ddr2 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 ετσι, μη γλιτωσει κανεις :p Μπα, μετα δεν τους κραταω.... Δεν ειμαι τετοιος...:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Ρε παιδια,τι ατυχια ειναι αυτη.Με καλεσαν μελος στην εφορευτικη επιτροπη τον Ιανουαριο,πηγα κανονικα απο το πρωι 7:00 μεχρι τις 9:00 περιπου που τελειωσαμε.Στο δημοψηφισμα ειπαν οτι μελη θα ειναι παλι οι ιδιοι που ηταν τον Γεναρη,πηγα παλι οχι απο το πρωι βεβαια.Τωρα μου ηρθε παλι χαρτι,ε δε γαμιεμαστε(sorry για την εκφραση παιδια αλλα εχω εκνευριστει πολυ) λεω εγω.Δεν υπαρχει περιπτωση να παω.Με εχουν ομως αναπληρωματικο μελος ενω στις προηγουμενες ημουν κανονικα τακτικο μελος.Η δικαστικος που ηταν τον Γεναρη ηταν απιστευτη κυρια,παρα πολυ καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 (edited) Παιδιά αν σας καλέσουν για εφορευτική Επιτροπή και δεν πάτε (είναι δικαίωμα σας να κάνετε ο,τι θελετε βεβαια) αλλά πάτε να ψηφίσετε κάποια στιγμή μέσα στην διάρκεια της ημέρας, έχουν το δικαίωμα να σας κρατησουν στην εφορευτική αν θελουν! Το λέω Εντελος πληροφοριακά! Edited September 19, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Παιδιά αν σας καλέσουν για εφορευτική Επιτροπή και δεν πάτε (είναι δικαίωμα σας να κάνετε ο,τι θελετε βεβαια) αλλά πάτε να ψηφίσετε κάποια στιγμή μέσα στην διάρκεια της ημέρας, έχουν το δικαίωμα να σας κρατησουν στην εφορευτική αν θελουν! Το λέω Εντελος πληροφοριακά! Ναι, εχουν. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Δεν καταλαβαίνω, πραγματικά. Τι δεν θεωρείς δίκαιο ακριβώς; Εκτός αν μιλάμε για τις θεωρίες συνομωσίας που επικαλούνται πάρα πολλοί του στυλ "αν σε καλέσουν και πας, μετά θα σε καλούν συνέχεια". Γίνεται κλήρωση. Διαλέγουν 10 άτομα. Αν πάνε όλοι, ο καθένας θα κάτσει 3 ώρες μάξιμουμ. Θεωρητικά αυτό γίνεται μια φορά στα 4 χρόνια. Σε μια μεγάλη πόλη και σε ένα νορμάλ εκλογικό τμήμα, αυτό σημαίνει ότι συνολικά θα ξοδέψεις 3/6/9 πες ώρες στην ΖΩΗ σου. Κάποια εκλογικά τμήματα είναι μικρότερα (σε χωριά κτλ.) και τυχαίνει κάποιοι να καλούνται πιο συχνά, πες να τους έχουν καλέσει 3 φορές. Τις ιστορίες του στυλ "την μάνα μου την κάλεσαν 9 φορές στα τελευταία 10 χρόνια" τις απορρίπτω ως καραμπινάτα ψέμματα και υπερβολές και βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να έχει τύχει αυτό σε πολίτη. Μη βάζεις το χέρι σου στη φωτιά........ θα καείς!!! :eek: Στις προηγούμενες σελίδες θα βρεις κ' άλλα post μου. Έχω γράψει ότι εμένα με καλέσανε 4 συνεχόμενες φορές σε μια πόλη 80.000 κατοίκων και τη μάνα στο χωριό την καλούν σε ΚΑΘΕ εκλογική διαδικασία, εδώ και αρκετά χρόνια!! Παίζει να 'χει πάει πάνω από 15 φορές..... χωρίς υπερβολή! Εντάξει, μου λέει ότι δεν την πειράζει και πηγαίνει κάθε φορά, τουλάχιστον μισή μέρα. Και δεν είναι χωριό απ' αυτά που έχουν 50 κατοίκους για να μου πεις οτι δεν υπάρχουν άλλες επιλογές. Επίσης έχω ακούσει αρκετά ακόμη παρόμοια περιστατικά. Αυτά λοιπόν περι κλήρωσης για την επιλογή των ατόμων της εφορευτικής εγώ τ' ακούω βερεσέ!! Μπορεί σε κάποια μέρη ή κάποιες φορές να γίνεται, αλλά όχι πάντα! Δηλαδή εντάξει....... και η ατυχία έχει το όριο της :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Δεν καταλαβαίνω, πραγματικά. Τι δεν θεωρείς δίκαιο ακριβώς; Εκτός αν μιλάμε για τις θεωρίες συνομωσίας που επικαλούνται πάρα πολλοί του στυλ "αν σε καλέσουν και πας, μετά θα σε καλούν συνέχεια". Γίνεται κλήρωση. Διαλέγουν 10 άτομα. Αν πάνε όλοι, ο καθένας θα κάτσει 3 ώρες μάξιμουμ. Θεωρητικά αυτό γίνεται μια φορά στα 4 χρόνια. Σε μια μεγάλη πόλη και σε ένα νορμάλ εκλογικό τμήμα, αυτό σημαίνει ότι συνολικά θα ξοδέψεις 3/6/9 πες ώρες στην ΖΩΗ σου. Κάποια εκλογικά τμήματα είναι μικρότερα (σε χωριά κτλ.) και τυχαίνει κάποιοι να καλούνται πιο συχνά, πες να τους έχουν καλέσει 3 φορές. Τις ιστορίες του στυλ "την μάνα μου την κάλεσαν 9 φορές στα τελευταία 10 χρόνια" τις απορρίπτω ως καραμπινάτα ψέμματα και υπερβολές και βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να έχει τύχει αυτό σε πολίτη. Σκέψου απλά πιο είναι πιο απλό και εύκολο, να γίνεται κλήρωση μέσα σε 5 λεπτά και να διαλέγονται στην τύχη 10 άτομα ή να έχει στηθεί μια ολόκληρη πλεκτάνη όπου σε όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας κάποιοι κάθονται και ψάχνουν αραχνιασμένα χαρτιά για να δούνε ποιοι είχανε πάει σε προηγούμενες εκλογές ως εφορευτική επιτροπή και να τους ξανακαλούν και όλοι οι δικηγόροι που πάνε και το κάνουν να κάνουν μετά την πάπια και να ισχύει η ομερτά. Αν όλοι κάνανε το χρέος τους, ΣΥΝΟΛΙΚΑ στην ζωή σου ξαναλέω θα ξόδευες 3-12 ώρες μαξ. Η αδικία πού είναι; Σέβομαι κάποιον που λέει βαριέμαι και δεν γουστάρω να πάω, δεν έχω όρεξη, προτιμώ να πιω καφέ. Αλλά να βγαίνει και από πάνω και να κατηγορεί το σύστημα και σούπα/μούπες, να πάνε οι δάσκαλοι, να πάνε οι Δ.Υ., να πάει οποιοσδήποτε εκτός από μένα...πάει πολύ. Όπως σου είπε κάποιος....δεν θα καείς απλά....αλλά θα τσουρουφλιστείς! Το μόνο που θα σου πω είναι ότι το 2010 φώναξαν γονείς και αδερφή μου για εφορευτική!Πήγαν!Το 2014 ξαναφώναξαν ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ!Και αυτό τυχαίο;Φέτος φώναξαν την μητέρα μου για τρίτη φορά!!!!Απλά ενημερωτικά....ΔΕΝ ΠΗΓΕ!Ευτυχώς δεν τους ξαναφώναξαν αλλά πόσο πιθανό σου φαίνεται αυτό όταν ζεις σε μια πόλη σχεδόν 80-90.000 κατοίκων;;;;; :X;):mad::wacko: Με τις πιθανότητες να το πας.....δεν βγαίνει!!!!Αλλιώς αν ήταν έτσι θα πιάναμε κάθε φορά το τζόκερ!!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Όπως σου είπε κάποιος....δεν θα καείς απλά....αλλά θα τσουρουφλιστείς! Το μόνο που θα σου πω είναι ότι το 2010 φώναξαν γονείς και αδερφή μου για εφορευτική!Πήγαν!Το 2014 ξαναφώναξαν ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ!Και αυτό τυχαίο;Φέτος φώναξαν την μητέρα μου για τρίτη φορά!!!!Απλά ενημερωτικά....ΔΕΝ ΠΗΓΕ!Ευτυχώς δεν τους ξαναφώναξαν αλλά πόσο πιθανό σου φαίνεται αυτό όταν ζεις σε μια πόλη σχεδόν 80-90.000 κατοίκων;;;;; :X;):mad::wacko: Με τις πιθανότητες να το πας.....δεν βγαίνει!!!!Αλλιώς αν ήταν έτσι θα πιάναμε κάθε φορά το τζόκερ!!!! Προφανως, απο τα παραδείγματά σας, φαινεται οτι καλουν τους ιδιους και τους ιδιους και πολυ κακως! Ομως, νομιζω πως, αν δεν πας μια φορα, αυτο δεν σημαινει οτι μετα δεν σε ξανακαλουν. Αυτοι που ειναι υπευθυνοι για την "κληρωση" των μελων της εφορευτικης, δεν εχουν εικονα ποιοι πηγαν και ποιοι οχι την προηγουμενη φορα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 (edited) Καλούν συνέχεια τους ίδιους!! Αν δουν ότι πας μια φορα σε καλούν συνέχεια μετά. Δεν μπαινου ν στην διαδικασία να καλέσουν άλλους. Κακώς! Edited September 20, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Δεν καταλαβαίνω, πραγματικά. Τι δεν θεωρείς δίκαιο ακριβώς; Εκτός αν μιλάμε για τις θεωρίες συνομωσίας που επικαλούνται πάρα πολλοί του στυλ "αν σε καλέσουν και πας, μετά θα σε καλούν συνέχεια". Γίνεται κλήρωση. Διαλέγουν 10 άτομα. Αν πάνε όλοι, ο καθένας θα κάτσει 3 ώρες μάξιμουμ. Θεωρητικά αυτό γίνεται μια φορά στα 4 χρόνια. Σε μια μεγάλη πόλη και σε ένα νορμάλ εκλογικό τμήμα, αυτό σημαίνει ότι συνολικά θα ξοδέψεις 3/6/9 πες ώρες στην ΖΩΗ σου. Κάποια εκλογικά τμήματα είναι μικρότερα (σε χωριά κτλ.) και τυχαίνει κάποιοι να καλούνται πιο συχνά, πες να τους έχουν καλέσει 3 φορές. Τις ιστορίες του στυλ "την μάνα μου την κάλεσαν 9 φορές στα τελευταία 10 χρόνια" τις απορρίπτω ως καραμπινάτα ψέμματα και υπερβολές και βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να έχει τύχει αυτό σε πολίτη. Σκέψου απλά πιο είναι πιο απλό και εύκολο, να γίνεται κλήρωση μέσα σε 5 λεπτά και να διαλέγονται στην τύχη 10 άτομα ή να έχει στηθεί μια ολόκληρη πλεκτάνη όπου σε όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας κάποιοι κάθονται και ψάχνουν αραχνιασμένα χαρτιά για να δούνε ποιοι είχανε πάει σε προηγούμενες εκλογές ως εφορευτική επιτροπή και να τους ξανακαλούν και όλοι οι δικηγόροι που πάνε και το κάνουν να κάνουν μετά την πάπια και να ισχύει η ομερτά. Αν όλοι κάνανε το χρέος τους, ΣΥΝΟΛΙΚΑ στην ζωή σου ξαναλέω θα ξόδευες 3-12 ώρες μαξ. Η αδικία πού είναι; Σέβομαι κάποιον που λέει βαριέμαι και δεν γουστάρω να πάω, δεν έχω όρεξη, προτιμώ να πιω καφέ. Αλλά να βγαίνει και από πάνω και να κατηγορεί το σύστημα και σούπα/μούπες, να πάνε οι δάσκαλοι, να πάνε οι Δ.