Jump to content

Όλα για το κάπνισμα - τσιγάρα- πούρα. κ.α.

xraysr0x
 Κοινοποίηση

Τι μάρκα τσιγάρα καπνιζετε?  

1.318 members have voted

1. 1. Τι μάρκα τσιγάρα καπνιζετε?

• Lucky Strike
      68
    • Marlboro
      178
    • Davidoff
      109
    • GR
      23
    • Camel
      48
    • Origin
      2
    • Καρελια κ.α.
      56
    • Στριφτό
      370
    • Άλλο
      210
    • ΔΚ/ΔΑ
      254

Recommended Posts

εγω έχω δοκιμάσει το e-goT απο εδώ και είμαι ευχαριστημένος

http://freedomland.gr

Καπνιστε αβερτα ηλεκτρονικα τσιγαρα να πεθανετε σιγουρα...

Sent from Fotis o Anetos...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καπνιστε αβερτα ηλεκτρονικα τσιγαρα να πεθανετε σιγουρα...

Sent from Fotis o Anetos...

τωρα ειναι σοβαρα ποστ αυτα?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

τωρα ειναι σοβαρα ποστ αυτα?

Σοβαρότατα μαλιστα...Αν ανατρεξεις πιο πανω σε αλλο ποστ μου θα δεις τα εξης:

Ωραια και ομορφα αυτα που λεει ο φιλος ο nanopoulos πιο πανω, ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ ομως και φυσικα δεν μπορει να πει γιατι ολοι το κρατουν επτασφραγιστο μυστικό ειναι oτι ουδεμια ερευνα εχει γινει που να καθιστα την προπανογλυκόλη που ειναι η κυρια ουσια του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου ακίνδυνη ΟΤΑΝ ΕΙΣΠΝΕΕΤΑΙ.

Πληροφορικα αναφερω οτι η συγκεκριμενη ουσια χρησιμοποιειται ευρεως ως συντηρητικο τροφιμων και φυσικα ως ουσια που καταπινεται εγιναν ερευνες και την εδειξαν οκ. (βλεπε πιστοποιηση ROHS)

ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΗ ομως????????

Μηπως πρεπει να το ψαχνουμε παραπανω???

Επίσης η πιστοποιηση CE (η οποια παιζει πολυ σε Η.Τ) την εχω δει και σε καθε λογης κινεζολαμακιες οποτε μη βασιζεστε σε αυτη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να μην τρομοκρατούμε τον κόσμο επειδή σε κάποιους αρέσουν οι θεωρίες συνομωσίας, η ουσία καταρχάς λέγεται

Προπυνελογλυκόλη και όχι προπανογλυκόλη και φυσικά δεν αποτελεί κανένα επτασφράγιστο μυστικό το τι γίνεται όταν εισπνέεται.

Εν έτει 2011 φυσικά και δεν θα βγάζανε στην φόρα μια επικίνδυνη, πιθανά θανατηφόρα ουσία σε ένα προιόν όπως το τσιγάρο που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες. Για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ φυσικά στον βαθμό που αναφέρει ο χρήστης από πάνω, όπου αφήνει να εννοηθεί πως μερικές τζούρες από το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ικανές να σε αφήσουν στον τόπο, ως γνωστό και το κανονικό τσιγάρο σκοτώνει και είναι καρκινογόνο αλλά δεν χρειάζονται θεωρίες συνομωσίας για να πουλήσει. Εννοείται ότι έχουν γίνει έρευνες και ότι δεν έρχεται απλά μια άγνωστη ουσία από την Κίνα που βασικά δεν έχουμε ιδέα το τι κάνει ή ακόμα χειρότερα, γνωρίζουμε ότι σκοτώνει και το κρύβουμε.

Ψάξτε για "εισπνεόμενη προπυνελογλυκόλη" στο Google και θα βρείτε ένα σωρό αποτελέσματα επειδή ευτυχώς στη σημερινή εποχή αρκετοί φροντίζουν να την ψάξουν πρώτα πριν βάλουν κάτι στον οργανισμό τους.

Μερικά πρόχειρα Links με μια γρήγορη αναζήτηση:

http://www.propylene-glycol.com/safety.html

http://www.news-medical.net/news/20091104/61/Greek.aspx

http://www.ecig.gr/electronic-cigarette-articles/ti-einai-h-propilevoglykolh.html

http://www.info-ecigarette.fr/el/1-latest-news/3393-propylene-glycol-inhale-une-nouvelle-etude-tres-encourageante/article/itemid-100081 (Συγκεκριμένη έρευνα για την ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΗ προπυνελογλυκόλη, τα αποτελέσματα

φυσικά δεν δείξαν τίποτα το επικίνδυνο.)

Και πολλά πολλά άλλα λινκς που αν έχει χρόνο και διάθεση κάποιος μπορεί να βρει.

Αυτό που ΔΕΝ βρήκα είναι αυτή η θεωρία ότι η συγκεκριμένη ουσία είναι θανατηφόρα και μας το κρύβουν

οι κακές εταιρίες για να πουλήσουν τα προιόντα τους.

Συμπέρασμα; Το ηλεκτρονικό τσιγάρο καμιά σχέση δεν έχει με το κανονικό και η χρήση του είναι ασφαλής.

Θέλει κάποιος να το κάνει; Με γεια του και χαρά του. Δεν θέλει; Ακόμα καλύτερα. Αλλά το να λέμε υπερβολές

και να τρομοκρατούμε τον κόσμο χωρίς να δικαιολογούμε αυτά που λέμε είναι κρίμα.

Θα συμφωνήσω σε ένα θέμα με τον φίλο από πάνω. Αν δεν γνωρίζετε κάτι, ψάξτε το και βρείτε αξιόπιστες πηγές

και όχι από το www.τι μας ψεκάζουν συνΈλληνες. com ή το www.έρχονται οι Ε. com

Αυτά. Θα 'πρεπε να ζητήσω μισθό από καμιά εταιρία e-cigarette μετά το κατεβατό αυτό. :p

1. Ποια εταιρεία λοιπον που κατασκευαζει ηλεκτρονικα τσιγαρα δινει πιστοποιηση για τηνς εισπνεομενη προπυνελογλυκόλη??? Υπενθυμιζω η ROHS είναι πιστοποιητης τροφιμων αρα ασχετος φορεας να γνωμοδοτησει σχετικα και το CE αφορα γενικα ηλεκτρονικες συσκευες (πχ κομπιουτερακια του 2 ευρου). ΑΡΜΟΔΙΟΣ φορεας λοιπον εν ετη 2011 ΔΕΝ υπαρχει??????

2. Αφου ειναι ακινδυνο οπως λες, γιατι δεν e-καπνιζουν ολοι και ακομα και οι ιδιες εταιρειες το παρεχουν ως σκευασμα αναγκης????

3. Σαφως δεν ειμαι υπερ των συνομοσιων κλπ αλλα αν ψαξεις περοσσότερο και δεις και σχετικα video σχετικα με τον τροπο παραγωγης (κανονες υγιεινης, χωρος εργασίας, κλπ κλπ) των e-cigs απο αμορφωτα κινεζακια του 2 ευρου μεροκαματου, θα αναθεωρησεις πολλλα περι του τι εισπνειεις και ΑΚΟΜΑ περισσοτερο θα επιφυλλασοσουν και αν εισεπνεες απλο αερα.... απο δαυτους....

4. Η καταποση της ουσίας αυτης σε υγρη μορφη απο βαθια τζουρα, αραγε ειναι υγιεινη???? Αυτο δεν το χουν διευκρινισει ακομα....

5. Αναφερω τα παραπανω αφου καταφερα κι εκοψα το κανονικο καπνισμα και περασα απο τη φαση της απατης e-cig ευτυχως για μια βδομαδα μονο....Πλεον ειμαι καθαρος

Φιλικα παντα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια ηλεκτρονική συσκευή με έναν ατμοποιητή και δεν είναι ένα και μοναδικό, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές μάρκες. (συσκευές)

Αυτή η συσκευή π.χ. http://esmoke.gr/tsigaro/hlektroniko-tsigaro/certificates.htm έχει 5 πιστοποιήσεις.

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλεις ή περιμένεις. Κυκλοφορεί κανονικά στην αγορά και ο Ε.Ο.Φ. δεν το έχει απαγορεύσει

ως κάτι το πιθανά θανατηφόρο.

"Ο ΕΟΦ ανακοίνωσε πως δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμη οι απαραίτητες έρευνες για το ηλεκτρονικο τσιγαρο, και δεν μπορεί να το εγκρίνει ακόμη, αυτό όμως δεν σημαίνει πως το θεωρεί επικίνδυνο."

Και συνεχίζει: "Αν και ο ΕΟΦ ακόμη εκκρεμεί την έγκρισή του, περιμένοντας την πραγματοποίηση των ερευνών,το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά που έχουν δοθεί από αρμόδιους οργανισμούς και ινστιτούτα. Επίσης μερικές προσπάθειες που έχουν γίνει για την απαγόρευση του καπνίσματος από άλλους φορείς όπως τον ΕΟΦ έχουν αποτύχει, καθώς αρμόδιοι και διακεκριμένοι επιστήμονες έχουν αποδείξει και υποστηρίξει πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια από τα τσιγάρα καπνού, για το λόγο αυτό η απαγόρευσή τους, αλλά ταυτόχρονα η παραμονή των τσιγάρων καπνού στην αγορά είναι αδιανόητο."

Η προπυλενογλυκόλη είναι μια χημική ουσία που χρησιμοποιείται σε ένα σωρό πράγματα στην καθημερινή μας ζωή, ανάμεσα σε αυτά και στην βιομηχανία τροφίμων. Ό,τι και να 'ναι, είναι μια χημική ουσία. Και νερό να πιεις 15 λίτρα με την μία, πρόβλημα θα έχεις. Αυτό δεν σημαίνει πως η ουσία είναι θανατηφόρα και πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι συσκευή θανάτου.

Καλύτερα να μείνεις μακρυά; Φυσικά. Εκεί που όλοι όμως συμφωνούν είναι πως από το να καπνίζεις κανονικά τσιγάρα, χίλιες φορές ηλεκτρονικό. Εκεί είναι και η ένσταση μου στο ποστ σου. Δεν δικαιολογείται αυτός ο τρόμος απέναντι σε μια χημική ουσία επειδή η ονομασία της είναι άγνωστη στον περισσότερο κόσμο και δεν δικαιολογείται να γράφουμε "κάντε ηλεκτρονικό τσιγάρο να πεθάνετε μια ώρα νωρίτερα". Η συγκεκριμένη ουσία καλώς ή κακώς, είναι ασφαλής, ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό ξαναλέω όταν μιλάμε για μια χημική ουσία. Όταν υπάρχει όμως το κανονικό τσιγάρο και κυκλογορεί ελεύθερα ή το αλκοόλ, δεν μπορούμε να λέμε ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι κάτι που πρέπει να απαγορευτεί ως θανατηφόρο.

http://www.foodgradepropyleneglycol.com/

"Food Grade Propylene Glycol USP is used in salad dressings, cake mixes, soft drinks, popcorn, food colorings, fat-free ice cream and sour cream. It also protects food from freezing and is used as a preservative. "

Τρώμε καθημερινά με λίγα λόγια την συγκεκριμένη ουσία.

Δεν θα κάτσω να υπερασπιστώ το ηλεκτρονικό τσιγάρο και δεν το έχω δοκιμάσει καν, δεν έχω ιδέα τι γεύση έχει ή τι αποτέλεσμα. Απλά η συγκεκριμένη ουσία δεν χρειάζεται να προκαλεί φόβο και τρόμο.

Να παραδεχτώ ότι τα κινέζικα προιόντα και τις πιστοποιήσεις τους δεν τα εμπιστεύομαι ούτε εγώ. Γενικώς και για πολλούς λόγους. Παρόλ' αυτά, δεν χρειάζεται αν κάποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει ηλ. τσιγάρο να πάει να πάρει των 5 ευρώ από πλανόδιο πωλητή. Ας μπει σε κάποιο Αμερικάνικο ηλεκτρονικό κατάστημα π.χ., ας δει η συγκεκριμένη συσκευή τι πιστοποιήσεις και τι προδιαγραφές έχει (που εκεί δεν αστειεύονται με τέτοια πράγματα και ο αντίστοιχος Ε.Ο.Φ. τους δεν χαρίζεται) και ας αποφασίσει.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια ηλεκτρονική συσκευή με έναν ατμοποιητή και δεν είναι ένα και μοναδικό, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές μάρκες. (συσκευές)

Αυτή η συσκευή π.χ. http://esmoke.gr/tsigaro/hlektroniko-tsigaro/certificates.htm έχει 5 πιστοποιήσεις.

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλεις ή περιμένεις. Κυκλοφορεί κανονικά στην αγορά και ο Ε.Ο.Φ. δεν το έχει απαγορεύσει

ως κάτι το πιθανά θανατηφόρο.

"Ο ΕΟΦ ανακοίνωσε πως δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμη οι απαραίτητες έρευνες για το ηλεκτρονικο τσιγαρο, και δεν μπορεί να το εγκρίνει ακόμη, αυτό όμως δεν σημαίνει πως το θεωρεί επικίνδυνο."

Και συνεχίζει: "Αν και ο ΕΟΦ ακόμη εκκρεμεί την έγκρισή του, περιμένοντας την πραγματοποίηση των ερευνών,το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά που έχουν δοθεί από αρμόδιους οργανισμούς και ινστιτούτα. Επίσης μερικές προσπάθειες που έχουν γίνει για την απαγόρευση του καπνίσματος από άλλους φορείς όπως τον ΕΟΦ έχουν αποτύχει, καθώς αρμόδιοι και διακεκριμένοι επιστήμονες έχουν αποδείξει και υποστηρίξει πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια από τα τσιγάρα καπνού, για το λόγο αυτό η απαγόρευσή τους, αλλά ταυτόχρονα η παραμονή των τσιγάρων καπνού στην αγορά είναι αδιανόητο."

Η προπυλενογλυκόλη είναι μια χημική ουσία που χρησιμοποιείται σε ένα σωρό πράγματα στην καθημερινή μας ζωή, ανάμεσα σε αυτά και στην βιομηχανία τροφίμων. Ό,τι και να 'ναι, είναι μια χημική ουσία. Και νερό να πιεις 15 λίτρα με την μία, πρόβλημα θα έχεις. Αυτό δεν σημαίνει πως η ουσία είναι θανατηφόρα και πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι συσκευή θανάτου.

Καλύτερα να μείνεις μακρυά; Φυσικά. Εκεί που όλοι όμως συμφωνούν είναι πως από το να καπνίζεις κανονικά τσιγάρα, χίλιες φορές ηλεκτρονικό. Εκεί είναι και η ένσταση μου στο ποστ σου. Δεν δικαιολογείται αυτός ο τρόμος απέναντι σε μια χημική ουσία επειδή η ονομασία της είναι άγνωστη στον περισσότερο κόσμο και δεν δικαιολογείται να γράφουμε "κάντε ηλεκτρονικό τσιγάρο να πεθάνετε μια ώρα νωρίτερα". Η συγκεκριμένη ουσία καλώς ή κακώς, είναι ασφαλής, ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό ξαναλέω όταν μιλάμε για μια χημική ουσία. Όταν υπάρχει όμως το κανονικό τσιγάρο και κυκλογορεί ελεύθερα ή το αλκοόλ, δεν μπορούμε να λέμε ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι κάτι που πρέπει να απαγορευτεί ως θανατηφόρο.

http://www.foodgradepropyleneglycol.com/

"Food Grade Propylene Glycol USP is used in salad dressings, cake mixes, soft drinks, popcorn, food colorings, fat-free ice cream and sour cream. It also protects food from freezing and is used as a preservative. "

Τρώμε καθημερινά με λίγα λόγια την συγκεκριμένη ουσία.

Δεν θα κάτσω να υπερασπιστώ το ηλεκτρονικό τσιγάρο και δεν το έχω δοκιμάσει καν, δεν έχω ιδέα τι γεύση έχει ή τι αποτέλεσμα. Απλά η συγκεκριμένη ουσία δεν χρειάζεται να προκαλεί φόβο και τρόμο.

Να παραδεχτώ ότι τα κινέζικα προιόντα και τις πιστοποιήσεις τους δεν τα εμπιστεύομαι ούτε εγώ. Γενικώς και για πολλούς λόγους. Παρόλ' αυτά, δεν χρειάζεται αν κάποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει ηλ. τσιγάρο να πάει να πάρει των 5 ευρώ από πλανόδιο πωλητή. Ας μπει σε κάποιο Αμερικάνικο ηλεκτρονικό κατάστημα π.χ., ας δει η συγκεκριμένη συσκευή τι πιστοποιήσεις και τι προδιαγραφές έχει (που εκεί δεν αστειεύονται με τέτοια πράγματα και ο αντίστοιχος Ε.Ο.Φ. τους δεν χαρίζεται) και ας αποφασίσει.

Τελος παντως φιλε δεν προσπαθω να σε πεισω ουτε εσενα ουτε κανεναν. Αμα διαβασεεις κατι παραπανω θα καταλάβεις. Ενδεικτικα αναφερω πως πιστοποιηση TUV Reinland εχει και η υπηρεσια στην οποία εργαζομαι και αναφερεται σε πιστοποιηση παραγωγικων διαδικασιων. Καμια σχεση με πιστοποιηση προιοντος και δη χημικης ουσιας.

Τωρα οσοι νομιζετε οτι τα πολλα πιστοποιητικα ειναι δειγμα "καλου" και αξιοπιστου προιοντος πλαναστε πλανην οικτραν. Στον τομεα οπου εργαζομαι κι επειδη λειτουργω συχνα ως πιστοποιητης σε επιδοτησεις κλπ εχουν δει πολλα τα ματια μου. Με τη διευρυνση της Ευρωπης, η αποκτηση οποιουδηποτε πιστοποιητικου ειναι πλεον ευκολη και μαλιστα σε σημειο που μπορεις για να δειξεις το λεγομενο "καλο προσωπο" να λαβεις ενα σωρο πιστοποιητικα χαρτούρα απο αναρμόδιους (σχεδον παντα) φορείς, παρακαμπτωντας τεχνυέντως τους καθ'ύλην αρμόδιους.

Εγω τα λεω αυτα γιατι δοκίμασα καποια ecigs, αγορασα δηλαδη τετοια προιοντα, εστειλα email σε δηθεν σοβαρους κατασκευαστες και ολοι αναμασαγαν τα λογάκια-mailακια τους (οσοι απαντησαν)

Απο χαρτουρα πιστοποιητικων ειχαν ενα σωρο παντως...(οπως πιστοποιημενο λογιστηριο κατα ISO)

Τωρα αν εσας σας καλυπτει η πιστοποιηση του λογιστηριου τους, ή της Α γραμμης παραγωγής, ή η εγγυηση καλης λειτουργιας του Χ μηχανηματος τους, ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ.

Και αξιοπιστο πιστοποιητικο περι της εισπενομενης ουσίας αυτης ΔΕΝ βρηκα.

Edited by Analyzer
Συμπήρωση στοιχείων
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενώ ίσως να μην έχουν γίνει πράγματι οι απαραίτητες έρευνες, κάποιοι επιτίθονται στο ηλεκτρονικό τσιγάρο χωρίς να είναι σίγουροι τι βλάβες μπορεί να προκαλέσει, ούτε καν αν μπορεί. Θα θεωρούσα πιο σωστό να επιτεθούν πρώτα στα κανονικά τσιγάρα όπου μπορούν να είναι σίγουροι για τις συνέπειες τους και ας αφήσουν το άλλο στους αρμόδιους που πρέπει να το ερευνήσουν. Χωρίς απτά αποτελέσματα μιας έρευνας, η κάθε τοποθέτηση μπορεί να είναι λάθος.

Όποιος θέλει να καπνίζει η να ατμίζει, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Για τις πιστοποιήσεις δεν έχω ιδέα, αλλά για τις απαγορεύσεις... πιστεύω ότι είναι επιεικώς ηλίθιο να πωλείται ελεύθερα το κανονικό τσιγάρο, το οποίο αποδεδειγμένα βλάπτει !!!

Για τη σύγκριση τώρα... άλλο καπνός και άλλο ατμός. Αν σκεφτείτε λίγο θα το καταλάβετε, δεν είναι δύσκολο. Είχα γράψει πολλά για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και δεν έχω διάθεση να τα ξαναγράψω, όποιος θέλει να τα δει ας ανατρέξει στο πόστ μου #3004.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Το ηλεκτρονικο ειναι μια γελοιοτητα. Οποιος ανησυχει για τις επιπτωσεις του αληθινου καπνισματος,απλα το κοβει και προχωραει την ζωη του.Οποιος γουσταρει το καπνισμα απο την αλλη,απλα συνεχιζει να καπνιζει.

διάβασα διάφορες αναρτησεις στο συγκεκριμενο θέμα και βλέπω ότι πολλοί υποστιρίζουν τα Prince σαν τα καλύτερα έτοιμα τσιγάρα. Αντθέτως όσων αφορά τους καπνούς δεν είδα κάποια μαζική προβολή συγκεκριμένης μάρκας αντίστοιχη των prince.

Eπίσης μία ερώτηση μου. Οι old horborn θεωρούνται καλόι καπνοι? (άσχετως το γεγονός πως οι περισσότεροι κάνουν Old κιτρινο) .

old Λευκός - γαλάζια rizzla(προσεχώς ασημένια) - φιλτράκια swan κόκκινα(σκέφτομαι να τα αλλάξω με αυτά του ενεργόυ άνθρακα)

Νεος καπνος για στριφτο Lucky Strike! Απο την επομενη εβδομαδα θα βρισκετε παντου...

http://img526.imageshack.us/img526/6942/img20111206145008.jpg

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

(Τυχερέ Σαλονικιέ) Μπας και γνωρίζεις και σε τι τιμή ???

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Χαχα... Ειναι 4 ευρω τα 25 γραμμαρια.

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Νεος καπνος για στριφτο Lucky Strike! Απο την επομενη εβδομαδα θα βρισκετε παντου...

http://img526.imageshack.us/img526/6942/img20111206145008.jpg

πω τι ειπες τωρα! τα αγαπημενα μου τσιγαρα. τον δοκιμασες?

πω τι ειπες τωρα! τα αγαπημενα μου τσιγαρα. τον δοκιμασες?

Nαι τον δοκιμασα... Αλλα θα σου πω οτι ποτε δεν ημουν φιλος των lucky οποτε η δικη μου γνωμη να μην εχει καμια απολυτως σημασια... Λοιπον ειναι αρκετα λεπτοκομμενος χωρις κλαδακια και σκουπιδακια σχετικα υγρος (κοντα στα ορια του old holborn και μακρια απο drum) αρκετα ευκολος στον λαιμο και στο στριψιμο αλλα με μια κατα την γνωμη μου ελφρια ουδετερη και "ανοστη" γευση.. Δοκιμασε και πες μας και εσυ την γνωμη σου. . .

http://dentalists.blogspot.com/2011/12/blog-post_5553.html

πάει και το ηλεκτρονικο...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

http://dentalists.blogspot.com/2011/12/blog-post_5553.html

πάει και το ηλεκτρονικο...

Κάποιο λάκο έχει η φάβα!

Δε μπορεί τόσο καιρό να μην υπάρχει αντίδραση και ξαφνικά να απογορευται έτσι απλά με "δημοκρατικές" διαδικασίες"....

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Κάποιο λάκο έχει η φάβα!

Δε μπορεί τόσο καιρό να μην υπάρχει αντίδραση και ξαφνικά να απογορευται έτσι απλά με "δημοκρατικές" διαδικασίες"....

