gkr41 Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Προφανώς γιατί του αρέσει, όπως φαίνεται από τα λεγόμενά του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 μιας που εισαι 16 και καπνιζεις και λιγο καιρο, κανε προσπαθεια να το κοψεις...;) Hdh exw arxisw na to kobw...... To xw meiwsei kata polu.... Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosp3 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Εγω καπνιζω επειδη μου αρεσει...δεν ειμαι βεβαια και κανενα junkie οπως μια φιλη μου η οποια δεν μπορει χωρις τσιγαρο μερικες ωρες..ενταξει οχι κι ετσι... Παράθεση I 'm not scared,I'm not scared,I'm not scared... Please Wesley...why,can't i stay...? :cry: ANGEL(5.15) A Hole In The World Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Πηρα σημερα Καρελια κασετινα αφιλτρα ;) Πολυ ωραιο τσιγαρο ;) βαρυ βεβαια αλλα ωραιο :) Δεν το βρισκεις ευκολα! Με το που το βρηκα το πηρα κατ' ευθειαν :D Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Πηρα σημερα Καρελια κασετινα αφιλτρα ;) Πολυ ωραιο τσιγαρο ;) βαρυ βεβαια αλλα ωραιο :) Δεν το βρισκεις ευκολα! Με το που το βρηκα το πηρα κατ' ευθειαν :D Σιγα που δεν το βρισκεις..απλα καλο ειναι να καπνισεις την χρηση κασετινα που εχει πολυ καλυτερο χαρμανι,αυτη που πηρες εσυ μαζι με τα Σαντε τα φουμαρουν οι "φυλακισμενοι". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Σιγα που δεν το βρισκεις..απλα καλο ειναι να καπνισεις την χρηση κασετινα που εχει πολυ καλυτερο χαρμανι,αυτη που πηρες εσυ μαζι με τα Σαντε τα φουμαρουν οι "φυλακισμενοι". Χρυση κασετινα κανω ;) Πολυ ωραια τσιγαρα:) Απλως τα ειδα τα αφιλτρα και ειπα να τα παρω.:) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marquez Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Παιδια θυμαμε πριν καμποσο καιρο drum k golden virginia ειχαν βγαλει καπνους 12.5 γραμμαριων.Τους εχετε δει καπου,:ninja: Υπαρχουν ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Εγω ξερω μονο των 25γραμμαριων και 50. 12.5 πρωτη φορα ακουω... Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Εγώ πάντως στεναχωριέμαι όταν βλέπω τους συμμαθητές μου να καπνίζουν, δεν καταλαβαίνω που τι βρίσκουν την ευχαρίστηση. Εγώ όταν μυρίσω καπνό νιώθω δυσπνοια.. Δν ξέρω αλλά ο αθλητισμός τελικά σώζει από πολλά πράγματα :) Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Εγώ πάντως στεναχωριέμαι όταν βλέπω τους συμμαθητές μου να καπνίζουν, δεν καταλαβαίνω που τι βρίσκουν την ευχαρίστηση. Εγώ όταν μυρίσω καπνό νιώθω δυσπνοια.. Δν ξέρω αλλά ο αθλητισμός τελικά σώζει από πολλά πράγματα :) Και εγω ετσι ημουν. Αλλα...:O Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marquez Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Εγω ξερω μονο των 25γραμμαριων και 50. 12.5 πρωτη φορα ακουω... 15 - 3=12χρονια.Αποκλειεται να ασχολιοσουνα τοτε με τι καπνους υπαρχουν στιν αγορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 kapnizo apo ta 16 kai eimai 20..arxisa kateftian me marlboro kai kapou kapou kapniza ta strifta tou patera mou golden virginia...... eixa apofasisi na to kopso alla meta apo 2meres xoris tsigaro dn boresa allo kai ante pali apo tin arxi ena paketo tin imera kano einai poli kai thelo na to elatoso dld 2meres to paketo....tha doume......4€ polla einai re gmto kathe mera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 http://img294.imageshack.us/img294/7972/ohonrk8.jpg Γέμισε η ζωή μου με καπνούς και με σκοτάδια και σωρούς από πακέτα άδεια... Δυσκολα τα πραγματα παιδια,πρεπει να κοψουμε το καπνισμα πριν φτασουμε στο παραπανω σημειο.:p Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Sorry που κάνω μια off topic παρέμβαση. Εγώ ΔΕΝ καπνίζω και είμαι σίγουρος πως δεν θα καπνίσω ποτέ μου. Ξέρω ότι θα που πείτε "ε, όλοι έτσι λένε αλλά κάποτε το αρχίζουν..." . Ξέρω καλά από τον εαυτό μου (λογικό ε; :p) τι θέλω και τι δε θέλω. Από την παρέα μου καπνίζουν αρκετοί φίλοι μου και μου έχουν πει πολλές φορές να κάνω καμιά τσούρα αλλά εγώ... βράχος. Καπνίζουν από μαγκιά γιατί νομίζουν πως έτσι δείχνουν μεγαλύτεροι και αρέσουν στα κορίτσια. Βλακείες... Και κλείνοντας θέλω να πω, πως νιώθω πολύ περήφανος που δεν το έχω βάλει ούτε καν στο στόμα μου. Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι νιώθω. :) Μαζι σου και γω Είμαι ένας ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΗΣ Οι περισσότεροι φίλοι μου καπνίζουν και εδώ και καιρό προσπαθούν να με πείσουν να καπνίσω και εγώ!!! Μία φορά μόνο δοκίμασα στην 6η Δημουτικού και το συχάθηκα!!!! Επείσης όλοι οι άμυαλοι καπνιστές της ηλικίας μου έχουν την εντύπωση οτί καπνίζουν για να δείξουν οτι είναι άντρες και αυτό αρέσει στις γυναίκες:mad: Μ@Λ@Κ!3Σ!!!!Σορυ που εκφράζομαι έτσι αλλα δεν αντέχω να ακούω αυτες τις χαζαμάρες!!! Εσεις κάποιοι εδω πέρα που καπνίζουν εδώ και χρόνια απο προσωπική εμπειρία τι βρίσκετε στο τσιγάρο??? Επείσης και γω είμαι περήφανος που δν καπνίζω:D Ουτε στην οικογένοια μου καπνίζει κανένας:D :D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Sorry ρε συ Scottas, αλλά κάπνισες στην 6η Δημοτικού;;;;; :confused: Έλεος, σε λίγο θα καπνίζουν στο προνήπιο! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Sorry ρε συ Scottas, αλλά κάπνισες στην 6η Δημοτικού;;;;; :confused: Έλεος, σε λίγο θα καπνίζουν στο προνήπιο! Μια τζούρα έκανα μόνο απο την ξαδέρφη μου;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Sorry ρε συ Scottas, αλλά κάπνισες στην 6η Δημοτικού;;;;; :confused: Έλεος, σε λίγο θα καπνίζουν στο προνήπιο!μην απορεις.ειχα 3 συμμαθητριες που καπνιζαν απο την πεμπτη δημοτικου. τους εδιναν οι μανες λεφτα για κουλουρι ,τα μαζευαν και περνανε τσιγαρα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 μην απορεις.ειχα 3 συμμαθητριες που καπνιζαν απο την πεμπτη δημοτικου. τους εδιναν οι μανες λεφτα για κουλουρι ,τα μαζευαν και περνανε τσιγαρα... Το θέμα είναι ότι δν το συνέχισα!!! Επίσης μου είχε αφήσει μία πολύ ασχημη γεύση για μία βδομάδα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 e ki esy..ginesai yperbolikos akoy ekei gia mia bdomada! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 e ki esy..ginesai yperbolikos akoy ekei gia mia bdomada! Αν δεν το έχεις ξαναβάλει στο στόμα σου!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 μην απορεις.ειχα 3 συμμαθητριες που καπνιζαν απο την πεμπτη δημοτικου. τους εδιναν οι μανες λεφτα για κουλουρι ,τα μαζευαν και περνανε τσιγαρα... Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, Freak of Nature;;; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Ntagkla soura kai mastoura. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Αν δεν το έχεις ξαναβάλει στο στόμα σου!!! και επιμενω..δεν ισχυει αυτο που λες.. η γευση δε μπορει να διατηρηθει πανω απο ορισμενες ωρες στο στομα..ποσο μαλλον για μερες..ακομα και οταν δεν πλενεις τα δοντια σου! Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, Freak of Nature;;; σε τι κοσμο φεραμε τα παιδια μας Νικο Τσιαμτσ...:X DesertSMisSRaiN?? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 μην απορεις.ειχα 3 συμμαθητριες που καπνιζαν απο την πεμπτη δημοτικου. τους εδιναν οι μανες λεφτα για κουλουρι ,τα μαζευαν και περνανε τσιγαρα... apo 5 dimotikou :blink: . kapnizane sustimatika? mou fenetai apisteuto, pragmatika den eho logia. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/3.1.7196/1662; en; U; ssr)) Davidoff gold.xronia twra fanatika Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts