greek_aeras Δημοσιεύτηκε November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 13, 2006 Τυχαία έπεσα πάνω του. Τι ακριβώς είναι? Σαν τους Sims μου μοιάζει...:p Έχει γραφτεί κανείς να δει τι γίνεται? Έψαξα αλλά δε βρήκα ίδιο θέμα:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Τυχαία έπεσα πάνω του. Τι ακριβώς είναι? Σαν τους Sims μου μοιάζει...:p Έχει γραφτεί κανείς να δει τι γίνεται? Έψαξα αλλά δε βρήκα ίδιο θέμα:!: Kαλό φαίνεται... πάω να χαζέψω λιγάκι Αν έχεις περισσότερες πληροφορίες post them Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Ενα αρθρο απο το in.gr Το παιχνίδι φαίνεται να θολώνει τα όρια ανάμεσα στο πραγματικό και το εικονικό, καθώς μεγάλες εταιρείες, όπως η Coca Cola, σπεύδουν να δημιουργήσουν καταστήματα στον εικονικό κόσμο. Η εταιρεία ρούχων Apparel συμμετέχει στο παιχνίδι με κατάστημα εικονικών ρούχων, ενώ μουσικοί όπως οι Duran Duran και η Σούζαν Βέγκα έχουν δώσει εικονικές συναυλίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Με λεφτα ειναι.Free registration,αλλα πρεπει να αγορασεις λεφτα....:rolleyes: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Με λεφτα ειναι.Free registration,αλλα πρεπει να αγορασεις λεφτα....:rolleyes: Δηλαδή; τι εννοείς να αγοράσεις λεφτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Δηλαδή; τι εννοείς να αγοράσεις λεφτα; Ζητάει να αγοράσεις λεφτά πράγματι. Εγώ γράφτηκα και κατέβασα την εφαρμογή. Θέλω να το βάλω να δω τι παίζει αλλά σιγά μη πληρώσω... Θα ζω εις βάρος της εικονικής κοινωνίας. Ταμείο ανεργίας δε θα έχει?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Ζητάει να αγοράσεις λεφτά πράγματι. Εγώ γράφτηκα και κατέβασα την εφαρμογή. Θέλω να το βάλω να δω τι παίζει αλλά σιγά μη πληρώσω... Θα ζω εις βάρος της εικονικής κοινωνίας. Ταμείο ανεργίας δε θα έχει?:p Ναι κι εγω αυτό θα κάνω... ήδη το κατεβάζω... Ξεκίνησα να παίζω είναι πολύ εθιστικό νομίζω... μόνο ον λαιν παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Mono on line παιζει και οτι λεφτα βγαζεις στο παιχνιδι τα εξαργυρωνεις με πραγματικα δολλαρια, στο pc master ή στο computer για ολους νομιζω ειχε ολοκληρο αφιερωμα μαλιστα ειχε γραψει οτι ενας τυπος ειχε αγορασει σε πραγματικα λεφτα εναν διαστημικο σταθμο και μετα νοικιαζε με λεφτα του παιχνιδιου(=πραγματικα λεφτα λοιπον) διαμερισματα στους παιχτες, απο οτι εχω καταλαβει ειναι παιχνιδι που εαν πραγματικα ασχοληθεις μαζι του τοτε μπορεις να βγαλεις εναν καλο 2ο μισθο ή μηπως εναν πολυ καλο μισθο χωρις καν να χρειαζεται να δουλεψεις παρα μονο να παιζεις? :) Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Καλή φάση είναι. Πως σας λένε στο παιχνίδι να κανονίσουμε για κανένα καφέ; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Καλή φάση είναι. Πως σας λένε στο παιχνίδι να κανονίσουμε για κανένα καφέ; :D lmao :rotfl: Να μπει ο billakos να οργανώσει κανά meeting :lol: Είναι σαν το άλλο, που πούλησε ο τύπος οτι είχε και δεν είχε στην πραγματική ζωή, τα μετέτρεψε στο νόμισμα του παχνιδιού, αγόρασε ένα σταθμό στo διάστημα, άρχισε να νοικιάζει διαμερίσματα και τελικά τα κονόμησε; Δε θυμάμαι πως λεγόταν γμτ... Το βρήκα: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=702708 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 LoL με αυτό το ρυθμό θα γίνει βγει αληθινό το matrix σε μερικά χρόνια! Το παιχνιδάκι είναι φουλ ρεαλιστικό πάντως, θα ήθελα να το υποστήριζε κάποια μεγάλη εταιρεία τύπου Blizzard για να βλέπαμε πώς θα εξελισσόταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Καλό είναι το παιχνιδάκι αλλά λίγο βαρετό αν δεν έχεις και κάποιο άλλο μαζί γνωστό. Και κάποιο που να σου δείχνει τα κατατόπια :D. Εγώ είμαι ο Jo Lightfoot. Αν με βρει κανείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Εγώ το έβαλα..έπαιξα 10 λεπτά και βαρέθηκα...Δεν είναι για μένα τα διαδικτυακά τελικά :( Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 ρε παιδια εγω κανω register,βαζω το ονομα μου αλλα λεει λαθος κωδικος η ονομα κ κατι τετοια...τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 ρε παιδια εγω κανω register,βαζω το ονομα μου αλλα λεει λαθος κωδικος η ονομα κ κατι τετοια...τι γινεται? Το όνομα που έχεις στην εικονική πόλη πρέπει να βάλεις. Όχι το πραγματικό σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Mono on line παιζει και οτι λεφτα βγαζεις στο παιχνιδι τα εξαργυρωνεις με πραγματικα δολλαρια, στο pc master ή στο computer για ολους νομιζω ειχε ολοκληρο αφιερωμα μαλιστα ειχε γραψει οτι ενας τυπος ειχε αγορασει σε πραγματικα λεφτα εναν διαστημικο σταθμο και μετα νοικιαζε με λεφτα του παιχνιδιου(=πραγματικα λεφτα λοιπον) διαμερισματα στους παιχτες, απο οτι εχω καταλαβει ειναι παιχνιδι που εαν πραγματικα ασχοληθεις μαζι του τοτε μπορεις να βγαλεις εναν καλο 2ο μισθο ή μηπως εναν πολυ καλο μισθο χωρις καν να χρειαζεται να δουλεψεις παρα μονο να παιζεις? :) Καλά τώρα μιλάμε σοβαρά; και όλα αυτά με κόστος 9,99$; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Το όνομα που έχεις στην εικονική πόλη πρέπει να βάλεις. Όχι το πραγματικό σου... αυτο βαζω....τι στο καλο?5 φορες εκανα καινουριο ονομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Καλά τώρα μιλάμε σοβαρά; και όλα αυτά με κόστος 9,99$; Και ομως και ομως:) :X :cry: Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 re paidia echo kanei 3 fores download to archio...alla otan pao na kano install olo mou vgazei oti einai bad file ti ginete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 to xa diabasei k gw σε κυριακατικο περιοδικο κ δεν εδωσα σημασια...κατι ελεγε οτι θα πρεπει να δωσεις λεφτα τουλ. στην αρχη μεχρι να αγορασεις σπιτι,μετα βρισκεις δουλεια κτλ κτλ... ενας καθηγητης ιατρος εφτιαξε μια ψυχιατρικη κλινικη κ εβαζε τους μαθητες να γραφτουν κ δουλευουν για εκπαιδευση:P αρα για να παιξεις πρεπει να σκας τουλ 10$ το μηνα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 auto poy legate gia ton diasthmiko stathmo. giati kapoios paikths na plirwsei kai na noikiasei ena dwmatio sto diasthmiko stathmo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Για αυτο καλυτερα μπες στa forums του παιχνιδιιου και ρωτα ολους αυτους τους "ψυχακηδες" που αγορασανε:) :lol: Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 re paidia mphka me to free account...alla den nomizw na axizei...xalia grafika mono grhgores sundeseis...kati me teleport patas gia na pas se alla merh...den xerw pws exei toso kosmo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Τωρα το κατεβαζω για να το δοκιμασω.. Αν με βρει κανεις...: Pete Georgette Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Ενώ έχω κάνει εγγραφεί και έχω κατεβάσει το πρόγραμμα μόλις πάω να κάνω Log in για να παίξω μου κολλάει το πρόγραμμα :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts