salonicafan_TASO Δημοσιεύτηκε November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 20, 2006 Έχει ένας φίλος μου στον υπολογιστή του το autocad (δεν ξέρω αν το γράφω σωστά) και θέλουμε να το περάσουμε στο δικό μου υπολογιστή αλλα δεν έχουμε drivers; Τί να κάνουμε; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Έχει ένας φίλος μου στον υπολογιστή του το autocad (δεν ξέρω αν το γράφω σωστά) και θέλουμε να το περάσουμε στο δικό μου υπολογιστή αλλα δεν έχουμε drivers; Τί να κάνουμε; Καλημέρα... Μια απορία... :rolleyes: οι drivers τη σχέση έχουν με το πρόγραμμα που αναφέρεις? :O Γιατί με μπέρδεψες λίγο...:shifty: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Μάλλον θα εννοεί ότι δεν έχουν το setup. Αν όντως ειναι αυτό δυστυχώς δεν γίνεται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 πρέπει να βρεις το cd του και μετά όλα οκ. μακάρι να ήταν όλα όπως ένα jar file. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 πρέπει να βρεις το cd του και μετά όλα οκ. μακάρι να ήταν όλα όπως ένα jar file. Μακάρι δεν λές τίποτα...:rolleyes: Αλλά χωρίς setup.exe δεν γίνεται τίποτα Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. November 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Ναί το setup.exe εννοούσα. Με κανένα τρόπο; Μήπως μπορώ να το κατεβασω απο το ίντερνετ; Κυκλοφορούν τέτοια προγράμματα σε toreent κλπ. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Ναί το setup.exe εννοούσα. Με κανένα τρόπο; Μήπως μπορώ να το κατεβασω απο το ίντερνετ; Κυκλοφορούν τέτοια προγράμματα σε toreent κλπ. Κοίτα εδώ μήπως και σου κάνει: http://www.laplink.com/pcmover/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. November 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Κοίτα εδώ μήπως και σου κάνει: http://www.laplink.com/pcmover/ Δεν είναι free, άν είναι να πληρώσω το πάω και σε μαγαζί να μου το περάσουν. Ίσως όμως βρώ αυτό το πρόγραμμα σε toreent. Λέτε; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Δεν είναι free, άν είναι να πληρώσω το πάω και σε μαγαζί να μου το περάσουν. Ίσως όμως βρώ αυτό το πρόγραμμα σε toreent. Λέτε; "Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία":rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. November 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Μπα δεν βρίσκω τίποτα. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Δοκίμασε το emule, έχει τα πάντα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Ναί το setup.exe εννοούσα. Με κανένα τρόπο; Μήπως μπορώ να το κατεβασω απο το ίντερνετ; Κυκλοφορούν τέτοια προγράμματα σε toreent κλπ. Μπορώ να σε εξυπηρετήσω αν θες το έχω το autocad αν θες στείλε μου pm ή με msn να συνεννοηθούμε... *Δεν θυμάμαι ποιό όμως...:rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Μπα δεν βρίσκω τίποτα. φιλε σε torrent υπαρχει σιγουρα και ξερω τι λεω διοτι εγω το κατεβασα αν θεσ περισσοτερες πληροφοριεσ πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Το έχω σε rapidshare. Επειδή δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ, σου στέλνω PM με τα links. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. November 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. :lock: Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts