NickTG Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Αποκλείεται κάποιον να τον ενοχλεί η πειρατεία; Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Αποκλείεται κάποιον να τον ενοχλεί η πειρατεία; Και βέβαια όχι αγαπητέ μου. Στην αρχή της εμπλοκής του με το αντικείμενο φυσικά. Η απόλυτα ανθρώπινη φύση, πόσο μάλον η ελληνική, αργά η γρήγορα, απλά έρχεται μόνο του. Γνωρίζω ανθρώπους απόλυτα έντιμους που λατρεύουν την πειρατεία, και παρόλα αυτά μετά την κόπια πέρνουν το αυθεντικό. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ίσως η κόπια είναι και η καλύτερη διαφήμιση? Γιατί δηλαδή να πρέπει να αγοράσει κανείς στην ίδια τιμή ένα πολυδάπανο, πολύπλοκο, τίμιο και ΄κορυφαίο πρόγραμμα, για κάποιο που απλά στηρίζεται στην διαφήμιση για να πουλίσει? Κάποιος που σου πουλάει κάτι κακό για καλό, θα έλεγα πως αυτός είναι ο απαταιώνας. Δες τα κορυφαία προγράμματα και παιχνίδια.. στην πλειοψηφία όλοι στο τέλος τα αγοράζουν ΚΑΙ αυθεντικά.. Το "όλοι" ισούτε με το μεγαλύτερο ποσοστό, γιατί υπάρχουν πάντα και οι "αδιόρθωτοι" :) Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 ps3 απο μενα. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Ναι ταξιδιωτη; Και πιο παιχνιδι σου αρεσε δλδ; Πιο παιχνιδι επαιξες στο PS3 και πιο στο 360; Δικαιολογησε την επιλογη σου; Και αυτο επειδη σιγουρος πως σε θαμπωσε το HDMI και το Blur-aye :p disk του...:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Οι παρωπίδες, η ομίχλη και ο υπνωτισμός της διαφήμισης τέτοια φαινόμενα δημιουργεί.. " p s 3 α π ο μ ε ν α " . ύπνος βαθύς, ύπνος γλυκός, και μαγικός.. Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Γιατί ρε παιδιά; Αποκλείεται δηλαδή ο άνθρωπος απλά να θεωρεί το PS3 ανώτερο; Πρέπει δηλαδή να είναι θύμα της διαφήμισης; :confused: Μην υπερβάλλετε τώρα! "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Ναι ταξιδιωτη; Και πιο παιχνιδι σου αρεσε δλδ; Πιο παιχνιδι επαιξες στο PS3 και πιο στο 360; Δικαιολογησε την επιλογη σου; Και αυτο επειδη σιγουρος πως σε θαμπωσε το HDMI και το Blur-aye :p disk του...:rolleyes: ola auta pou eipes parapanw plus to online game tou pou erxete ton oktomvrio....tha einai kati pou mono an exeis ps3 tha katalaveis....alhtheia poio dvd store exei na noikiaseis hd dvd ??mou lete ena >>????dioti sthn ellada edw kai 3 mhnes noikiazw mono blue ray dvds...afou loipon mexri kai sthn elladitsa exoume blue ray.....kala...kai dieukrineizw...noikiazw..oxi agorazw!!!!gia allh mia fora tha pw oti to ps3 einai anoterw mhxanima combo olokhrwmeneis oikiakis diaskedaseis...episeis den tithete thema titlwn!!!!!safos ta paixnidia sto ps3 einai anamenomena kai koryfaia...deite ena apo auta edw http://www.n4g.com/ps3/News-39503.aspx episeis deite kai auto http://www.n4g.com/ps3/News-39505.aspx ta kalutera erxontai!!!!!!!!!!!!!prolavainete na poulisete to 360 twra pou tha mporeite...lol!!! http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 στο 360 να δεις τι ερχεται...