Οταν μιλαγα εγω καποιοι το παιζανε ντοκτορες εδω μεσα εχοντας κανει μαστερ στο googlαρισμα και δημοσιευοντας τα διαφημιστικα τρικ των εταιριων παραγωγης Η.Τ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μιλάμε για απαγόρευση κυκλοφορίας (αυτών που περιέχουν νικοτίνη), όχι για χρίση του, σε δημόσιους χώρους

ενώ η κυκλοφορία των κανονικών, επιτρέπεται. Τι να πει κανείς... ::fool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Παιδες μαλλον παιζουμε με τις λεξεις. Το οτι το Η.Τ ειναι (πιθανως) λιγοτερο βλαπτικο απο το απλο τσιγάρο, ΔΕΝ το καθιστα καλο και υγιεινο.

Με αυτη τη λογικη η νικοτίνη που ειναι λιγοτερο βλαπτικη απο την ηρωινη καθιστα το νορμαλ τσιγαρο καλο και υγιεινο???????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδες μαλλον παιζουμε με τις λεξεις. Το οτι το Η.Τ ειναι (πιθανως) λιγοτερο βλαπτικο απο το απλο τσιγάρο, ΔΕΝ το καθιστα καλο και υγιεινο.

Με αυτη τη λογικη η νικοτίνη που ειναι λιγοτερο βλαπτικη απο την ηρωινη καθιστα το νορμαλ τσιγαρο καλο και υγιεινο???????

Ποίος παίζει με τις λέξεις :confused:

Το Υπουργείο Υγείας (σύμφωνα με το παράδειγμά σου) επιτρέπει την κυκλοφορία της ηρωίνης και να απαγορεύει την κυκλοφορία του κανονικού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Ποίος παίζει με τις λέξεις :confused:

Το Υπουργείο Υγείας (σύμφωνα με το παράδειγμά σου) επιτρέπει την κυκλοφορία της ηρωίνης και να απαγορεύει την κυκλοφορία του κανονικού.

Δε σε πιανω. Διαβασε πιο προεσκτικα τι γραφω. Δεν αναφερθηκα σε ποινικοποιηση ή μη. Αναφερθηκα στη λαθος κατ εμε συγκριση του τι ειναι βλαβερό και τι οχι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε σε πιανω. Διαβασε πιο προεσκτικα τι γραφω. Δεν αναφερθηκα σε ποινικοποιηση ή μη. Αναφερθηκα στη λαθος κατ εμε συγκριση του τι ειναι βλαβερό και τι οχι...

Εγώ ούτε σε ποινικοποίηση αναφέρθηκα, ούτε στην υγεία, στο πρώτο μου μήνυμα.

Έχουμε το ηλ. τσιγάρο και το κλασικό. και τα δυο το ίδιο βλαβερά, "λέω εγώ". Εσύ επιπλέον είπες πως το ηλ. τσιγάρο είναι (πιθανώς) λιγότερο βλαβερό.

Στο ένα απαγορεύεται η κυκλοφορία και στο άλλο όχι.

Σου φαίνεται φυσιολογικό αυτό?

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Σήμερα, σε λίγο θα βγει στο Ράδιο 9 ο πρόεδρος του ΕΟΦ να εξηγήσει τί και πως. . .

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Εγώ νομίζω ότι είναι για άλλη μία φορά εντελώς φοροεισπρακτικό το μέτρο. Παίζουν δύο πράγματα, ότι μειώθηκε η πώληση των τσιγάρων (άρα δεν εισπράττουν αρκετό φόρο) και δεύτερο, καπνίζουν όλοι χαλαρά τα ηλεκτρονικά εκεί που δεν επιτρέπεται πια το κάπνισμα (δεν τα αρπάζουν από τα πρόστιμα). Για τους ίδιους ακριβώς λόγους σκέφτονται να αυξήσουν δραματικά τη φορολογία στα στριφτά. Επειδή ο κόσμος στράφηκε αρκετά κι εκεί.

Πάντως εάν πιστεύετε ότι το απαγορεύουν γιατί σκοτίζονται αν βλάπτει την υγεία (κάποιοι το χρησιμοποιούν σαν επιχείρημα για να στηρίξουν αυτά που έλεγαν πιο παλιά), είστε βαθιά νυχτωμένοι.