achileas Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 kalo to oti den sou arese! Vevaia uparxei kai i periptwsi na min to estripses kala kai gia auto na min exeis kai tin kaluteri twn emperiwn....! Ναι παιζει και αυτο.:) Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 ksero na striwo min fowase.apla re pedi mou dn mou arese o kapnos drum.afta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 ksero na striwo min fowase.apla re pedi mou dn mou arese o kapnos drum.afta Ενταξει ο καθενας με την γευση του και ο λουμιδης στους καφεδες.:lol: Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Καλά αυτό είναι σίγουρο... Φαντάζομαι αναφερόμαστε στο ίδιο "προϊόν":ninja: Μάλλον για το ίδιο μιλάμε :shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 agorasa simera kai ego strifta ta drum kapno kai to metaniosa dn mou aresan katholou ρε παιδια ο ολντ χομπορν ειναι πολυ καλυτερος απο τον ντραμ.γιατι δεν δοκιμαζεις??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 marlboraki k ksero pswmi Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowboard Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 George Karelias & Sons ( χρυσή κασετίνα ) Smoother Taste ( lights ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 ρε παιδια ο ολντ χομπορν ειναι πολυ καλυτερος απο τον ντραμ.γιατι δεν δοκιμαζεις??? Για στριφτο ενας ειναι ο καπνος... Craven!!! Τα μπλε Νταβιντοφ δεν με τρελαναν. Καλυτερα απο τα χρυσα.. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 marlboraki k ksero pswmi sostos o filos marlboro kai tpt allo:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Καπνιζω καπνο old holborn κιτρινο, εδω και ενα χρονο, και αλλο τοσο παλιοτερα. Αρχισα το καπνισα Σεπτεμβρη 2003. Καπνιζω 15-20 τσιγαρα φετος.Παλιοτερα 20-25 τη μερα. Εκανα ενα χρονο Winston Blue 25's, ενα χρονο καπνο Drum Μπλε,και τον υπολοιπο καιρο διαφορες μαρκες Marlboro κοκκινο μαλακο,Luckie's, Camel κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Καμμια αλλη ασυνηθιστη μαρκα να δοκιμασουμε ξερετε ? εχω βαρεθει ολο τα ιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Καμμια αλλη ασυνηθιστη μαρκα να δοκιμασουμε ξερετε ? εχω βαρεθει ολο τα ιδια... Ακου τσιγαρα φιλε μου.SAGA by papastratos. Δοκιμασε τα. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Ακου τσιγαρα φιλε μου.SAGA by papastratos. Δοκιμασε τα. Saga ? Τα βρισκεις ευκολα ? Απο χαρμανι (γευση) τι λενε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Saga ? Τα βρισκεις ευκολα ? Απο χαρμανι (γευση) τι λενε ? Ευκολα δεν τα βρισκεις. Ειναι λιγο βαρια τσιγαρα,αλλα εγω τα καπνιζω ανετα. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 to paketo poso paei kai pou ta wriskeis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 to paketo poso paei kai pou ta wriskeis Στα περιπτερα το βρισκεις.Ειναι γαλαζιο το πακετο. Εχουν 2.20 αν δε κανω λαθος. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Wirelessly posted (Vodafone/1.0/903SH/SHG001 Browser/UP.Browser/7.0.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 Ext-J-Profile/JSCL-1.2.2 Ext-V-Profile/VSCL-2.0.0) Xerete ektos apo to kitrino k ton portokali kapno old holborn poioi alloi old holborn vgainoun? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Sth tetarth kaigesai. Vgainei kai mple! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 agorasa simera ta old holborn kapno ta ble oreo tsigara kalitera apo ta drum pou dokimasa tis proales Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Παιδιά πολύ ωραία τα Davidoff τα μπλε. Πιο ωραία από τα μαύρα,αλλά τα Gold μ'αρέσουν πιο πολύ απ'όλα! Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentist_GATE7 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 εγώ ξεκίνησα με camel lights μετά marlboro κανονικό και τώρα δοκίμασα lucky strike και κόλλησα! Μόνο που δεν ξέρω, βγαίνουν και σε πιο light? γιατί εγώ παίρνω το άσπρο πακέτο με τον κόκκινο κύκλο κι είναι πολύ βαρύ, 10-0.9-10 σα τα Marlboro.. ξέρει κανείς αν υπάρχει πιο ελαφρύ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Υπάρχει με τον γκρι κύκλο, είναι πιο ελαφρύ αλλά εμένα δε μου άρεσε και πολύ. βγαίνει και σκληρό και μαλακό. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 εγώ ξεκίνησα με camel lights μετά marlboro κανονικό και τώρα δοκίμασα lucky strike και κόλλησα! Μόνο που δεν ξέρω, βγαίνουν και σε πιο light? γιατί εγώ παίρνω το άσπρο πακέτο με τον κόκκινο κύκλο κι είναι πολύ βαρύ, 10-0.9-10 σα τα Marlboro.. ξέρει κανείς αν υπάρχει πιο ελαφρύ? Silver ;] Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Wirelessly posted (Vodafone/1.0/903SH/SHG001 Browser/UP.Browser/7.0.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 Ext-J-Profile/JSCL-1.2.2 Ext-V-Profile/VSCL-2.0.0) Exei dokimasei kaneis ta classic tou papastratou? Pws sas fainontai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Wirelessly posted (Vodafone/1.0/903SH/SHG001 Browser/UP.Browser/7.0.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 Ext-J-Profile/JSCL-1.2.2 Ext-V-Profile/VSCL-2.0.0) Exei dokimasei kaneis ta classic tou papastratou? Pws sas fainontai? Κυκλοφορουν τετοια τσιγαρα?? Εχει δοκιμασει κανενας craven blue ?? ωραιος καπνος ;) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts