Jump to content

Πρόβλημα με τον υπολογιστή

AngeloDion
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά μπορείται να με βοηθήσετε?λοιπον έχει κάτι εβδομάδες τώρα που το κομπούτερ μου κολλάει ξαφνικά το άφησα 5 έξι λεπτά αλλά μένει έτσι και αναγκάζομαι να το κάνω ρεσετ. επίσης μπορεί μετά το ρεσετ να ξανακολλήσει για ακόμα μια ή δύο φορές. δηλαδή πριν αρχίζει να δουλεύει για τα καλά. το παθαίνει επίσης όταν το έχω stand by και το ανοίγω μέτα απο 2 3 ώρες. γιαυτό υποθέτω φταίει κάτι στην θερμοκρασία?

κάποιες άλλες πληροφορίες για να σας δείξω την εικόνα του κομπούτερ.

• windows xp home edition
  • pentium 4 1,9 ghers
  • o σκληρός μου είναι νέος 80 gb
  • 256 ram
  • 32 mb ΄κάρτα γραφικών

στο κομπούτερ δεν μπαίνει κανένας έχτος απο μένα και λίγο ο πατέρας μου στο word, εν του έχω βάλει μεγάλα προγράμματα μέσα ούτε το έχω φορτώσει. το κάνω συχνά defragment, και είχα σβήσει κάτι free edition antivirus και lime wire γιατί νόμιζχα πως έφταιγαν αλλα πάλι κόλλαγε!!

σας είμαι ευγνόμων όποιοι βοηθήσετε στην κατάσταση!:worry:

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Και εμένα πολες φορές ο υπολογιστής κλινει μονος του.Αμα θες πες μου να ανεβασω καποιο προγραμμα στο rapidshare και θα σουδωσω το LINK.Α και για οτιδιποτε αλλο γραψε μου μηνημα στο MSN;) ;)

Μετά το restart δεν σου βγάζει να στείλεις αναφορά προβλήματος??

Αν ναι, στείλε την και κοίτα τι θα σου απαντήσουν.

Μπορεί να είναι τα πάντα.Από drivers μέχρι κάρτα γραφικών, επεξεργαστής, μητρική κλπ κλπ(αν δεν κάνει "μπιπ" τότε δεν είναι μνήμες μάλλον).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

κατάλαβα. αντε να το βρείς το πρόβλημα!

Σε όλους έχει συμβεί κάτι ανάλογο.

Στείλε την αναφορά, κάνε ένα φορμάτ για αρχή και βλέπεις αν συνεχίζεται το πρόβλημα.

Και έναν έλεγχο στο ανεμιστηράκι του επεξεργαστή ίσως;

Μόνο σε αυτό?:p

Τα πάντα μπορεί να φταίνε.Αλλά γνώμη μου, πρώτα να αποκλειστούν οι softwarικοί λόγοι.

Πάντως ρεπορτ δεν μου βγάζει. ούτε μπορώ να κάνω φορματ τώρα, αλλά θα το έχω στα σχέδια μου. οκ ευχαριστώ πάντως

παιδιά μπορείται να με βοηθήσετε?λοιπον έχει κάτι εβδομάδες τώρα που το κομπούτερ μου κολλάει ξαφνικά το άφησα 5 έξι λεπτά αλλά μένει έτσι και αναγκάζομαι να το κάνω ρεσετ. επίσης μπορεί μετά το ρεσετ να ξανακολλήσει για ακόμα μια ή δύο φορές. δηλαδή πριν αρχίζει να δουλεύει για τα καλά. το παθαίνει επίσης όταν το έχω stand by και το ανοίγω μέτα απο 2 3 ώρες. γιαυτό υποθέτω φταίει κάτι στην θερμοκρασία?

κάποιες άλλες πληροφορίες για να σας δείξω την εικόνα του κομπούτερ.

• windows xp home edition
  • pentium 4 1,9 ghers
  • o σκληρός μου είναι νέος 80 gb
  • 256 ram
  • 32 mb ΄κάρτα γραφικών

στο κομπούτερ δεν μπαίνει κανένας έχτος απο μένα και λίγο ο πατέρας μου στο word, εν του έχω βάλει μεγάλα προγράμματα μέσα ούτε το έχω φορτώσει. το κάνω συχνά defragment, και είχα σβήσει κάτι free edition antivirus και lime wire γιατί νόμιζχα πως έφταιγαν αλλα πάλι κόλλαγε!!

σας είμαι ευγνόμων όποιοι βοηθήσετε στην κατάσταση!:worry:

Πρωτα δοκιμασες να τον formareis η να βαλεις εναν αλλο σκληρο να του βαλεις windows ετσι ωστε να αποκλεισεις οτι φταιει καποιο προγραμμα??...:!:

Αν δεν ειναι αυτο το ποιο πιθανο ειναι να ειναι απο τις μνημες...Αν εχεις 2 η περισσοτερες βγαλτες και ασε μονο μια επανω..Δοκιμασε αυτα και πες μας:)

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πρωτα δοκιμασες να τον formareis η να βαλεις εναν αλλο σκληρο να του βαλεις windows ετσι ωστε να αποκλεισεις οτι φταιει καποιο προγραμμα??...:!:

Αν δεν ειναι αυτο το ποιο πιθανο ειναι να ειναι απο τις μνημες...Αν εχεις 2 η περισσοτερες βγαλτες και ασε μονο μια επανω..Δοκιμασε αυτα και πες μας:)

Αν ήταν από κάποια μνήμη θα έκανε "μπιπ"

δεν είμαι τόσο advanced user :( . προς το παρόν θα κατεβάσω το προγραμματάκι (ευχαριστώ φίλε) και θα με βοηθήσει ένας φίλος μου με τις πιο advanced συμβουλές σας. παντως προς πληροφόρηση σας απο χτές δεν ξανα κόλλησε ( κάποιος εκει πάνω με άκουσε):)

δεν είμαι τόσο advanced user :( . προς το παρόν θα κατεβάσω το προγραμματάκι (ευχαριστώ φίλε) και θα με βοηθήσει ένας φίλος μου με τις πιο advanced συμβουλές σας. παντως προς πληροφόρηση σας απο χτές δεν ξανα κόλλησε ( κάποιος εκει πάνω με άκουσε):)

Ούτε και εγώ είμαι κανένας advance user.:)

Το προγραμματάκι του φίλου είναι για ιούς και τέτοια.Μπορεί να συμβαίνει και κάτι τέτοιο.

Μου φαίνεται πάντως απίθανο να μην σου βγάζει αναφορά σφάλματος:worry: :worry: αμέσως μετά το restart.

Φίλε σου προτείνω 3 πράγματα να κάνεις!

1. Βάλε μνήμη... 256ΜΒ μνήμη ΔΕΝ φτάνει ούτε για notepad:p (έχεις και XP)

2. Πήγαιμε στο "system properties" -"Advanced"- settings (και απενεργοποίησε και τα 3 απο το system failure) , επίσης απο το "error reporting" κάνε disable - δεν βοηθάνε ΠΟΤΕ οι πληροφορίες λάθους των windows.(μόνο μνήμη σου "τρώνε" όλα τα προηγούμενα)

3. Βρές το πρόγραμμα Registry Mechanic™ 6.0 απο εδώ ...και κάνε ένα scan (άμα "ψάξεις" θα το βρείς και free, στείλε μου pm)

* η γνώμη μου είναι πάντως ότι φταίει η μνήμη σου για όλα!

aporw me merikous pou proteinoun san 1h lysh to format...

ta kollhmata synh8ws ofeilontai eite se dysleitourgia ths mnhmhs eite se yper8ermansh...

kai an einai pragmatiko to poso ths RAM pou anaferei o filos (256MB), mallon ekei einai to problhma. mporei na dokimasei na ay3hsei to virtual memory size se 1GB apo 1.5xRAM pou einai to kanoniko...

HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery

Οχι φιλε μου..Υπαρχει και περιπτωση που απλα κανει επαννεκινηση συνεχεια..Εχω μια τετοια μνημη

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Φίλε σου προτείνω 3 πράγματα να κάνεις!

1. Βάλε μνήμη... 256ΜΒ μνήμη ΔΕΝ φτάνει ούτε για notepad:p (έχεις και XP)

2. Πήγαιμε στο "system properties" -"Advanced"- settings (και απενεργοποίησε και τα 3 απο το system failure) , επίσης απο το "error reporting" κάνε disable - δεν βοηθάνε ΠΟΤΕ οι πληροφορίες λάθους των windows.(μόνο μνήμη σου "τρώνε" όλα τα προηγούμενα)

3. Βρές το πρόγραμμα Registry Mechanic™ 6.0 απο εδώ ...και κάνε ένα scan (άμα "ψάξεις" θα το βρείς και free, στείλε μου pm)

* η γνώμη μου είναι πάντως ότι φταίει η μνήμη σου για όλα!

ευχαριστώ για τις πολύ καλές συμβουλές. το σαβατοκυριακο θα το ψάξω παράπνω κα θα σας ενημερώσω.

Όντως έπρεπε ήδη να βάλω εχτρα ραμ, είναι αρκετά καλή η τιμή τους πλέον.

ευχαριστώ ξανα!

Οχι φιλε μου..Υπαρχει και περιπτωση που απλα κανει επαννεκινηση συνεχεια..Εχω μια τετοια μνημη

Μπορεί να μην κάνει ούτε αυτό. Μπορεί να δουλεύει κανονικά και σε κάποιο σημείο κάποιο πρόγραμμα να κολλάει. Γενικά τσεκάρετε τη μνήμη με κάποιο πρόγραμμα όπως το memtest86 ή το goldmemory αν έχετε διάφορα κουλά προβλήματα.