chris_2005 Δημοσιεύτηκε November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 17, 2006 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από 16/11/2006, η υπηρεσία "ειδοποίησης κλήσεων (χωρίς τηλεφωνητή)” αναβαθμίζεται έτσι ώστε οι σύντομοι κωδικοί 2714, 2719, 2721 και 2722 οι οποίοι φαινόντουσαν ως αποστολείς του μηνύματος ειδοποίησης αντικαθίσταται από το MSISDN ή το όνομα ( σε περίπτωση που το MSISDN είναι καταχωρημένο στην λίστα επαφών του κινητού ή sim) του καλούντος, σε περίπτωση μη απόκρυψης. Σε περίπτωση που η κλήση γίνεται με απόκρυψη, τότε ως αποστολέας θα φαίνεται ο κωδικός 2722. Στόχος της αναβάθμισης είναι η πιο άμεση αναγνώριση του καλούντος καθώς και η εύκολη επανάκλησή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Το παρατήρησα και εγώ πριν λίγο,πολύ καλύτερα πιστευω έτσι. Αλλά δεχεσαι πιο πολλά μηνύματα. Για πχ οταν το είχες κλειστό το κινητο,και σε πηρε ο κωστας,η κατερίνα,ο γιαννης. Θα σου ερθει ειδοποιηση απο τον καθενα με ξεχωριστό μηνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Πολύ καλό αυτό.Επισης καποια στιγμη πρεπει να αλλαξουν το μηνυμα που σου ερχεται οταν σε καλουν ενω μιλας. Βγαινει σε greeklish Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Πολύ καλό αυτό.Επισης καποια στιγμη πρεπει να αλλαξουν το μηνυμα που σου ερχεται οταν σε καλουν ενω μιλας. Βγαινει σε greeklish σε greeklish βγαινει οταν χρησιμοποιεις την υπηρεσία μαζι με τηλεφωνητη. Χωρίς τηλεφωνητη κανονικα βγαίνει. Edit:τώρα καταλαβα τι ειπες,οταν μιλας που σου ρχεται ειδοποιηση απο το 1212 ναι σε greeklish βγαίνει. αν και εγώ εχω χρησιμοποιησει την αναμονη κλησεων για να εχω δυο γραμμές,δλδ να μπορω να απαντησω στον αλλον ενω συνομιλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Να σημειώσω ότι η παραπάνω επιλογή ισχύει σε περίπτωση που δεν είναι ταυτόχρονα ενεργοποιημένος ο τηλεφωνητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Το δοκίμασα σε ένα καρτοκινητό που είχα. Έκοψα τον τηλεφωνητή και έβαλα την ειδοποίηση κλήσεων μόνο. Ενώ όμως οι αριθμοί απ'όπου κάλεσα το κινητό μου είναι καταχωρημένοι είτε στη sim είτε στη μνήμη του κινητού, τα μηνύματα συνεχίζουν να έρχονται με αποστολέα τα 2χχχ νούμερα. Να σημειώσω ότι δεν κάλεσα από νο με απόκρυψη. Σε σας δουλεύει κανονικά με τον νέο τρόπο η ειδοποίηση κλήσεων; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Μόλις το δοκίμασα. Έχω μόνο ειδοποίηση, χωρίς ηλεφωνητή, αλλά η κλήση ήρθε από το 2719. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Μήπως χρειάζεται κάποια ενεργοποίηση; Καλέστε στην εξυπηρέτηση (που σιγά μην τους ενημέρωσαν δηλαδή, εδώ δεν τους ενημερώνουν για άλλα κι άλλα, άντε τώρα μην τ' ανοίξω...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Εγώ δεν έχω τηλεφωνητή, και μου έρχονται κανονικά με αριθμό συνδρομητή. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Eμένα μου έρχεται ακόμα από το 2714... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Μόλις το δοκίμασα (σε συμβόλαιο και καρτοκινητό) και λειτουργεί κανονικά με αριθμό. Να σημειώσω ότι δεν έχω ενεργοποιήσει ποτέ τηλεφωνητή. Μπορεί η αναβάθμιση να γίνεται σταδιακά οπότε σε λίγο να είναι διαθέσιμη σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Μόλις το δοκίμασα. Έχω μόνο ειδοποίηση, χωρίς ηλεφωνητή, αλλά η κλήση ήρθε από το 2719. Και σε μένα το ίδιο:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Σε εσάς που έρχονται από το 27xx είχατε ποτέ ενεργοποιήσει τηλεφωνητή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Σε εσάς που έρχονται από το 27xx είχατε ποτέ ενεργοποιήσει τηλεφωνητή; Στη συγκεκριμένη γραμμή, ποτέ! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Επιτελους! Παλιοτερα το ειχα αναφερει σ ενα θριντ εδω μεσα.Ιταλια η Βονταφον το ειχε μ αυτον τον τροπο απο το 2002 αν δε κανω λαθος:) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Τότε η μοναδική περίπτωση που μπορεί να οφείλεται κάτι τέτοιο (τουλάχιστον που να περνά από το μυαλό μου) είναι ότι γίνεται σταδιακή αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Τότε η μοναδική περίπτωση που μπορεί να οφείλεται κάτι τέτοιο (τουλάχιστον που να περνά από το μυαλό μου) είναι ότι γίνεται σταδιακή αναβάθμιση. Ίσως κάτι τέτοιο να γίνεται... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Εγω κάλεσα και με απόκρυψη και χωρίς και λειτούργησε κανονικότατα. Απλά όταν κάλεσα με απόκρυψη ,όπως είναι λογικό,μου έβγαλε σαν αποστολέα το 2722 και στην αντίθετη περίπτωση το νούμερο που με κάλεσε. :D Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Οταν με καλουν με αποκρυψη βγαζει αριθμό 2722. Χωρις μου ερχεται ξεχωριστο μηνυμα απο αυτον που με καλεσε,πολυ καλυτερα. Αλλα δεν ειναι λιγο σπαστικο που σου ερχονται ξεχωριστα μηνυματα? δλδ αν σε καλεσαν 10 οταν το ειχες κλειστο,θα σου ερθουν 10 μηνυματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Οταν με καλουν με αποκρυψη βγαζει αριθμό 2722. Χωρις μου ερχεται ξεχωριστο μηνυμα απο αυτον που με καλεσε,πολυ καλυτερα. Αλλα δεν ειναι λιγο σπαστικο που σου ερχονται ξεχωριστα μηνυματα? δλδ αν σε καλεσαν 10 οταν το ειχες κλειστο,θα σου ερθουν 10 μηνυματα! Μα αυτός δεν είναι ο λόγος που αναπροσαρμόστηκε;; :blink: Για να μπορούμε υποτίθεται να βλέπουμε απευθείας ποιός μας καλεί και να κάνουμε αμέσως την κλήση,ειδάλλως πως θα γινόταν;; :confused: Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Πολύ καλή η αναβάθμιση,αν και θα ήταν ακόμη καλύτερα,να μπορούσε να σταλεί σε 1 μήνυμα το σύνολο των επαφών που σε κάλεσαν.Όπως γινόταν και πριν με τα νούμερα δηλ.Αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Πολύ καλή η αναβάθμιση,αν και θα ήταν ακόμη καλύτερα,να μπορούσε να σταλεί σε 1 μήνυμα το σύνολο των επαφών που σε κάλεσαν.Όπως γινόταν και πριν με τα νούμερα δηλ.Αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας :p τότε ποια θα ήταν η αλλαγή? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Καλή ιδέα θα ήταν αν "συνεργαζόταν" η υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων με το Address Book. Οπότε θα έρχονταν σε ένα μήνυμα όλες οι κλήσεις με όνομα (σε αυτή την περίπτωση δεν θα υπήρχε δυνατότητα άμεσης κλήσης όπως γίνεται τώρα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 τότε ποια θα ήταν η αλλαγή?Η αλλαγή θα ήταν στο ότι θα έδειχνε και τα ονόματα πλέον :O Για να εξηγήσω και τι ακριβώς εννοώ.Το ιδανικό θα ήταν να στέλνεται ένα μήνυμα στο οποίο να γράφεται πχ: Mαρία (2 φορές) Γιώργος (3 φορές) κλπ. Αλλά είπαμε.Μην ζητάμε και πολλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Στο μήνυμα αν εμφάνιζε ονομα ή οχι ηταν καθαρα θεμα κινητού. Για πχ σε ενα παλιο siemens ερχόταν η ειδοποιηση και ελεγε και τα ονοματα,παρα πολύ καλα. Σε αλλα κινητά οχι. Στο 903 μου εβγαζε το νουμερο,μονο αν πατουσα επιλογη μου ελεγε και το ονομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts