Jump to content

Όλα για το κάπνισμα - τσιγάρα- πούρα. κ.α.

xraysr0x
 Κοινοποίηση

Τι μάρκα τσιγάρα καπνιζετε?  

1.318 members have voted

1. 1. Τι μάρκα τσιγάρα καπνιζετε?

• Lucky Strike
      68
    • Marlboro
      178
    • Davidoff
      109
    • GR
      23
    • Camel
      48
    • Origin
      2
    • Καρελια κ.α.
      56
    • Στριφτό
      370
    • Άλλο
      210
    • ΔΚ/ΔΑ
      254

Recommended Posts

Οι καπνιστές μπορούν να καπνίζουν και να καπνίζουν όσο γουστάρουν, μέχρι το σημείο όμως που δεν γίνονται ενοχλητικοί στους άλλους.

Αυτό είναι πράγματι μια ενοχλητική όσο και αηδιαστική συνήθεια. Το να σβήνουν τις γόπες οπουδήποτε, ακόμα και μέσα στο πιάτο που πριν λίγο έφαγαν. Τέλος πάντων, αυτό είναι προσωπικό ζήτημα και έχει να κάνει αποκλειστικά με την παιδεία και την ανατροφή του καθενός. Άλλωστε, σκουπίδια δεν πετάνε μόνο οι καπνιστές αφού σκουπίδια δεν είναι μόνο οι γόπες.

Η αλήθεια όμως είναι ότι η... χαλαρότητα με την οποία πολλές φορές βλέπουμε κάποιους καπνιστές να... εκσφενδονίζουν (κυριολεκτικά) γόπες είναι εντυπωσιακή!!! Λες και υπάρχει βραβείο για όποιον την πετάξει πιο μακριά... :blink:

Μιας και λέτε για γόπες, θυμήθηκα που στο στρατό θέλανε να κάθομαι να μαζεύω τις γόπες των άλλων. Φυσικά και δεν μάζευα, καθώς εγώ δεν κάπνιζα.

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μιας και λέτε για γόπες, θυμήθηκα που στο στρατό θέλανε να κάθομαι να μαζεύω τις γόπες των άλλων. Φυσικά και δεν μάζευα, καθώς εγώ δεν κάπνιζα.

Ποιοι το θέλανε?

Μετά τη Γαλλία, τη Γερμανία, και η Πορτογαλική κυβέρνηση "κόβει" το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους.

Για την ακρίβεια, τα εστιατόρια και τα μπαρ που έχουν επιφάνεια μικρότερη των 100 τετραγωνικών μέτρων θα μπορούν να επιλέξουν εάν στο χώρο τους θα απαγορευτεί το κάπνισμα ή όχι.

Στους υπόλοιπους δημόσιους χώρους το κάπνισμα θα απαγορευτεί, ωστόσο θα επιτρέπεται να υπάρχει κάποια κλιματιζόμενη αίθουσα ειδικά για τους καπνιστές.

Επίσης, θα απαγορευτεί η πώληση τσιγάρων σε ανηλίκους.

Ο νόμος προβλέπει πρόστιμα από 50 έως 750 ευρώ για τους καπνιστές που θα παραβιάσουν τη νομοθεσία και από 50 έως 1.000 ευρώ για τους ιδιοκτήτες των χώρων που δεν θα τον εφαρμόσουν.

Ωστόσο, πολλά ξενοδοχεία και εστιατόρια έχουν ήδη κάνει γνωστό ότι αδυνατούν να εφαρμόσουν το νόμο εν μέσω του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

http://www.skai.gr/master_story.php?id=69754

tha eprepe na gnwrizeis oti ta krithria twn ekastote erebnwn einai entelws upokeimenika kai ta apotelesmata mageirebontai,analoga me to ti lambaneis upopsin,ti sugkrineis kai ti apotelesma theleis na bgaleis sthn telikh.

kai sto diatauta.

Τα κριτήρια των εκάστοτε ερευνών είναι πολύ πιο αντικειμενικά από την γνώμη του alfiegen, του Alexel, του aimilios ή του Dataman που πήγαν είδαν και έβγαλαν γενικό συμπέρασμα βιάζοντας κάθε έννοια επαγωγικής στατιστικής...

me to isxuon nomothetiko susthma sthn ellada tipota apolutws den se profulassei apo emena ton kapnisth.kai den anaferomai asfalws se emena,genika milaw.

ti na to kaneis otan pas se dhmosia uphresia pou apagorebetai to kapnisma,kai kapnizoun oi dhmosioi upallhloi?h akoma kai mesa sto nosokomeio,otan kapnizoun oi giatroi?

ti tha kaneis ekei?sthn ellada eimaste.tha kaneis parathrhsh ston upallhlo h ston giatro px?mabro fidi pou se efage meta.de prokeitai na teleiwseis pote.

eipes na milhsoume anoixta kai sto diatauta.

an kati allaksei sto mellon tote,efxaristws na to suzhthsoume ksana.

Πάλι δεν μιλάς στο δια ταύτα... Συμφωνείς με την απαγόρευση του καπνίσματος ή όχι τελικά; Άσε τι κάνουν οι Δ.Υ. και οι γιατροί και δες τι κάνεις εσύ.

sorry ,loipon atuxhses.

opws egrapsa kai parapanw,tipota den me upoxrewnei sthn ellada na sumperiferomai me afto ton tropo.mexri na isxusei kapoios nomos (ki an) tha kapnizw opou epithimw ,tha petaw ki oti thelw katw,kai kaneis de tha mporei na mou pei kai tipota.

afou etsi to thelete,ti na kanoume?h endiamesh lush einai na kleistw spiti mou kai na mhn enoxlw,esena pou tha bgeis eksw na diaskedaseis?afto de prokeitai na ginei loipon.

h lush pou proteinw egw einai osoi den antexoun ton kapno h otidhpote allo na katsoun spitaki tous na mhn blaptoun thn ugeia tous,na mh ksanabgoun pote,na mpoun kai se ena gualino kloubi na apofebgoun ta mikrobia kai na eimaste oloi eftuxismenoi k xaroumenoi.

:blink: :blink: :worry: :worry: :(

Άμα δεν μπορείς να κάνεις το αυτονόητο, να φέρεσαι σωστά και να σέβεσαι τους άλλους, λυπάμαι πολύ.

Και δεν είπα ότι θα πρέπει να κλειστείς εσύ στο σπίτι σου αντί για μένα... έλεος. Αυτό κατάλαβες;

Για την ακρίβεια, τα εστιατόρια και τα μπαρ που έχουν επιφάνεια μικρότερη των 100 τετραγωνικών μέτρων θα μπορούν να επιλέξουν εάν στο χώρο τους θα απαγορευτεί το κάπνισμα ή όχι.
Τώρα αυτό είναι προστασία; :fool: Εννοείται ότι οι ιδιοκτήτες στο βωμό του κέρδους θα αφήσουν το κάπνισμα. Χέστηκαν τόσο για την υγεία των θαμώνων αλλά και για αυτή των εργαζομένων... :rolleyes: Το ζήτημα είναι σε όλους τους κλειστούς χώρους να απαγορευτεί το κάπνισμα, ώστε να μην ευνοηθούν κάποια μαγαζιά και ο ιδιοκτήτης να μην θυσιάζει την υγεία στο βωμό του κέρδους. Τελικά, αν ισχύει αυτό, είναι ηλίθιοι οι Πορτογάλοι (βλ. και Euro 2004 :p).

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Μπορεί να θεωρούν ότι κάποια καταστήματα θα το απαγορεύσουν και κάποια όχι. Συμφωνώ πάντως ότι είναι ημίμετρο, αλλα σε κάθε περίπτωση καλύτερο από το δικό μας το τίποτα ...

Ελπίζω όλοι εσείς να καπνίζετε στα νοσοκομεία, να καπνίζει η έγγυος γυναίκα σας, να καπνίζετε μπροστά στα παιδιά σας και....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Ελπίζω όλοι εσείς να καπνίζετε στα νοσοκομεία, να καπνίζει η έγγυος γυναίκα σας, να καπνίζετε μπροστά στα παιδιά σας και....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
:shifty: Χμμ, μπορεί να μην καπνίσουν ποτέ μπροστά στα παιδιά και την γυναίκα τους (αν δεν καπνίζει), αλλά για τον υπόλοιπο κόσμο δεν τους απασχολεί και ιδιαίτερα. :rolleyes:

Γενικά μιλάω έτσι, όχι για κάποιον του forum συγκεκριμένα. ;)

Μπορεί να θεωρούν ότι κάποια καταστήματα θα το απαγορεύσουν και κάποια όχι. Συμφωνώ πάντως ότι είναι ημίμετρο, αλλα σε κάθε περίπτωση καλύτερο από το δικό μας το τίποτα ...
Στην περίπτωσή μας (Ελλάντα δηλαδή) το μέτρο αυτό θα πήγαινε άπατο.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Τα κριτήρια των εκάστοτε ερευνών είναι πολύ πιο αντικειμενικά από την γνώμη του alfiegen, του Alexel, του aimilios ή του Dataman που πήγαν είδαν και έβγαλαν γενικό συμπέρασμα βιάζοντας κάθε έννοια επαγωγικής στατιστικής...

Πάλι δεν μιλάς στο δια ταύτα... Συμφωνείς με την απαγόρευση του καπνίσματος ή όχι τελικά; Άσε τι κάνουν οι Δ.Υ. και οι γιατροί και δες τι κάνεις εσύ.

:blink: :blink: :worry: :worry: :(

Άμα δεν μπορείς να κάνεις το αυτονόητο, να φέρεσαι σωστά και να σέβεσαι τους άλλους, λυπάμαι πολύ.

Και δεν είπα ότι θα πρέπει να κλειστείς εσύ στο σπίτι σου αντί για μένα... έλεος. Αυτό κατάλαβες;

esu eipes oti endiamesh lush einai oi kapnistes na menoun spiti tous,xwris na enoxloun tous allous.

an den katalaboun,aftoi pou maxontai tous kapnistes oti kai oi kapnistes antimetwpizoun pollapla problhmata logw tou aithismou tous(h opws thes pes to-kai ennoeitai oti den eksairoumai egw,afou kanw 2-3 paketa/day)den prokeitai na uparksei lush tou problhmatos pote.

gia afto lew sunexeia allhlokatanohsh kai allhlosebasmos.

oute eimai sklhropurhnikos,oute uperfialos.apla blepw sunexeia oti thewreite emas tous kapnistes problhma,xwris na lambanete tipota allo upopsin sas.

kai oti ola kinountai gurw sas.

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

Πως φαινεται στους ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ η ιδεα ενος cafe που θα φαινοταν απο την πινακιδα του οτι ειναι ενα "club" καπνιζοντων, με ιδιοκτητες καπνιζοντες και που απο την αρχη απασχολει ατομα που ειναι καπνιστες;

Θα το θεωρουσαν και αυτο αντιδημοκρατικο; Θα πηγαιναν αν τα τρια ατομα της πενταμελους παρεας ηθελαν να πιουν τον καφε τους φουμαροντας;

Δε θα μου ηταν ευχαριστα τα επιχειρηματα του τυπου οτι κατι τετοιο θα ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕ μη καπνιστες (πελατες και προσωπικο) να συχνασουν σε "καπνιστερο" περιβαλλον γιατι ακριβως απο τον ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ (του οτι γινονται παθητικοι καπνιστες) ξεκιναει η ολη ιδεα της απαγορευσης που "δημοκρατικα" ξεκινησε απο την Αμερικη.

Ουτε θα μου ηταν ευχαριστα επιχειρηματα του τυπου οτι ο καπνος βλαπτει τον διπλανο "μη καπνιστη", ενω το αλκοολ βλαπτει μονο τον καταναλισκοντα, απο τη στιγμη που ΑΠΕΙΡΟΙ "σουρωμενοι", παολα τα αυστηρα προβλεπομενα προστιμα, βγαινουν απο το "υγιεινο και ακαπνο" μπαρ και σκορπιζουν ΑΜΕΣΑ τον θανατο πεφτοντας σε ενα αυτοκινητο που κουβαλαει μια οικογενεια...και στις "χωρες της απαγορευσης" βεβαια!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ειμαι υπερ της ΕΠΙΛΟΓΗΣ! Να υπαρχουν χωροι ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΥΠΩΝ και ο καθενας να επιλεγει που θα συχνασει!

Αλλα, πολυ φοβαμαι, οτι οι μη καπνιστες φοβουνται πολυ ενα τετοιο ενδεχομενο γιατι οι επιλογες τους θα ειναι μαλλον υποτονικες, βαρετες και μονοτονες!

sofos o grafwn to keimeno

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως φαινεται στους ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ η ιδεα ενος cafe που θα φαινοταν απο την πινακιδα του οτι ειναι ενα "club" καπνιζοντων, με ιδιοκτητες καπνιζοντες και που απο την αρχη απασχολει ατομα που ειναι καπνιστες;

Θα το θεωρουσαν και αυτο αντιδημοκρατικο; Θα πηγαιναν αν τα τρια ατομα της πενταμελους παρεας ηθελαν να πιουν τον καφε τους φουμαροντας;

Δε θα μου ηταν ευχαριστα τα επιχειρηματα του τυπου οτι κατι τετοιο θα ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕ μη καπνιστες (πελατες και προσωπικο) να συχνασουν σε "καπνιστερο" περιβαλλον γιατι ακριβως απο τον ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ (του οτι γινονται παθητικοι καπνιστες) ξεκιναει η ολη ιδεα της απαγορευσης που "δημοκρατικα" ξεκινησε απο την Αμερικη.

Ουτε θα μου ηταν ευχαριστα επιχειρηματα του τυπου οτι ο καπνος βλαπτει τον διπλανο "μη καπνιστη", ενω το αλκοολ βλαπτει μονο τον καταναλισκοντα, απο τη στιγμη που ΑΠΕΙΡΟΙ "σουρωμενοι", παολα τα αυστηρα προβλεπομενα προστιμα, βγαινουν απο το "υγιεινο και ακαπνο" μπαρ και σκορπιζουν ΑΜΕΣΑ τον θανατο πεφτοντας σε ενα αυτοκινητο που κουβαλαει μια οικογενεια...και στις "χωρες της απαγορευσης" βεβαια!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ειμαι υπερ της ΕΠΙΛΟΓΗΣ! Να υπαρχουν χωροι ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΥΠΩΝ και ο καθενας να επιλεγει που θα συχνασει!

Αλλα, πολυ φοβαμαι, οτι οι μη καπνιστες φοβουνται πολυ ενα τετοιο ενδεχομενο γιατι οι επιλογες τους θα ειναι μαλλον υποτονικες, βαρετες και μονοτονες!

γιατι τωρα τι υπαρχει? :wacko: περιγραφεις κατι που ισχυει...δεν καταλαβαινω το νοημα της παρατηρησης σου...φυσικα πηγαινουμε σε μερη που καπνιζουν ΟΛΟΙ οι υπολοιποι...βασικα δεν υπαρχει μερος που να μην καπνιζουν

επισης, οσον αφορα το αλκοολ...αμα εισαι τοσο ΖΩΟ να γινεις τυφλα και μετα να πιασεις τιμονι..ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ...η μλκια που χεις στο κεφαλι φταιει σε αυτες τις περιπτωσεις και κανενας νομος.. (οχι προσωπικα εσυ..γενικα μιλαω)

οσο για το τελευταιο σχολιο σου...τι φοβομαστε ρε φιλε? μα οι μη καπνιστες ειναι ΥΠΕΡ της απαγορευσης :wacko: αμα ημασταν κατα να το καταλαβω το σχολιο σου αλλα τωρα τι θες να πεις...επισης, το τσιγαρο ειναι αυτο που κανει το κεφι? εκτος αν μιλαμε για αλλου ειδους τσιγαρου :wacko:

αυτο που λεω ειναι οτι δεν θα ειχαμε προφανως προβλημα να παμε οι μη καπνιστες σε μαγαζι καπνιστων αν ηθελε η παρεα γιατι ουσιαστικα αυτο ισχυει και τωρα...το πιανεις? :p

Νέα κατηγορία λοιπόν στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα. Οι εργαζόμενοι σε χώρους διασκέδασης που επιτρέπεται το κάπνισμα. :rotfl:

ώσπου να γινει στην ελλαδα θα εχει κυκλοφορήσει παντου το ''ηλεκτρονικό ακαπνο τσιγάρο''με μπαταρια! , με περιπου κοστος 150€ και θα κανεις 450 τσουρες

:lol:

κατι παρόμοιο θελει να βγαλει και η philip morris (εχω μερικά πακέτα!!) με ποιο μικρο κοστος αλλα σε μορφη "ηλεκρονικου άργυλε " που θα μπαινει μεσα ενα ειδικο τσιγαρο που θα ''θερμενετε'' αντι να καίγεται !! σε πακετο των 20 τσιγαρων με 8 ηλεκτρονικες τσουρες !

Νέα κατηγορία λοιπόν στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα. Οι εργαζόμενοι σε χώρους διασκέδασης που επιτρέπεται το κάπνισμα. :rotfl:

Όχι νέα κατηγορία, εφαρμόζεται πολλά χρόνια τώρα...

Τελικά όχι απλά συμφωνώ με την απαγορευση του καπνίσματος σε ΟΛΟΥΣ τους δημόσιους χώρους, αλλά είμαι ΟΠΑΔΟΣ της ιδέας!!!

Αυτό μετά από την κατάσταση που αντιμετώπισα σήμερα στο τραίνο!!!

Τελικά όχι απλά συμφωνώ με την απαγορευση του καπνίσματος σε ΟΛΟΥΣ τους δημόσιους χώρους, αλλά είμαι ΟΠΑΔΟΣ της ιδέας!!!

Αυτό μετά από την κατάσταση που αντιμετώπισα σήμερα στο τραίνο!!!

Για πες!

Ήταν 5-6 ζώα στο διάδρομο και κάπνιζαν το ένα τσιγάρο μετά το άλλο σε όλη τη διαδρομή!

Όταν μπήκα και τους είδα υπέθεσα ότι θα κάνουν ένα τσιγάρο και θα σταματήσουν.Αντί αυτού όμως κάπνιζαν σα φουγάρα και επειτά από 45 λεπτά γαϊδουρινής υπομονής αποφάσισα να τους ζητήσω να τελειώσουν αυτό που έκαναν και να μην ανάψουν άλλο.

Δεν υπήρξε καμία αντίδραση.

Και μετά από 20 λεπτά μύριζε ακόμα έντονα τσιγάρο(τους είδα και πάλι να φουμάρουν) τους ρώτησα που θα πήγαινε η δουλειά με τα τσιγάρα και μου είπαν να ανοίξω το παράθυρό μου την ώρα που έξω χιόνιζε τρελά!!!Τους είπα ότι αυτό δε γίνεται και τότε άνοιξαν αυτοί του διαδρόμου.

Το αποτέλεσμα ήταν και να έχω πεθάνει από το ντουμάνι(είμαι κρυωμένος) και να έχω ξεπαγιάσει(έμπαιναν νιφάδες μέσα στο τραίνο)!!!

Ήταν 5-6 ζώα στο διάδρομο και κάπνιζαν το ένα τσιγάρο μετά το άλλο σε όλη τη διαδρομή!

Όταν μπήκα και τους είδα υπέθεσα ότι θα κάνουν ένα τσιγάρο και θα σταματήσουν.Αντί αυτού όμως κάπνιζαν σα φουγάρα και επειτά από 45 λεπτά γαϊδουρινής υπομονής αποφάσισα να τους ζητήσω να τελειώσουν αυτό που έκαναν και να μην ανάψουν άλλο.

Δεν υπήρξε καμία αντίδραση.

Και μετά από 20 λεπτά μύριζε ακόμα έντονα τσιγάρο(τους είδα και πάλι να φουμάρουν) τους ρώτησα που θα πήγαινε η δουλειά με τα τσιγάρα και μου είπαν να ανοίξω το παράθυρό μου την ώρα που έξω χιόνιζε τρελά!!!Τους είπα ότι αυτό δε γίνεται και τότε άνοιξαν αυτοί του διαδρόμου.

Το αποτέλεσμα ήταν και να έχω πεθάνει από το ντουμάνι(είμαι κρυωμένος) και να έχω ξεπαγιάσει(έμπαιναν νιφάδες μέσα στο τραίνο)!!!

fantasou oti twra isxuei h apagorefsh se traina,dhmosies uphresies kai den efarmozetai to metro.einai megalh arrwstia to tsigaro.

pistebei kaneis oti an apagoreftei to tsigaro se dhmosious xwrous,uparxei periptwsh na thrhthi apo kanenan eidika se clubakia,tabernes,mpouzoukia,ktl?

san senario episthmonikhs fantasias akougetai.

[sIGPIC][/sIGPIC]

fantasou oti twra isxuei h apagorefsh se traina,dhmosies uphresies kai den efarmozetai to metro.einai megalh arrwstia to tsigaro.

pistebei kaneis oti an apagoreftei to tsigaro se dhmosious xwrous,uparxei periptwsh na thrhthi apo kanenan eidika se clubakia,tabernes,mpouzoukia,ktl?

Θα δημιουργήσουμε νέο σώμα, τους τσιγαρονόμους οι οποίοι θα κάνουν συνεχώς ελέγχους και θα μοιράζουν πρόστιμα με γενναιοδωρία.

αμα παρθουν τα καταλληλα μετρα ολοι θα συμορφωθουμε.και λογικο ειναι καποια στιγμη να γινει αυτο,εφοσον υπαρχουν χωροι καπνιζοντων και μη.δεν μιλαω βεβαια για μπουζουκια και clubs.σε ταβερνες,εστιατορια,σταθμους κτελ,κλπ.

Θα δημιουργήσουμε νέο σώμα, τους τσιγαρονόμους οι οποίοι θα κάνουν συνεχώς ελέγχους και θα μοιράζουν πρόστιμα με γενναιοδωρία.

troxonomoi,limenompatsoi,aerompatsoi.exei gemisei h ellada me kathe loghs swmata asfaleias ,pou oloi prosexoun apo kati,alla den allazei h katastash.

ki esu thes kai tsigaronomous?

se afto to swma tha epilegontai apokleistika akapnoi ,kai fanatika antikapnistes me thn aisthish ths osfrhshs afkshmenh ston ipertato bathmo,opws ta skulia pou exoun gia ta drugia oi limenikoi.

[sIGPIC][/sIGPIC]

fantasou oti twra isxuei h apagorefsh se traina,dhmosies uphresies kai den efarmozetai to metro.einai megalh arrwstia to tsigaro.pistebei kaneis oti an apagoreftei to tsigaro se dhmosious xwrous,uparxei periptwsh na thrhthi apo kanenan eidika se clubakia,tabernes,mpouzoukia,ktl?

Εχεις δικιο...ειναι μεγαλη αρρωστια.Γι'αυτο λοιπον ή κοιταχτε να γιατρευτητε ή αποφασιστε μονοι σας για το τελος σας αλλα οχι και για το δικο μας.Οσο για το αν εφαρμοστει ποτε...ας πεσουν τσουχτερα προστιμα και θα δεις αν εφαρμοστει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!!

Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, αλλά έχει βγεί νόμος (ναι, ναι, από αυτές τις περίεργες τις "χωρες της απαγορευσης"), ο οποίος απαγορέυει να οδηγάς μεθυσμένος, και αν σε πιάσουν πας αυτόφορο και κατάσχεση αυτοκινήτου. Η μη εφαρμογή του είναι το πρόβλημα.

Αλλά κι εγώ είμαι υπέρ της επιλογής - αν θέλω να οδηγάω μεθυσμένος δικαίωμα μου, έτσι δεν είναι; Αν σκοτωθώ, επιλογή μου. Όσο για το αν σκοτώσω κάποιον άλλο, ας πρόσεχε, να μην κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο - αφού το ξέρει ότι υπάρχει τέτοιος κίνδυνος.

(Σας θυμίζει κάποιους αυτή η λογική;)

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989