Jump to content

Δωρεάν GPS απο το Βήμα;

mentor667
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η εφημερίδα TO BHMA έχει προσφορά ένα GPS αυτή την Κυριακή.(29/10/2006)

Ξέρει κανείς τη ακριβός είναι αυτό το GPS ?? και πόσο πρέπει να πληρώσει κανείς για να το πάρει ??

Αξίζει ???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Healthy disregard for the impossible.

• Απαντήσεις 146
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κ εγω ειδα την διαφημιση, ομως δεν διευκρινιζει τιποτα.Ουτε τι μαρκα ειναι, ουτε αν χρειαζονται εξτρα λεφτα ή αν ειναι με κουπονια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Την είδα κι εγώ τη διαφήμιση και μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Από ότι είδα, στη διαφήμιση αναφέρει ότι αν θέλουμε μπορούμε να ζητήσουμε να παραλάβουμε δωρεάν το Bluetooth-GPS. Η εφημερίδα είδα ότι μαζί με τα ένθετα και τα λοιπά συνοδευόμενα κοστίζει 9,90ευρώ, οπότε υποθέτω ότι έχουν προσθέσει στο κόστος της κάθε εφημερίδας κάποια χρήματα για να αποσβέσουν το κόστος για τις συσκευές που θα δώσουν, οι οποίες προφανώς θα είναι πολύ λιγότερες από τα φύλλα της εφημερίδας που θα πωληθούν.

Επομένως: όποιος προλάβει, το GPS είδε.

Υ.Γ.: Τώρα μόλις είδα ξανά τη διαφήμιση. Η εφημερίδα κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Την είδα κι εγώ τη διαφήμιση και μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Από ότι είδα, στη διαφήμιση αναφέρει ότι αν θέλουμε μπορούμε να ζητήσουμε να παραλάβουμε δωρεάν το Bluetooth-GPS. Η εφημερίδα είδα ότι μαζί με τα ένθετα και τα λοιπά συνοδευόμενα κοστίζει 9,90ευρώ, οπότε υποθέτω ότι έχουν προσθέσει στο κόστος της κάθε εφημερίδας κάποια χρήματα για να αποσβέσουν το κόστος για τις συσκευές που θα δώσουν, οι οποίες προφανώς θα είναι πολύ λιγότερες από τα φύλλα της εφημερίδας που θα πωληθούν.

Επομένως: όποιος προλάβει, το GPS είδε.

Υ.Γ.: Τώρα μόλις είδα ξανά τη διαφήμιση. Η εφημερίδα κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο :)

Περίεργο...Δηλαδή πόσο μπορεί να κάνει αυτό το gps ώστε όλο το πακέτο της εφημερίδας να κοστίζει 10 ευρώ; :wacko:

Περίεργο...Δηλαδή πόσο μπορεί να κάνει αυτό το gps ώστε όλο το πακέτο της εφημερίδας να κοστίζει 10 ευρώ; :wacko:

Όντως, κι εμένα περίεργο μου φαίνεται.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

paidia..ego nomizo oti einai arketa tetoia paketa.. mia prosfora pou tha kratisei mpolikes vdomades, me diafores perioxes tis elladas, kai fisika me arketa 10eura.. kai sto telos tha exei kalifthei to poson enos gps..vevaia tha exoun meinei kai auta ta cd pou dinei ktl. ksero go...ti na po. den ksero an aksizei.
Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

βασικα χρειαζονται και χαρτες για το gps.
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Οποιος ειναι κατοχος symbian ή windows συσκευης δεν θα εχει ιδιαιτερο προβλημα να βρει στο ιντερνετ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Δεν υπάρχει περίπτωση να δίνει συσκευή για Gps με μόνο έξοδο την αγορά της εφημερίδας.Ως συνήθως κάτι άλλο θα υπάρχει που θα το μάθουμε μόλις την αγοράσουμε.Ακόμα και αν μιλάμε για bt gps τα οποία έχουν ~100€ είναι απίθανο να τα δίνει δωρεάν.Πόσο μάλλον δε για ολόκληρο pda.

Δεν υπάρχει περίπτωση να δίνει συσκευή για Gps με μόνο έξοδο την αγορά της εφημερίδας.Ως συνήθως κάτι άλλο θα υπάρχει που θα το μάθουμε μόλις την αγοράσουμε.Ακόμα και αν μιλάμε για bt gps τα οποία έχουν ~100€ είναι απίθανο να τα δίνει δωρεάν.Πόσο μάλλον δε για ολόκληρο pda.

To θέμα είναι πώς θα μάθουμε...

Μην πω στον περιπτερά να μου την κρατήσει τζάμπα...:p

To θέμα είναι πώς θα μάθουμε...

Μην πω στον περιπτερά να μου την κρατήσει τζάμπα...:p

Εντάξει σιγά..θα μας μείνει η εφημερίδα και τα dvd :p

Βασιλη απο την διαφημιση καταλαβα πως μιλαμε για bt gps!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγώ την είδα την διαφήμηση.Κάποιο λάκο πρέπει να έχει η φάβα, δεν μπορεί να το δίνει τζάμπα.

Η είναι για τα μπάζα ή πληρώνεις κι άλλα.. Τι να πω?

Θα δείξει το Σάββατο

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

μπορει να ειναι αληθεια!! εγω παντος θα την αγορασω;)

αμα κατση εκατσε!!:D

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

To ολο πακετο (τομοι, cd, dvd) οπως ειπαν και στο mega, θα ολοκληρωθει σε 52 βδομαδες, δηλαδη ακριβως 1 χρονο, και καθε βδομαδα θα δινουν απο 1 νομο της Ελλαδας.

Αν ειναι να δωσουν το gps με την ολοκληρωση του πακετου δεν συμφερει καποιον που ενδιαφερεται μονο για τη συσκευη να δωσει 520 ευρω.

Αλλα μαλλον δεν συμβαινει κατι τετοιο, γιατι θα επρεπε μεσα στο πακετο να υπαρχει καθε κυριακη ενα αποδεικτικο πχ κουπονι οτι το αγορασες και συγκεντρωνοτας τα ολα, να επαιρνες το gps.

Την προηγουμενη κυριακη που ο πρωτος τομος ηταν δωρεαν, δεν υπηρχε κατι τετοιο.

Παντως και εγω θα παρω την εφημεριδα με τον τομο και ο,τι κατσει. Αν και προβλεπω "καποιο λακκο να εχει η φαβα", επειδη δεν εδωσαν καμια επιπλεον πληροφορια...

Αν την προλάβω και αν δω συσκευούλα μέσα, μπορεί και να την πάρω. Η συσκευή δεν αντιγράφεται, αντίθετα με τυχόν λογισμικό που θα δώσουν σε «δόσεις»... ;)

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

παιδιά πάντως θα είναι τέλεια προσφορά αν μόνο με 10Ε δίνουν και το gps .Θα πω και εγώ στον πατέρα μου να το αγοράσει και ότι κάτσει.Μακάρι πάντως να υπάρξει και gps μέσα στη σακουλίτσα.:):rolleyes:Επειδή εγω δεν την είδα τη διαφήμιση μήπως λέει τίποτα για μάρκα και τέτοια?

Οποτε αποκλειεται να δινεται μαζι με την εφημεριδα αυριο "σε σακκουλακι".

Για να δουμε τι σκεφτηκαν και ποσο θα κοστισει τελικα το "ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ"...

Ελα μωρε, επιτηδες δεν δινουν περισσοτερες πληροφοριες για να αγορασει οποιος ενδιαφερεται για την antenna την εκδοση των 9,90 ευρω, ακομα και αν δεν τον ενδιαφερει η σειρα με τους τομους.

Για να φανταστείτε τι ζήτηση θα έχει,ο περιπτεράς μου είπε ότι του έχουν ζητήσει να τους κρατήσει το Βήμα άλλα 6 άτομα ήδη... :wacko::D