sindesis!

an exete karta posi karta vazetai?

Often imitated, never duplicated...

ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck:

Μια πονεμένη ιστορία!!! :cry: :cry: :cry:

Βάζω 2-3 φορές την εβδομάδα κάρτα των 9 euros!

80-100 euros τον μήνα! Πρώτη φορά το υπολόγισα και μου φαίνεται πολύ! :worry:

Μας έχουν φάει οι γκόμενες!!! :D

Am filares mou!paraponoumaste gi tous logariamous ala den kanoume xoris aftes!!!!!

etsi ine i zoi guyzzzz!!

emena mou ftani giro sta 50€..

etsi mas tin lei i anoteri exousia (gonis) ka8e mina!!!

re pedia exigiste mou analitika me pion tropo mporo na valo ikona kato apo ka8e kimeno mou? (opos esis??)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Sharp GX20 Video

re pedia exigiste mou analitika me pion tropo mporo na valo ikona kato apo ka8e kimeno mou? (opos esis??)

off topic, μπορείs να πάs στιs ρυθμίσειs και εκεί που λέει υπογραφή, βάλε μια εικόνα απο σελίδα του INTERNET με λίγα μεγαμπάιτ όμωs.(λέει πόσα στιs οδηγίεs,νομίζω γύρω στα 50.) Όταν γράψειs την διεύθυνση τηs εικόναs, βάλτην ανάμεσα στιs λέξειs [i MG] και στο τέλοs [/i MG]

Υπάρχουν κάμποσα θέματα στον σχολιασμό που το αναλύουν αυτό, οπότε ας μην το αναλύσουμε εδώ (το όριο είναι 16 και όχι 50 και είναι ΚΒ όχι ΜΒ!!!) Επίσης παρόλα τα *** στον τίτλο, θα μπορούσες να είσαι πιο προσεκτικούς στους τίτλους (θα γίνει edit)

Επίσης έγινε edit η δημοσκόπηση γιατί 56 ευρώ είναι πολύ λίγα για μερικούς :p

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner

Μια πονεμένη ιστορία!!! :cry: :cry: :cry:

Βάζω 2-3 φορές την εβδομάδα κάρτα των 9 euros!

80-100 euros τον μήνα! Πρώτη φορά το υπολόγισα και μου φαίνεται πολύ! :worry:

Μας έχουν φάει οι γκόμενες!!! :D

Θα μπορούσα να σε ρωτήσω γιατί δεν κάνεις μια σύνδεση για να πληρώνεις λιγότερα; Μήπως σου αρέσει ο μαζοχισμός;

Αν είναι δυνατόν για δες λίγο κάτι ωραία συμβόλαια με προπληρωμένο χρόνο θα σου έρχεται αν όχι το 1/3 τουλάχιστον τα μισά από αυτά που πληρώνεις λίγα λίγα....

Open your mind.....

Το σχόλιο δεν το λέω για εσένα μόνο αλλά γενικότερα απλά βρήκα την αφορμή. Ξέρω άπειρα άτομα που κάνουν ακριβώς το ίδιο και πληρώνουν παραπλήσια ποσά με εσένα. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό ειλικρινά...

Less is more...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic

Υπάρχουν κάμποσα θέματα στον σχολιασμό που το αναλύουν αυτό, οπότε ας μην το αναλύσουμε εδώ (το όριο είναι 16 και όχι 50 και είναι ΚΒ όχι ΜΒ!!!) Επίσης παρόλα τα *** στον τίτλο, θα μπορούσες να είσαι πιο προσεκτικούς στους τίτλους (θα γίνει edit)

Επίσης έγινε edit η δημοσκόπηση γιατί 56 ευρώ είναι πολύ λίγα για μερικούς :p

Ωχχχ, έχειs δίκιο, άκου MB. :wacko:

Και κάτι άλλο. Που ειναι η ψήφοs μου στην δημοσκόπιση; Διοτι δεν την βλέπω. Είχα ψηφίσει με βάση την απάντησή μου!!!!!! :worry:

φαίνεται είχες ψηφίσει το 56 και πάνω το οποίο έγινε 56-76 ;)

Το 101-150, με αντιπροσωπεύει καλύτερα. ;)

Ομωs ευκαιρία να εναρμονιστώ με την κατηγορία που με έβαλεs ώστε να γλιτώσω και τα έξοδα. :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος T-mobile

Θα μπορούσα να σε ρωτήσω γιατί δεν κάνεις μια σύνδεση για να πληρώνεις λιγότερα; Μήπως σου αρέσει ο μαζοχισμός;

Αν είναι δυνατόν για δες λίγο κάτι ωραία συμβόλαια με προπληρωμένο χρόνο θα σου έρχεται αν όχι το 1/3 τουλάχιστον τα μισά από αυτά που πληρώνεις λίγα λίγα....

Open your mind.....

Το σχόλιο δεν το λέω για εσένα μόνο αλλά γενικότερα απλά βρήκα την αφορμή. Ξέρω άπειρα άτομα που κάνουν ακριβώς το ίδιο και πληρώνουν παραπλήσια ποσά με εσένα. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό ειλικρινά...

Είμαι λιγάκι μαζοχιστής... :p

Η αλήθεια είναι οτι θέλω να κάνω μια σύνδεση αλλά θέλω να εποφεληθώ και της επιδότησης! Άρα πρέπει να περιμένω λίγο ακόμη για να πάρω και μια καλή συσκευή! Κάτι που αυτή τη στιγμή δεν βλέπω να υπάρχει! :rolleyes: για να κάνω την πολυπόθητη σύνδεση! :happy:

Emena gyro sta 40-50 kathe mina. Se treles kav*** mou erxetai kai 100. Genika ama pareis ena oikonomiko paketo (VF 240 p.x.) milas arketa kai den plironeis kai ta maliokefala sou...

Johner opwsdipote na kaneis sindesi. Xaneis polla lefta me tis kartes! To kanoun polloi filoi mou giati den kseroun kai prospatho na tous peiso oti einai koroida. Me mia logiki xrisi twn minimaton eisai ok me ena 240 pistevo.

200 και πανω , αλλα εχω φτασει και τα 600 σε τριες περιπτωσεις , ολα αυτα λογου δουλειας και εχω και 10 ωρες δωρεαν :wacko:
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

rigasnic, thanx fo the edit!!!!

mas exoun fai oi gomenes re pedia!!!

ti na po??

aftes xalaraaa tin vgazoun me emas na plironoume!

ala opos ipa parapano den kanoume xoris aftes!

esi re hunter tha prepi na sou kanoun kamia 10 ara kinita tsampa me ta lefta pou tous dinis! lol

καραλολ , μολις ελαβα τον τελευταιο λογαριασμο , 580€ , το τσακισα παλι , φαντασου να ημουν και ερωτευμενος :p
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

100-150 evra exw meso oro xalllaraaa sth cote me cosmote120!! vale +kati wap,sms,sms chat kai alla 4psifia :whistle: na pws vgainoune,varane kai kati fpa xegyrismena kai me apoteleiwnoune! :wacko: :cry:

Wirelessly posted (Nyo_One Siemens SX1: NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Gyro sta 50 eura gia kartes..Xwris na upologizo tis wres pou eimai sto net gia na katevaso efarmoges k paixnidia..

Xαλαρά εγώ μέχρι 10 ευρώ το μήνα(έχω καρτοκινητό). Πρίν παντρευτώ ξόδευα τα μαλλιοκέφαλά μου( και έχω πολλά :lol: )για να μιλάω με το αγόρι μου μιας και ήμουν Αθήνα και αυτός Σάμο. Τελικά το σκέφτηκα και τον παντρεύτηκα για οικονομία στις κάρτες :blink: :lol: :lol: :lol:

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter

καραλολ , μολις ελαβα τον τελευταιο λογαριασμο , 580€ , το τσακισα παλι , φαντασου να ημουν και ερωτευμενος :p

Εντάξει αφού γελάς και δεν κλαις καλό είναι. ( Καλά τι κάνεις με €580 ;; έχεις τσακίσει τα 4ψήφια; )

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...