Jump to content

Nα συνεχιστούν οι ενημερώσεις των Speedcams;


Minotavrs
 Κοινοποίηση

Πιστευετε οτι οι Μιnotavrs & Grimak ειναι ρουφιάνοι ?  

284 members have voted

  1. 1. Πιστευετε οτι οι Μιnotavrs & Grimak ειναι ρουφιάνοι ?

    • ΝΑΙ να σταματησει το project με τα Updates των Speedcams
    • ΟΧΙ να συνεχίσει οπως έχει το project με τα Updates των Speedcams
    • ΝΑΙ αλλα να μην σταματησει το project με τα Updates των Speedcams
    • ΟΧΙ αλλα να σταματησει το project με τα Updates των Speedcams


Recommended Posts

 

τα διαβασα τα pm και παλι δεν καταλαβα το ατοπημα σας

 

τα forum ειναι ανοικτα στον οιποιοδηποτε να γραψει οτιδηποτε ( αρκει να μην εχουν προσβλητικο χαρακτηρα )

 

εαν τα αναγραφομενα να εχουν σκοπο εμπορια διαφημιση κλπ αλλα εαν με βοηθουν για τον σκοπο που ειμαι στα forum εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου αντιθετα με διευκολύνει

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 76
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

 

Δεν μπορεί ο κάθε λαμάκας, στο όνομα της δημοκρατίας και της ελεύθερης έκφρασης, να συμμετέχει σε ένα φόρουμ για να κατηγορεί, να δημιουργεί προβλήματα και να βγάζει στο πληκτρολόγιο ότι του κατέβει στο άδειο και φτωχό του κεφάλι!!! Ειδικά εφόσον έχει (λόγω μπόλικης δημοκρατίας) το δικαίωμα να μη διαβάζει, συμμετέχει, κατεβάζει ότι πιστεύει ότι δεν αξίζει.

 

Αυτός, εκτός από την αξιοπιστία, την προσωπικότητα και την τιμή σας άρχισε να κρίνει θέματα διαχείρισης του (εκεί) φόρουμ και διαπροσωπικών σχέσεων τρίτων!!!... Βρε ούστ!!!

Το ξαναλέω : Όποιος δεν θέλει, συμφωνεί, αρέσκεται με εσάς, το (εκεί) φόρουμ, τους mods, τα updates (και ότι άλλο τέλος πάντων) τα κουβαδάκια παραμάσχαλα και σε άλλη παραλία για πυργάκια και κατασκευές στην άμμο! Άντε γιατί μερικοί έχουν παρεξηγήσει το μέγεθος της ελευθερίας που τους παρέχεται και νομίζουν ότι μπορούν να τσιμπάνε όποιον ποπό βρουν μπροστά τους! :angry:

Link to comment
Share on other sites

keep walking...
[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7
Link to comment
Share on other sites

Κάποιος ψήφισε ΝΑΙ, είναι ρουφιάνοι.

Δικαίωμά του να το πιστεύει, αλλά ας ποστάρει εδώ να μας πει και τους λόγους.

Αν και απ'ότι βλέπω από το profile του δεν έχει και ιδιαίτερη σχέση με το αντικείμενο...

 

Edit: Βλέπω ψήφισε και ναι και όχι... Ό,τι να'ναι.

Link to comment
Share on other sites

Κάποιος ψήφισε ΝΑΙ, είναι ρουφιάνοι.

Δικαίωμά του να το πιστεύει, αλλά ας ποστάρει εδώ να μας πει και τους λόγους.

Αν και απ'ότι βλέπω από το profile του δεν έχει και ιδιαίτερη σχέση με το αντικείμενο...

 

Edit: Βλέπω ψήφισε και ναι και όχι... Ό,τι να'ναι.

 

το θεμα δεν ειναι η αρνητικη ψήφος του συγκεκριμενου μπορει να το εκανε για δικους του λογους ακομη και για αστεΐσμό

 

να βγουν οι υπαιτιοι που δημιουργησαν το προβλημα να εκθεσουν τις απόψεις τους

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες
Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μας σε όλους εσάς που κάνατε τον κόπο να μπείτε σε αυτή την διαδικασία..

 

Να ξέρετε ότι η στήριξη σας η οποία ήταν απόλυτη και από καρδιάς, μας δίνει μεγάλη χαρά και κουράγιο για να συνεχίσουμε.

 

Ειδικά το post του maximi01 και με την ιδιοτητα που τον διέπει ως CEO της ΝGI , εμένα προσωπικά με κάλυψε πλήρως και έβαλε πολλά πράγματα στην θέση τους..

 

Ηθικά νιώθω δικαιωμένος ..

 

Κάποιοι όμως ισχυρίστηκαν ότι είναι κάτι απλό και ότι μπορεί τα Speedcam Updates να τα κάνει ο καθένας ..

 

Θα έπρεπε όμως να γνωρίζουν ότι τα updates που παίρνουν εδώ και 9 μήνες δεν ήταν πάντα έτσι απλά, τα σημεία που είχαμε στα χέρια μας ήταν ελάχιστα και καμία σχέση δεν είχαν με αυτά που έχουμε τώρα.

 

Για να φτάσουν σε αυτή την μορφή και στις τόσες εγγραφές χρειάστηκε πολύ καιρός και πολλές εργατοώρες.

 

Για να συγκεντρωθεί ο κύριος όγκος των σημείων βγαίναμε και βγαίνουμε με τα αμάξια μας αλωνίζοντας τους δρόμους και τις εθνικές οδούς συγκεντρώνοντας πολλές φορες οι ίδιοι τα σημεία και προσθέτοντας τα κάθε φορά στην βάση απο την αρχή.

 

Tα ανεβοκατεβάσματα μας στις εθνικές οδούς καθώς και όλα τα σημεία που περάσαμε εξ αρχής υπάρχουν κρατημένα τόσο στα log files της βάσης όσο και σε post που έγιναν σε αυτό το topic ..

 

Δεν τελειώνει όμως εδώ η δουλειά μας έτσι και αλλιώς αυτά θα μπορούσε να τα κάνει ο καθένας μπορεί να πουν κάποιοι ..

 

Για να τους προλάβω όμως, τα σημεία ήθελαν shortαρισμα και επεξεργασία έτσι ώστε να τα κάνουμε ένα με αυτά που υπήρχαν ήδη σε πρωτογενή μορφή στην βάση του anticamera το οποίο μέχρι τότε δεν υποστήριζε συντεταγμένες Destinator και με υπομονή , επιμονή και την αμέριστη βοήθεια του Δημήτρη (ac-admin) μετατράπηκαν σε στίγμα Destinator δίνοντας μας την δυνατότητα εισαγωγής αυτών στην βάση του .

 

Όταν λύθηκε και αυτό έπρεπε να ελέγξουμε όλες τις διαδικασίες έτσι ώστε να περνιούνται τα σημεία στην σωστή μορφή τον σωστό χρόνο και σε δικό τους server για να μοιράζονται σε όλους μας για όλους μας..

 

Προέκυψαν πολλά προβλήματα στην πορεία με το ποιο σοβαρό το πρόβλημα που πρόεκυψε με το σβησμένο update Φεβρουαρίου στον FTP server του brnet (o οποίος είναι ξεκλείδωτος και μπορεί ο καθένας να ανεβοκατεβάσει ότι θέλει)

 

Αναζητώντας λοιπόν τρόπους έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και να μην μπαίνουμε στην διαδικασία ανεβάσματος σε free sharing servers τύπου rapidshare με τα γνωστά και εκνευριστικά lag προσφέρθηκε η ΝGI προς τιμήν της και χωρίς κανενα αντισταθμιστικό όφελος να μας παραχωρήσει χώρο για να ανεβάζουμε τα speedcams κάθε μήνα χρίζοντας μας moderators στο συγκεκριμένο κομμάτι για να μπορούμε να το ελέγχουμε και να το συντονίζουμε οι ίδιοι.

 

Κάπου εδώ τελειώνει η εξιστόρηση του χρονικού των speedcamera Updates και θα πρέπει να περάσουμε στο δια ταύτα απαντώντας επιτέλους σε αυτούς που είπαν ότι είναι κάτι απλό και ότι μπορεί τα updates να τα κάνει ο καθένας ..

 

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ..

ΚΥΡΙΟΙ , ΠΛΕΟΝ ΤΑ SPEEDCAMERA UPDATES ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ….

Αλλά σεβαστείτε την δουλειά που έγινε από εμάς μην μας αποκαλείτε ρουφιάνους και μην τα ισοπεδώνετε όλα στον βωμό του ωχαδερφισμού που μας διέπει ως Έλληνες .

 

Κάποιος εχθές και ενώ εξελισσόταν η ψηφοφορία στο forum της NGI και γνωρίζοντας πολύ καλά το τι συνέβαινε και για ποιον λόγο δεν ανέβηκαν τα updates πήγε και ανέβασε updates από μόνος του μοιράζοντας link σε αυτό το thread.

 

Όταν το διαπίστωσα το λιγότερο που έκανα ήταν να του στείλω ένα pm και να σβήσω την δημοσίευση .

 

Δεν θέλω να σας κουράζω άλλο νομίζω ότι το θέμα κλείνει κάπου εδώ.

 

Τα updates θα συνεχιστούν κανονικά από εμάς και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους μέχρι το βράδυ το αργότερο θα έχει ανέβει επάνω στον server..

 

Μην ξεχνάτε όμως ποτέ ότι η επιτυχία του όλου project ανήκει σε όλους εσάς που περάσατε και περνάτε νέα σημεία στην βάση γιατί κατορθώσατε να τα κάνετε να φαντάζουν απλά ..

 

 

Σας ευχαριστούμε και πάλι ..

 

ΜinOtaVrS GriMaK

Link to comment
Share on other sites

εγω θελω να σας ευχαριστήσω για την βοήθεια που εχετε ς προσφέρει με αυτην την δουλειά σε μενα και στους υπολοιπους φαντάζομαι

 

Αλλα η αχαριστία και τον φθόνο τα συναντάμε καθημερινά στην ζωή μας

γιατι οχι και στα forums

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες
Link to comment
Share on other sites

Ωραίος mino.

Mιας και έγινε θέμα, καλό θα ήταν όσοι ξέρουμε σημεία που παίζει πιθανό μπλόκο να ενημερώνουμε για να έχουμε πάντα ενημερωμένη βάση. Μην τα περιμένουμε όλα από τους άλλους.;)

Link to comment
Share on other sites

"Εχω να σου πω οτι αυτή η εντύπωση καλώς η κακώς δημιουργείται και σε νέους και σε παλιούς στο φόρουμ. Οτι δηλαδή δεν είναι δυνατόν η δουλειά που κάνετε να γίνεται αφιλοκερδώς.

 

Βλέπει κάποιος γιά παράδειγμα οτι τρώτε κάποιες ώρες αντί να τις αφιερώνετε σε οικογένεια, δουλειά, διασκέδαση η δεν ξέρω τι άλλο και λογικά οδηγείται στο συμπέρασμα οτι δεν μπορεί αυτό να γίνεται γιά την καλή καρδιά όπως λές. Θεωρεί οτι κάποιο όφελος υπάρχει, οικονομικό η άλλο η είσαστε κάφροι και δουλεύετε τζάμπα γιά τη NGI."

 

 

Εκτός των άλλων που γράφτηκαν θα ήθελα να πω οτι όποιος αφιερώνει κάποιες ώρες απο το χρόνο του για να ασχολήθεί με κάτι που τον ευχαριστεί είναι ύποπτο. Αυτό πρώτη φορά το ακούω,τόσα παιδιά φτιάχνουν εκατομμύρια αρχεία και τα ανεβάζουν στο διαδίκτυο τα υποστηρίζουν τα seedαρουν και όλα αυτά για το κέφι τους.

Μην τρελλαθούμε στο τέλος.

Καλη δουλειά παιδιά και καλή συνέχεια.

Link to comment
Share on other sites

Guest lagoudakis
ετσι ειναι φιλε μου,απλα οταν καποιος κανει το χομπυ του και την τρελα του για μερικους παει να πει οτι τα ''παιρνει'',οι κομπλεξικοι θα υπαρχουν παντα και παντου, τι να πεις......,η πλακα ειναι οτι αυτοι που τα ειπαν η εχουν αλλη αποψη τωρα κανουν τις κοτες και ειναι αφαντοι,γιατι δεν βγαινουν εδω ανοιχτα να πουν την αποψη τους;φιλε Dj_Blade θελεις να μας πεις την αποψη σου επι του θεματος;
Link to comment
Share on other sites

Einai gnwsto pws otan kapoioi "diakrinontai" kai exoun apixish apo tous upoloipous ginontai suxna kai shmeio antizhleias!

 

Synepws den prepei na mpainetai s'auto to tripaki!

 

Synexiste thn kalh douleia paideia, opws eseis kseretai!!

 

Kai an enoxlhse to "free" ths douleias sas se merikous na mia kalh aformh na ginei syndromitiko kai na sas voi8isoume pragmatika sthn anaptuksh kai allwn 8ematwn guro apo to destinator... alla tautoxrona na filtraroume osous sas snobaroun!

 

Sas euxaristw gia oti mas exetai dwsei mexri stigmhs! Sunexiste na prosferetai!! ;)

Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Albert Einstein

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Παιδιά κατ' αρχήν συγχαρητήτρια για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε.

Παρακολουθώ αρκετό καιρό το θέμα με τα Speedcams και αλήθεια σας έχω θαυμάσει για την επιμελημένη και υπεύθυνη δουλειά σας.

 

Όπως σημείωσε και ο nikar πολλοί άνθρωποι αφιερώνουμε χρόνο σε πράγματα που μας ευχαριστούν είτε προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο είτε στον εαυτό μας απολαμβάνοντας πρώτα από όλα την χαρά της δημιουργίας πιστεύω.

 

Γι΄αυτό συνεχίστε αυτό που κάνετε. Μακάρι και όσοι περισσότεροι από εμάς να μπορούμε να βοηθήσουμε σ' αυτό.

 

Οι φωνές εναντίωσης δείχνουν το μέγεθος της επιτυχίας σας.

 

Α! και κάτι άλλο. Αυτά περί οικογένειας μήπως τα γράφει ο πεθερός κάποιου από σας?:D

Link to comment
Share on other sites

Εγώ παντως να κάνω μία παρατήρηση από προσωπική εμπειρία .Μετά την εγκατάσταση των speedcams νοεμβρίου το destinator (αυθεντικό) αρχισε τα κουλά του (το στίγμα πήγαινε πέρα δωθε και όλη την ώρα έλεγε υπολογισμός νέας διαδρομής ). Αυτό πάντα και μετά από πολλά σοφτ ρεσετ.Να σημειώσω ότι το ppc είναι καινούριο και δεν είχε ποτέ πάνω σπασμένο Destinator. Μόλις σβήνω από τον file explorer τις καμερες από τα favorites όλα μια χαρά.

 

Δοκίμάζουμε με ένα φίλο που έχει το σπασμένο Destinator(το οποίο του δούλευε καλά) στο δικό του pda, να του βάλουμε τις κάμερες και με το που τις εγκαθιστούμε ,βουαλά ,ξανά οι ίδιες βλακείες. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό.. αλλά απλως το επισημαίνω.

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

Link to comment
Share on other sites

Εγώ παντως να κάνω μία παρατήρηση από προσωπική εμπειρία .Μετά την εγκατάσταση των speedcams νοεμβρίου το destinator (αυθεντικό) αρχισε τα κουλά του (το στίγμα πήγαινε πέρα δωθε και όλη την ώρα έλεγε υπολογισμός νέας διαδρομής ). Αυτό πάντα και μετά από πολλά σοφτ ρεσετ.Να σημειώσω ότι το ppc είναι καινούριο και δεν είχε ποτέ πάνω σπασμένο Destinator. Μόλις σβήνω από τον file explorer τις καμερες από τα favorites όλα μια χαρά.

 

Δοκίμάζουμε με ένα φίλο που έχει το σπασμένο Destinator(το οποίο του δούλευε καλά) στο δικό του pda, να του βάλουμε τις κάμερες και με το που τις εγκαθιστούμε ,βουαλά ,ξανά οι ίδιες βλακείες. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό.. αλλά απλως το επισημαίνω.

 

 

Sta tosa xiliades katevasmata eisai o prwtos pou anaferei kati tetoio mou kanei tromerh entypwsh afto pou les..

 

Se ti mhxanakia to ebales kai kanei koula >?

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά συνεχίστε και μην μασάτε για κανέναν. Η δουλεια που κάνετε είναι καταπληκτική. +100000000000000000000000 και απο εμένα. :)
Link to comment
Share on other sites

Sta tosa xiliades katevasmata eisai o prwtos pou anaferei kati tetoio mou kanei tromerh entypwsh afto pou les..

 

Se ti mhxanakia to ebales kai kanei koula >?

 

 

ipaq 3630 και EtenX500 . Παντα το ΡΝ και όχι το 6. Με το που έβγαλα τις κάμερες ολα οκ. Εκτός και αν ήταν τόσο διαβολεμένη σύμπτωση.

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

Link to comment
Share on other sites

ipaq 3630 και EtenX500 . Παντα το ΡΝ και όχι το 6. Με το που έβγαλα τις κάμερες ολα οκ. Εκτός και αν ήταν τόσο διαβολεμένη σύμπτωση.

Hm ti na pw ? Kala to ipaq alla to eten den dikaiologei tetoio prob:(

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

ειπα να μην γραψω αυτες τις χρονιαρες μερες και απλα παρακολουθω που και που τα νεα...αλλα εδω το θεμα ειναι πλεον του σοβαρου:O

 

δυστυχως ο ελληνας εκτος απο τσαμπατζης εκ φυσης του...ειναι και δυσπιστος....αλλα και αχαριστος.....+ οτι ξεχναει πολυ γρηγορα.....

 

ντρεπομαι που δυστυχως υπαρχουν καποιοι αναμεσα μας που σκεφτονται ετσι...

 

δεν ειναι δυνατον να επιτιθεσαι σε καποιον-καποιους που με την προσωπικη τους δουλεια,αφιερωνοντας προσωπικο ελευθερο χρονο και μερακι κανουν την ζωη σου πιο ευκολη και τζαμπα μαλιστα....απλα ετσι γιατι χαιρονται να βοηθουν και να μοιραζονται....

 

ναι ρε παιδια υπαρχουν και τετοιοι ανθρωποι ακομα και στις μερες μας.....

 

αλλα με τετοιου ειδους επιθεσεις ...δεν θα ειναι για πολυ ακομα εδω.....

 

εγω προσωπικα παιδια ειμαι μαζι σας και ενα θα σας πω...συνεχιστε αυτο που κανετε μονο αν πραγματικα εχετε ακομα το ιδιο κεφι να το συνεχισετε ....

μιας και τετοιου ειδους αντιδρασεις μονο κουραγιο δεν σου δινουν ....

 

σας καταλαβαινω απολυτα....ειναι σαν να παιρνεις πμς χρονιαρες μερες που να σου ζητανε διαφορα.....και να μην αναφερονται (ετσι και τυπικα ρε γαμωτο ) καν στα χρονια πολλα.....απλα εμφανιζονται απο το πουθενα.....θελουν κατι ,το ζητανε(να μην πω το απαιτουνε) και οταν τους το δινεις ....απλα εξαφανιζονται......η σε θυμουνται παλι την επομενη φορα που θα χρειαστουν κατι (τσαμπα ενοειται παντα) .....

 

ειναι αποκαρδιοτικο ρε παιδια.....πως να το κανουμε....ειπαμε να βοηθαμε ολους και να μας βοηθανε, οποτε μπορουμε ...αλλα να υπαρχει και καποια -υποτυπωδης εστω- αναγνωριση ....καποιος σεβασμος.....

οχι ομως και επιθεση :!: :!: απο πανω......

 

καλες γιορτες σε ολους μας παιδια:) και με ευτυχια και υγεια ο νεος χρονος:)

 

ας κοιταξουμε να περασουμε καλα με τις οικογενειες μας αυτες τις μερες και τα λεμε παλι μετα τις γιορτες....

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Link to comment
Share on other sites

Επιλογές Δημοσκόπησης

Πιστευετε οτι οι Μιnotavrs & Grimak ειναι ρουφιάνοι ?

ΝΑΙ να σταματησει το project με τα Updates των Speedcams

ΟΧΙ να συνεχίσει οπως έχει το project με τα Updates των Speedcams

ΝΑΙ αλλα να μην σταματησει το project με τα Updates των Speedcams

ΟΧΙ αλλα να σταματησει το project με τα Updates των Speedcams

 

ma kala einai dunato na uparxoun tetoies dimoskopiseis?? an kapios einai roufianos h oxi :confused: akou roufianos. douleies den exoume kai asxoloumaste me autes tis arkidies? mh xalate etsi ta forums giati exoun allh enoia, gia pate kai parae3w

Link to comment
Share on other sites

Επιλογές Δημοσκόπησης

Πιστευετε οτι οι Μιnotavrs & Grimak ειναι ρουφιάνοι ?

ΝΑΙ να σταματησει το project με τα Updates των Speedcams

ΟΧΙ να συνεχίσει οπως έχει το project με τα Updates των Speedcams

ΝΑΙ αλλα να μην σταματησει το project με τα Updates των Speedcams

ΟΧΙ αλλα να σταματησει το project με τα Updates των Speedcams

 

ma kala einai dunato na uparxoun tetoies dimoskopiseis?? an kapios einai roufianos h oxi :confused: akou roufianos. douleies den exoume kai asxoloumaste me autes tis arkidies? mh xalate etsi ta forums giati exoun allh enoia, gia pate kai parae3w

 

φιλε μου τελειως φιλικα ......

 

εισαι στον κοσμο σου:X

 

διαβασε κανα ποστ πριν απαντησεις πρωτα....

 

θα επρεπε να ξερεις τι σημαινουν για το myphone τα ονοματα Μιnotavrs & Grimak που εκτιθονται(αλλα μονο στα λογια καποιων απαραδεκτων.....και οχι σε ολους τους υπολοιπους που ξερουν να σεβονται και να εκτιμουν ατομα σαν και αυτους ) ωστε να απαντησεις στο thread....

 

καλες γιορτες:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...