Jump to content

Καταστήματα Wind

elias_ps
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πήγα και στα δυο καταστήματα της wind Χαλανδρίου ρωτώντας εάν έχουν to cedar ericsson κινητό για να το αγοράσω και τα δυο μου είπαν ότι τα έχουν .

Αλλά όταν τους είπα ότι θα τα πληρώσω με τα bonus από την wind bonus visa που έχω το ένα μαγαζί μου είπε ότι έχει χαλάσει το μηχάνημα της κάρτας και το άλλο μαγαζί ότι το cedar που έχουν δεν είναι στην προσφορά της wind bonus visa!!!

Μαμά wind κάνε κάτι για τα καταστήματα του Χαλανδρίου γιατί αλλιώς εσύ θα φταις

εάν χάνεις πελάτες.

• Απαντήσεις 716
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πήγα και στα δυο καταστήματα της wind Χαλανδρίου ρωτώντας εάν έχουν to cedar ericsson κινητό για να το αγοράσω και τα δυο μου είπαν ότι τα έχουν .

Αλλά όταν τους είπα ότι θα τα πληρώσω με τα bonus από την wind bonus visa που έχω το ένα μαγαζί μου είπε ότι έχει χαλάσει το μηχάνημα της κάρτας και το άλλο μαγαζί ότι το cedar που έχουν δεν είναι στην προσφορά της wind bonus visa!!!

εάν χάνεις πελάτες.

Έχεις δίκιο να εξοργίζεσαι για την πολιτική τους αυτή.

Να θυμάσαι όμως ότι υπάρχουν πολλά καταστήματα franchising και δημιουργείται θέμα.

Έχεις δίκιο να εξοργίζεσαι για την πολιτική τους αυτή.

Να θυμάσαι όμως ότι υπάρχουν πολλά καταστήματα franchising και δημιουργείται θέμα.

Τα καταστήματα Franchise είναι υποχρεωμένα να ακολουθούν τη γραμμή της εκάστοτε εταιρείας την οποία αντιπροσωπεύουν, αλλιώς είναι μπακάλικα... :!:

εάν χάνεις πελάτες.

Στείλε και κάποιο mail στην Wind αναφέροντας το θέμα αυτό, δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Πιθανόν το αντίθετο να συμβεί.

...

Αν έχουν οποιοδήποτε πρόβλημα ας το λύσουν με την εταιρεία που συνεργάζονται κι όχι με τους πελάτες τους.

εάν χάνεις πελάτες.

Δοκίμασε και κάποιο άλλο κατάστημα...

Έτσι και αλλιώς και το κατάστημα της Κηφισίας δεν είναι πολύ μακριά σου!

Πήγαινε κάτω από τα κεντρικά να σε εξυπηρετήσουν πιο γρήγορα...

Ότι και να πεις έχεις δίκιο πάντως!

εάν χάνεις πελάτες.

Ζήτα να σου τα κρατήσουν για όταν φτιάξουν το μηχάνημα! Μπορεί να είναι ψέμα αυτά που σου λένε αλλά προκάλεσε τους κιόλας!

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

εάν χάνεις πελάτες.

Γι' αυτό κάνουν θραύση τα μεταχειρισμένα, καθώς και οι αγορές από άλλα καταστήματα ή ακόμα χειρότερα από sites του εξωτερικού.

5 κινητά γύρευα το τελευταίο διάστημα (για μένα και για φίλους) κι εμένα τα ίδια νούμερα μου έκαναν.

Με λίγο ψάξιμο τα βρήκα απ' αλλού και φθηνότερα.

Wind....άντε γεια...

σε μια φιλη που εχει οικογενιακο προγραμμα 3 αριθμος στην wind η εταιρεια bob mobile (http://www.bobmobile.gr/) της στελνει 10 sms το μηνα και τα χρεωνει 2 ευρω το καθενα!!!

τηλεφωνησα στην wind και αυτη μου εδωσε το τηλεφωνο της bob mobile να το λυσω μονος μου μαζι τους παρολο που η wind μεσω του λογαριασμου της θα μας χρεωσει για τα sms που στελνει η bob mobile!!!

Τι πρεπει να κανω εκτος του να αλλαξω αριθμο τηλεφωνου?

σε μια φιλη που εχει οικογενιακο προγραμμα 3 αριθμος στην wind η εταιρεια bob mobile (http://www.bobmobile.gr/) της στελνει 10 sms το μηνα και τα χρεωνει 2 ευρω το καθενα!!!

τηλεφωνησα στην wind και αυτη μου εδωσε το τηλεφωνο της bob mobile να το λυσω μονος μου μαζι τους παρολο που η wind μεσω του λογαριασμου της θα μας χρεωσει για τα sms που στελνει η bob mobile!!!

Τι πρεπει να κανω εκτος του να αλλαξω αριθμο τηλεφωνου?

Ρε φίλε Νίκο, μας δίνεις το link χωρίς να το έχεις ρίξει έστω μία ματιά;

Χωρίς να ψάξω καθόλου ανακάλυψα 2 τρόπους:

1. Πας εδώ και συμπληρώνεις τον αριθμό του κινητού και τον κωδικό συνδρομής.

2. Από τον αριθμό που σε χρεώνουν στέλνεις STOP REAL στο 54060.

Αν και τέτοιες εταιρίες λαμόγια δεν τις εμπιστεύομαι-γουστάρω καθόλου, δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.

Από κει και πέρα, αν εξακολουθήσουν να χρεώνουν τη φίλη σου, τουλάχιστον θα έχει αποδείξεις αν τους κυνηγήσει, ότι ζήτησε τη διακοπή.

Ελπίζω το πάθημα να της γίνει μάθημα, αφού είναι κανόνας ότι δεν στέλνουμε μηνύματα όπου να 'ναι, χωρίς να ελέγχουμε.

Καλή τύχη.

εστειλα 3 φορες το sms "STOP REAL στο 54060" αλλα λεει οτι δεν το εγραψα σωστα!!!

το σταθερο τηλεφωνο της εταιρειας οταν το πηρα ελεγε κατι οτι δεν αναγνωριζετε το κινητο της απο το συστημα της εταιρειας.

ειναι κοντα μου η εταιρεια λ.πεντελης 95α και μαλλον θα παω απο εκει .

προστασια καταναλωτη απευθειας (γνωμη μου)

...και δική μου επίσης.

Μάλιστα το καλύτερο που έχει να κάνει η φίλη σου (εφόσον έχουν έτσι τα πράγματα),

είναι να μην διαγράψει κανένα μηνυμα, όπως και καλό θα ήταν να υπάρχουν στα απεσταλμένα όλες οι προσπάθειες διαγραφής που έχουν γίνει.

εάν χάνεις πελάτες

Έχουν γίνει κι άλλα "παρατράγουδα" στο συγκεκριμένο κατάστημα ή είναι η ιδέα μου;

εστειλα 3 φορες το sms "STOP REAL στο 54060" αλλα λεει οτι δεν το εγραψα σωστα!!!

το σταθερο τηλεφωνο της εταιρειας οταν το πηρα ελεγε κατι οτι δεν αναγνωριζετε το κινητο της απο το συστημα της εταιρειας.

ειναι κοντα μου η εταιρεια λ.πεντελης 95α και μαλλον θα παω απο εκει .

Σε χρέωσε κιόλας;

Αν και είμαστε εκτός θέματος αλλά έχει πονέσει αρκετός κόσμος με τέτοια μηνύματα και κρυφές συνδρομές υπάρχει περίπτωση να μην έχεις στείλει μήνυμα και να εγγραφεις σε τέτοια υπηρεσία; (bob mobile κτλ)

Εχω δει πως και σε πολλα sites αρκεί να βάλεις μόνο το αριθμό του κινητού σου αλλά σου έρχεται μετά ένα pin για να συνεχίσεις! Δηλαδή εγώ να βάλω ένα υπαρκτό αλλά όχι δικό μου αριθμό δεν θα μπορεί να εγγραφεί αν δεν βάλει και αυτός τον ΚΩΔΙΚΟ.

Αν κάνω λάθος διορθώστε με! Δηλαδή έχει τύχει να ενεργοποιηθεί κάποιος χωρίς να έχει στείλει το παραμικρό;;;; Αν είναι κάποιος 100% σίγουρος και του έχει συμβεί κάτι τέτοιο ας απαντήσει.

Αν συμβαίνει αυτό χωρίς την έγκρισή σου φταιει απόλυτα η WIND και η κάθε εταιρία!

Αν όχι δεν φταίει η WIND που αυτές οι εταιρίες έχουν κρυφές συνδρομές από πίσω!

Σε εμένα προσωπικά και σε κανένα γνωστό μου δεν έχει τύχει να έρθει τέτοιο μήνυμα χωρίς έστω καμια φορά να έχω εγγραφεί από μόνος μου... (δηλ. να έχει στείλει το πρώτο μήνυμα)

Είμαι τόσο τυχερός;;;;!!!! ή ο καθένας που κάνει τη λαμογιά του δεν έχει τα κότσια να την αντιμετωπίσει μετά;;;;;

Θα μπορούσε η WIND εκτός να έδινε το τρόπο της διακοπής να σε ενημέρωνε πότε ακτιβώς ενεργοποιήθηκες στην υπηρεσία τους!!!!!!!! Και μετά να σου έλεγε βγάλε ακρη με την BOB MOBILE!!!!!!!

Δυστυχώς υπάρχουν περιπτώσεις που εεργοποιούν τη συνδρομή χωρίς την επιβεβαίωση του πελάτη/συγκατάθεση του πελάτη. Μου έχει συμβεί τόσο στη win sa όσο και στην bob mobile. Μετά από καταγγελία στην εεττ (για την bob mobile) με πήραν τηλ και μου είπαν οτι κάποιος υπάλληλός τους ενεργοποίησε κατά λάθος τη συνδρομή στη γραμμή μου (για δοκιμαστικούς λόγους) και τώρα αυτός δεν εργάζεται μαζί τους (χαχα) και μου ζήτησαν σα βρεγμένες γάτες τραπεζικό λογαριασμό να μου επιστρέψουν τα χρήματα και με παρακάλεσαν να αποσύρω την καταγγελία από την εεττ. Η win sa συνεργάστηκε άμεσα λόγω προηγούμενου ιστορικού ανάλογου λάθους όπου είχαμε γίνει πια γνωστοί με την εταιρεία :P

Άποψή μου, κάλεσέ τους και άμα αρχίσουν να το παίζουν κινέζοι πες τους εντάξει θα κάνω καταγγελία στην εεττ για να το διερευνίσει, άντε γειά.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Αν και είμαστε εκτός θέματος αλλά έχει πονέσει αρκετός κόσμος με τέτοια μηνύματα και κρυφές συνδρομές υπάρχει περίπτωση να μην έχεις στείλει μήνυμα και να εγγραφεις σε τέτοια υπηρεσία; (bob mobile κτλ)

Εχω δει πως και σε πολλα sites αρκεί να βάλεις μόνο το αριθμό του κινητού σου αλλά σου έρχεται μετά ένα pin για να συνεχίσεις! Δηλαδή εγώ να βάλω ένα υπαρκτό αλλά όχι δικό μου αριθμό δεν θα μπορεί να εγγραφεί αν δεν βάλει και αυτός τον ΚΩΔΙΚΟ.

Αν κάνω λάθος διορθώστε με! Δηλαδή έχει τύχει να ενεργοποιηθεί κάποιος χωρίς να έχει στείλει το παραμικρό;;;; Αν είναι κάποιος 100% σίγουρος και του έχει συμβεί κάτι τέτοιο ας απαντήσει.

Αν συμβαίνει αυτό χωρίς την έγκρισή σου φταιει απόλυτα η WIND και η κάθε εταιρία!

Αν όχι δεν φταίει η WIND που αυτές οι εταιρίες έχουν κρυφές συνδρομές από πίσω!

Σε εμένα προσωπικά και σε κανένα γνωστό μου δεν έχει τύχει να έρθει τέτοιο μήνυμα χωρίς έστω καμια φορά να έχω εγγραφεί από μόνος μου... (δηλ. να έχει στείλει το πρώτο μήνυμα)

Είμαι τόσο τυχερός;;;;!!!! ή ο καθένας που κάνει τη λαμογιά του δεν έχει τα κότσια να την αντιμετωπίσει μετά;;;;;

Θα μπορούσε η WIND εκτός να έδινε το τρόπο της διακοπής να σε ενημέρωνε πότε ακτιβώς ενεργοποιήθηκες στην υπηρεσία τους!!!!!!!! Και μετά να σου έλεγε βγάλε ακρη με την BOB MOBILE!!!!!!!

εχετε σκεφτει οτι καποιος αλλος μπορει να το εχει κανει που γνωριζει τον αριθμο σας; και μην με ρωτησετε γιατι να το εχει κανει καποιος αλλος γιατι δεν θα σας απαντησω απλα εχει τυχει πολλες φορες μπαινει στο site και δηλωνει τον αριθμο σας http://www.bobmobile.gr/

Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

εάν χάνεις πελάτες.

υπαρχουν συκγεκριμενες ποσοτητες απο της συσκευες η οποιες διδονται με wind bonus και για τον λογο αυτο δεν του εδωσαν την συσκευη. και για τον λογο αυτο υπαρχει παρατημα στο site της alphabank ''εως εξαντλησεως των αποθεματων'' για περισσοτερες πληροφοριες ΕΔΩ και μην τα βαζετε με τα καταστηματα ειναι υπαλληλοι και κανουν την δουλεια τους,δεν μπορουν να χαρισουν συσκευη γιατι εαν δεν την δικαιολογησουν θα την πληρωσουν απο την τσεπη τους. οσον αφορα το cedar ΔΙΔΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΡΤΑ WIND BONUS που σημαινει οτι η καρτα σου πρεπει να εχει εκδοθει απο καταστημα wind και να εχει το λογοτυπο της wind επανω Edited by mathios
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Οι εκπτώσεις τί λόγο βαράνε;;;;

Ισχύουν και για αναβαθμίσεις;

Είναι για αγορές προιόντων;

υπαρχουν συκγεκριμενες ποσοτητες απο της συσκευες η οποιες διδονται με wind bonus και για τον λογο αυτο δεν του εδωσαν την συσκευη. και για τον λογο αυτο υπαρχει παρατημα στο site της alphabank ''εως εξαντλησεως των αποθεματων'' για περισσοτερες πληροφοριες ΕΔΩ

Δεν προκύπτει από κάπου αυτό που λες. Μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων σημαίνει μέχρι να τελειώσουν οι συσκευές που έχει η εταιρεία στη διάθεσή της.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν προκύπτει από κάπου αυτό που λες. Μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων σημαίνει μέχρι να τελειώσουν οι συσκευές που έχει η εταιρεία στη διάθεσή της.

Από τη στιγμή που δεν αναγράφεται ημερομηνία λήξης της προσφοράς,

είναι υποχρεωμένοι εφόσον συμμετέχουν στο πρόγραμμα, να δίνουν συσκευές μέχρι την τελευταία επίσημη ημέρα κυκλοφορίας στα καταστήματά τους.

Οτιδήποτε άλλο, είναι απλά κοροϊδία...

οχι η εταιρεια, το καταστημα εχει της συσκευες. η εταιρεια στελνει στο καταστημα ποσοτητες για διαθεση λιανικης και νεων συνδεσεων. και στελνει ξεχωριστα συσκευες για διαθεση wind bonus. και η 2 ποσοτητες που στελνει εχουν καταγραφει τα ΙΜΕΙ των συσκευων και εαν δεν διατεθουν για τον σκοπο που προοριζονται δεν πιστωνονται απο την εταιρεια προς το καταστημα. και το μεχρι ''εξαντλησεως αποθεματων'' εχει ως σκοπο να καλυψει το παραπανω, δηλ. εαν στειλει 10 συσκευες για διαθεση με wind bonus και δοθουν και η 10 η υπολοιπες που εχει για διαθεση το καταστημα ειναι μονο για λιανικη και νεων συνδεσεων. το πολυ που εχεις να κανεις ειναι να πας σε αλλο καταστημα μηπως και εχουν αποθεμα για διαθεση με wind bonus. δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σας, γιατι τοσο αναξιοπιστια και πονηρια στο καθε τι που προκυπτει με τα καταστηματα τι νομιζετε πως ειναι, φιλανθρωπικα ιδρυματα;

Αντι για αναξιοπιστία μάλλον θέλεις να πεις δυσπιστία. Η αδιαφάνεια κατεξοχήν προκαλεί δυσπιστία. Αν αναφερόταν στους όρους δεν θα λέγαμε τίποτα, όταν όμως λες μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και δεν δίνεις αν και έχεις αποθέματα, τότε αυτό είναι σαφέστατα μία ανακολουθία.

Επίσης επειδή το τζάμπα πέθανε, οι συσκευές που αγοράζονται με την εξαργύρωση πόντων δεν είναι χάρισμα, αλλά έχουν στην ουσία πληρωθεί μέσω των αγορών από τις πιστωτικές κάρτες. Οι πόντοι μπόνους προκύπτουν από την προμήθεια της τράπεζας που επιβάλλονται σε όλες τις συναλλαγές επί της αξίας τους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αντι για αναξιοπιστία μάλλον θέλεις να πεις δυσπιστία. Η αδιαφάνεια κατεξοχήν προκαλεί δυσπιστία. Αν αναφερόταν στους όρους δεν θα λέγαμε τίποτα, όταν όμως λες μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και δεν δίνεις αν και έχεις αποθέματα, τότε αυτό είναι σαφέστατα μία ανακολουθία.

Επίσης επειδή το τζάμπα πέθανε, οι συσκευές που αγοράζονται με την εξαργύρωση πόντων δεν είναι χάρισμα, αλλά έχουν στην ουσία πληρωθεί μέσω των αγορών από τις πιστωτικές κάρτες. Οι πόντοι μπόνους προκύπτουν από την προμήθεια της τράπεζας που επιβάλλονται σε όλες τις συναλλαγές επί της αξίας τους.

σωστα αυτα που λες, αλλα η wind ειναι απλα μεσολαβητης στην ολη διαδικασια, το σωστο θα ηταν να σου δωσει η ALPHA BANK την συσκευη, ετσι δεν ειναι; σε ολες της ''δηθεν'' προσφορες και ''δωρεαν'' υπαρχουν οροι και προυποθεσεις που καθοριζονται απο πολλους παραγοντες. σε καμμια περιπτωση δεν θα εριχνα ευθηνη στην wind. η ALPHA BANK συνεργαζεται με πολλα καταστηματα για το προγραμμα bonus δοκιμασες να πας σε καποιο αλλο καταστημα να παρεις κατι αλλο (οχι καταστημα wind) να δεις της αντιδρασεις και εκει;

Για να μη βγούμε εκτός θέματος θα επαναλάβω μόνο ότι είναι δεκτό τα καταστήματα wind να θέτουν όρους κ.λπ. αλλά αυτοί θα είναι δεσμευτικοί μόνο όταν είναι γνωστοί από πριν και υπάρχει διαφάνεια ως προς αυτούς. Πχ η aegean το έχει ρητά στους όρους εξαργύρωσης ότι ισχύει για συγκεκριμένες/ περιορισμένες θέσεις. Η γουιντ δεν το αναφέρει πουθενά, άρα εγώ ως καταναλωτής να κάνω τί; να μυρίσω τα νύχια μου; μάλλον όχι.

έπειτα μην ξεχνάς ότι τους πόντους τους πληρώνεται από την τράπεζα η κάθε εταιρεία όταν κάνει εξαργύρωση, άρα δεν είναι τζάμπα για κανέναν.

[sIGPIC][/sIGPIC]