Jump to content

[S60 3rd Edition] Route 66

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε ειμαι λιγο μ#&^*@ς!!! απλως επρεπε στην επιλογη 2 να πατησω συνεχεια και βαλω ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ 16ψηφιο αλφαρηθμητικο κωδικό!

ελεος!

thnx anyway

'70s

• Απαντήσεις 923
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kalispera! Kapios tropos diladi gia na peraseis to Route66 sto N95 kai na trexei anagnorizodas to internal GPS xoreis na to kaneis sign me to IMEI tou kinitou sou de ginetai;

Από ό,τι έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα, ΟΧΙ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

καλισπέρα.ξέρει κανείς εαν έχουν βγεί νεότεροι και πιο ενημερωμένοι χάρτες για την ελλάδα?έχω τηνέκδοση 7,3,468 σε ν95

Τι ακριβώς εννοείς; Για να λάβεις το πιστοποιητικό ώστε να κάνεις sign την εφαρμογή; Όχι,δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος.

Enoo oti gia na boreseis na treksei tin efarmogi sto N95 xrisimopoiodas to esoteriko GPS prepei na kaneis to Route 66 sign me to IMEI tis siskebis sou.Afto rotao iparxei kindinos se otidipote; To rotao epidi to IMEI tis siskebis ine monadiko gia kathe siskebi

Φίλε , το εγκατέστησα και εγώ σε Ν 95 αλλά δεν μου βρίσκει το εσωτερικό GPS με αποτέλεσμα με το που το ανοίγω να μου βγάζει " Νο GPS ".

Εννοείται ότι στις ρυθμίσεις το έχω επιλέξει , αλλά και με τους χάρτες της Νοκια ΄κάνω κανονικά navigation.Μήπως ξέρεις κάτι ;

p.s : Εάν ξέρει κάποιος άλλος ας απαντήσει

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

p.s 2 : ΑΚΥΡΟ , ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ

ναι πας προτα εντοπισμο θεσης και μετα το ανιγεις ¨Π

ναι πας προτα εντοπισμο θεσης και μετα το ανιγεις ¨Π

Δεν είναι θέμα ρυθμίσεων, όπως του προτείνεις, αλλά θέμα έκδοσης.

Η έκδοση που έβαλε στην αρχή δεν κάνει για το Ν95, γιατί δε βρίσκει τον εσωτερικό δέκτη.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

paidia mporei kapios na mou dosei boitheia sto parakato problima?

katebasa apo edo to route66 se rar morfi.

to ekana unrar ebala sti karta to directory route66 me toys upofakelous kai ton xarti athinon 9Mb

piga na kano egkatastasi to Mobile7.sys kai xafnika pira ta parakatv minimata:

egkatastasi toy mobile7-BinPDA yes or no?

eipa yes

kai meta os dia magias

To pistopoiitiko exei lixei.....

kai papala

kamia idiea ti den kano sosta?

To til pou exo einai N73

Πρέπει να κάνεις sign την εφαρμογή με ένα καινούριο πιστοποιητικό, ώστε να αποκτήσεις τη δυνατότητα να την εγκαταστήσεις.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Υπαρχουν καποιες εφαρμογες που πριν της κανουμε εγκατασταση στο κινητο μας θα πρεπει να κατεβασουμε απο μονοι μας πιστοποιητικο και να το περασουμε στην εφαρμογη για να μπορεση να κανει εγκατασταση στο κινητο μας, η διαδικασια αυτη λεγετε sign. Εδω εχει οτι χρειαζεσαι οπως και ενα οδηγο για να μπορεσεις να κανεις μονος σου sign το route και να κανει εγκατασταση στο κινητο σου.

Παιδιά εγκατέστησα το R66 στο Ν73. Επειδή δεν έχω gps (ακόμα, ελπίζω :rolleyes:) προσπαθώ να δω τον χάρτη και δεν βρίσκω άκρη από το μενού. Επίσης, κάπου διάβασα ότι έχει επιλογή 2d/3d. Επειδή δεν μπορώ να τα βρω, μπορείτε να με καθοδηγήσετε, ή να μου πείτε αν υποψιάζεστε ότι κάτι λείπει από την εγκατάστασή μου (έχω σβήσει χάρτες εκτός από την Αθήνα και γλώσσες εκτός από ελληνική).

Ευχαριστώ. :O

“Είσαι ό,τι διαβάζεις.” Έρασμος

Παιδιά εγκατέστησα το R66 στο Ν73. Επειδή δεν έχω gps (ακόμα, ελπίζω :rolleyes:) προσπαθώ να δω τον χάρτη και δεν βρίσκω άκρη από το μενού. Επίσης, κάπου διάβασα ότι έχει επιλογή 2d/3d. Επειδή δεν μπορώ να τα βρω, μπορείτε να με καθοδηγήσετε, ή να μου πείτε αν υποψιάζεστε ότι κάτι λείπει από την εγκατάστασή μου (έχω σβήσει χάρτες εκτός από την Αθήνα και γλώσσες εκτός από ελληνική).

Ευχαριστώ. :O

για 2D πας προτιμησεις>χαρτης>3διαστατη προοπτικη>οχι

Διαβαζοντας αναλυτικα και κάνοντας πράξη τις διαφορες δοκιμες που αναφερουν οι φιλοι εδω μεσα,κατέληξα να λειτουργησω το ROUTE66 στο Ν95 μου κάθως και σε 2 φίλων μου.Κάποιος φιλος μέσα απο το site, εχει κάνει τρομερη δουλεια πάνω στο θέμα καθώς περιγράφει αναλυτικα το σχεδιασμο εγκατάστασης.Οποιος εχει πρόβλημα για να κάνει sign το ΙΜΕΙ του λόγω έλλειψης email,μπορω να τον εξυπηρετησω..μιας και καταφερα να κανω register στο site της symbian.

Παρακαλώ πείτε μου που μπορω να κάνω upload το ROUTE_66_CR_CKED.rar το οποιο διαθέτω για να υπάρχει στην διάθεση όλων.

Αναλυτικότερα θα σας πω οτι στο αρχειο που θα σας στείλω υπάρχουν 4 φάκελλοι που πρέπει να ακολουθήσετε με θρησκευτικη ευλάβεια.Για οποιαδήποτε βοήθεια είμαι στην διάθεσή σας

Ευχαριστω τον φίλο του οποιου δεν θυμάμαι το όνομα, για την πολυ αψογη δουλειά!!!

για 2D πας προτιμησεις>χαρτης>3διαστατη προοπτικη>οχι

Ευχαριστώ stathakis21! Είχα δύο διαφορετικές versions. Η μία είχε πρόβλημα (όπως π.χ. κι εκείνη με το χάρτη 5ΜΒ) γι' αυτό δεν το έβρισκα.

Ξέρετε μήπως αν μπορώ να δω και το χάρτη χωρίς το gps tongle?

Ευχαριστώ stathakis21! Είχα δύο διαφορετικές versions. Η μία είχε πρόβλημα (όπως π.χ. κι εκείνη με το χάρτη 5ΜΒ) γι' αυτό δεν το έβρισκα.

Ξέρετε μήπως αν μπορώ να δω και το χάρτη χωρίς το gps tongle?

πατα πολλες φορες το #...για καποιο λογο το προγραμμα εχει κανει ζουμ μεσα στη θαλασσα...

πατα πολλες φορες το #...για καποιο λογο το προγραμμα εχει κανει ζουμ μεσα στη θαλασσα...

ΚΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟ....!!! Πολύ γέλασα! :lol: Αλλά σωστός ο παίκτης :respect:. Κι ευχαριστώ!!

Διαβαζοντας αναλυτικα και κάνοντας πράξη τις διαφορες δοκιμες που αναφερουν οι φιλοι εδω μεσα,κατέληξα να λειτουργησω το ROUTE66 στο Ν95 μου κάθως και σε 2 φίλων μου.Κάποιος φιλος μέσα απο το site, εχει κάνει τρομερη δουλεια πάνω στο θέμα καθώς περιγράφει αναλυτικα το σχεδιασμο εγκατάστασης.Οποιος εχει πρόβλημα για να κάνει sign το ΙΜΕΙ του λόγω έλλειψης email,μπορω να τον εξυπηρετησω..μιας και καταφερα να κανω register στο site της symbian.

Παρακαλώ πείτε μου που μπορω να κάνω upload το ROUTE_66_CR_CKED.rar το οποιο διαθέτω για να υπάρχει στην διάθεση όλων.

Αναλυτικότερα θα σας πω οτι στο αρχειο που θα σας στείλω υπάρχουν 4 φάκελλοι που πρέπει να ακολουθήσετε με θρησκευτικη ευλάβεια.Για οποιαδήποτε βοήθεια είμαι στην διάθεσή σας

Ευχαριστω τον φίλο του οποιου δεν θυμάμαι το όνομα, για την πολυ αψογη δουλειά!!!

Ωραιος :)

register πως εκανες?

Για αυτο το αρχειο μιλας?

Έχω το Route66 στο Ν70...και σκέφτομαι να πάρω το Ε65...θα δουλεύει το Route66 εκεί? Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Ευχαριστώ.