FREAK_OF_NATURE Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 apo 5 dimotikou :blink: . kapnizane sustimatika? mou fenetai apisteuto, pragmatika den eho logia. συστηματικα ξεσυστηματικα,καπνιζανε... ως τα 19 της η μια κοπελιτσα(απο τοτε εχω να την δω) εκανε 2 πακετα την μερα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Davidoff CLASSIC και πιο πριν Lucky Strike. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coquitlam Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Στην Ελλάδα εδώ και σχεδόν 20 χρόνια "Memphis". Εδώ "Peter Jackson" (όχι τον σκηνοθέτη) που είναι και φτηνά, μόνο 6,50 με 7$!!!!!!! Πάντως εδώ λόγω των απαγορεύσεων, θέλω δεν θέλω, καπνίζω λιγότερο, μόλις 1 1/2 πακέτο!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Εγω το γυρισα στα πουρακια Moods filter golden taste :D Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Στην Ελλάδα εδώ και σχεδόν 20 χρόνια "Memphis". Εδώ "Peter Jackson" (όχι τον σκηνοθέτη) που είναι και φτηνά, μόνο 6,50 με 7$!!!!!!! Πάντως εδώ λόγω των απαγορεύσεων, θέλω δεν θέλω, καπνίζω λιγότερο, μόλις 1 1/2 πακέτο!!!!!!!! Αν πηγαινο-ερχεσαι συχνα. Duty free is your friend ;) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coquitlam Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Αν πηγαινο-ερχεσαι συχνα. Duty free is your friend ;) Καλά θα ήταν αλλά ταξίδι 17 ωρών δεν μπορείς να το κάνεις πάνω από 2 φορές το χρόνο. Έτσι και αλλιώς μόνο 2 κούτες μπορώ να φέρω από Ελλάδα και η 1 ψιλοπαράνομη!!!!!!:( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Καλά θα ήταν αλλά ταξίδι 17 ωρών δεν μπορείς να το κάνεις πάνω από 2 φορές το χρόνο. Έτσι και αλλιώς μόνο 2 κούτες μπορώ να φέρω από Ελλάδα και η 1 ψιλοπαράνομη!!!!!!:( :( Μόνο 1 κούτα τσιγάρα επιτρέπουν;Ακόμα και 10 κούτες να έχεις μαζί σου, σημαίνει ότι θα πας για παράνομο εμπόριο;Τέλος πάντων, για αποτροπή και αποφυγή τέτοιου είδους παραβάσεων, ας είναι και έτσι.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 mages erxomai na kano thn yperbasi tu thread autou nou: meta apo enan efialtiko bradino bhxa pu dne elege na stamatisei (tsigarobixas!!)...apo shmera apofasisa na to kopso....na do an 8a to antexo.....last post edo...elpizo to epomeno gia tsigara na einia se non-smoking thread tu myphone!;-ppppp Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Εγω το γυρισα στα πουρακια Moods filter golden taste :D καταπλικτικα!!!!αλλα για 10 πουρα 3-4€ εινα πολλα. camel naturall rulezzzzz Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coquitlam Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Μόνο 1 κούτα τσιγάρα επιτρέπουν;Ακόμα και 10 κούτες να έχεις μαζί σου, σημαίνει ότι θα πας για παράνομο εμπόριο;Τέλος πάντων, για αποτροπή και αποφυγή τέτοιου είδους παραβάσεων, ας είναι και έτσι.:D Για να καταλάβεις πόσο διαφορετικά είναι εδώ τα πράγματα και ειδικά με τα τσιγάρα, μου έστειλαν μέσα σε ένα δέμα από Ελλάδα 4 πακέτα τσιγάρα. Μαζί με το δέμα ο ταχυδρόμος μου δείχνει και το μηχάνημα για πιστωτική κάρτα και μου λέει: "49$ πρόστιμο για τα τσιγάρα". Σημείωση, το δέμα ήταν κλειστό......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 golden virginia me aspra rizzla! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 καταπλικτικα!!!!αλλα για 10 πουρα 3-4€ εινα πολλα. camel naturall rulezzzzz Oti xeirotero exw kapnisei... Sta camel protimw ta subtle... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 philip morris λευκό αλλα πρέπει να το κόψω... γκρρρ είναι ΧΑΛΙΑ το τσιγάρο Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Marlboro Lights...αλλα πρεπει να κοπει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 camel naturall rulezzzzz Και σε εμένα αρέσαν αυτά.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 τα Marlboro Gold που διαφημιζουν εχει κανεις ιδεα πως ειναι? Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 τα Marlboro Gold που διαφημιζουν εχει κανεις ιδεα πως ειναι? ta dokimasa alla den me enthousiasan k toso.san ta lights moy fanikan! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Oti xeirotero exw kapnisei... Sta camel protimw ta subtle... ποια ειναι αυτα δεν τα εχω δοκιμασει????ειναι πολη ωραια ρε συ.αλλα το μονο που με χαλαει ειναι το 3.10 που κοστιζουν Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 ποια ειναι αυτα δεν τα εχω δοκιμασει????ειναι πολη ωραια ρε συ.αλλα το μονο που με χαλαει ειναι το 3.10 που κοστιζουν camel light μαλακά. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 camel light μαλακά. :p ποσω εχει 8 πισα??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 ποσω εχει 8 πισα??? Ναι 8/0,9/7 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Σήμερα δοκίμασα τα DAVIDOFF rich blue. πρέπει να είναι καινούρια, μπορώ να πω ότι μου άρεσαν αρκετά. 8/0,7/8 Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Σήμερα δοκίμασα τα DAVIDOFF rich blue. πρέπει να είναι καινούρια, μπορώ να πω ότι μου άρεσαν αρκετά. 8/0,7/8 Auta edw einai ? http://www.cigarre24.de/images/davidoffblue.jpg Einai pio baria apo ta dunhill(mple)? Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Ξεκίνησα με malboro lights σκληρό αν θυμάμαι καλά συνεχίζω με old holdborn mild και που και που κάνω και κανά malboro...ήμουν 1η χρονιά φοιτήτρια όταν το ξεκίνησα και πάνε κάπου 7 χρόνια..το έχω κόψει 2 φορές αλλά τελικά το άρχισα πάλι... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Σήμερα δοκίμασα τα DAVIDOFF rich blue. πρέπει να είναι καινούρια, μπορώ να πω ότι μου άρεσαν αρκετά. 8/0,7/8 ειναι ποιο ελαφρια απο τα gold(μαυρα) ετσι?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts