nikos523 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ε είσαι μικρός λογικά γι'αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ρε συ ούτε εγώ τα ξέρω! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Τον καπνό σαμσον? Η μήπως για τσιγάρα λέτε εσείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obssession Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 καλημέρα! τον καπνό samson εννοούσα, από όσο ξέρω είναι παλιά μάρκα. κάπνιζα old holborn μπλε και το γύρισα εκεί λόγω τιμής αλλά και λόγω ποιότητας καπνού. πάντως δεν πρέπει να πουλάει πολύ, δύσκολα τον βρίσκω στα περίπτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnjohn99 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Τελικά τον βρήκα δεν μπορώ να πω ότι με χάλασε αλλά δεν αλλάζω τον Marlboro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obssession Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Τον καπνό marlboro τον είχα δοκιμάσει όταν είχε πρωτοβγει και δεν ήταν πολύ καλός, τώρα λένε έχει βελτιωθεί αρκετά. Πόσο έχει?σε 25 γραμμάρια βγαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnjohn99 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Για τα 25 γραμμάρια δεν είμαι σίγουρος... Τα 17 γραμμάρια έχουν 4€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Εγώ πάντως μαλπορο καπνό έκανα από την ώρα που ήρθε στην Ελλάδα (όχι αποκλειστικά, αλλά τον περισσότερο καιρό). Πραγματικά, κάθε 6 μηνες το πολύ ήταν διαφορετικός. Σαν της Άρτας το γεφύρι ένα πράμα. Δεν στεριωνε με τίποτα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obssession Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 για τα καινούργια πακέτα τσιγάρων που κυκλοφορούν ήδη στο εξωτερικό και είναι κάπως φρική, έχετε ακούσει αν θα έρθουν και στα μέρη μας? γιατί κάπου διάβασα ότι θα έρθουν από καλοκαίρι και Ελλάδα:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Μηπως ξερεις καποιος ποσο κανουν τα κοκκινα marlboro(πακετο) τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Νομίζω 3.80 αλλά δεν είμαι και σίγουρος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Μηπως ξερεις καποιος ποσο κανουν τα κοκκινα marlboro(πακετο) τωρα? 3.90€...... Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Έμαθα ότι στη Σερβία όπου θα παω έχει πολυ φθηνά τον καπνό που κανω .. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο όριο στο πόσους καπνούς μπορώ να φέρω Ελλάδα; Γιατί κάτι άκουσα αν με πιάσουν με πάνω απο 2 θεωρείται λαθραιμποριο. Ισχύει ; Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Έμαθα ότι στη Σερβία όπου θα παω έχει πολυ φθηνά τον καπνό που κανω .. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο όριο στο πόσους καπνούς μπορώ να φέρω Ελλάδα; Γιατί κάτι άκουσα αν με πιάσουν με πάνω απο 2 θεωρείται λαθραιμποριο. Ισχύει ; Με κάθε επιφύλαξη, αυτό που έχω ακούσει κι εγώ είναι κάτι παρόμοιο. Νομίζω μέχρι 1 πακέτο μπορείς να φέρεις. Ξαναλέω με κάθε επιφύλαξη. Ίσως να σε βοηθήσει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnjohn99 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Πείτε συνδυασμούς για στρίφτο (καπνό,φιλαράκια,χαρτάκια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 ελαφρυ, βαρυ, τι θελεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnjohn99 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Μια πρόταση για ελαφρύ μια για κανονικό και μια για βαρύ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Εγω κάνω van nelle με γαλάζια rizla και φιλαράκια rizla με άνθρακα και οι περισσότεροι τον θεωρούν βαρύ Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnjohn99 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Οκ..... αλλους συνδυασμούς γιατι ανάλογα με την διάθεση κάνω και ανάλογο τσιγάρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Έχω καναν χρόνο που το έχω κόψει αλλά όταν κάπνιζα έκανα craven με χαρτάκια rizla γλυκόριζα (απίστευτος συνδυασμός) και golden virginia πράσινο με χαρτάκια rizla κόκκινα. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnjohn99 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Οκ ευχαριστώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 αυτο που εκανα ηταν virginia πρασινος με ριζλα ασπρα και φιλτρακια swan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 θελω να μου προτεινεται ελαφρυ συνδυασμο απο καπνο,χαρτακια,φιλτρακια γιατι ενδιαφερεται ενας φιλος μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Παιδια θελω να προτεινετε εναν ελαφρυ καπνο τωρα καπνιζω καρελια το λευκο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkPalios19_96 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Παιδιά,δύο ερωτήσεις σχετικά με το κάπνισμα πίπας....ο καπνός για στριφτό κάνει και για πίπα και,στην πίπα πρέπει να κατεβάζεις τον καπνό ; Παράθεση Τη θάλασσα την αγαπώ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts