aimilios Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Και για να μήν τους παίρνει όλους η μπάλα, υπάρχει μία καφετέρια σε ολόκληρη την Τρίπολη που καί χαμηλη μουσική παιζει (συζητάς άνετα), και είναι πάντα γεμάτη... Τύχη? Μάλλον όχι...Αυτή με την... ελιά ;) ή κάποια άλλη (περιστασιακά περνάω από'κει μην με παρεξηγήσεις). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Το καλοκαίρι κοντεύει να τελειώσει,ένας μήνα έμεινε, μετά τα κεφάλια μέσα. Αυτός ο μήνας που έμεινε είναι ότι πρέπει για να ξεδώσουμε,γι'αυτό ανοίχτε μπαλκονόπορτες, κατεβάστε παράθυρα αυτοκινήτων και το volume στο τέρμα. Ησυχία έχει στα νεκροταφεία και στα νοσοκομεία(μακριά από μας!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 αξιοπρεπες front stage (οχι καφριλες με 8αρια και κορνες) και δυνατο subwoofer να βαρανε οι συναργερμοι!!! τυπικη αμερικανια....! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Εξαρτάται.Όταν θέλω να ηρεμήσω ακούω χαμηλά.Αλλά όταν είμαι νευριασμένος στο τέρμα,κάπου μόνος και τραγουδάω όσο πιο δυνατά και εκτονώνομαι!Αλλά τώρα το καλοκαίρι έχει παραγίνει με κάποιους.Ημαρτον,το βράδυ θέλουμε να κοιμηθούμε το βράδυ!Είναι ένας απέναντι και βάζει τέρμα τη μουσική!Και μια φορά μια κυρία βγήκε και του ζήτησε ευγενικά να τη χαμηλώσει,ξέρετε τί απάντησε?"Σας γράφω όλους στα @ρχ|δ|@ μου!!!!"Και μετά δυνάμωσε τη μουσική... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 οταν ειμαι εξω δεν θελω να ειναι δυνατα γιατι μου σπαει τα νευρα αλλα οταν ειμαι σπιτι μονος οι με παρεα ειναι ολλο το συστημα στο φουλ κ βαρανε αγρια οι ροκες :music: τρελη καφριλα μηλαμε:yahoo: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Η μουσικη μονο δυνατα ακουγεται. Τελος.-:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markious Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Φίλε γείτονα, Μα δεν μου αρέσει η μουσική σου... γιατί είμαι υποχρεωμένος να την ακούω ? Εγώ θέλω εκείνη την ώρα να δω τηλεόραση και να ακούω αυτά που λένε γιατί δεν με αφήνεις ? Εγώ σε ενοχλώ ? Εσύ γιατί με ενοχλείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Φίλε γείτονα, Μα δεν μου αρέσει η μουσική σου... γιατί είμαι υποχρεωμένος να την ακούω ? Εγώ θέλω εκείνη την ώρα να δω τηλεόραση και να ακούω αυτά που λένε γιατί δεν με αφήνεις ? Εγώ σε ενοχλώ ? Εσύ γιατί με ενοχλείς ? Συμφωνώ απόλυτα.Γιατί να παραβιάζεις την ιδιωτική ζωή του άλλου?Μπορεί να έχει περάσει μια μέρα γεμάτη εντάσεις και να θέλει να ηρεμήσει,πρέπει να υποστεί κι αυτό το βασανιστήριο? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Συμφωνώ απόλυτα.Γιατί να παραβιάζεις την ιδιωτική ζωή του άλλου?Μπορεί να έχει περάσει μια μέρα γεμάτη εντάσεις και να θέλει να ηρεμήσει,πρέπει να υποστεί κι αυτό το βασανιστήριο? αν ο γειτονας σεβεται εμενα ισως να το σεβαστω κ εγω αλλα στην δικια μου περιπτωση ειναι οτι νανε αρα κ εγω τις ωρες που δεν ειναι κοινης ησυχιας τους αλαζω τα φωτα με τους PRIEST κ δεν συμαζευεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Εξαρτάται.Όταν θέλω να ηρεμήσω ακούω χαμηλά.Αλλά όταν είμαι νευριασμένος στο τέρμα,κάπου μόνος και τραγουδάω όσο πιο δυνατά και εκτονώνομαι!Αλλά τώρα το καλοκαίρι έχει παραγίνει με κάποιους.Ημαρτον,το βράδυ θέλουμε να κοιμηθούμε το βράδυ!Είναι ένας απέναντι και βάζει τέρμα τη μουσική!Και μια φορά μια κυρία βγήκε και του ζήτησε ευγενικά να τη χαμηλώσει,ξέρετε τί απάντησε?"Σας γράφω όλους στα @ρχ|δ|@ μου!!!!"Και μετά δυνάμωσε τη μουσική... Καφριλα!!! Φανταζομαι ο τυπακος θα ειχε φαει καμια τρελη φρικη και δε θα επαιρνε χαμπαρι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 αν ο γειτονας σεβεται εμενα ισως να το σεβαστω κ εγω αλλα στην δικια μου περιπτωση ειναι οτι νανε αρα κ εγω τις ωρες που δεν ειναι κοινης ησυχιας τους αλαζω τα φωτα με τους PRIEST κ δεν συμαζευεται Τουλαχιστον τους μαθαινεις να ακουνε σωστη μουσικη.:p;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Αν δεν είναι σκυλάδικα, ας την βάλουν όσο δυνατά θέλουν... Άν πάλι είναι σκυλάδικα, ας την βάλουν όσο δυνατά θέλουν, θα την βάλω πιο δυνατά :angel: :ρ Αλλά πάντα σε ώρες που επιτρέπεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Ώρες μη κοινής ησυχίας ο καθένας όσο δυνατά θέλει και στα πάρτυ ενημερωση των γειτόνων απο πιο πριν.Σε ώρες κοιής ησυχίας όμως κινδυνεύεις από τους μπάτσους! Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Πολύ πολύ απλά Μήνυση σε όσους δεν καταλαβαίνουν στην πολυκατοικία, οικοδομές, γύφτους και άστους να καθαρίσουν με την αστυνομία να δεις το ξανακάνουν? Και αυγά ή ντομάτες σε όσους περνούν από κάτω με τίγκα τα ηχεια (εκεί να δεις τσατίλα) Αν θέλω να δυναμώσω πολύ τη μουσική...βάζω ακουστικά και τελείωσε..Δεν ενοχλώ- ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ!!! ΑΠΛΑ Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Και υστερα απορουμε γιατι οι ξενοι μας θεωρουν απολιτιστους.Ειχα και εγω γειτονα ενα καφρο σαν καποιους απο εδω μεσα που δεν επαιρνε απο λογια και παρακαλω και ευγενειες οταν του ηρθε ομως ραβασακι απο τον εισαγγελεα ακροασεως ησυχασε μια για παντα.Περαστικα σας καφροι αφου η λεξη σεβασμος δεν υπαρχει στο λεξιλογιο σας Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 συμφωνώ απόλυτα... κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε...ειδάλλως υπάρχουν και άλλοι τρόποι Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Τι μήνυση μπορείς να κάνεις σε κάποιον σε ώρα που επιτρέπεται ο θόρυβος; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Τι μήνυση μπορείς να κάνεις σε κάποιον σε ώρα που επιτρέπεται ο θόρυβος; :wacko: Μαλλον δε μπορεις :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Τι μήνυση μπορείς να κάνεις σε κάποιον σε ώρα που επιτρέπεται ο θόρυβος; :wacko: Aκριβως την ιδια απορια ειχε και ο τυπος. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Aκριβως την ιδια απορια ειχε και ο τυπος. Κι εγω :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Ποιος σας είπε ότι δεν μπορείς? Μπορείς να κάνεις από σύσταση μέχρι μηνυση κανονικά και σε ώρες -μη κοινής ησυχίας- εάν υπάρχει λόγος. Για παράδειγμα, ύπαρξη αρρώστου ενώ έχει γίνει σύσταση, γάβγισμα σκύλου που ενοχλεί, ύπαρξη πολύ μεγάλου θορύβου (υπάρχουν μέχρι συγκεκριμένα ντεσιμπέλ τα οποία επιτρέπεται), γράψιμο από τροχαίο σε αυτοκίνητο με δυνατή μουσικη (150 ευρω και 3 ποντους), αρκεί να στοιχειοθετήται η όχληση... Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Και υστερα απορουμε γιατι οι ξενοι μας θεωρουν απολιτιστους.Ειχα και εγω γειτονα ενα καφρο σαν καποιους απο εδω μεσα που δεν επαιρνε απο λογια και παρακαλω και ευγενειες οταν του ηρθε ομως ραβασακι απο τον εισαγγελεα ακροασεως ησυχασε μια για παντα.Περαστικα σας καφροι αφου η λεξη σεβασμος δεν υπαρχει στο λεξιλογιο σας οταν δεν με σεβονται δεν τους σεβομαι κ εγω κ οχι μονο στο θεμα δυνατης μουσικης αλλα γενικα,απο το σχολειο ακομα οταν με σεβοντουσαν οι καθηγιτες τουσ σεβομουνα κ εγω,μονο κ μονο για το θεμα σεβασμου μου ριξανε αλλαγη περιββαλοντος επειδη μια καθηγιτρια δεν με σεβαστικε τις φερθηκα κ εγω οπωσ τισ αξιζε κ με διωξανε. αρα φιλε μου οταν με σεβονται οι αλλοι τους σεβομαι κ εγω. αυτα ειχα να πω φιλικα παντα By parafron Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 ελεος πια! μην κανουμε ενα λαθακι εμεις οι ανορθογραφοι αμεσως πεφτουν ολοι να μας φανε!:p στο θεμα τωρα..εμενα δεν με ενοχλει καθολου η δυνατη μουσικη γιατι πολυ απλα βαζω ακομη πιο δυνατα τη δικη μου μουσικη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Κ εμένα δε με ενοχλεί η δυνατή μουσική εφόσον συμβαδίζει με τα γούστα μου (ή τα πλησιάζει). Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liana Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 και τι κανεις όταν αυτος που δε σεβεται τις ωρες κοινης ησυχιας είναι ο κωλόμπατσος που καθεται ακριβώς από πανω σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts