Jump to content

Σας ενοχλεί η δυνατή μουσική;

whatsupdoc1976
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και για να μήν τους παίρνει όλους η μπάλα, υπάρχει μία καφετέρια σε ολόκληρη την Τρίπολη που καί χαμηλη μουσική παιζει (συζητάς άνετα), και είναι πάντα γεμάτη... Τύχη? Μάλλον όχι...
Αυτή με την... ελιά ;) ή κάποια άλλη (περιστασιακά περνάω από'κει μην με παρεξηγήσεις).

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• 4 months later...
  • Απαντήσεις 140
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το καλοκαίρι κοντεύει να τελειώσει,ένας μήνα έμεινε, μετά τα κεφάλια μέσα.

Αυτός ο μήνας που έμεινε είναι ότι πρέπει για να ξεδώσουμε,γι'αυτό ανοίχτε μπαλκονόπορτες, κατεβάστε παράθυρα αυτοκινήτων και το volume στο τέρμα.

Ησυχία έχει στα νεκροταφεία και στα νοσοκομεία(μακριά από μας!)

αξιοπρεπες front stage (οχι καφριλες με 8αρια και κορνες) και δυνατο subwoofer να βαρανε οι συναργερμοι!!! τυπικη αμερικανια....!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Εξαρτάται.Όταν θέλω να ηρεμήσω ακούω χαμηλά.Αλλά όταν είμαι νευριασμένος στο τέρμα,κάπου μόνος και τραγουδάω όσο πιο δυνατά και εκτονώνομαι!Αλλά τώρα το καλοκαίρι έχει παραγίνει με κάποιους.Ημαρτον,το βράδυ θέλουμε να κοιμηθούμε το βράδυ!Είναι ένας απέναντι και βάζει τέρμα τη μουσική!Και μια φορά μια κυρία βγήκε και του ζήτησε ευγενικά να τη χαμηλώσει,ξέρετε τί απάντησε?"Σας γράφω όλους στα @ρχ|δ|@ μου!!!!"Και μετά δυνάμωσε τη μουσική...

οταν ειμαι εξω δεν θελω να ειναι δυνατα γιατι μου σπαει τα νευρα

αλλα οταν ειμαι σπιτι μονος οι με παρεα

ειναι ολλο το συστημα στο φουλ κ βαρανε αγρια

οι ροκες :music:

τρελη καφριλα μηλαμε:yahoo:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Φίλε γείτονα,

Μα δεν μου αρέσει η μουσική σου... γιατί είμαι υποχρεωμένος να την ακούω ?

Εγώ θέλω εκείνη την ώρα να δω τηλεόραση και να ακούω αυτά που λένε γιατί δεν με αφήνεις ?

Εγώ σε ενοχλώ ? Εσύ γιατί με ενοχλείς ?

Φίλε γείτονα,

Μα δεν μου αρέσει η μουσική σου... γιατί είμαι υποχρεωμένος να την ακούω ?

Εγώ θέλω εκείνη την ώρα να δω τηλεόραση και να ακούω αυτά που λένε γιατί δεν με αφήνεις ?

Εγώ σε ενοχλώ ? Εσύ γιατί με ενοχλείς ?

Συμφωνώ απόλυτα.Γιατί να παραβιάζεις την ιδιωτική ζωή του άλλου?Μπορεί να έχει περάσει μια μέρα γεμάτη εντάσεις και να θέλει να ηρεμήσει,πρέπει να υποστεί κι αυτό το βασανιστήριο?

Συμφωνώ απόλυτα.Γιατί να παραβιάζεις την ιδιωτική ζωή του άλλου?Μπορεί να έχει περάσει μια μέρα γεμάτη εντάσεις και να θέλει να ηρεμήσει,πρέπει να υποστεί κι αυτό το βασανιστήριο?

αν ο γειτονας σεβεται εμενα ισως να το σεβαστω κ εγω

αλλα στην δικια μου περιπτωση ειναι οτι νανε

αρα κ εγω τις ωρες που δεν ειναι κοινης ησυχιας

τους αλαζω τα φωτα με τους PRIEST κ δεν συμαζευεται

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Εξαρτάται.Όταν θέλω να ηρεμήσω ακούω χαμηλά.Αλλά όταν είμαι νευριασμένος στο τέρμα,κάπου μόνος και τραγουδάω όσο πιο δυνατά και εκτονώνομαι!Αλλά τώρα το καλοκαίρι έχει παραγίνει με κάποιους.Ημαρτον,το βράδυ θέλουμε να κοιμηθούμε το βράδυ!Είναι ένας απέναντι και βάζει τέρμα τη μουσική!Και μια φορά μια κυρία βγήκε και του ζήτησε ευγενικά να τη χαμηλώσει,ξέρετε τί απάντησε?"Σας γράφω όλους στα @ρχ|δ|@ μου!!!!"Και μετά δυνάμωσε τη μουσική...

Καφριλα!!! Φανταζομαι ο τυπακος θα ειχε φαει καμια τρελη φρικη και δε θα επαιρνε χαμπαρι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν ο γειτονας σεβεται εμενα ισως να το σεβαστω κ εγω

αλλα στην δικια μου περιπτωση ειναι οτι νανε

αρα κ εγω τις ωρες που δεν ειναι κοινης ησυχιας

τους αλαζω τα φωτα με τους PRIEST κ δεν συμαζευεται

Τουλαχιστον τους μαθαινεις να ακουνε σωστη μουσικη.:p;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν δεν είναι σκυλάδικα, ας την βάλουν όσο δυνατά θέλουν... Άν πάλι είναι σκυλάδικα, ας την βάλουν όσο δυνατά θέλουν, θα την βάλω πιο δυνατά :angel: :ρ Αλλά πάντα σε ώρες που επιτρέπεται...

Ώρες μη κοινής ησυχίας ο καθένας όσο δυνατά θέλει και στα πάρτυ ενημερωση των γειτόνων απο πιο πριν.Σε ώρες κοιής ησυχίας όμως κινδυνεύεις από τους μπάτσους!
Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς!

Πολύ πολύ απλά

Μήνυση σε όσους δεν καταλαβαίνουν στην πολυκατοικία, οικοδομές, γύφτους και άστους να καθαρίσουν με την αστυνομία να δεις το ξανακάνουν?

Και αυγά ή ντομάτες σε όσους περνούν από κάτω με τίγκα τα ηχεια (εκεί να δεις τσατίλα)

Αν θέλω να δυναμώσω πολύ τη μουσική...βάζω ακουστικά και τελείωσε..Δεν ενοχλώ- ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ!!! ΑΠΛΑ

Vita Brevis

Και υστερα απορουμε γιατι οι ξενοι μας θεωρουν απολιτιστους.Ειχα και εγω γειτονα ενα καφρο σαν καποιους απο εδω μεσα που δεν επαιρνε απο λογια και παρακαλω και ευγενειες οταν του ηρθε ομως ραβασακι απο τον εισαγγελεα ακροασεως ησυχασε μια για παντα.Περαστικα σας καφροι αφου η λεξη σεβασμος δεν υπαρχει στο λεξιλογιο σας

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

συμφωνώ απόλυτα... κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε...ειδάλλως υπάρχουν και άλλοι τρόποι
Vita Brevis

Τι μήνυση μπορείς να κάνεις σε κάποιον σε ώρα που επιτρέπεται ο θόρυβος; :wacko:

Μαλλον δε μπορεις :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι μήνυση μπορείς να κάνεις σε κάποιον σε ώρα που επιτρέπεται ο θόρυβος; :wacko:

Aκριβως την ιδια απορια ειχε και ο τυπος.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Ποιος σας είπε ότι δεν μπορείς? Μπορείς να κάνεις από σύσταση μέχρι μηνυση κανονικά και σε ώρες -μη κοινής ησυχίας- εάν υπάρχει λόγος. Για παράδειγμα, ύπαρξη αρρώστου ενώ έχει γίνει σύσταση, γάβγισμα σκύλου που ενοχλεί, ύπαρξη πολύ μεγάλου θορύβου (υπάρχουν μέχρι συγκεκριμένα ντεσιμπέλ τα οποία επιτρέπεται), γράψιμο από τροχαίο σε αυτοκίνητο με δυνατή μουσικη (150 ευρω και 3 ποντους), αρκεί να στοιχειοθετήται η όχληση...
Vita Brevis

Και υστερα απορουμε γιατι οι ξενοι μας θεωρουν απολιτιστους.Ειχα και εγω γειτονα ενα καφρο σαν καποιους απο εδω μεσα που δεν επαιρνε απο λογια και παρακαλω και ευγενειες οταν του ηρθε ομως ραβασακι απο τον εισαγγελεα ακροασεως ησυχασε μια για παντα.Περαστικα σας καφροι αφου η λεξη σεβασμος δεν υπαρχει στο λεξιλογιο σας

οταν δεν με σεβονται δεν τους σεβομαι κ εγω

κ οχι μονο στο θεμα δυνατης μουσικης

αλλα γενικα,απο το σχολειο ακομα οταν με σεβοντουσαν οι καθηγιτες

τουσ σεβομουνα κ εγω,μονο κ μονο για το θεμα σεβασμου μου ριξανε αλλαγη περιββαλοντος επειδη μια καθηγιτρια δεν με σεβαστικε τις φερθηκα κ εγω οπωσ τισ αξιζε κ με διωξανε.

αρα φιλε μου οταν με σεβονται οι αλλοι τους σεβομαι κ εγω.

αυτα ειχα να πω

φιλικα παντα By parafron

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ελεος πια! μην κανουμε ενα λαθακι εμεις οι ανορθογραφοι αμεσως πεφτουν ολοι να μας φανε!:p

στο θεμα τωρα..εμενα δεν με ενοχλει καθολου η δυνατη μουσικη γιατι πολυ απλα βαζω ακομη πιο δυνατα τη δικη μου μουσικη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κ εμένα δε με ενοχλεί η δυνατή μουσική εφόσον συμβαδίζει με τα γούστα μου (ή τα πλησιάζει).

• 3 months later...
και τι κανεις όταν αυτος που δε σεβεται τις ωρες κοινης ησυχιας είναι ο κωλόμπατσος που καθεται ακριβώς από πανω σου;