Υ., να πάει οποιοσδήποτε εκτός από μένα...πάει πολύ. Εχουν δικιο τα παιδια,ολο οι ιδιοι μπαινουν η μαλλον τους βαζουν.Εγω ζω σε χωριο των 2000 κατοικων περιπου.Ειμαι 32 χρονων και με εχουν καλεσει 4 φορες απο τα 18 που αρχισα να ψηφιζω,στις 5 φορες που γιναν εκλογες πηγα 4 φορες,τυχαιο σιγουρα.Τοσο τυχερος λες να ειμαι?Ασε που οσες φορες με καλεσαν και πηγα ολο τα ιδια ατομα βλεπω απο το χωριο μου να ειναι μελη.Εσενα σου φαινεται πιο δυσκολο να παρει ο πρωτοδικας τα χαρτια με τα ονοματα που ηταν στις προηγουμενες εκλογες απο το να κατσει να στησει κληρωση με τις ποσες χιλιαδες ψηφοφορων?Αραχννιασμενα χαρτια?Εκλογες δεν γινονται καθε 50 χρονια φιλε μου.Που να αραχνιασουν τα χαρτια μεσα σε2 χρονια,αντε 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Ομως, νομιζω πως, αν δεν πας μια φορα, αυτο δεν σημαινει οτι μετα δεν σε ξανακαλουν. Σωστό αυτό. Εμένα με είχαν καλέσει 3 συνεχόμενες φορές. Δεν πήγα σε καμία αλλά συνέχιζαν να με καλούν (μετά την πρώτη φορά). Τις τελευταίες 3 εκλογές δε με έχουν καλέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Αν ειχατε το πλασμα που ηταν φετος δικαστικος στα μερη μου θα πληρωνα για να ειμαι μελος της εφορευτικης. Γκαντεμια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Στα Χανια οπου και ψηφιζω παντως στα περισσοτερα τμηματα υπηρχε μολις ο δικαστικος αντιπροσωπος με γραμματεα.Για ατομα εφορευτικης ουτε λογος.Φυσικα το να παρεις τα ψηφοδελτια ηταν σελφ σερβις. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Στα Χανια οπου και ψηφιζω παντως στα περισσοτερα τμηματα υπηρχε μολις ο δικαστικος αντιπροσωπος με γραμματεα.Για ατομα εφορευτικης ουτε λογος.Φυσικα το να παρεις τα ψηφοδελτια ηταν σελφ σερβις. Εγω τα φτιαχνω απο την προηγουμενη μερα πακετακια... Μου φαινεται ειμαι πολυ φιλοτιμος και δεν κανει.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 300 ο δικαστικος και πολυ ειναι και απο 100 το καθε μελος που φωναζουνε...θα πηγαιναμε ολοι....ακου τους δινανε και 1000 ευρω!! σιγα ρε... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 300 ο δικαστικος και πολυ ειναι και απο 100 το καθε μελος που φωναζουνε...θα πηγαιναμε ολοι....ακου τους δινανε και 1000 ευρω!! σιγα ρε... Εκτος απο τους δικαστικους που θα κλαιγονταν οτι ειναι λιγα τα λεφτα :lol: Και αν πουν αστειες δικαιολογιες για οδοιπορικα κτλ τοτε θα μπορουσαν να καλουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, οπως ειναι για τα μελη, δικαστικους απο τον τοπο ψηφοφοριας ή απο πολυ κοντινη περιοχη. Και εγω 60 χιλιομετρα κανω για να παω να ψηφισω και δεν μου τα δινει κανεις τα λεφτα αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts