Bayern7 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 poio xontra xartakia einai ta leyka i ta portokali??:happy: episis... oso pio xontro einai ena xartaki toso ligotero de vlaptei to tsigaro? epidi k kala einai pio xontro k periexei ligotero kapno opote ginetai pio light? ......i den isxiei ayto? Egv jerv oti οσο πιο λεπτο ειναι το χαρτί τόσο καλύτερο είναι γιατί βλάπτει να καπνίζεις το χαρτί. Γι αυτό παίρνω τα γαλάζια που είναι λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Egv jerv oti οσο πιο λεπτο ειναι το χαρτί τόσο καλύτερο είναι γιατί βλάπτει να καπνίζεις το χαρτί. Γι αυτό παίρνω τα γαλάζια που είναι λεπτά. Αυτό έχει μια λογική, αλλά...ξέρεις τι? Προφάσεις εν αμαρτίαις είναι όλα αυτά. Το κάπνισμα βλάπτει, είτε έτσι,είτε αλλιώς.:cry: Μη νομίζεις ότι γλιτώνεις και τίποτα σπουδαίο.:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Egv jerv oti οσο πιο λεπτο ειναι το χαρτί τόσο καλύτερο είναι γιατί βλάπτει να καπνίζεις το χαρτί. Γι αυτό παίρνω τα γαλάζια που είναι λεπτά. Τα πιο λεπτα ειναι τα ασημι,τα λεγομενα "ριζοχαρτα".:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Τα ασημί δεν είναι χαρτάκια. Αέρας είναι... Καλά ειναι τα γαλάζια. Μη το παραχέσουμε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 den sas duskoleuei omos perissotero an einai lepto to hartaki? diladi oso poio hontro toso poio eukola strieutai. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Απόρω πως στρίβετε με τόσο λεπτά χαρτάκια. Δε σκίζονται;! //edit: Kap, ίδια απορία την ίδια στιγμή :p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Φυσικά και είναι πιο δύσκολο... Αλλά πάνω απόλα ειναι θέμα συνηθειας. Οταν πρωτοάρχισα να στρίβω με γαλάζια, ενώ ήμουν συνηθισμένος στα πράσινα, ομολογώ πως δυσκολευόμουν. Όχι τπτ ιδιαίτερο, απλά από εκει που τα στριβα μηχανικα τα πράσινα κάνοντας 1002 άλλα πράγματα, στα γαλάζια έπρεπε να προσέχω. Τώρα τα έχω συνηθίσει και τα στρίβω σε δευτερόλεπτα. Λες και στριβω με Α4. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Bayern είσαι από τους τύπους που στρίβουν με το ένα χέρι; :p Εχω δει περιπτώσεις που τύποι σε παπί ή σε αυτοκίνητο, με το ένα χέρι κρατούν το τιμόνι και με το άλλο στρίβουν :p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Τα ασημί δεν είναι χαρτάκια. Αέρας είναι... Καλά ειναι τα γαλάζια. Μη το παραχέσουμε :p αναλογα και τι θα στριψεις,δεν ειναι παντα ιδιος ο καπνος :p :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Bayern είσαι από τους τύπους που στρίβουν με το ένα χέρι; :p Εχω δει περιπτώσεις που τύποι σε παπί ή σε αυτοκίνητο, με το ένα χέρι κρατούν το τιμόνι και με το άλλο στρίβουν :p Με το ένα χέρι και αναποδα. Με την κόλα προς τα έξω για να κάνεις λιγότερο χαρτί. :p Ούτε στη φυλακη δεν στρίβουν έτσι. @ifrit είμαι καλο παιδι :angel: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 χαχαχα σ'ωραίος εσύ :p Καλό παιδί, ε; Δηλαδή τα μεγάλα τα κόκκινα τα Rizla ούτε ακουστά....; :p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Παντως τα καλυτερα για μενα ειναι τα παρακατω.. http://www.rastaroots.com/shop/images/paperskingsizeBM.jpg Αλλα δεν τα βρισκεις ευκολα..:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Moy xe ferei mia seira moy kapote, kati xartakia poy legotan bob marley. Htan se kitrinh portokali syskeyasia. Makria kai kafe, san ta portokali ta rizla me th glykoriza. Ta king size xartakia den kapnizontai me tpt. Edw me ta mikra ta galazia kai kaneis ena 15lepto to tsigaro (svhnei synexeia), fantasou me ta king size. Edit: xaxaxa postara to mhnyma mou prin dw to diko sou!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Είχα κάνει ένα σε king size, πάνω από μισάωρο. Μεγαλύτερο απ' τα 100ρια είναι! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Είχα κάνει ένα σε king size, πάνω από μισάωρο. Μεγαλύτερο απ' τα 100ρια είναι! Nai re file. Den kapnizontai. Afou molis to teleiwseis afhneis mazi me to apotsigaro kai ta plemonia sou sto tasaki kai pas kai agorazeis kainouria apo th laikh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Moy xe ferei mia seira moy kapote, kati xartakia poy legotan bob marley. Htan se kitrinh portokali syskeyasia. Makria kai kafe, san ta portokali ta rizla me th glykoriza. Ta king size xartakia den kapnizontai me tpt. Edw me ta mikra ta galazia kai kaneis ena 15lepto to tsigaro (svhnei synexeia), fantasou me ta king size. Edit: xaxaxa postara to mhnyma mou prin dw to diko sou!!!! :D Αυτα ειναι για τις αλλες καταστασεις.παλιοτερα..οταν ημουν φανταρος ετριβα Bison,εχω να τον δω πολυ καιρο αυτον τον καπνο,τον καταργησανε..η δεν εισαγεται πλεον στην Ελλαδα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Αυτα ειναι για τις αλλες καταστασεις.παλιοτερα..οταν ημουν φανταρος ετριβα Bison,εχω να τον δω πολυ καιρο αυτον τον καπνο,τον καταργησανε..η δεν εισαγεται πλεον στην Ελλαδα? http://www.ryomagazine.com/winter2004/sum2003windrivbison.jpg Ayton les? Den ton exw dei pote mou. pantws apoti diavazw einai eklekths poiothtas :uP: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Αυτον λεω αλλα οταν τον επαιρνα ηταν σε χαρτινο σακουλακι με ζελατινα,τα παλια σακουλακια.Μου αρεσε πολυ:) Παντως εχει γινει μοδα τελευταια να κυκλοφορουν πακετα τσιγαρων μετατροπη απο καπνο και αντιστροφα. ολοι καπνιζουν καπνο marlboro που ειναι οτι χειροτερο εχω δοκιμασει..και ολοι βαζουν και φιλτρακια. εγω το στριβω χωρις φιλτρο και καταλαβαινω την γευση του οπως πρεπει..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 ερωτηση: ο καπνος πιπας δεν καπνιζεται σε τσιγαρο?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 ερωτηση: ο καπνος πιπας δεν καπνιζεται σε τσιγαρο?:confused: Οχι!!!!!:D :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Οχι!!!!!:D :) γιατι ομως?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 γιατι ομως?:confused: Ειναι πολυ ξερος και δεν ενδεικνητε(υπαρχει τετοια λεξη?:p ) για "σαλιωματα". Ειδικα αμα δεις τον καπνο Skandinavik ποσο σκληρος ειναι θα καταλαβεις!!!!;) :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Ειναι πολυ ξερος και δεν ενδεικνητε(υπαρχει τετοια λεξη?:p ) για "σαλιωματα". Ειδικα αμα δεις τον καπνο Skandinavik ποσο σκληρος ειναι θα καταλαβεις!!!!;) :) μαλιστα, σε ευχαριστω για την ενημερωση... υπαρχει τετοια λεξη αλλα δε γραφεται ετσι.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Αυτον λεω αλλα οταν τον επαιρνα ηταν σε χαρτινο σακουλακι με ζελατινα,τα παλια σακουλακια.Μου αρεσε πολυ:) Παντως εχει γινει μοδα τελευταια να κυκλοφορουν πακετα τσιγαρων μετατροπη απο καπνο και αντιστροφα. ολοι καπνιζουν καπνο marlboro που ειναι οτι χειροτερο εχω δοκιμασει..και ολοι βαζουν και φιλτρακια. εγω το στριβω χωρις φιλτρο και καταλαβαινω την γευση του οπως πρεπει..;) Φίλε RAVER, εγώ που καπνίζω αρκετά τσιγάρα(στριφτά),αν τα κάνω χωρίς φίλτρο , μετά από αρκετά τσιγάρα μου αφήνει μια άσχημη αίσθηση στην γλώσσα. Γι αυτό βάζω φιλτράκι;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Ontws. O kapnos o malrboro einai aisxros... Oute xarh sto onoma den katafere na poulhsei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts