chris_kr Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 παιδια χαιρετε.. σημερα πηρα κι εγω το χ500!! ειναι το πρωτο μου ppc και ειμαι λιγο μπερδεμενος.. καταφερα να βαλω το destinator και γενικα οσο επαιξα μαζι του ειναι τελειο! ειδα οτι εχω την 321. κατεβασα την ελληνική 354 και λογικα τρεχω το exe. μετα μαυριζει η οθονη, λεει πατιστε επομενο και μετα οταν ειναι στον βημα 3 που περιμενει να μεταφερει τα αρχεια δεν κανει τιποτα. απλα λεει συνεχεια waiting a download. ξερει κανεις γιατι?? ευχαριστω! τελικα μαλλον εφταιγε οτι προσπαθησα σε vista.. σε 2 pc εκανε τα ιδια.. μολις το εκανα σε xp μπηκε και τελειωσε και γρηγορα! εχω λοιπον την 354!! ;) Παράθεση Follow The Blind . . .:cool: ---- WWW.OPEL-CLUB.GR ---- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Παράθεση: Αρχικό Μήνυμα από sopyster Εμφάνιση Μηνύματος παιδια εβαλα τις ρυθμισεις για τιμ plus ,το θεμα ομωσ ειναι οτι μετα απο ενα ρεσετ που κανω στο κινητο πρεπει να παω παλι στησ ρυθμισεις και να τσεκαρω παλι την επιλογη ''TIM WAP GPRS'' και μετα μεσω ιντερνετ εχplorer να μπω μεσα στο ΄΄portal .tim.gr ;; αυτο μπορει να ρυθμιστει να ειναι μονιμο¨;;;;;και κατι αλλο στο internet explorer ενω συνδεεται με ''tim plus'' kai εμφανιζεται στην οθονη το site τησ (tim) εν τουτισ απο κει και περα πιεζοντας στην οθονη καποιο θεμα ..... δεν ανοιγει καμια σελιδα καθε απαντηση θα δοκιμαστη και θα αναφερθει το αποτελεσμα της ================================================= Πριν από 2 σελίδες υπάρχει το παρακάτω μήνυμα: http://www.myphone.gr/forum/showthre...36#post1802336 Νομίζω ότι είναι σχετικό με το πρόβλημά σου (τα settings σου επανέρχονται σε αυτά που βάζει ο "wizard" στην αρχή) το πεταξα το wizard και οι ρυθμισεισ σταθεροποιηθηκαν και μετα απο reset. το αποτελεσμα ομωσ με τον internet explorer παραμενει . Ενω μπαινει μεσα στην ιστοσελιδα της ΤΙΜ εν τουτης δεν ανοιγη κανενα θεμα οπωσ π.χ καιρο . νεα,κ,λ,π Μιπως λεω χρειαζεται καποια ρυθμισει ο internet exporer . με τον netfrond που εβαλα δοκιμαστικα δουλευει κανονικα ευχ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kondi Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Θέμα: Virtual Earth Mobile v1.50 Expanding Possibilities που λέει και μια διαφήμιση... Virtual Earth Mobile v1.50 http://www.viavirtualearth.com/vve/G.../VEMobile.ashx Powered by Windows Live Local [http://local.live.com] Σχόλια: Δοκιμασμένο σε Qtek 8310 δουλεύει άψογα! Είναι αρκετά εντυπωσιακό να έχει κανείς ένα πρόγραμμα σαν το Google Earth ασύρματα (προσωπικά χρησιμοποίηση WiFi) στο κινητό του. Από Ελλάδα περιέχει λεπτομερέστατους οδικούς χάρτες, στια αεροφωτογραφίες όμως η κλίμακα ανεβαίνει αρκετά. Edit: Να σημειώσω ότι δυστηχώς ότι αν και διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης με GPS, δεν κατάφερα να συνδεθω με το δικό μου GPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Γεια σας παιδιά, πριν δυο μέρες ήρθε η προστασία οθόνης από την brando , σήμερα βρήκα χρόνο και την πέρασα, αλλά δεν κολλάει καλά στις γωνίες, τι να κάνω, έχω δοκιμάσει τρεις φορές (ίσως από αυτό δεν κολλάει καλά στις γωνίες) υπάρχει λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Γεια σας παιδιά, πριν δυο μέρες ήρθε η προστασία οθόνης από την brando , σήμερα βρήκα χρόνο και την πέρασα, αλλά δεν κολλάει καλά στις γωνίες, τι να κάνω, έχω δοκιμάσει τρεις φορές (ίσως από αυτό δεν κολλάει καλά στις γωνίες) υπάρχει λύση? Είχες αφήσει σκονίτσες μάλλον πριν τη βάλεις. Δεν πειράζει, κάθε φορά που θα τη βγάζεις (πλένεται με σαπούνι και αφού στεγνώσει την ξαναπερνας χωρίς να τη δαχτυλιάσεις) μπορεί να είναι και χειρότερα αλλά τη δουλειά της την κάνει. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Θέμα: Virtual Earth Mobile v1.50 Expanding Possibilities που λέει και μια διαφήμιση... Virtual Earth Mobile v1.50 http://www.viavirtualearth.com/vve/G.../VEMobile.ashx Powered by Windows Live Local [http://local.live.com] Σχόλια: Δοκιμασμένο σε Qtek 8310 δουλεύει άψογα! Είναι αρκετά εντυπωσιακό να έχει κανείς ένα πρόγραμμα σαν το Google Earth ασύρματα (προσωπικά χρησιμοποίηση WiFi) στο κινητό του. Από Ελλάδα περιέχει λεπτομερέστατους οδικούς χάρτες, στια αεροφωτογραφίες όμως η κλίμακα ανεβαίνει αρκετά. Edit: Να σημειώσω ότι δυστηχώς ότι αν και διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης με GPS, δεν κατάφερα να συνδεθω με το δικό μου GPS Επίσης κάτι αντίστοιχο από το Google είναι το Google Mobile Maps http://www.coolsmartphone.com/news2997.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Γεια σας παιδιά, πριν δυο μέρες ήρθε η προστασία οθόνης από την brando , σήμερα βρήκα χρόνο και την πέρασα, αλλά δεν κολλάει καλά στις γωνίες, τι να κάνω, έχω δοκιμάσει τρεις φορές (ίσως από αυτό δεν κολλάει καλά στις γωνίες) υπάρχει λύση? Το παρακάτω post είναι σχετικό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1692608#post1692608 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Είχες αφήσει σκονίτσες μάλλον πριν τη βάλεις. Δεν πειράζει, κάθε φορά που θα τη βγάζεις (πλένεται με σαπούνι και αφού στεγνώσει την ξαναπερνας χωρίς να τη δαχτυλιάσεις) μπορεί να είναι και χειρότερα αλλά τη δουλειά της την κάνει. :rolleyes: Ευχαριστώ!!! :D Αύριο εάν βρω χρόνο λέω να περάσω την ελληνική 354:cry: ερε διάβασμα :dizzy: που έχει να πέσει για να τα ξαναπεράσουμε όλα μέσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Ευχαριστώ!!! :D Αύριο εάν βρω χρόνο λέω να περάσω την ελληνική 354:cry: ερε διάβασμα :dizzy: που έχει να πέσει για να τα ξαναπεράσουμε όλα μέσα! Αυτή τη φορά τουλάχιστον σημείωνε σε ένα χαρτί ή σώσε σε έναν φάκελο τις σελίδες που σε ενδιαφέρουν ωστε να μην έχεις να ψάχνεις την επόμενη φορά.. Αυτό έχω κάνει από την αρχή και σχεδόν ότι χρειάζομαι το βρίσκω.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerxxxxx Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Paidia kalhspera , 8a h8ela na kanw mia protash ... Den 8a htan kalo kai ofelimo na uparxei kai ena topic pou na anaferei pou 8a prepei na ega8istantai (sd / main mem) ta opoia programmata?? Ennow oti apo thn peira twn palioterwn kai tis polles dokimes pou exoun kanei se arketa apo ta programmata pou kukloforoun gia to ppc mas, sigoura 8a exoun entwpistei programmata pou douleyoun aprovlhmatista opou kai na egatasta8oun kai kapoia alla pou prepei na egatasta8oun mono sthn main , etc... Ti lete?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Αυτή τη φορά τουλάχιστον σημείωνε σε ένα χαρτί ή σώσε σε έναν φάκελο τις σελίδες που σε ενδιαφέρουν ωστε να μην έχεις να ψάχνεις την επόμενη φορά.. Αυτό έχω κάνει από την αρχή και σχεδόν ότι χρειάζομαι το βρίσκω.. :D Το είχα κάνει στην αρχή αλλά μετα έχασα τις σελίδες:( :offtopic: Ε και κερδίζαμε εχθές, τι υπογραφή είχα να φτιάξω:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GtC Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Το παρακάτω post είναι σχετικό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1692608#post1692608 Είναι λίγο περίεργα τα αγγλικά αυτού που απαντάει ή εγώ πρέπει να ξαναπάω φροντιστήριο :D Πάντως εγώ στο ΜΙΟ μου διαπίστωσα ότι κάθε φορά που προσπαθούσα να βάλω καλύτερα το screen protector γινόταν και χειρότερα. Δηλαδή μην το παιδεύεις και πολύ, τη δουλειά του την κάνει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] RX8Club.GR Επίσημα Αναγνωρισμένο Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alive Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 exeis pm. Ωπα παιδιά υπάρχει κι άλλος που ενδιαφέρεται για θαλάσσιους χάρτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alive Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 exeis pm. Ωπα παιδιά υπάρχει κι άλλος που ενδιαφέρεται για θαλάσσιους χάρτες-πρόγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Ωπα παιδιά υπάρχει κι άλλος που ενδιαφέρεται για θαλάσσιους χάρτες-πρόγραμμα Δεν είναι τσάμπα... Πήγαινε στο post και λίγο πιο κάτω έχει πληροφορίες για το που θα βρεις τη δημοπρασία του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Paidia kalhspera , 8a h8ela na kanw mia protash ... Den 8a htan kalo kai ofelimo na uparxei kai ena topic pou na anaferei pou 8a prepei na ega8istantai (sd / main mem) ta opoia programmata?? Ennow oti apo thn peira twn palioterwn kai tis polles dokimes pou exoun kanei se arketa apo ta programmata pou kukloforoun gia to ppc mas, sigoura 8a exoun entwpistei programmata pou douleyoun aprovlhmatista opou kai na egatasta8oun kai kapoia alla pou prepei na egatasta8oun mono sthn main , etc... Ti lete?? Ο γενικός κανόνας είναι ότι προγράμματα χρησιμοποιούνται συνέχεια, δλδ. όσα είναι στην today ή ανοίγουν στην αρχή (π.χ. AE Button) καλό είναι, ή καλύτερα πρέπει να είναι, στη main. Τώρα το κάθε πρόγραμμα έχει τα δικά του και καλό είναι εάν κάτι δεν πάει καλά με κάποιο πρόγραμμα που έχουμε εγκαταστήσει στη SD, να δοκιμάζουμε να το βάζουμε και στη main πριν το απορρίψουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Είναι λίγο περίεργα τα αγγλικά αυτού που απαντάει ή εγώ πρέπει να ξαναπάω φροντιστήριο :D Πάντως εγώ στο ΜΙΟ μου διαπίστωσα ότι κάθε φορά που προσπαθούσα να βάλω καλύτερα το screen protector γινόταν και χειρότερα. Δηλαδή μην το παιδεύεις και πολύ, τη δουλειά του την κάνει Είναι αρκετά δύσκολα τα screen protectors κι άμα τα κολλήσεις μια φορά κι είναι και λάθος τότε άστο καλύτερα. Θα σου σπάσει τόσο πολύ τα νεύρα που θα δώσεις τα λεφτά να πάρεις καινούργιο. Το πλύσιμο που είπε ο Πάνος δεν είναι κι ότι καλύτερο γιατί σχεδόν πάντα αφήνει κηλίδες από νερό όταν στεγνώνει. Αυτό που γράφει πάνω στις οδηγίες του brando είναι πιστεύω το πιο σωστό, χαρτοταινία. Πάντως εάν θέλετε να μπει τέλεια ένα καινούργιο screen protector, πρέπει καταρχήν να έχετε αγοράσει καθαρό αέρα να έχετε υγρά πανάκια και ποιοτικό κωλόχαρτο:D . Περνάμε την οθόνη με τα πανάκια, τη στεγνώνουμε με το κωλόχαρτο και στο τέλος φυσάμε με τον αέρα τις σκόνες που πέφτουν κάθε λίγο και λιγάκι. Μόλις είναι τελείως καθαρό και πριν πέσει κάποια σκονίτσα επάνω, κολλάμε το screen protector με προσοχή. Βέβαια όλα αυτά τα κάνουμε κάτω από αρκετό φως και με την οθόνη κλειστή για να βλέπουμε τι κάνουμε. Υ.Γ. Όταν λέω καθαρό αέρα δεν εννοώ φυσάμε. Υπάρχουν σε μαγαζιά με ηλεκτρονικά δοχεία υπό πίεση που έχουν τελείως καθαρό αέρα χωρίς πρόσθετα. Είναι σαν αυτά που έχει το Πλαίσιο, αλλά χωρίς τη γλίτσα που αφήνουν αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Mετά από καλό πλύσιμο με σαπούνι και δάχτυλα την ξεπλένω με νερό και την αφήνω λίγο να στεγνώσει χωρίς να σκουπίσω - αγγίξω καθόλου. Δεν αφήνει καθόλου κηλίδες. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Στην περίπτωσή μου ακολούθησα την εξής πρακτικη για να ξαναεφαρμόσω το brando protector: Το αφαίρεσα με κολητική ταινία. Καθάρισα την οθόνη όσο καλύτερα μπορούσα με το πανάκι που καθαρίζω τα γυαλιά. Δεδομένου ότι η εσωτερική πλευρά του protector δεν καθάρισε εξίσου καλά με το πανάκι, της καθάρισα κολώντας κολητική ταινία σε όλο της το εμβαδόν. Μετά σκούπισα τον ιδρώτα από το μέτωπό μου :lol: ξεκόλησα την ταινία και το εφάρμοσα προσέχοντας να μην το σπρώξω να προς μία πλευρά και αφήσει ακάλυπτη την απένταντι ... Φυσικά έμειναν και πάλι μερικές σκονίτσες ... :lol: :lol: αλλά λιγότερες από την πρώτη προσπάθεια ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Στην περίπτωσή μου ακολούθησα την εξής πρακτικη για να ξαναεφαρμόσω το brando protector: Το αφαίρεσα με κολητική ταινία. Καθάρισα την οθόνη όσο καλύτερα μπορούσα με το πανάκι που καθαρίζω τα γυαλιά. Δεδομένου ότι η εσωτερική πλευρά του protector δεν καθάρισε εξίσου καλά με το πανάκι, της καθάρισα κολώντας κολητική ταινία σε όλο της το εμβαδόν. Μετά σκούπισα τον ιδρώτα από το μέτωπό μου :lol: ξεκόλησα την ταινία και το εφάρμοσα προσέχοντας να μην το σπρώξω να προς μία πλευρά και αφήσει ακάλυπτη την απένταντι ... Φυσικά έμειναν και πάλι μερικές σκονίτσες ... :lol: :lol: αλλά λιγότερες από την πρώτη προσπάθεια ... Αυτή πιστεύω και εγώ πως είναι η σωστότερη μέθοδος.. Και ειδικά το σημείο που σκουπίζεις τον ιδρώτα από το μέτωπό σου είναι το πιο σημαντικό! :D Αν το προσπεράσεις (ή δεν ιδρώσεις καθόλου), σίγουρα θα τοποθετήσεις το screen protector λάθος.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 paidia 4 xronia exo o8ones san tou x500 ,diladh tuch screen.(qtek 2020.-.9100) pote den evala protector kai den eixa pote provlima oute gratzounies k.t.l.p. den nomizo na xreiazete. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerxxxxx Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 paidia 4 xronia exo o8ones san tou x500 ,diladh tuch screen.(qtek 2020.-.9100) pote den evala protector kai den eixa pote provlima oute gratzounies k.t.l.p. den nomizo na xreiazete. Nai alla .... den exeis mhxanh !!!! :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Nai alla .... den exeis mhxanh !!!! :lol: :lol: σωστος με τα γαντια ειδικα αντε να κρατησει η ο8ονη:lol: Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerxxxxx Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 σωστος με τα γαντια ειδικα αντε να κρατησει η ο8ονη:lol: Me pianeis ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kondi Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 naytiko xarth ellados,mhpos exei vrei kanis,gia to x500? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts