Jump to content

Vodafone: Νέα χαρακτηριστικά στην ειδοποίηση κλήσεων

chris_2005
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest valeria

Είχα πάρει τηλ στο 13830 και μου είπαν ότι θα με καλέσει το τεχνικό τμήμα εντός 5 ημερών,γιατί αυτοί δεν έβλεπαν κάποια βλάβη στη γραμμή.

Όντως με πήραν,και μου είπαν ότι υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούν να λύσουν.

• Απαντήσεις 107
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είχα πάρει τηλ στο 13830 και μου είπαν ότι θα με καλέσει το τεχνικό τμήμα εντός 5 ημερών,γιατί αυτοί δεν έβλεπαν κάποια βλάβη στη γραμμή.

Όντως με πήραν,και μου είπαν ότι υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούν να λύσουν.

Χρονια σου πολλα valeria !

Και η δικη μου γραμμη εχει μεινει στα παλια! Θα διορθωθει το προβλημα, μην αγχωνεστε!

Χρόνια πολλά!!:)

Και εγώ πήρα τηλ. και μου είπαν ότι η αναβάθμιση της υπηρεσίας γίνεται σταδιακά.:rolleyes:

Δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί...αλλά θα γίνει κάποτε

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Και φαντάζομαι και στο Frog έτσι; Γιατί τον τελευταίο καιρό (μετά και την άφιξη του Frog) τα μηνύματα έρχονταν από το MISSED CALLS ή σκέτο CALLS, δεν θυμάμαι ακριβώς...

Και φαντάζομαι και στο Frog έτσι; Γιατί τον τελευταίο καιρό (μετά και την άφιξη του Frog) τα μηνύματα έρχονταν από το MISSED CALLS ή σκέτο CALLS, δεν θυμάμαι ακριβώς...

δεν ξέρω για το frog, πάντος σήμερα το παρατήρησα στο κινητό μου!

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Σε μο κοσμοτέ που το δοκίμασα η ειδοποίηση με αυτή τη μέθοδο δουλεύει κανονικά. Αντίθετα, στο voda νο μου ακόμα από το 4ψήφιο έρχονται. Είναι δυνατό να δουλεύει σε μερικούς και σε άλλους όχι; Ωραία υλοποίηση!!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Σε μο κοσμοτέ που το δοκίμασα η ειδοποίηση με αυτή τη μέθοδο δουλεύει κανονικά. Αντίθετα, στο voda νο μου ακόμα από το 4ψήφιο έρχονται. Είναι δυνατό να δουλεύει σε μερικούς και σε άλλους όχι; Ωραία υλοποίηση!!!

Δεν ειναι ενας ο κομβος...

Δεν ειναι ενας ο κομβος...

Να υποθέσω ότι η αναβάθμιση δεν έχει γίνει ακόμα σε όλες τις HLR?

Να υποθέσω ότι η αναβάθμιση δεν έχει γίνει ακόμα σε όλες τις HLR?

Υποθετω πως οχι.

Υποθετω πως οχι.

Γνωρίζουμε τότε ποιά είναι η θέση της εταιρείας για το οτι η υπηρεσόα δεν λειτουργεί σε πολλούς αριθμούς και πότε το πρόβλημα θα επιλυθεί?

Θα μπορούσαν να τη δώσουν όταν θα δούλευε σε όλα τα νούμερα vodafone, όχι όπως τώρα που άλλος έχει και άλλος δεν έχει. Στα θέματα της κοσμοτέ δεν έχω ακούσει για ανάλογα προβλήματα και έχει βελτιώσει την ειδοποίηση κλήσεων ακριβώς με τον ίδιο τρόπο...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Θα μπορούσαν να τη δώσουν όταν θα δούλευε σε όλα τα νούμερα vodafone, όχι όπως τώρα που άλλος έχει και άλλος δεν έχει. Στα θέματα της κοσμοτέ δεν έχω ακούσει για ανάλογα προβλήματα και έχει βελτιώσει την ειδοποίηση κλήσεων ακριβώς με τον ίδιο τρόπο...

Αν δε γινει πραγματικη χρηση της υπηρεσιας απο τους συνδρομητες ειναι λιγο δυσκολο να λειτουργει αψογα με εικονικες δοκιμες με μερικα κινητα! Υπομονη και θα στρωσει και αυτο. Και στο δικο μου τηλεφωνο ερχονται ακομα μηνυματα απο το 2719

Μόλις μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα ειδοποίησης κλήσεων:

Αποστολέας: 1212

Κείμενο:

1 KLHSH:

>694ΚΛΠ ΚΛΠ

14/12 21:07

MH XREWSIMO SMS

:blink:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Μόλις μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα ειδοποίησης κλήσεων:

Αποστολέας: 1212

Κείμενο:

1 KLHSH:

>694ΚΛΠ ΚΛΠ

14/12 21:07

MH XREWSIMO SMS

:blink:

Προφανώς έχεις ενεργοποιημένο τηλεφωνητή, όπου σε αυτή τη περίπτωση η ειδοποίηση έρχεται με το κλασικό τρόπο από το 1212...

Kai ti kanoyme se aytin tin periptwsi?????????

Προφανώς έχεις ενεργοποιημένο τηλεφωνητή, όπου σε αυτή τη περίπτωση η ειδοποίηση έρχεται με το κλασικό τρόπο από το 1212...
userbar.gif

Kai ti kanoyme se aytin tin periptwsi?????????

Aν θέλεις να διατηρήσεις το τηλεφωνητή τίποτα. Αλλιώς καλείς 1285 και ενεργοποιείς τη σκέτη ειδοποίηση κλήσεων...

Στη συγκεκριμένη γραμμή δεν είχα ποτέ τηλεφωνητή. Όλα τα μηνύματα της ειδοποίησης μου έρχονται από το 2719. Μόνο αυτό ήρθε από το 1212 :blink:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Στη συγκεκριμένη γραμμή δεν είχα ποτέ τηλεφωνητή. Όλα τα μηνύματα της ειδοποίησης μου έρχονται από το 2719. Μόνο αυτό ήρθε από το 1212 :blink:

Tι να πω... Μήπως ενεργοποιήθηκε μόνος του ο τηλεφωνητής και το Vodafone Mail? Είχε συμβεί κάτι τέτοιο στον αδερφό μου...

emena ola apo to 1212 murxontai

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

εμενα στο καρτοκινητο μου ερχοντε κανονικα απο τους αριθμους που εχω αποθηκευμενους στην συνδεση ομως οχι.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 3 weeks later...
telika auth h anaba8mish krataei xronia... 3ekinhse apo persi kai sunexizetai kai fetos (h elpizoume oti sunexizetai ) :)

Οι αναβαθμισεις σε δικτυα δεδομενων οπως ειναι αυτα των εταιριων κινητης, αναβαθμιζονται παντα αρα οι αναβαθμισεις δεν τελειωνουν ποτε... Μαλλον καποιος αριθμος γραμμων δεν ανηκει στο κομματι που εχει αναβαθμιστει.