το καλοκαιρι αναμενεται καυτο All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Ποιο lol δλδ; Και γιατι το HD-DVD=Xbox360 ενω σαφεστατα κατι τετοιο δεν ισχυει; Και γιατι νομιζεις πως το Home θα ειναι η δευτερα παρουσια; Και σιγα τα ωα... Α ναι, και αυτες οι... τεσπα αυτα τα πραγματα που λες για το GTA και πως θα ειναι καλυτερο στο PS3 μονο αληθεια δεν ειναι, οι φωτος του περιοδικου απο το 360 ειναι και το site που μας δειχνεις συνεχεια pro-PS3 site ειναι. Και ο φιλος μας ο ταξιδιωτης επρεπε να αγορασει και HDMI καλωδιο εξτρα και να εχει και κοντρολερ χωρις δονηση οσπου να αξιωθειτε (ναι elektro εσεις, γιατι ΕΣΥ εισαι ενα sonybot απο τα χειριστα του ειδους) να φτιαξετε ενα. Και ας μετρησουμε μαζι ΟΛΑ αυτα τα exclusives του 360 και ολα αυτα που τεκμηριωμενα λεγονται για την υπεροχη του 360 εναντι του PS3. Και ας μετρησουμε ποσοι developers ειπαν πως η σονυ εκανε λαθος με το αργο blu-ray drive που εβαλε. Anw, το 360 και η Μικροσοφτ δε χρειαζονται την υποστηριξη μου, την οποια και ΔΕΝ θα εχουν επειδη μια χαρα μου παιρνουν τα λεφτακια μου. Εγω δεν ειμαι fanboy οπως μερικους μερικους. Εγω ειμαι gamer, και σαν gamer που ειμαι βλεπω πως το 360 εχει πολυ καλυτερα παιχνιδια και πολλα ακομα που ερχονται. ΠΟΤΕ δεν ειπα πως το PS3 δεν θα εχει καλα παιχνιδια, θα εχει και μαλιστα πολυ καλα, και αυτος ειναι ο λογος που ως το τελος του χρονου θα εχω και ενα PS3 αν με το καλο πεσει η τιμη του. Αλλα να μου λετε πως ειναι καλυτερο και πως το ενα και πως το αλλο ενω εχετε θαμπωθει απο το ονομα, την γυαλιστερη συσκευασια και το blu-ray drive, αυτο πραγματικα με εκνευριζει. P.S. Elektro αρκετα με το trolling σου. P.S.2 Παντα φιλικα και με καλη διαθεση!:):p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 .... elektro αν θελεις να πεις κατι γραψε το στα Ελληνικα γιατι ετσι δεν θα σε παρουν σοβαρα ουτε και οι πετρες ασε που εχεις μαυρα μεσανυχτα σε θεματα hardware :lol: http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantnick Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Δεν νομίζετε οτι είναι λίγο νωρίς για να κρίνουμε το PS3?? Δεν έχει φτάσει ακόμα στο μέγιστο των δυνατοτήτων του...Έχουν κάνει αρκετά λάθη σε σχέση με τον ανταγωνισμό τα οποία είναι αδικαιολόγητα απο την στιγμή που βγήκαν 1 χρόνο μετά αλλα και πάλι πιστεύω οτι είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε "νικητή". to kako me to na mi kaneis tipota einai oti den boreis na stamatiseis gia na ksekourasteis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Δεν νομίζετε οτι είναι λίγο νωρίς για να κρίνουμε το PS3?? Δεν έχει φτάσει ακόμα στο μέγιστο των δυνατοτήτων του...Έχουν κάνει αρκετά λάθη σε σχέση με τον ανταγωνισμό τα οποία είναι αδικαιολόγητα απο την στιγμή που βγήκαν 1 χρόνο μετά αλλα και πάλι πιστεύω οτι είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε "νικητή". Πατατα/Απατη ειναι και απο τις μεγαλες μαλιστα!! Τι να περιμενουμε... κι αλλο? Τι αλλο θες να δεις δλδ?? 1χρονο μετα βγηκε!!! Τα λεμε το Νοεμβριο που θα εχει κλεισει 1 χρονο στην αγορα και 2 χρονια απο τοτε που "βγαινει"!! Η μεγα αντιγραφη... Sony Online Announces Xbox Live-style Centralized Hub News has it that Sony Online, publishers of MMO's such as the EverQuest series, Star Wars Galaxies, and the recently unleashed Vanguard: Saga of Heroes, has plans of releasing a new online service, designed to help keep track of online worlds players are participating in. Titled, "Station Launcher", the service offers very similar features to Microsoft's ever popular Xbox Live network. Enabling gamers to download games and network content more efficiently, no hints on any achievements scoring system or trophy rooms have yet been revealed, but it does add in several other features, such as Instant Messenger and iTunes. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=16799 Ειναι που ειναι εξελιγμενο το XboxLive ηρθε και αυτο... Microsoft: Second Life On XBox Live? During a recent Halo 3 event, Microsoft's Corporate Vice President, Microsoft Game Studios - Shane Kim revealed that he has spent some time with the Linden Lab guys (developers of Second Life). Apparently, the guys are trying to build and incorporate a Second Life on Xbox Live or YouTube, Facebook, any of those big social networking services and sites to the 360. Kim stated that it was a lot of hard work. Kim also revealed that he doubts whether Sony can achieve its online Home network for PlayStation 3; that third-party exclusives are a things of the past; and that Windows Live is the most important thing he's working on. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=16809 Το μεγα χτυπημα... Japan Devs Shifting Focus From PS3 To Wii? In some not too bright news for PS3 owners, in a recent article from US publication, LA Times, the IGDA (International Game Developers Association) president reveals that with the current console sale situation in Japan, many Japanese developers are now shifting their focus to Wii. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=16807 Μηπως θες να ανεβασω και αλλες ειδησεις???:X :confused: Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Owned....:lol: Πάντως εδώ θέλω να πω κάτι. Στην αρχή,είχε βγει το PS2 και κάμποσο καιρό μετά το Xbox.Οι...του Xbox λέγανε ότι το μηχανημά τους είναι καλύτερο/έχει καλύτερα παιχνίδια κτλ κτλ.Οι...του PS2 λέγανε ότι είναι λίγο καλύτερο και αυτό μόνο επειδή βγήκε αργότερα. Τώρα με τις καινούργιες κονσόλες,έγινε το αντίθετο και πάλι η Microsoft είναι πολύ μπροστά ( και μην πει κανείς το αντίθετο γιατί όλοι ξέρουμε πολύ καλά ότι στην ΠΑΡΟΥΣΑ φάση το 360 είναι μακράν καλύτερη αγορά από ένα PS3 ). Κάποιοι λένε ότι το PS3 δεν έχει κυκλοφορήσει αρκετό καιρό και να μην το κρίνουμε.Συμφωνώ.Αλλά για θυμηθήτε την πορεία,τα παιχνίδια αλλά και τις δυνατότητες του 360,όχι μόνο τους πρώτους μήνες,αλλά και,τις πρώτες βδομάδες κυκλοφορίας του... Αυτό ήθελα να το πω εδώ και καιρό... no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Μ' αρέσει που όταν αντιγράφει η Sony είναι ξεφτίλα, απελπισία κλπ., ενώ όταν αντιγράφει η MS είναι μεγαλείο... Κάπου εκεί χάνετε κάθε αξιοπιστία, sorry. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Μ' αρέσει που όταν αντιγράφει η Sony είναι ξεφτίλα, απελπισία κλπ., ενώ όταν αντιγράφει η MS είναι μεγαλείο... Κάπου εκεί χάνετε κάθε αξιοπιστία, sorry. Συμφωνω, αν μιλας για το second life... Καποιος ομως μπορει να πει πως ειναι απλα ενα development του live...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 σε 6 μηνες τωρα το xbox 360 8α ειναι 2 σε πωλησεις.σε μια 8εση που παντα ηταν η MS στις κονσολες. τωρα οσο αφορα το κλεψιμο ο bill μαεστρος ηταν παντα με την προκαταληψη που υπαρχει 8α μου εξηγησει καποιος γιατι η τελεια μηχανη κανει κατι τετοιο? η μηπως και η ησυχια ενω βλεπεις ταινια ειναι υπερτιμημενη τελικα???? http://www.youtube.com/watch?v=mMIV_JxZIXo http://www.youtube.com/watch?v=QrwChKGB3FI επισης χαραζει και τους δισκους!ισως απο μονο του κοιταει να επενδυσει στην δημιουργια νεου προτυπου..! μια αναζητηση στο youtube me titlo xbox360 scratching 8α σας πεισει.... οπως επισης και το red light death... http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantnick Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Πατατα/Απατη ειναι και απο τις μεγαλες μαλιστα!! Τι να περιμενουμε... κι αλλο? Τι αλλο θες να δεις δλδ?? 1χρονο μετα βγηκε!!! Τα λεμε το Νοεμβριο που θα εχει κλεισει 1 χρονο στην αγορα και 2 χρονια απο τοτε που "βγαινει"!! ............. Η μεγα αντιγραφη... Μηπως θες να ανεβασω και αλλες ειδησεις???:X :confused: Θέμα αντιγραφής δεν τίθεται σε τέτοιους κλάδους. Αν αρχίσουμε ποιός αντέγραψε ποιόν δεν θα τελειώνουμε...Τώρα το "τι άλλο περιμένω δλδ" φίλε μου είναι φανερό.Περιμένω να δώ τον λόγο που άργησε το ps3 1 χρόνο. Πιστεύω οτι υπάρχει λόγος. ...Δεν είμαι υπέρ κάποιας απο τις 2 κονσόλες όπως εσυ προφανώς οπότε δεν περιμένω να έχεις την ίδια υπομονή...Λογικά το βλέπω.Αν μου ζητούσαν κ εμένα τώρα να βγάλω νικητή φυσικά είναι το xbox αλλά πιστέυω οτι με λίγο υπομονή θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα...Τα post που μου έβαλες δεν μου λένε κάτι...Αν θες να τρώμε σελίδες με posts απο sites μπορούμε να το κάνουμε...Στην πράξη θα φανούν κ αυτό γίνεται μόνο όπως είπες μέχρι τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ... to kako me to na mi kaneis tipota einai oti den boreis na stamatiseis gia na ksekourasteis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 εδω λεει οτι το προ εβο 7 θα ειναι στο PlayStation 3 καλύτερο απ’ ότι στο Xbox 360 λογο blue ray.http://www.gameover.gr/default.php?pid=6&cat_id=11&cat=&art_id=3198 Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Θέμα αντιγραφής δεν τίθεται σε τέτοιους κλάδους. Αν αρχίσουμε ποιός αντέγραψε ποιόν δεν θα τελειώνουμε...Τώρα το "τι άλλο περιμένω δλδ" φίλε μου είναι φανερό.Περιμένω να δώ τον λόγο που άργησε το ps3 1 χρόνο. Πιστεύω οτι υπάρχει λόγος. ...Δεν είμαι υπέρ κάποιας απο τις 2 κονσόλες όπως εσυ προφανώς οπότε δεν περιμένω να έχεις την ίδια υπομονή...Λογικά το βλέπω.Αν μου ζητούσαν κ εμένα τώρα να βγάλω νικητή φυσικά είναι το xbox αλλά πιστέυω οτι με λίγο υπομονή θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα...Τα post που μου έβαλες δεν μου λένε κάτι...Αν θες να τρώμε σελίδες με posts απο sites μπορούμε να το κάνουμε...Στην πράξη θα φανούν κ αυτό γίνεται μόνο όπως είπες μέχρι τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ... OK μαζι σου φιλε μου!!! Αντε να περιμενω μεχρι το 2008 να δουμε τι θα δουμε!!! Μεχρι τοτε ομως μπορεις να μου πεις γιατι καποιος να δωσει 660€?? Σε αυτους που το εχουν παρει και λενε οτι ειναι καλυτερο απο το 360 τι εχεις να πεις??? Εγω με αυτους δεν την παλευω και προσπαθω να δειξω σε ανθρωπους που συμβουλευονται αυτο το σαιτ τι μελει γενεσθαι!! Δεν πρεπει να παραπληροφορουμε!! Αν καποιος θελει να παρει κονσολα μεσα στο καλοκαιρι τοτε ας παρει το 360 που ειναι καλυτερο!! Να παρει το PS3 και να περιμενει κι αλλο ενα εξαμηνο??? Αυτο τους λες δλδ???:confused: :worry: Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantnick Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 OK μαζι σου φιλε μου!!! Αντε να περιμενω μεχρι το 2008 να δουμε τι θα δουμε!!! Μεχρι τοτε ομως μπορεις να μου πεις γιατι καποιος να δωσει 660€?? Σε αυτους που το εχουν παρει και λενε οτι ειναι καλυτερο απο το 360 τι εχεις να πεις??? Εγω με αυτους δεν την παλευω και προσπαθω να δειξω σε ανθρωπους που συμβουλευονται αυτο το σαιτ τι μελει γενεσθαι!! Δεν πρεπει να παραπληροφορουμε!! Αν καποιος θελει να παρει κονσολα μεσα στο καλοκαιρι τοτε ας παρει το 360 που ειναι καλυτερο!! Να παρει το PS3 και να περιμενει κι αλλο ενα εξαμηνο??? Αυτο τους λες δλδ???:confused: :worry: Αν διάβαζες λίγο πιο προσεκτικά το post μου δεν θα τα έλεγες αυτά.Όταν λέω υπομονή δεν εννοώ πάρε κονσόλα τώρα και περίμενε να βελτιωθεί αλλά μη πάρεις ακόμα... Όποιος το κάνει αυτό ρισκάρει ... Πολλοί το έκαναν ήδη...Δικό τους θέμα. Φυσικά αν κάποιος θέλει να πάρει τώρα κονσόλα όπως είπα και στο προηγούμενο post ο νικητής είναι το xbox. Λέμε τα ίδια πράγματα μόνο που εσυ είσαι κατασταλαγμένος στο xbox.Εγώ πιο ουδέτερος όπως είπαμε μέχρι τέλος καλοκαιριιού... to kako me to na mi kaneis tipota einai oti den boreis na stamatiseis gia na ksekourasteis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Αν διάβαζες λίγο πιο προσεκτικά το post μου δεν θα τα έλεγες αυτά.Όταν λέω υπομονή δεν εννοώ πάρε κονσόλα τώρα και περίμενε να βελτιωθεί αλλά μη πάρεις ακόμα... Όποιος το κάνει αυτό ρισκάρει ... Πολλοί το έκαναν ήδη...Δικό τους θέμα. Φυσικά αν κάποιος θέλει να πάρει τώρα κονσόλα όπως είπα και στο προηγούμενο post ο νικητής είναι το xbox. Λέμε τα ίδια πράγματα μόνο που εσυ είσαι κατασταλαγμένος στο xbox.Εγώ πιο ουδέτερος όπως είπαμε μέχρι τέλος καλοκαιριιού... file mou einai upokeimenika auta pou les!!!nikitis to xbox pou????sto forum tou my phone mipws???lol!!!koita...300eyro gia ena dvd player den ta dinw...kai eida kai 2 xronia pou kukloforei tous titlous tou..prwsopika den me kaluptei kanenas......alan akouw....alan den vlepw kata ta alla mou kanei to ps2 mou!!!asxolithika perissotero me to god of war para me to goa... http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantnick Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 file mou einai upokeimenika auta pou les!!!nikitis to xbox pou????sto forum tou my phone mipws???lol!!!koita...300eyro gia ena dvd player den ta dinw...kai eida kai 2 xronia pou kukloforei tous titlous tou..prwsopika den me kaluptei kanenas......alan akouw....alan den vlepw kata ta alla mou kanei to ps2 mou!!!asxolithika perissotero me to god of war para me to goa... Υποκειμενικά ως ενα σημείο...Νικητής που? :blink: Στην κατηγορία που βρίσκεται το ps3 και το xbox της nextGen κονσόλας...Προς το παρών νομίζω είναι το xbox νικητής....Δεν λέω καλό το ps2 το οποίο ακόμα κρατιέται αλλα με το ps3 και το xbox τα μεγέθη αλλάζουν... to kako me to na mi kaneis tipota einai oti den boreis na stamatiseis gia na ksekourasteis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Ελπίζω να αναφέρεστε σε νικητή ανάμεσα σε PS3 και XBOX360, αποκλειστικά γιατί αν βάλουμε και το Wii στο χωρό, να σας ενημερώσω πως το Wii δεν είναι GameCube και έχει πάρα πολλές πιθανότητες να κατατροπώσει τα HDMI καλώδια και τα Blu-Ray και HD-DVD των αντιπάλων του... Απλά, για να ξέρουμε τι λέμε... "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Θέμα αντιγραφής δεν τίθεται σε τέτοιους κλάδους. Αν αρχίσουμε ποιός αντέγραψε ποιόν δεν θα τελειώνουμε...Τώρα το "τι άλλο περιμένω δλδ" φίλε μου είναι φανερό.Περιμένω να δώ τον λόγο που άργησε το ps3 1 χρόνο. Πιστεύω οτι υπάρχει λόγος. ...Δεν είμαι υπέρ κάποιας απο τις 2 κονσόλες όπως εσυ προφανώς οπότε δεν περιμένω να έχεις την ίδια υπομονή...Λογικά το βλέπω.Αν μου ζητούσαν κ εμένα τώρα να βγάλω νικητή φυσικά είναι το xbox αλλά πιστέυω οτι με λίγο υπομονή θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα...Τα post που μου έβαλες δεν μου λένε κάτι...Αν θες να τρώμε σελίδες με posts απο sites μπορούμε να το κάνουμε...Στην πράξη θα φανούν κ αυτό γίνεται μόνο όπως είπες μέχρι τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ... Άψογο, συμφωνώ σε όλα. Το Xbox 360 τα πάει καλά, καλύτερα από το πρώτο X-box, αν θέλει όμως να γίνει πρωταθλητής θα πρέπει να αρχίσει κάποια στιγμή να πουλάει ως τέτοιος. Δεν μπορεί να είναι κάθε μήνα κάτω από τα Wii & PS2 και να πανηγυρίζει επειδή πέρασε το PS3! Δηλαδή αν αυτό είναι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν εμπορικά, με όλα να δουλεύουν υπέρ τους (ανετοιμότητα Sony, ελλείψεις στοκ Nintendo) δεν νομίζω ότι δικαιολογείται ιδιαίτερη αισιοδοξία για το 2008 και μετά. Εκτός αν η MS βγάζει κονσόλα κάθε 3 χρόνια, αλλά είναι έξω από τη λογική του χώρου. Το PS3 δουλεύει με τους μισούς "κυλίνδρους" αυτή τη στιγμή. Το online/home ακόμη φτιάχνεται, τα παιχνίδια είναι λίγα και τα περισσότερα από αυτά είναι ports από άλλα συστήματα, το λειτουργικό/software της κονσόλας είναι σε καλό δρόμο αλλά θέλει δουλειά. Το μόνο που δουλεύει πραγματικά τέλεια είναι το Bluray αλλά και εκεί οι ταινίες δεν είναι αρκετές ακόμα. Αντικειμενικά δεν είναι η καλύτερη αγορά που μπορείς να κάνει κάποιος αυτή τη στιγμή, ιδίως αν δεν τον ενδιαφέρει το Blu-ray. Εγώ το πήρα από την αρχή γιατί το γουστάρω αλλά δεν θα το πρότεινα ακόμη ανεπιφύλακτα. Καλά παιχνίδια υπάρχουν, μερικά εξαιρετικά αλλά όχι κάποιο πραγματικό system seller. Είναι βέβαιο ότι μέχρι το χειμώνα η κατάσταση αυτή θα έχει αλλάξει πάρα πολύ. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 The Exclusive Games List for Next-Gen Consoles Take a look at this recently updated list of exclusive games for the PlayStation 3, Xbox 360 and Wii. The lists analysis includes ranking information from MetaCritic so gamers can compare and contrast the quality of each console's exclusive titles as well as the quanity. The Xbox 360 continues to lead in the overall number of exclusives, with the Wii gaining fast and the PS3 stuck in last place. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=16822 Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts