Jump to content

Σ' έβαλαν κι εσένα εφορευτική στις εκλογές. Και τώρα;

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για αυτο το λογο ρωταω..

ο συγκεκριμενος ειναι σε ενα χωριο των σερρων,αλλα ζει μονιμα στη θεσσαλονικη.

συνεπως αν το γραψω εγω απο παρασκευη ή σαββατο δε νομιζω να εχει καποιο προβλημα,εκτος αν περιμενουν να ξαναπαει στον γιατρο...

παντως βλεπω τρελη ορεξη απο ολους να παρουν μερος στην διαδικασια των εκλογων. δεν εχουν αδικο βεβαια, αλλα οσο να ναι ειναι λιγο ασχημο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 789
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το χαρτι πρέπει να είναι από νοσοκομείο ή και από γιατρό εκτός νοσοκομείου τελικά?

Πρέπει αν το πάρεις να το πας στο εκλογικό τμήμα που σε καλέσανε (όχι ο ίδιος εννοείται, κάποιος άλλος) τη μέρα των εκλογών για να ενημερωθούν ή απλά το παιρνεις και δεν σε νοιαζει τιποτα από εκεί και περα.Δλδ πρέπει το χαρτί του γιατρού κάπως να επικυρωθεί από δημόσια αρχή?

Το χαρτι πρέπει να είναι από νοσοκομείο ή και από γιατρό εκτός νοσοκομείου τελικά?

Πρέπει αν το πάρεις να το πας στο εκλογικό τμήμα που σε καλέσανε (όχι ο ίδιος εννοείται, κάποιος άλλος) τη μέρα των εκλογών για να ενημερωθούν ή απλά το παιρνεις και δεν σε νοιαζει τιποτα από εκεί και περα.Δλδ πρέπει το χαρτί του γιατρού κάπως να επικυρωθεί από δημόσια αρχή?

η λογικη λεει απο δημοσιο νοσοκομειο και οτι ενημερωνεις. αν υπαρχει βεβαια λογικη σε αυτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

νομιζω πως ειναι λογικο να πρεπει να ειναι απο δημοσιο νοσοκομειο..

αν κρινω απο εμενα που μου ζητησαν μονο σημερα 5 διαφορετικα ατομα χαρτακι,τοτε μαλλον πρεπει να τους στειλω σε δημοσιο νοσοκομειο

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

νομιζω πως ειναι λογικο να πρεπει να ειναι απο δημοσιο νοσοκομειο..

αν κρινω απο εμενα που μου ζητησαν μονο σημερα 5 διαφορετικα ατομα χαρτακι,τοτε μαλλον πρεπει να τους στειλω σε δημοσιο νοσοκομειο

μην βρεθεις και μπλεγμενη στο τελος αν μοιραζεις χαρτια ασθενειας

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν εχω σκοπο να δωσω σε κανενα,εκτος απο 2 κοπελες...η μια στις σερρες θα παει και η αλλη κοζανη.

τι θεμα ειναι να κανουν την δουλεια τους ομως.

ε παραειναι προκληση αυτο. αν αποφασισει να μην παει, δεν θα παει και να ψηφισει αλλιως θα τον τσιμπησουν μολις εμφανιστει

Ναι , ισχύει αυτό, εκτός αν ο δικ. αντιπρόσωπος είναι θολωμένος από κούραση (κλείνεις πολλές ώρες στο πόδι) και δεν το αντιληφθεί.Αυτό δεν ισχύει σε χωριά , όπου θα είναι γνωστός και θα του το πούνε.

Καλό είναι να είναι από Δημόσιο -Πανεπιστημιακό νοσοκομείο.Κρίνοντας από τη δική μου εμπειρία, μόλις έβλεπα χαρτί και από ιδώτη ακόμη, τον άφηνα να φύγει γιατί κυρίως δεν ήθελα ένα βαριεστημένο, "κακό" μέλος της εφορευτικής επιτροπής, που θα ήταν δύστροπο και θα δυσανασχετούσε όλη την ώρα.Γενικά ο νόμος θέλει αρτιμελή άτομα (για αυτό εξαιρεντούνται οι εγκυμονούσες πχ).

μην βρεθεις και μπλεγμενη στο τελος αν μοιραζεις χαρτια ασθενειας

Δεν πρόκειται να βρεθεί μπλεγμένη, ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν είναι τιμωρός.Εξάλλου κανείς δεν ελέγχει τον γιατρό που υπέγραψε.Εδώ, υπογράφουν σε ποινικά δικαστήρια γιατροί ιδιώτες , για να πάρει ο πελάτης αναβολή, και οι δικαστές το δέχονται, γνωρίζοντας και οι δύο πλευρές ότι ο άρρωστος δεν είναι άρρωστος..

Μην τρελαίνεστε με αυτά, δεν υπάρχει θέμα για έναν απλό λόγο.Τον δικαστικό αντιπρόσωπο τον ενδιαφέρουν άλλα κυρίως και αυτά είναι να πάνε ομαλά οι εκλογές, να βγουν σωστά τα ψηφοδελτια στην καταμέτρηση και κάποιες άλλες λεπτομέρειες.

Ace of Hearts..

Δηλαδή πρέπει κάποιος να πάει το χαρτί στο εκλογικό τμήμα και να το δείξει στο δικαστικό αντιπρόσωπο υποχρεωτικά?

Δηλαδή πρέπει κάποιος να πάει το χαρτί στο εκλογικό τμήμα και να το δείξει στο δικαστικό αντιπρόσωπο υποχρεωτικά?

Η συνήθης πρακτική για κάποιον που έχει πάρει χαρτί ότι είναι "άρρωστος" είναι αυτή, αφού αν πας χωρίς καμία δικαιολογία στον αντιπρόσωπο και του πεις "δε θα κάτσω", δεν πρόκειται να σε αφήσει.Το να πας και να πεις " δεν ειμαι καλά κλπ κλπ" , δεν έχει καμία σημασία.

Ace of Hearts..

Βεβαια εχω ακουσει απο δικηγορους οτι πάρε μόνο το χαρτί του γιατρού και μην κανεις τιποτα άλλο δηλαδη μην πας να το δείξεις στο εκλογικό.Κοινώς κάτσε σπίτι σου.Για πιο λόγο αφού έχεις χαρτί οτί είσαι άρρωστος να πας στο εκλογικό?Απλά το χαρτί το κρατάς για πάντα μήπως και κάποια στιγμή στο μέλλον χρειαστεί να το δείξεις

Βεβαια εχω ακουσει απο δικηγορους οτι πάρε μόνο το χαρτί του γιατρού και μην κανεις τιποτα άλλο δηλαδη μην πας να το δείξεις στο εκλογικό.Κοινώς κάτσε σπίτι σου.Για πιο λόγο αφού έχεις χαρτί οτί είσαι άρρωστος να πας στο εκλογικό?Απλά το χαρτί το κρατάς για πάντα μήπως και κάποια στιγμή στο μέλλον χρειαστεί να το δείξεις

Mα επειδη θες να ψηφίσεις..:)

Φυσικα αν δε θες να ψηφισεις, κατσε σπιτι σου, δεν προκειται να εχεις καμια κυρωση :)

Ace of Hearts..

Mα επειδη θες να ψηφίσεις..:)

Φυσικα αν δε θες να ψηφισεις, κατσε σπιτι σου, δεν προκειται να εχεις καμια κυρωση :)

προσωπικα δεν θα χαραμιζα την ψηφο μου για κανενα απολυτως λογο. εκτος και αν ηταν θεμα υγειας, αλλα πραγματικο προβλημα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτήσω κάτι, που θα είναι λίγο αντίθετο με το περιρρέον πνεύμα του post;

Μπορώ να δηλώσω εθελοντής για μέλος εφορευτικής επιτροπής;

Αν ναι, υπάρχει επιλογή εκλογικού τμήματος (είπαμε... να πάμε εθελοντές... μην μας στείλουν και στην πινέζα!)

Υ.Γ. Έχω λάβει μέρος μια φορά, είναι κούραση, ειδικά σε στριμμένο-αγχωμένο-γυναίκα δικαστικό, αλλά είναι και τρελός χαβαλές ρε σεις! Έκανα μεγάλο χάζι τον κόσμο και τις συμπεριφορές του.

Να ρωτήσω κάτι, που θα είναι λίγο αντίθετο με το περιρρέον πνεύμα του post;

Μπορώ να δηλώσω εθελοντής για μέλος εφορευτικής επιτροπής;

Αν ναι, υπάρχει επιλογή εκλογικού τμήματος (είπαμε... να πάμε εθελοντές... μην μας στείλουν και στην πινέζα!)

Υ.Γ. Έχω λάβει μέρος μια φορά, είναι κούραση, ειδικά σε στριμμένο-αγχωμένο-γυναίκα δικαστικό, αλλά είναι και τρελός χαβαλές ρε σεις! Έκανα μεγάλο χάζι τον κόσμο και τις συμπεριφορές του.

Δυστυχώς, όχι. Δεν μπορείς. Και μέσα στο εκλογικό κέντρο απαγορεύεται να βρίσκονται άλλοι εκτός από το δικαστικό, τον γραμματέα, τα μέλη της εφορευτικής, τους εκπροσώπους των κομμάτων και κάνα δυο ψηφοφόρους που είναι για να ψηφίσουν.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

μπεγνη εσυ διοριστηκες???

το χαρτι αποφασισα να το δωσω στις κοπελες...και αν πιασει επιασε.

αν δε πιασει τις ειπα να πανε κατα τις 7 παρα το απογευμα (εφοσον θελουν να ψηφισουν)

ερωτηση : και οι 2 ειναι σε χωρια,με περισσοτερα απο ενα εκλογικα τμηματα.ειναι δυνατο σε αλλο τμημα να ειναι διορισμενες απο αυτο που κανονικα ψηφιζουν??

μπεγνη εσυ διοριστηκες???

το χαρτι αποφασισα να το δωσω στις κοπελες...και αν πιασει επιασε.

αν δε πιασει τις ειπα να πανε κατα τις 7 παρα το απογευμα (εφοσον θελουν να ψηφισουν)

ερωτηση : και οι 2 ειναι σε χωρια,με περισσοτερα απο ενα εκλογικα τμηματα.ειναι δυνατο σε αλλο τμημα να ειναι διορισμενες απο αυτο που κανονικα ψηφιζουν??

Θα παίξω πάγκο σε αυτές τις εκλογές. Δηλαδή είμαι αναπληρωματικός.:D

Συνήθως, διορίζονται στο τμήμα που ψηφίζουν. Δεν ξέρω αν είναι υποχρεωτικό, αλλά αυτό συμβαίνει στην πράξη

Καλησπέρα σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στους δικαστικούς που έχουν κάνει εκλογές. Μια φίλη μου έχει χαρτί απο γιατρό ότι έχει γαστρεντερίτιδα. Ο γιατρός είναι ιδιώτης (φοβάται τα νοσοκομεία) :P. Η ερώτηση τώρα. Την Κυριακή το πρωί 6 η ώρα θα πάει η μητέρα της το χαρτί στον δικαστικό και θα πει ότι είναι άρρωστη. Θα του πει ότι μπορεί να την αντικαταστήση για να μην υπάρξει πρόβλημα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στους δικαστικούς που έχουν κάνει εκλογές. Μια φίλη μου έχει χαρτί απο γιατρό ότι έχει γαστρεντερίτιδα. Ο γιατρός είναι ιδιώτης (φοβάται τα νοσοκομεία) :P. Η ερώτηση τώρα. Την Κυριακή το πρωί 6 η ώρα θα πάει η μητέρα της το χαρτί στον δικαστικό και θα πει ότι είναι άρρωστη. Θα του πει ότι μπορεί να την αντικαταστήση για να μην υπάρξει πρόβλημα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δεν μπορεί να την αντικαταστήσει κάποιος άλλος.

Αλλιώς θα φώναζα την παρέα μου να κάνουμε και χαβαλέ.

Όσο για το χαρτί από το γιατρό, ειδικά για γαστρεντερίτιδα, εγώ δεν θα το πίστευα.

Και να σου πώ την αλήθεια, αν τυχόν δεν είχα άτομα και τα είχα πάρει στο κρανίο, θα έπαιρνε η μπάλα και το γιατρό

Δεν μπορεί να την αντικαταστήσει κάποιος άλλος.

Αλλιώς θα φώναζα την παρέα μου να κάνουμε και χαβαλέ.

Όσο για το χαρτί από το γιατρό, ειδικά για γαστρεντερίτιδα, εγώ δεν θα το πίστευα.

Και να σου πώ την αλήθεια, αν τυχόν δεν είχα άτομα και τα είχα πάρει στο κρανίο, θα έπαιρνε η μπάλα και το γιατρό

Ναι ας κατέβει και να τρέχει συνέχεια στην τουαλέτα.

Ναι ας κατέβει και να τρέχει συνέχεια στην τουαλέτα.

Τα συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας στις περισσότερες περιπτώσεις δεν κρατάνε πάνω από 1-2 μέρες.

Αν λοιπόν το χαρτί του γιατρού έχει ημερομηνία Παρασκευή, τότε λογικά την Κυριακή θα είναι πρέπει να είναι σχετικά καλά. Αν έχει ημερομηνία Σάββατο, θα ήθελα πολύ να μάθω ποιός γιατρός δέχετε επισκέψεις και Σάββατο, όπως επίσης και τη συνταγή που χορήγησε, και τον αριθμό της απόδειξης που έκαψε για την αμοιβή του.

Να σου πώ κάτι? είναι να μην έχω κέφια...

Τα συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας στις περισσότερες περιπτώσεις δεν κρατάνε πάνω από 1-2 μέρες.

Αν λοιπόν το χαρτί του γιατρού έχει ημερομηνία Παρασκευή, τότε λογικά την Κυριακή θα είναι πρέπει να είναι σχετικά καλά. Αν έχει ημερομηνία Σάββατο, θα ήθελα πολύ να μάθω ποιός γιατρός δέχετε επισκέψεις και Σάββατο, όπως επίσης και τη συνταγή που χορήγησε, και τον αριθμό της απόδειξης που έκαψε για την αμοιβή του.

υπαρχουν γιατροι που δουλευουμε ΚΑΙ σαββατο

ασε που μπορει να προφασιστει "εκτακτο περιστατικο"

και φυσικα οσοι κανουμε κατι τετοιο, και στο βιβλιο ασθενων και μια τυπικη αποδειξη εξετασης κοβουμε...

επειδη μερικοι προφασιζονται ασθενεια για να την σκαπουλαρουν, ειναι κριμα να ταλαιπωρησεις εναν πραγματικα αρρωστο ανθρωπο μονο και μονο επειδη εχεις αμφιβολιες ή θελεις να κανεις επιδειξη εξουσιας

αν ειναι καλα φυσικά και θα πάει. και τον προηγούμενο μήνα είχε και την τυρανούσε 4 μέρες. Απλα εγώ ρώτησα αν μπορεί να κάτσει η μητέρα της. Εφόσον δεν μπορεί θα πάει απλά το χαρτί σε περίπτωση που δεν είναι καλά.

υπαρχουν γιατροι που δουλευουμε ΚΑΙ σαββατο

ασε που μπορει να προφασιστει "εκτακτο περιστατικο"

και φυσικα οσοι κανουμε κατι τετοιο, και στο βιβλιο ασθενων και μια τυπικη αποδειξη εξετασης κοβουμε...

επειδη μερικοι προφασιζονται ασθενεια για να την σκαπουλαρουν, ειναι κριμα να ταλαιπωρησεις εναν πραγματικα αρρωστο ανθρωπο μονο και μονο επειδη εχεις αμφιβολιες ή θελεις να κανεις επιδειξη εξουσιας

Πιστεύω όμως ότι ο γιατρός, ύστερα από την επιμονή μου, θα φοβηθεί λιγάκι.

Σε κάθε περίπτωση, είναι στην κρίση μου αν θα σημειώσω το συγκεκριμένο μέλος της εφορευτικής ως αδικαιολογήτως απών ή όχι.

αν ειναι καλα φυσικά και θα πάει. και τον προηγούμενο μήνα είχε και την τυρανούσε 4 μέρες. Απλα εγώ ρώτησα αν μπορεί να κάτσει η μητέρα της. Εφόσον δεν μπορεί θα πάει απλά το χαρτί σε περίπτωση που δεν είναι καλά.

Όχι, δεν γίνεται να αναπληρωθεί από άλλον.

Πιστεύω όμως ότι ο γιατρός, ύστερα από την επιμονή μου, θα φοβηθεί λιγάκι.

Σε κάθε περίπτωση, είναι στην κρίση μου αν θα σημειώσω το συγκεκριμένο μέλος της εφορευτικής ως αδικαιολογήτως απών ή όχι.

ο γιατρος αν ειναι ενταξει ως προς το βιβλιο ασθενη και την αποδειξη,δεν εχει να φοβηθει τπτ...αυτη ειναι η διαγνωση του,δεν μπορεις να την αμφισβητησεις εσυ.

το αν θα το σημειωσεις ως αδικαιολογητως απων ή οχι,πιστεψε με δεν τον αφορα καθολου:p