Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δες εδώ http://mobile.brando.com.hk/UltraClearProtector.php περίμενε να σου ανοίξει η σελίδα γιατί αργεί και επέλεξε από χαμηλά το μοντέλο που σε ενδιαφέρει.

Σχετικά με την οθόνη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, απλά η συμπεριφορά της θυμίζει TFT. Αν έχεις επίπεδη οθόνη στο PC ακούμπησε τη και θα καταλάβεις. Αυτό φαίνεται από καθόλου ως λίγο ανάλογα με το φόντο του today και τον φωτισμό του χώρου. :cool:

Παιδιά επειδή με τις πιστωτικές κάρτες δεν τα πάω καλά, έχω μία χρεωστική που λέει visa electron που πρέπει να πατήσω για να την αγοράσω??

Visa

Visa Delta

Visa Purchasing ?????

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μηπως γνωρίζει κανείς πως συγχρονίζουμε επαφές απο κινητό τηλέφωνο? Εχω το ericsson K800i και δεν μπορώ να μεταφέρω τα τηλεφωνα στο ppc .

Μηπως γνωρίζει κανείς πως συγχρονίζουμε επαφές απο κινητό τηλέφωνο? Εχω το ericsson K800i και δεν μπορώ να μεταφέρω τα τηλεφωνα στο ppc .

Λίγο πιο πάνω να κοιτάξεις θα το δείς:D

Πέρνα τις επαφές απο το Κ800 στον υπολογιστή (Microsoft Outlook) και στην συνέχεια με το Activesync θα συνχρονιστούν με το ppc!

Δες εδώ http://mobile.brando.com.hk/UltraClearProtector.php περίμενε να σου ανοίξει η σελίδα γιατί αργεί και επέλεξε από χαμηλά το μοντέλο που σε ενδιαφέρει.

Σχετικά με την οθόνη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, απλά η συμπεριφορά της θυμίζει TFT. Αν έχεις επίπεδη οθόνη στο PC ακούμπησε τη και θα καταλάβεις. Αυτό φαίνεται από καθόλου ως λίγο ανάλογα με το φόντο του today και τον φωτισμό του χώρου. :cool:

Παιδιά επειδή με τις πιστωτικές κάρτες δεν τα πάω καλά, έχω μία χρεωστική που λέει visa electron που πρέπει να πατήσω για να την αγοράσω??

Visa

Visa Delta

Visa Purchasing ?????

Η Visa Electron δεν νομίζω ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώς VISA. Άν δεν έχεις άλλη πιστωτική (Visa, MasterCard,Ammex, Diners) και δεν θέλεις να αποκτήσεις, οι τράπεζες πωλούν και πιστωτικές με κάποιο ποσο "προπληρωμένο", ώστε να μην φοβάσαι ότι θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποιο όριο ή ότι θα κλαπεί "ηλεκτρονικά" και ...

eyxaristo bill64 alla to exo kanei hdh alla den... kano syxronismo me to k800i metaferontai sto outlook oi epafes alla otan syndeo to x500 den metaferei tipota kata ton syxronismo .kai kati akoma an kai evgala thn karta sim apo to x500 exei akoma tis epafes apo thn karta kai den mporo kai na tis sbhso .

yparxei kamia efarmogh gia diaxeirhsh epafon sto x500?

1.Εχει βάλει κανείς jawa εφαρμογές και να τις έχει τρέξει .?

2.Και πως θα κάνουμε να γράφει sms 160 χαρακτήρων.?

1. Δεν υπαρχει (απο μαμα) προγραμμα που να "παιζει" java. Αλλωστε οι εφαρμογες και τα παιχνιδια για PPC ειναι κλασεις ανωτερα απο καθε java, οποτε δεν υπαρχει λογος να ασχοληθεις (κατα την αποψη μου)

2. Χρειαζεσαι το Hikeyboard και ενα ακομα αρχειακι. Υπαρχει σχετικο thread. Κοιτα μερικες σελιδες πιο πισω

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

Η Visa Electron δεν νομίζω ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώς VISA. Άν δεν έχεις άλλη πιστωτική (Visa, MasterCard,Ammex, Diners) και δεν θέλεις να αποκτήσεις, οι τράπεζες πωλούν και πιστωτικές με κάποιο ποσο "προπληρωμένο", ώστε να μην φοβάσαι ότι θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποιο όριο ή ότι θα κλαπεί "ηλεκτρονικά" και ...

H visa electron μπορει να χρησιμοποιηθει ως Visa, α. αν εχει υπολοιπο μεγαλυτερο ισο απο αυτό που θελουμε να αγορασουμε στο λογαριασμό που ειναι συνδεδεμένη, και β. αν το επιτρεπει η τραπεζα εκδοσης.

πχ της εμπορικης οχι, της alpha ναι.

(και ναι.. ειμαι εντελως off topic)

Κυκλοφορησε πριν λιγο η αγγλικη WWE_R32_032_0351_MOT1114

για το Χ500..

Δεν το εχω δοκιμασει ακομα αλλα το exe ανοιγει τουλαχιστον..

Enjoy

http://rapidshare.com/files/14298972/200701312004401170245057.exe.html

Κυκλοφορησε πριν λιγο η αγγλικη WWE_R32_032_0351_MOT1114

για το Χ500..

Δεν το εχω δοκιμασει ακομα αλλα το exe ανοιγει τουλαχιστον..

Enjoy

http://rapidshare.com/files/14298972/200701312004401170245057.exe.html

και ενα changelog απο eten users

- Skype embedded

- New OEM/E-Ten birthdays reminder

- Improved GPS stability

The official site in Taiwan states that this ROM update will:

1. correct the problem with WIFI & Bluetooth - which is settings disappearing and changes back to the default setting. [seems TRUE for now.. However, ActiveSync pairing seems never to be solved. ^sad.gif]

2. correct : Timezone might sometimes skip to the GMT+8. [FALSE. Still having this issue.]

3.correct the problem with showing the correct 'mobile carrier logo'. [Do I care?]

4.correct the bug of unable to send/receive SMS.

5.correct the bug of not being able to read from SIM card.

6.Added the option of birthday(or other significant date) reminders. [Outlook enables these already. No need in 3rd-party tools.]

Some more findings:

- Fixed bug with 1-pixel lines misaligned.

- It shows Windows folder with Resco in 1-2 seconds

Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;)

Το πλαίσιο μαζι με το cd της αναβάθμισης θα δίνει κ μια σφουγγαρίστρα δώρο:lol:

Mallon, mazi me ti sfougaristra anavathmisis tha dini ki ena cd doro:lol: Mipos ta nera ine aparetita gia to (glo)fish? (allios to logo tha psofisi :lol: )

"Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened"

---------------------------------

Γιάννης

Mallon, mazi me ti sfougaristra anavathmisis tha dini ki ena cd doro:lol: Mipos ta nera ine aparetita gia to (glo)fish? (allios to logo tha psofisi :lol: )

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εγώ το βάζω μέσα σε αδιάβροχη σακουλίτσα και μετά στην τσέπη.

Παρ' όλα αυτά δεν είναι Glofish αλλά Glofiish. Υπάρχει μιά διαφορά. :p

Εβαλα χτες το wifi companion και ειδα ότι χάνει συνέχεια τη σύνδεση wireless με το router μου. Μήπως γι αυτό το Skype δεν βρίσκει wifi connection? Στο ιντερνετ μπαίνει όμως!! Μηπως μπαίνει με GPRS??? Τι μπορεί να φταίει?? Το ρούτερ? Καμιά ρύθμιση??

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

Εβαλα χτες το wifi companion και ειδα ότι χάνει συνέχεια τη σύνδεση wireless με το router μου. Μήπως γι αυτό το Skype δεν βρίσκει wifi connection? Στο ιντερνετ μπαίνει όμως!! Μηπως μπαίνει με GPRS??? Τι μπορεί να φταίει?? Το ρούτερ? Καμιά ρύθμιση??

Κάτι δεν κάνεις σωστά, το wifi μιά χαρά δουλεύει. Το GPRS σου αναβοσβήνει μιά μικρή ένδειξη πάνω στην ένδειξη της κεραίας οταν συνδεθεί. Το G που βλέπεις συνέχεια αναμένο δείχνει απλά ότι είναι διαθέσιμο. :rolleyes:

Καλή η πλάκα με τα νερά αλλά κατάντησε βαρετή και επαναλαμβανόμενη.

Από σήμερα στο πλαίσιο Βάση και Φορτιστής Αυτοκινήτου για X500 στα 50 ευρώ.

Λίγο τσιμπημένη η τιμή ή μου φαίνεται?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

απολυτως!!!!!thanks;)

γεια σου κυριε λαγουδακη μου ειπαν καποια παιδια που εχουν ενα κινητο qtek 2020i να μου πειτε εαν ειναι καλο και που να το παρω

αυτο τον ετεν ειναι καλο ? ποσο εχει ? μαλλον θα ειναι φτηνωτερο απο το 2020ι εεεε? εχω 365 ευρω θελω να εχει πολλα παιχνιδια προγραμματα μαθηματικα α λυκειου και να βγαζω πολλες φωτογραφιες στο σχολειο και να ειναι ευκολο δεν με πειραζει να ειναι στα αγγλικά

ευχαριστω

Παιδιά είμαι σχετικά καινούργιος με το Χ500 και έχω το εξής πρόβλημα. Πέρασα πριν λίγο διάστημα την ελληνική 291 από το link που είχε δοθεί πιό πάνω (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό, απλά το αναφέρω) καθώς είχα αγοράσει το Δεκέμβριο το Χ500 με την 27... (δεν θυμάμαι ακριβώς το νούμερο). Επειδή εδώ που μένω δεν υπάρχουν wifi δίκτυα δοκίμασα στο Σύνταγμα να συνδεθώ στο ελεύθερο athenswifi και ενώ είχε συνδεθεί κανονικά όταν προσπάθησα να μπω σε κάποια σελίδα ο iexplorer έγραφε ότι δεν μπορούσε να βρει τη σελίδα και ότι έπρεπε να ελέγξω το όνομα της, ωστόσο το όνομα ήταν σωστό. Το ίδιο συνέβαινε και με όλες τις σελίδες που δοκίμασα. Το γεγονός με παραξένεψε αλλά νόμισα ότι το λάθος ήταν με το athenswifi και ότι πιθανώς αυτό να είχε πρόβλημα. Στην πορεία διαπίστωσα ότι δεν συνδεόταν (πιό σωστά δεν κατέβαζε σελίδες) με κανένα ελεύθερο δίκτυο οπότε μην έχοντας άλλη λύση έκανa cold restart και εγκατέστησα πάλι τα πάντα. Στην αρχή ξαναδούλεψε το wifi αλλά στη συνέχεια σαν να έχασε κάποια στιγμή τις ρυθμίσεις του και εμφάνισε πάλι το ίδιο πρόβλημα. Το παρουσιάζει και σε κανέναν άλλο αυτό ή είναι δικό μου πρόβλημα μόνο? Αν ισχύει το δεύτερο μήπως κάποιος μπορεί να ανεβάσει την προηγούμενη έκδοση μήπως συμπεριφέρεται σωστά? Παρεπιπτόντως με την προηγούμενη έκδοση είχα μόνο μία φορά δοκιμάσει να συνδεθώ (μία φορά με το athenswifi) και είχε δουλέψει κανονικά (χωρίς ωστόσο να ξέρω αν ήταν τυχαίο ή πράγματι η έκδοση αυτή δεν είχε πρόβλημα).

Επίσης με την 291 διαπίστωσα ότι δεν μπορεί να δουλέψει ταυτόχρονα το destinator με το GPS Viewer καθώς όποιο ανοίξει δεύτερο δεν βλέπει το gps. Με την προηγούμενη έκδοση δούλευαν ταυτόχρονα και τα δύο. Σημειωτέον ότι έχω ενεργοποιημένη την επιλογή για "αυτόματη διαχείρηση GPS".

Τελικά υπάρχει bug με την 291? Συμβαίνει και σε άλλους ή κάποιο πρόβλημα έχει η έκδοση που έχω εγκαταστήσει. Μήπως λύνεται με κανένα patch?

ΥΓ Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά δεν έχω εγκαταστήσει sim στο Χ500 γιατί προς το παρόν δεν το χρησιμοποιώ και σαν κινητό.

Mia erotisi ?

Evala to hikeyboard 1.2 to ekana register kai stin arxi douleve .Tora xafnika moy vgazei to kanoniko Keyboard kai otan pao kai to gyrnao stis ry8miseis pali sto hikeyboard to deixnei pos to gyrnaei alla molis feygo apo tis ry8miseis xanavgainei to kanoniko keyboard.Mipos xerei kaneis ti ginetai?

Thank u

ok paidia to vrika to kolpo !!!!

Guest lagoudakis
γεια σου κυριε λαγουδακη μου ειπαν καποια παιδια που εχουν ενα κινητο qtek 2020i να μου πειτε εαν ειναι καλο και που να το παρω

αυτο τον ετεν ειναι καλο ? ποσο εχει ? μαλλον θα ειναι φτηνωτερο απο το 2020ι εεεε? εχω 365 ευρω θελω να εχει πολλα παιχνιδια προγραμματα μαθηματικα α λυκειου και να βγαζω πολλες φωτογραφιες στο σχολειο και να ειναι ευκολο δεν με πειραζει να ειναι στα αγγλικά

ευχαριστω

φιλε μου γεια σου:) επειδη εδω λενε τα παιδια για το eten σου εστειλα pm;)

• The title was changed to ETEN Χ500