argi_7 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 ASSOS INTERNATIONAL ! Κάνει μόνο 2,20 και το θεωρω απο τα ποιοτικότερα τσιγάρα της αγορας,είναι και ελληνικο. μμ,θα κανω και εγω μια δοκιμη...γτ μου αρεσε και το assos το κανονικο;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Descented Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Έχει δοκιμάσει κανείς τα Καρελια special? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Έχει δοκιμάσει κανείς τα Καρελια special? Εχω δοκιμασει εγω χρυση κασσετινα..και μου αρεσαν :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Και καλά κανεις.[/quote Ουτε εγω καπνιζω. Αφου ολοι καπνιζετε,λεω να αρχισω και εγω:O:O:O:O Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Και καλά κανεις.[/quote Ουτε εγω καπνιζω. Αφου ολοι καπνιζετε,λεω να αρχισω και εγω:O:O:O:O Σίγουρα αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος για να το αρχίσεις!!!...:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Descented Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Εχω δοκιμασει εγω χρυση κασσετινα..και μου αρεσαν :) οχι χρυσή κασετίνα! τα special ! είναι σε ένα κόκκινο κουτί. τα είδα εδώ @powerman95 : Να μην το αρχίσεις αλλά, άααααααααμα το αρχίσεις πάρε Lucky Strike. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Και καλά κανεις.[/quote Ουτε εγω καπνιζω. Αφου ολοι καπνιζετε,λεω να αρχισω και εγω:O:O:O:O Σίγουρα αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος για να το αρχίσεις!!!...:up: ΝΤΡΟΠΗ:mad::mad: Τι του λετε του παιδιου....αφηστε τον... αν νομιζεις οτι με το τσιγαρο θα νιωσεις καλυτερα τοτε ξεκινα, τι να σου πω.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Descented Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 ΝΤΡΟΠΗ:mad::mad: Τι του λετε του παιδιου....αφηστε τον... αν νομιζεις οτι με το τσιγαρο θα νιωσεις καλυτερα τοτε ξεκινα, τι να σου πω.:( Ωχ δεν είδα οτί είναι 13 χρονών.Μη το αρχίσεις φίλε δε κάνει καλό(αλλά αν σε παρηγορεί και γω 13 το άρχισα). :X:X:X:X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 ΜΗΝ του δινεται θαρρος...:wacko: δεν αξιζει φιλε μου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 :rtfm:Και καλά κανεις. Ουτε εγω καπνιζω. Αφου ολοι καπνιζετε,λεω να αρχισω και εγω:O:O:O:O Εγώ λέω αντί το κάπνισμα να αρχίσεις να βάζεις κάθε μέρα 3 euro σε ένα κουμπαρα (πάρε μεγάλο) και μέχρι τα 30 σου (η ηλικία μου) θα έχεις κάνει μια μεγάλη αποταμίευση και το σημαντικό θα είσαι περδίκι στην υγεία. :) Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Καλα,δεν το αρχιζω μονο και μονο επειδη μου το ειπατε εσεις. Αλλα τωρα ειμαι Αθηνα και ζω σε ενα σπιτι που ολοι καπνιζουνε,και δεν μπορω να αντισταθω ρε παιδια.Ολοι λενε οτι κακο αλλα αλλοι τοσοι καπνιζουνε.Θα δοκιμασω μια φορα και παω να παιθαινω δεν το ξανακανω. Αληθεια,θα ειναι πολυ δυσκολο να το κοψω μετα ετσι?????? Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 οχι χρυσή κασετίνα! τα special ! είναι σε ένα κόκκινο κουτί. τα είδα εδώ @powerman95 : Να μην το αρχίσεις αλλά, άααααααααμα το αρχίσεις πάρε Lucky Strike. :p Symfwnw pare lucky gia na mhn s aresoun kai na mhn to sunexiseis :lol: :lol: Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 :rtfm: Εγώ λέω αντί το κάπνισμα να αρχίσεις να βάζεις κάθε μέρα 3 euro σε ένα κουμπαρα (πάρε μεγάλο) και μέχρι τα 30 σου (η ηλικία μου) θα έχεις κάνει μια μεγάλη αποταμίευση και το σημαντικό θα είσαι περδίκι στην υγεία. :) Τι καθομαι και σκεφτομαι ο ηλιθιος,δεν μπορω να καταλαβω γιατι θελω να αρχισω να καπνιζω.Ειμαι τελειος ηλιθιος τελικα.Πριν 10 λεπτα ειχα ενα τσιγαρο στο χερι μου και ηθελα να το καπνισω.. coscos,αυτο θα κανω............ Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Ουτε εγω καπνιζω. Αφου ολοι καπνιζετε,λεω να αρχισω και εγω:O:O:O:O Σίγουρα αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος για να το αρχίσεις!!!...:up: ΝΤΡΟΠΗ:mad::mad: Τι του λετε του παιδιου....αφηστε τον... αν νομιζεις οτι με το τσιγαρο θα νιωσεις καλυτερα τοτε ξεκινα, τι να σου πω.:( τι παίχτηκε με τα quote?θα πάθω κρίση ταυτότητας! lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Aμα γίνεις 18 και μετα κάπνιζε όσο θες(αν θες). Τωρα είναι νωρις,είσαι μικρος ακόμα. Όλα στον καιρο τους,γενικά στην ζωη σου ποτε μην βιάζεσαι να κάνεις κάποια πράγματα γρηγορα. Και εγω στα 13 το ξεκινησα. Τωρα είμαι 27. Δεν μετανιώνω που καπνίζω,ούτε θελω να το κόψω,μετανιώνω όμως που το άρχισα τόσο νωρις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Έχει δοκιμάσει κανείς τα Καρελια special? Έχει πάνω απο 10 χρόνια που τα κάπνισα. Δεν θυμάμαι αν μου άρεσαν ή οχι.Τότε σαν νεος καπνιστης όλα ωραια μου φαινόντουσαν(ακομα και τα Magnum που είχαν 18 τσιγάρα μεσα και εκαναν .... 270 δραχμες). Κάνε μια δοκιμη και βγάλε και σε μας την διαγνωση. Πάντως τα πιο πολλά ελληνικά τσιγάρα,εμενα μου αρεσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Aμα γίνεις 18 και μετα κάπνιζε όσο θες(αν θες). Τωρα είναι νωρις,είσαι μικρος ακόμα. Όλα στον καιρο τους,γενικά στην ζωη σου ποτε μην βιάζεσαι να κάνεις κάποια πράγματα γρηγορα. Και εγω στα 13 το ξεκινησα. Τωρα είμαι 27. Δεν μετανιώνω που καπνίζω,ούτε θελω να το κόψω,μετανιώνω όμως που το άρχισα τόσο νωρις. Ναι σιγα μην καπνισω εγω......... Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 τι παίχτηκε με τα quote?θα πάθω κρίση ταυτότητας! lol :lol::lol::lol::lol::lol::lol: οντως.,,,αλλος φαινεται οτι τα λεει, αλλος τα λεει, αλλα καταλαβαινουν οι αλλοι.. πρωτη φορα το βλεπω αυτο στο myphone...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 :lol::lol::lol::lol::lol::lol: οντως.,,,αλλος φαινεται οτι τα λεει, αλλος τα λεει, αλλα καταλαβαινουν οι αλλοι.. πρωτη φορα το βλεπω αυτο στο myphone...:p χαχα ειδικά στο τελευταίο έχεις πολύ δίκιο!εγώ του είπα να το αρχίσει εντελώς ειρωνικά(γι'αυτό έβαλα 3 θαυμαστικά και 3 τελείες) μια που είπε αφού το κάνουν όλοι θα το κάνω και γω.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Ναι σιγα μην καπνισω εγω......... ρε φιλε εισαι πολυ μικρος για καπνισμα εισαι μονο 13!!!!αστο αμα ειναι για τα 16-17 και βλεπουμε Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Descented Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Πολύ δεν ασχοληθήκαμε αν θα καπνίσει το παιδί;Το θέμα είναι "ποτέ μη λες ποτέ" γιατί έχω δει και φανατικούς αντικαπνιστές που τώρα καπνίζουν σαν φουγάρο. Και μια in-topic ερώτηση.Κάτι τσιγάρα (δεν ξέρω αν είναι καινούργια) με διάφορες γεύσεις που βγήκανε,εκτός μέντα, πχ σοκολάτα,κυκλοφορούν στην Ελλάδα;Όχι πως καίγομαι να δοκιμάσω απλή περιέργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Πολύ δεν ασχοληθήκαμε αν θα καπνίσει το παιδί;Το θέμα είναι "ποτέ μη λες ποτέ" γιατί έχω δει και φανατικούς αντικαπνιστές που τώρα καπνίζουν σαν φουγάρο. . ειμαι δυστιχος ενας απο αυτους Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rudy Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 εγώ αγαπούσα τα camel αλλά αυτά δεν αγαπούσαν το λαιμό μου,οπότε μάλλον θα αλλάξω μάρκα,σε κάτι πιο ελαφρύ. prince. χαχ,αστειάκι. :worry: Παράθεση Ουράνια τόξα κυνηγώ,πίσω από ίσκιους τρέχω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Πολύ δεν ασχοληθήκαμε αν θα καπνίσει το παιδί;Το θέμα είναι "ποτέ μη λες ποτέ" γιατί έχω δει και φανατικούς αντικαπνιστές που τώρα καπνίζουν σαν φουγάρο. Και μια in-topic ερώτηση.Κάτι τσιγάρα (δεν ξέρω αν είναι καινούργια) με διάφορες γεύσεις που βγήκανε,εκτός μέντα, πχ σοκολάτα,κυκλοφορούν στην Ελλάδα;Όχι πως καίγομαι να δοκιμάσω απλή περιέργεια. Pare xartakia me geush ; dn 3erw gia kapnous me geush ,autoi einai gia pipa m fainetai :P ,A kai ta marlboro menthol exoun filtraki me geush kai oxi to xarmani. Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Ουτε εγω καπνιζω. Αφου ολοι καπνιζετε,λεω να αρχισω και εγω:O:O:O:O Ναι σιγα μην καπνισω εγω......... whatevah.. :blink: :wacko: :lost: :vava: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts