GATE_1908 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 eleos pia den mporw na diavazw katigories gia kati pou den exete dokimasei.den kserw gia oles tis suskeves kserw mono gia autin pou exei o pateras mou sto diko tou amaksi pou einai idi oikonomiko to polo 1200 pou einai 3kulindro.exoume valei to fuel max.kai ontos kanei douleia.o kataskevasteis sou leei oti sta 1200 xiliometra doulevei sto megisto tis apodosis tou. me gemato ntepozito to trip computer mas elege prin valoume suskevi 600 xiliometra kai me to pou kaname ta 1200 deixnei 690 xiliometra.to gkazi einai pio ameso kai to moter doulevei polu pio irema se sxesi me prin kai sta psila pou psilo duskolevotan anoigei kalutera. oson afora tous rupous pou lete merikoi oti einai megaluteroi vgalame karta kausaeriwn gia na perasoume apo kteo kai deixnei meiwsi stous ripous se sxesi me prin den thumamai poso akrivws alla molis dw tis kartes tha sas pw analutika. episeis molis to agorasame to kit kai to eipame se gnwsto mas mixaniko mas eipe xamena lefta einai den kanei douleia.einai apo oti fainete i klasiki antidrasi tou ellina se otidipote kainourio.oloi lete ******* einai siga to pragma siga min doulevei alla afou den to gnwrizete min to dusmifizete.twra an exeis ena tzip i mia m3 bmw ti na sas pw oso kai oikonomia na kanei pali tha kaite polla opote den sas sumferei etsi kai allios. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Πάντως έχουν γίνει έρευνες που έχουν αποδείξει ότι τέτοιοι μηχανισμοί δεν αποδίδουν κάτι στην εξοικονόμιση βενζίνης. Με αυτά είχαν πειραματιστεί και οι Myth-Basters σε μια εκπομπή με μηδενικό βέβαια αποτέλεσμα. Αν θες βρες ένα συγγενικό σου πρόσωπο και πες του να αφαιρέσει κάποια στιγμή τη συσκευή χωρίς να σου το πει. Ακόμη και τότε βέβαια μπορεί να το αντιληφθείς από τη συμπεριφορά του οπότε άκυρο το "πείραμα". ρε φιλος δεν σε καταλαβαινω ειλικρινα.πρεπει να εχεις μεγαλο προβλημα απο την αρχη του θεματος πυροβολας στον αερα.για χαλαρωσε λιγακι και δειξε μου γραπτες αποδειξεις.εγω αν θεσ να σου στειλω και βιντεακι μολις δω τον πατερα μου απο το τριπ κομπιουτερ μπας και σταματισεις να λες αερολογιες.οπως και αλλοι φυσικα εδω μεσα. και γιαυτο που λες αν το βγαλει δεν θα το καταλαβει οντως ισχυει.το κιτ αυτο καθαριζει και τον κινιτιρα και τις βαλβιδες απο καταλοιπα οποτε μονο σε 2 γεμισματα περιπου θα καταλαβει διαφορα ισως και λιγο παραπανω.και κατι αλλο ξερεις τι σημαινει ιονισμος καυσιμου?σου λεει κατι?αν οχι διαβασε ενα βιβλιο χημειας και θα καταλαβεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Δεν ξέρω τί σημαίνει ιονισμός καυσίμου και θα ήθελα εσύ αν ξέρεις να μας εξηγήσεις. Πάντως αν θέλεις δοκίμασε αυτό που λες με το trip computer. Βρες ένα επίπεδο κομμάτι δρόμου και διένυσέ το με σταθερή ταχύτητα με και χωρίς fuel booster και πες μας τα αποτελέσματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsis Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 και κατι αλλο ξερεις τι σημαινει ιονισμος καυσιμου?σου λεει κατι?αν οχι διαβασε ενα βιβλιο χημειας και θα καταλαβεις... φίλε μου μπορείς εσύ μήπως να μας εξηγήσεις τί είναι ο ιονισμός καυσίμου;Χημεία έκανα στην Γ λυκείου (Α' δέσμη) και τελείωσα πολυτεχνείο, αλλά τέτοιο πράγμα δεν άκουσα. Αν έχεις την καλοσύνη περιέγραψε θεωρητικά το φαινόμενο. Εμένα πάντως αυτές οι συσκευές μου φαίνονται μεγάλη απάτη... Παράθεση ΑΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Ιονισμος: Ιονισμός Από την Live-Pedia.gr Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση Η μετατροπή ενός ατόμου ή ενός μορίου ηλεκτρικά ουδέτερου σε θετικό ή αρνητικό ιό με πρόσληψη ή αποβολή αντίστοιχα ενός ή περισσότερων ηλεκτρονίων. Το φαινόμενο παρατηρείται σ` όλες τις καταστάσεις της ύλης (στερεά, υγρά, αέρια). Ιονισμός είναι δυνατό να συμβεί είτε ύστερα από τη σύγκρουση δύο σωματιδίων μεγάλης ταχύτητας (ιονισμός κρούσης) είτε ύστερα από απορρόφηση της ενέργειας μιας ακτινοβολίας (ιονισμός "δι` απορροφήσεως ακτινοβολίας"). Το άτομο ή το μόριο και στις δύο περιπτώσεις δέχεται ενέργεια εξωτερική. Τα ηλεκτρόνια, που ως γνωστό περιφέρονται σε εντελώς καθορισμένες τροχιές γύρω από τους πυρήνες των ατόμων (θεωρία Βοhr), κατέχουν, ακριβώς εξαιτίας αυτής της κίνησής τους, καθορισμένη ενέργεια σε κάθε τροχιά. Αν τώρα, για οποιοδήποτε λόγο, η ενέργεια ενός ηλεκτρονίου μιας τροχιάς αυξηθεί, τότε το ηλεκτρόνιο ή θα μεταπηδήσει σε μία εξωτερικότερη τροχιά μεγαλύτερης ενέργειας (αν φυσικά η αύξηση της ενέργειας είναι ανάλογη) ή θα φύγει εντελώς από το άτομο, δηλ. (για τις ατομικές διαστάσεις) θα μεταβεί στο άπειρο (και πάλι, φυσικά, αν η αύξηση της ενέργειας είναι η απαιτούμενη). Η ενέργεια που απαιτείται, για να αποδεσμευτεί το ηλεκτρόνιο από το άτομο, λέγεται ενέργεια ιονισμού. Είναι φανερό από τα παραπάνω ότι η ενέργεια ιονισμού είναι μικρότερη για τα ηλεκτρόνια της εξωτερικής ηλεκτρονικής τροχιάς (στιβάδας). Αυτό σημαίνει ότι, όταν προσδίνεται σ` ένα άτομο ενέργεια, που μπορεί να απορροφηθεί από τα ηλεκτρόνια και της οποίας η τιμή είναι ίση ή μεγαλύτερη από την ενέργεια ιονισμού των ηλεκτρονίων της εξωτερικής στιβάδας, πρώτα (πιθανότερο) θα απομακρυνθεί ή θα απομακρυνθούν ηλεκτρόνια της εξωτερικής στιβάδας. Είναι ακόμα φανερό γιατί ηλεκτρόνια (ελεύθερα) με μικρή ταχύτητα ή φωτόνια μικρής ενέργειας (π.χ. φωτόνια ερυθρού φωτός) δεν προκαλούν ιονισμό. Στο φαινόμενο του ι. στηρίζεται (αλλά και εξηγείται) ένας αριθμός συσκευών της φυσικής, όπως είναι ο θάλαμος Wilsοn για τη μελέτη των ατομικών σωματιδίων, διάφορες ηλεκτρονικές λυχνίες, όπως λυχνίες εκκενώσεων, λυχνίες αίγλης, σωλήνες καθοδικών ακτίνων, ιοντικοί σωλήνες ακτίνων Ρέντγκεν (Χ) κ.ά. Ο ι. που παρατηρείται στη Γη (φυσικός ι. έξω από το εργαστήριο) είναι μικρής έκτασης και οφείλεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του στην υπεριώδη ακτινοβολία του Ήλιου. Αντίθετα, σε μεγάλα ύψη από την επιφάνεια της Γης (80-400 χλμ.) εκδηλώνονται πιο έντονα φαινόμενα ιονισμού. Η ζώνη αυτή της ατμόσφαιρας, που ονομάζεται γι` αυτό το λόγο ιονόσφαιρα, δέχεται πολύ έντονο "βομβαρδισμό" ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών και κοσμικών ακτίνων υψηλής ενέργειας. Με λιγα λογια ηρεμει τα μορια του καυσιμου και με αυτο κερδιζεις ενα καυσιμο πιο ευλεκτο και εχεις πιο αμεση καυση. Για καποιον φιλο που ελεγε οτι το ειχε βαλει σε τζιπακι 2,5 κυβικα φυσικα και δεν εκανε δουλεια αφου για πανω απο 2000 κυβικα χρειαζετε 2 συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Με τον ιονισμό σε καμία περίπτωση δεν "ηρεμείς" τα μόρια καυσίμου, το ακριβώς αντίθετο γίνεται. Από τα λίγα που ξέρω, με μαγνήτες μπορείς να κατευθύνεις ιόντα όχι όμως να δημιουργήσεις. Συνεπώς λάθος η προπαγανδίστικη θεωρία. Θα έπρεπε να είναι κάτι του στυλ "οργανώνει και κατευθύνει τα υπάρχοντα ιόντα του καυσίμου ώστε να συντελεστεί καλύτερη καύση" Για να θέσω τώρα το θέμα στη σωστή του βάση... Πολύ θα ήθελα και εγώ μια συσκευή που να μου μειώνει την κατανάλωση. Το "πώς" δε με ενδιαφέρει. Κατά συνέπεια, επειδή είμαι δύσπιστος και θεωρώ πως χωρίς κάποια μέτρηση οποιαδήποτε εντύπωση μπορεί να είναι εσφαλμένη, θα ήθελα αν ποτέ βρεις το χρόνο να κάνεις μια δοκιμή με μετρήσεις. Με τη βοήθεια του trip computer σου δηλαδή να βρεις μια έρημη ευθεία και να δεις μέση κατανάλωση με σταθερή ταχύτητα με και χωρίς τη συσκευή. Είναι κάτι που θα ενδιέφερε πολλούς στο myphone (σίγουρα εμένα!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Με τον ιονισμό σε καμία περίπτωση δεν "ηρεμείς" τα μόρια καυσίμου, το ακριβώς αντίθετο γίνεται. Από τα λίγα που ξέρω, με μαγνήτες μπορείς να κατευθύνεις ιόντα όχι όμως να δημιουργήσεις. Συνεπώς λάθος η προπαγανδίστικη θεωρία. Θα έπρεπε να είναι κάτι του στυλ "οργανώνει και κατευθύνει τα υπάρχοντα ιόντα του καυσίμου ώστε να συντελεστεί καλύτερη καύση" Για να θέσω τώρα το θέμα στη σωστή του βάση... Πολύ θα ήθελα και εγώ μια συσκευή που να μου μειώνει την κατανάλωση. Το "πώς" δε με ενδιαφέρει. Κατά συνέπεια, επειδή είμαι δύσπιστος και θεωρώ πως χωρίς κάποια μέτρηση οποιαδήποτε εντύπωση μπορεί να είναι εσφαλμένη, θα ήθελα αν ποτέ βρεις το χρόνο να κάνεις μια δοκιμή με μετρήσεις. Με τη βοήθεια του trip computer σου δηλαδή να βρεις μια έρημη ευθεία και να δεις μέση κατανάλωση με σταθερή ταχύτητα με και χωρίς τη συσκευή. Είναι κάτι που θα ενδιέφερε πολλούς στο myphone (σίγουρα εμένα!). οντως δεν τα ηρεμει προσπαθουσα να το πω πιο απλα.στην ουσια κανει πιο ισχυρους δεσμους μεταφεροντας ηλεκτρονια στην εξςτερικη στοιβαδα που το κανει πιο ευλεκτο. διαδρομη 75 χιλιομετρων πριν βαλουμε τη συσκευη την καναμε με καταναλωση 6,5 με 7 λιτρα στα 100χιλιομετρα τωρα την κανει με 6 το μεγιστο.αλλα πριν εκανε τετοια καταναλωση επειδη προσεχαμε το γκαζι για να παμε οικονομικα τωρα δεν το κοιταμε το trip ποσο βγαζει.παντως ο κινιτηρας δουλευει ρολαριστα η συμπεριφορα του ειναι πιο ομαλη σε σχεση με πριν και μεγαλη διαφορα φαινετε σε ανηφορες και στην αποδοση στα ψηλα που ανοιγει καλυτερα σε σχεση με πριν.εγω βλεπω διαφορα επειδη ειναι και 1200 κυβικα τωρα σε ενα αυτοκινιτο με 140 180 αλογα δεν ξερω αν θα καταλαβετε αλλαγες αλλα σε καταναλωση θα δειτε διαφορες και μιλαω παντα για το fuel max ayto εχω οχι το bens booster.για το δευτερο δεν κσερω τι κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Gate_1908 σεβαστές οι εντυπώσεις σου, αλλά ως εντυπώσεις μπορεί να είναι εσφαλμένες. Δεν είναι κάτι που σε θίγει αυτό-είναι κάτι που ισχύει για όλους μας. Αν έχεις χρόνο κάνε μια δοκιμή όπως αυτή που σου προτείνω. Νομίζω πως αυτά τα μαραφέτια είναι εύκολο να τα προσθαφαιρέσεις έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sehlen Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Καλησπερα προχτες εκανα ταξιδι με το αμαξι το φουλαρα για να δω ποσα χλμ θα μου βγαλει με στα8ερη πορεια περιπου 110 με 130 μου εβγαλε το ρεζερβουαρ στα 45 λιτρα .στα 710 αναψε τα λαμπακι και το εφτασα μεχρι τα 750 οπου και ξαναεβαλα βενζινη το αυτοκινητο επειδη το προσεχω καθε φορα το πιο μεγαλο που μου ειχε βγαλει πριν βαλω τον βελτιωτη καυσημου ηταν 600χλμ με το ζορι.το δοκιμασα σε ταξιδι αφου το ειχα βαλει και μου εβγαλε 650 χλμ βεβαια δεν ηταν ολλα τα χλμ ταξιδι το ξεκινησα με 130 ηδη χλμ γραμενα στο αμαξι .Σημερα το πηγα για servis στην αντιπροσοπια και επειδη ο τεχνικος που τον ξερω εω ιδιο αμαξη με το δικο μου οταν του ειπα ποσα χλμ εβγαλε εμεινε με το στομα ανοιχτο. τη να σας πω ρε παιδια μπορει αυτοι που βαλανε να μην ειδαν διαφορα εγω παντως ειδα. Σε περιπτωση που δεν εβλεπα διαφορα στην καταναλωση δεν υπηρχε περιπτωση να μην το πω στο φορουμ (απο την στιγμη που την πατησα εγω τουλαχιστον να την γλιτωσουν οι υπολοιποι) με αυτην την λογικη το λεω. Παράθεση sehlen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 ουδεν σχολειο απο κανεναν?οταν ακουτε εντυπωσεις απο αυτους που το εχουν δουλεψει δεν λετε τιποτα.αν σας πουνε υπαρχει τουρμπινα που ανεβαζει 150 αλογα χωρις προβλημα στο μοτερ κατευθειαν θα πατε να την βαλετε και ας ξερετε απο μεσα σας οτι κατα 89% θα την πατισετε.αν ακουσετε κατι που ειναι εξω απο αυτα που γνωριζετε κατευθειαν το κατηγορειτε χωρις να εχετε ιδεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Ένα σχόλιο από εμένα που έχω ξαναδιαφωνήσει(μιας και εσύ το ζήτησες). Η δύναμη της αυθυποβολής είναι μεγάλη. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Ένα σχόλιο από εμένα που έχω ξαναδιαφωνήσει(μιας και εσύ το ζήτησες). Η δύναμη της αυθυποβολής είναι μεγάλη. πλακα θα κανεις φανταζομαι.παρε ενα παραδειγμα:εχω μια συνδεση στο ιντερνετ και μου γραφει απο κατω οτι δουλευει στα 5,7 mbps,εγω ξερω οτι αυτο που γραφει ειναι λιγοτερο αρα με την αυθυποβολη νιωθω οτι ειναι πιο γρηγορο ετσι;τι να σου πω.εντομεταξυ πιο πανω σου δινω γραπτος τον ορισμο του ιονισμου τι σημαινει.διαβασε το μπορει να μαθεις καποια πραγματα.δεν νομιζω παντως να τα πιστευεις αυτα που λες για την αυθυποβολη,αν ειναι δυνατον εδω ο αλλος σου λεει τι εγραφε το trip computer αυτοκινητο του πριν και μετα.εκει τι εγινε;ειχε αυθυποβολη το αυτοκινητο του?τι αλλο θα ακουσουμε...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Δεν έχω την όρεξη να σου εξηγήσω τι εννοώ. Πίστευε ό,τι θες. Ήθελες ένα σχόλιο και το έκανα δε θα κάτσω να ανοίξω και κουβέντα. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Gate για τη θεωρεία τα είπαμε. Μάλλον δε στέκει σε θεωρητικό επίπεδο. Πρακτικά τώρα, εφόσον δεν υπάρχει αντικειμενική μέτρηση, η αυθυποβολή παραμένει ένας πολύ σημαντικός παράγοντας. Θα επαναλάβω λοιπόν, κάποιος που το έχει να βρει ένα επίπεδο κομμάτι δρόμου και με σταθερή ταχύτητα να καταγράψει την κατανάλωση με και χωρίς το fuel booster. Εγώ μόνο έτσι θα "πειστώ". Προς το παρόν ξέρω πως αυτό που περιγράφω το έκαναν στο Myth Busters που παίζει και στην Ελληνική τηλεόραση και κατέληξαν ότι αυτά τα εξαρτήματα δεν έχουν καμία επίδραση στην κατανάλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Και παλι τα αποτελεσματα δεν θα ειναι αξιοπιστα... Το βασικο ελλατωμα αυτης της μεθοδου ειναι ακριβως αυτο! Δεν ειναι δυνατον να αποδειχθει απολυτως τιποτα χωρις να ξοδευτει ενα τεραστιο ποσο για εξοπλισμο ο οποιος θα αποκλειει καθε μεταβλητη που μπορει να επηρεσει το πειραμα! Η ανθυποβολη εχει τεραστια δυναμη... Και οτι και να μου πειτε εδω μεσα εγω δεν προκειται να πειστω οτι με 50€ βρηκατε το μαγικο ανταλλακτικο για το οποιο ολες οι αυτοκινητοβιομηχανιες ξοδευουν εκατομμυρια ευρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Καλησπερα προχτες εκανα ταξιδι με το αμαξι το φουλαρα για να δω ποσα χλμ θα μου βγαλει με στα8ερη πορεια περιπου 110 με 130 μου εβγαλε το ρεζερβουαρ στα 45 λιτρα .στα 710 αναψε τα λαμπακι και το εφτασα μεχρι τα 750 οπου και ξαναεβαλα βενζινη το αυτοκινητο επειδη το προσεχω καθε φορα το πιο μεγαλο που μου ειχε βγαλει πριν βαλω τον βελτιωτη καυσημου ηταν 600χλμ με το ζορι.το δοκιμασα σε ταξιδι αφου το ειχα βαλει και μου εβγαλε 650 χλμ βεβαια δεν ηταν ολλα τα χλμ ταξιδι το ξεκινησα με 130 ηδη χλμ γραμενα στο αμαξι .Σημερα το πηγα για servis στην αντιπροσοπια και επειδη ο τεχνικος που τον ξερω εω ιδιο αμαξη με το δικο μου οταν του ειπα ποσα χλμ εβγαλε εμεινε με το στομα ανοιχτο. τη να σας πω ρε παιδια μπορει αυτοι που βαλανε να μην ειδαν διαφορα εγω παντως ειδα. Σε περιπτωση που δεν εβλεπα διαφορα στην καταναλωση δεν υπηρχε περιπτωση να μην το πω στο φορουμ (απο την στιγμη που την πατησα εγω τουλαχιστον να την γλιτωσουν οι υπολοιποι) με αυτην την λογικη το λεω. ρε παιδια τι αυθυποβολες και βλακειες?δεν υπαρχει η αυθυποβολη!διαβαστε τι λεει ο χριστιανος εδω περα?απο το μυαλο του τα εβγαλε?το trip computer εδειξε τα στοιχεια που λεει το παλικαρι.τι αλλο θελετε για να σταματησετε να αναφερεστε στην αυθυποβολη?και στο myth busters δεν ξερω ποια συσκευη δουλεψαν αλλα εγω ξερω αυτη που εχει ο πατερας μου και του λεει οτι πρεπει να κανει 1200 χλμ για να δουλεψει στο μεγιστο της αποδοσης του.οποτε διαγραψτε την αυθυποβολη τουλαχιστον για αυτα που λεει το παιδι απο επανω για πριν και μετα οκ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Ήμαρτον!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 ρε παιδια τι αυθυποβολες και βλακειες?δεν υπαρχει η αυθυποβολη!διαβαστε τι λεει ο χριστιανος εδω περα?απο το μυαλο του τα εβγαλε?το trip computer εδειξε τα στοιχεια που λεει το παλικαρι.τι αλλο θελετε για να σταματησετε να αναφερεστε στην αυθυποβολη?και στο myth busters δεν ξερω ποια συσκευη δουλεψαν αλλα εγω ξερω αυτη που εχει ο πατερας μου και του λεει οτι πρεπει να κανει 1200 χλμ για να δουλεψει στο μεγιστο της αποδοσης του.οποτε διαγραψτε την αυθυποβολη τουλαχιστον για αυτα που λεει το παιδι απο επανω για πριν και μετα οκ??? Ok! Οπως νομιζεις....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BENS Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Καλησπέρα σε όλους σας, Εδώ και αρκετό καιρό διαβάζω όλα αυτά που γράφονται εδω και θα ήθελα πραγματικά να σας εξηγήσω μερικά πράγματα για την συσκευή που παράγουμε το bens fuel booster. Καταρχήν δεν ήμαστε απατεώνες και σας διαβεβαιώνω ότι όχι μόνο δεν έχουμε βγάλει δραχμή από αυτή την δουλεία αλλά επενδύουμε κάθε μέρα από την τσέπη μας για να φτιάξουμε ακόμα κάτι καλύτερο. Το ότι λειτουργεί η συσκευή για μας είναι δεδομένο και θα ήταν χαρά μας αν θέλετε και όποιος ενδιαφέρετε να την δοκιμάσει χωρίς κανένα κόστος. Η αλήθεια είναι ότι το δύσκολο πράγμα είναι οι μετρήσεις που και για εμάς είναι ένας μεγάλος πονοκέφαλος και θα προτιμούσαμε όποιος ενδιαφέρετε για δόκιμη να ξέρει πολύ καλά το αυτοκίνητο του. Δεν προσπαθούμε να ξεγελάσουμε κανένα και τίμια σας μιλά ειμαστε μια μικρή εταιρία η οποία έχει τοποθετήσει περίπου 4000 συσκευές , που όλοι ξέρουν που ήμαστε και πιστέψτε με επειδή εδώ είναι Ελλάδα θα είχαμε φάει πολύ ξύλο. Η αλήθεια είναι ότι σε πολύ λίγες περιπτώσεις δεν έχει λειτουργήσει όπως πρέπει για διαφόρους λόγους που οφείλονται στην κακή τοποθέτηση . Η συσκευή μας δεν έχει καμιά σχέση με μαγνητικά κλπ είναι ιδιαίτερη και από έρευνα που κάνουμε καθημερινά δεν έχουμε βρει κάτι παρόμοιο όσο αφορά την λειτουργία του. Όσο για τις αυτοκινητοβιομηχανίες οπού αναφέρουν πολλοί να σας ενημερώσω ότι εμείς εδώ ήμαστε για οποιαδήποτε δοκιμή από αυτές Όσο αφορά της μετρήσεις επίσημα από κρατικό φορέα έχει μετρηθεί από το ΕΜΠ και τα αποτελέσματα που μας έδωσαν σε κινητήρα diesel της Mercedes πειραματικό στις 8 ώρες λειτουργιάς επιτύχαμε από 3,5-8.5 μείωση στην ειδική κατανάλωση και μείωση των HC και του CO περίπου 50 % (η μελέτη για όποιον ενδιαφέρετε βρίσκετε στα γραφεία μας και είναι στην διάθεση του. Πραγματικά ότι απορια έχετε και σε όποια ερώτηση έχετε να κάνετε είμαι στην διάθεση σας. Ευχαριστώ Βύρωνας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Bύρωνα τη μελέτη του ΕΜΠ θα ήθελα να τη σκανάρεις και να την ανεβάσεις στο Internet ώστε να μπορούμε να τη δούμε όλοι. Κατά τα άλλα αν ισχύουν οι ισχυρισμοί σας, πραγματικά θα έπρεπε να έχετε έρθει σε επαφή με τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Όχι να περιμένετε να έρθουν αυτοί σε εσάς αλλά εσείς να κατασκηνώσετε έξω από τα κεντρικά γραφεία, έως ότου δεχθούν να δοκιμάσουν τη συσκευή σας. Αν ισχύουν όσα αναφέρετε, θα σας έκαναν χρυσούς για την ανακάλυψή σας. Εάν έχετε μάλιστα ευρεσιτεχνία μπορείτε ΧΑΛΑΡΑ να βγάλετε 1δις ευρώ από αυτήν την ανακάλυψη. Θα πρέπει να πω όμως ευθέως πως μου είναι αδύνατο να πιστέψω πως αυτά που γράφω εδώ δεν τα έχετε σκεφτεί. Επίσης, αφού γράφτηκες στο forum, αφιέρωσε κάποιο χρόνο και περιέγραψε την αρχή λειτουργίας της συσκευής εφόσον δεν είναι "μαγνητάκια" όπως λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BENS Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 1ον Δεν θα την βγάλω στο internet γιατί πολλοί θα προσπαθήσουν να την αντιγράψουν και είναι πολύ λογικό αυτό όποιος όμως επιθυμεί μπορεί να έρθει από τα γραφεία μας και να την διαβάσει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε αυτό 2ον Γίνονται προσπάθειες για δόκιμες σε F1 και F3 αλλά ακόμα στην προσπάθεια ήμαστε γιατί έχουν μπουχτίσει από τέτοιου είδους προτάσεις από μαγνήτες κλπ και δυστυχώς φιλέ μου αυτό μας έχει κάνει μεγάλη ζημία… όλοι μα όλοι πιστεύουν ότι είναι μαγνήτης αλλά καμιά μα καμιά σχέση απλά είναι μια συχνότητα συντονισμού με αποτέλεσμα αυτά που παραδεχόμαστε Είμαστε ανοιχτοί για οποιαδήποτε συνεργασία για οιαδήποτε αυτοκινητοβιομηχανία Την αρχή λειτουργίας της συσκευής μπορείς αναλυτικά να την διαβάσεις στο http://www.bensfuelbooster.blogspot.com Σε ευχαριστώ για της ερωτήσεις σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Tί εννοείς να την αντιγράψουν? Εννοείς να την χαλκέψουν? Λυπάμαι αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να μην δημοσιοποιήσεις μια επίσημη μελέτη που ισχυρίζεσαι πως έχεις στην κατοχή σου. Επιπλέον πολύ cool σε βλέπω γενικά το οποίο βέβαια είναι ένδειξη απατεωνιάς και αρπαχτής, στα πλαίσια του όποιος τσιμπήσει και του να κρατάμε χαμηλό προφίλ απέναντι σε εταιρείες κλπ. που μπορούν να ελέγξουν το προιόν και να μας ξεφτυλίσουν. Αν το προιόν κάνει δουλειά θα μπορούσατε να ξεκινήσετε από τις Ελληνικές αντιπροσωπείες και από τις 4.000 πωλήσεις να περάσετε στις 40.000 πωλήσεις. Εγώ θα περίμενα δημοσιευμένη οποιαδήποτε μελέτη σχετικά με την αποτελεσματικότητα της συσκευής. Εκπομπές αυτοκινήτου και περιοδικά θα σας υποδέχονταν το λιγότερο με χαρά. Για παράδειγμα απευθυνθείτε στους 4Τροχούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BENS Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Μάλλον δεν μπήκες στο blog που σου είπα, οκ θα την δημοσιεύσω μάλλον και σήμερα αλλά δεν νομίζω ότι θα γίνει και τίποτα και να σου επισημάνω ότι είναι η μοναδική συσκευή που έχει δοκιμαστεί στο ΕΜΠ και είδαν αποτελέσματα τα τελευταία 15 χρόνια, όσο για το cool που λες είμαι έτσι γιατί μόνο απατεώνας δεν είμαι, ούτε εγώ ούτε κανένας από τους συνεργάτες μου, όσο για τα περιοδικά πρέπει να τα σκάσεις και μόλις τα σκάσεις γράφουν ότι θέλεις ,μα καλά πραγματικά που ζεις ? έχω πάει σε εκπομπές σε περιοδικά παντού παρακαλώντας για ένα τεστ και συγκριτικό αν θέλουν και οτιδήποτε αλλά πραγματικά τζίφος αν δεν πέσει το δεκαρικακι… Βασικά με βλέπεις cool γιατί είμαι απογοητευμένος τίποτε άλλο. Σε γνωστή εταιρία που το δοκιμάσαμε επίσημα είδαμε μείωση των ρύπων περίπου 60% Όσο και να σου φαίνετε αστείο… Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BENS Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Τώρα που το σκέπτομαι πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να μαζευτούμε κάποια άτομα από εδώ και να πιέσουμε ένα σοβαρό περιοδικό να μας αφιερώσει χρόνο και να κάνει δόκιμη στην συσκευή μας και να την συγκρίνει με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στην αγορά, προσωπικά θα το ήθελα πάρα πολύ αλλά πιστεύω ότι και η βοήθεια σας θα φανεί πολύ χρήσιμη και θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα είμαι στην διάθεση σας και θέλω να ξέρεις φίλε Nickolas ότι έχω χτυπήσει πολλές πόρτες χωρίς καμία ανταπόκριση , για οποιοδήποτε τεστ εγώ είμαι μέσα και τα ΒΕΝΣ στην διάθεση σας ,δεν νομίζω ότι μπορώ να πω κάτι ποιο ξεκάθαρο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Bens αυτή είναι εξεταστική περίοδος για εμένα, αλλά θα ήταν ωραίο αν κάποιο άλλο μέλος που δυσπιστεί συμμετείχε. Για αρχή θα μπορούσατε να βγάλετε ένα video στο youtube. Προμηθευτείτε ένα από τα OBD scanners που δείχνουν κατανάλωση, και διανύστε μια στάνταρ διαδρομή με σταθερή ταχύτητα με και χωρίς το fuelbooster. Για παράδειγμα μπορείτε να επιλέξετε μια διαδρομή λίγων χιλιομέτρων στην Αττική Οδό βράδυ. Κάτι σε αυτό το στυλ: http://www.youtube.com/watch?v=van5VmJ1yno&feature=related Βέβαια καλό θα ήταν να έχετε ατόφιες τις διαδρομές σε video (πιθανώς μια 10 λεπτη διαδρομή σε 2 video ένα με και ένα χωρίς τη συσκευή) Το blog από το λίγο που είδα δε μου έδινε τα αδιάσειστα στοιχεία που θα με πείσουν. Δοκιμάσατε τον Στεφανή του Traction? Αν πειστεί ότι κάνει δουλειά δε νομίζω να αρνηθεί. Επίσης στους 4Τροχούς, νομίζω πως έχω δει διαφήμισή σας. Αν και ίσως να ήταν άλλης παρόμοιας συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts