exoristos Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Me pianeis ;) nai to mono poy fobame den eine to ganti alla to kleftroni i sto fanari min moy to boytixi to pda :( Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerxxxxx Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Sto "MeMaid", yparxei mia epilogh kai sygekrimena sto "Memory Tweeks" (trito tab katw) pou mporeis na epilexeis me enan slider poso storage kai poso memory analogika 8a xrhsimopoiei to ppc. Alla ayto dystyxws den ginetai na metakini8ei !! Mallon prepei na einai kleidomeno stis suskeyes mas. Yparxei kapoios tropos (registry hack) na to tropopoihsw ayto h genika kapoio allo prog pou na kanei aythn thn sygekrimenh douleia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soglan Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Δεν γίνεται αυτό στα wm5. Στις προηγούμενες εκδόσεις μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jake Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Mετά από καλό πλύσιμο με σαπούνι και δάχτυλα την ξεπλένω με νερό και την αφήνω λίγο να στεγνώσει χωρίς να σκουπίσω - αγγίξω καθόλου. Δεν αφήνει καθόλου κηλίδες. :D :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 http://img175.imageshack.us/img175/5558/aboutmt0.png Οι έχοντες Destinator 6 αντιγράφουν την εικόνα με αντικατάσταση στον φάκελο DestinatorApps / Destinator / Skin / All :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Καλημέρα παιδιά, μόλις πέρασα την ελληνική 354 και αυτή την στιγμή κάνω επαναφορά backup, (πόση ώρα περίπου κάνει ένα backup περιμένω 10 λεπτά και δεν λέει να τελειώσει) to destinator θέλει εγκατάσταση από την αρχή??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Καλημέρα παιδιά, μόλις πέρασα την ελληνική 354 και αυτή την στιγμή κάνω επαναφορά backup, (πόση ώρα περίπου κάνει ένα backup περιμένω 10 λεπτά και δεν λέει να τελειώσει) to destinator θέλει εγκατάσταση από την αρχή??? Aν έχεις συμπεριλάβει και τα περιεχόμενα της κάρτας στο backup μπορεί να κάνει αρκετά. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 http://img256.imageshack.us/img256/865/snaphm3.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Πάνο περάσαν 20 λεπτά και τίποτα :( (έχω κάνει backup μόνο τα δεδομένα της συσκευής) Να το ακυρώσω και να ξαναπροσπαθήσω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Πάνο περάσαν 20 λεπτά και τίποτα :( (έχω κάνει backup μόνο τα δεδομένα της συσκευής) Να το ακυρώσω και να ξαναπροσπαθήσω???? Ενοείται, αλλά ποιά ROM είχες πριν ? Κανονικά μετά από update πρέπει να περάσεις τα προγράμματα από την αρχή. Τώρα αν σου κάτσει θα είσαι τυχερός. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Όπως είπα έκανα backup και κόλλησε στο τέλος. Μετά από επανεκκίνηση επανήλθαν , Επαφές, ημερολόγιο, destinator και τίποτα άλλο. Μου δημιουργεί κάποια προβλήματα με προγράμματα που πάνε να ανοίξουν αλλά δεν βρίσκει το αρχείο, αρχίζω να περνάω τα προγράμματα που είχα και βλέπουμε τι θα γίνει στο τέλος:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Πάνο περάσαν 20 λεπτά και τίποτα :( (έχω κάνει backup μόνο τα δεδομένα της συσκευής) Να το ακυρώσω και να ξαναπροσπαθήσω???? Έκανες αναβάθμιση σε ROM και τώρα περνάς backup από διαφορετική ROM? Νομίζω ότι αυτό δεν είναι σωστό, πρέπει να ξαναστήσεις τα προγράμματα σου από την αρχή. Τα προσωπικά σου δεδομένα μόνο μπορείς να επαναφέρεις από το παλιό backup.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_lydakis Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 http://img175.imageshack.us/img175/5558/aboutmt0.png Οι έχοντες Destinator 6 αντιγράφουν την εικόνα με αντικατάσταση στον φάκελο DestinatorApps / Destinator / Skin / All :D oreo re file...i ikona omos ine ligo megaliteri se platos ke to proto ke teleuteo grama apo ti leksi glofiish fenonte misa. Parolauta ine polli oreo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Eτσι το είδε ο καλλιτέχνης :lol: γιά να δουλεύει σωστά και σε landscape. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Eτσι το είδε ο καλλιτέχνης :lol: γιά να δουλεύει σωστά και σε landscape. ;) dhladh xreisimopoieis sto destinator landscape ?????????panta????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Ενοείται, αλλά ποιά ROM είχες πριν ? Κανονικά μετά από update πρέπει να περάσεις τα προγράμματα από την αρχή. Τώρα αν σου κάτσει θα είσαι τυχερός. :cool: Και αν σου κατσει;:p και για να ψηφισετε οσοι δεν το εχετε κανει http://www.new7wonders.com κριμα που δεν εχει και το Χ500 στην ψηφοφορια,:happy: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Και αν σου κατσει;:p Μού έχει κάτσει δις. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Δυστυχώς εμένα δεν μου έκατσε και τώρα δεν έχω καθόλου ήχους, ούτε ήχο κλήσης ούτε όταν απαντάω στο τηλ ούτε ο άλλος με ακούει, Βοήθειαααααααααααααααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Δυστυχώς εμένα δεν μου έκατσε και τώρα δεν έχω καθόλου ήχους, ούτε ήχο κλήσης ούτε όταν απαντάω στο τηλ ούτε ο άλλος με ακούει, Βοήθειαααααααααααααααααα Hard reset και εγκατάσταση προγραμμάτων από την αρχή. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Αυτό κάνω αυτή την στιγμή :dizzy: :dizzy: :dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Να επαναφέρω τις επαφες που έκανα me to spb backup, αφού περάσω το spb backup ή τωρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Να επαναφέρω τις επαφες που έκανα me to spb backup, αφού περάσω το spb backup ή τωρα?? Οι επαφές σου υπάρχουν και στο Outllok, αλλά αν θέλεις το spb backup γίνεται όποτε θελήσεις. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Πρόβλημα 1. λέει δεν βρεθηκε gps κοίταξα τις ρυθμίσεις και έχει τα εξής Θύρα προγράμματος com2 Θυρα υλικού com4 ταχύτητα baud 57600, τι κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Πρόβλημα 1. λέει δεν βρεθηκε gps κοίταξα τις ρυθμίσεις και έχει τα εξής Θύρα προγράμματος com2 Θυρα υλικού com4 ταχύτητα baud 57600, τι κάνουμε? Αν μιλάς γιά το Destinator, κάνε ένα soft reset και δοκίμασε με εύρεση η δώστο του καρφωτά ΝΜΕΑ COM 4 57.600. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Μού έχει κάτσει δις. :lol: Με συγχωρεις ξεχασα να σου πω χρονια πολλα για τα γενεθλια σου.:baby: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts