Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρεται κυριοι! Θα ηθελα να ρωτησω εαν το λαμπακι της φορτισης γινεται πρασινο σε εσας γιατι στο δικο μου οσο ειναι στην φορτιση μενει κοκκινο κ δεν ξερω εαν εχει γεμισει ή οχι η μπαταρια (το εχω φορτισει 4 φορες απο αρκετες ωρες). Επισης, λαμβανεται MMS? γιατι ζητησα ρυθμισεις απο την vodafone και μου εστειλαν για το HTC TyTN-ειπαν οτι ειναι ιδιες- τις περασα και οταν εκανα δοκιμη αποστολης MMS δεν εστειλα και οταν μου εστειλαν MMS μου ζητησε να το κανω download και οσο το ειδατε εσεις το ειδα κ εγω. Ευχαριστω εκ των προτερων.

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

mondial said:
Χαιρεται κυριοι! Θα ηθελα να ρωτησω εαν το λαμπακι της φορτισης γινεται πρασινο σε εσας γιατι στο δικο μου οσο ειναι στην φορτιση μενει κοκκινο κ δεν ξερω εαν εχει γεμισει ή οχι η μπαταρια (το εχω φορτισει 4 φορες απο αρκετες ωρες). Επισης, λαμβανεται MMS? γιατι ζητησα ρυθμισεις απο την vodafone και μου εστειλαν για το HTC TyTN-ειπαν οτι ειναι ιδιες- τις περασα και οταν εκανα δοκιμη αποστολης MMS δεν εστειλα και οταν μου εστειλαν MMS μου ζητησε να το κανω download και οσο το ειδατε εσεις το ειδα κ εγω. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Το λαμπάκι είναι κόκκινο όσο διαρκεί η φόρτιση. Σε σύντομο χρονικό διάστημα η μπαταρία γεμίζει σχεδόν, αλλά το λαμπάκι θα παραμείνει κόκκινο μέχρι να φθάσει στο 100% γιά ώρες ακόμα και μετά θα σβήσει. Πράσινο δεν γίνεται. Δεν χρειάζεται να το αφήνεις τόσο πολύ.

Παιδια απο σημερα και εγω ενας ευτυχης κατοχος του Χ500....

... αρα αρχιζουμε και τις ερωτησεις :)

τι Screen Protector προτινετε και απο που ?

το update του GPS μονο μεσω GPRS γινεται ? (δοκιμασα μεσω WiFi και active sync, αλλα τσουκου :( )

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

azzazel said:
Παιδια απο σημερα και εγω ενας ευτυχης κατοχος του Χ500....

... αρα αρχιζουμε και τις ερωτησεις :)

τι Screen Protector προτινετε και απο που ?

το update του GPS μονο μεσω GPRS γινεται ? (δοκιμασα μεσω WiFi και active sync, αλλα τσουκου :( )

Μέσω activesync γινέται αλλά μόνο με καλώδιο η υπέρυθρες...

Δεν γίνεται συγχρονισμός σε wm5 μέσω WiFi...

Όσο για το προστατευτικό οθόνης και αυτό που έχει μέσα καλό είναι μέχρι να βγάλει το brando shop για Χ500...

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Υποστηρίζεται η αναγνώριση κλήσης σε ακουστικά Bluetooth με οθόνη; Μπορούν να εκτελούνται φωνητικές εντολές;
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Ρε παιδια στις επαφες μου εμφανιζει και τις καταχωρησεις που εχω στην SIM.

Μπορουμε να το κανουμε να μην εμφανιζονται, χωρις βεβαια να τις διαγραψουμε απο την SIM.

Και ενα προβλημα που μολις μου εμφανιστηκε:

Πατοντας το πανω αριστερα κουμπι (αυτο με τον δορυφορο), μου εμφανιζει το εξης error:

Δεν ειναι δυνατο το ανοιγμα του αρχειου GPS. Δεν ειναι υπογεγραμμενο με αξιοπιστο κλπ κλπ. .... Επανεγκατηστε ή αποκαταστησετε αυτο το αρχειο.

Χειροκινητα (μεσω του μενου) ανοιγει κανονικα. Εκανα uninstall και reinstall, αλλα και παλι τα ιδια.

Οποιος εχει κατι να προτινει .....

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

Σας χαιρετώ κι εγώ, νεώτατος κάτοχος του x500 (+Destinator). Μόλις το έβαλα στην πρίζα να φορτίσει.

Πρώτες εντυπώσεις:

1) Ιδιαίτερα στιβαρή και επαγγελματική εμφάνιση.

2) Πολύ καλή αίσθηση από την ποιότητα των υλικών.

3) Απαλό και απροβλημάτιστο slide του καπακιού της μπαταρίας, ωραίο slide-in και lock κλιπάκι για σταθεροποίηση. Μου άρεσε!

4) Περίεργος φορτιστής! Πρώτη φορά βλέπω συναρμολούμενο! Καλό ;-)

5) Μου αρέσει η ιδέα της κουμπωτής δερμάτινης (μυρίζει!) θήκης! Ωραίο concept και look!

Θα επανέλθω με περισσότερες "πρώτες εντυπώσεις" μόλις ανοίξω τη συσκευή το βράδυ (8 ώρες φόρτιση...).

(edit: είναι σωστό που το λαμπάκι είναι πράσινο τώρα στην πρώτη φόρτιση; η συσκευή είναι κλειστή και δεν έχω βάλει τη SIM μέσα)

Χαιρετισμούς!

http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg

azzazel said:
Ρε παιδια στις επαφες μου εμφανιζει και τις καταχωρησεις που εχω στην SIM.

Μπορουμε να το κανουμε να μην εμφανιζονται, χωρις βεβαια να τις διαγραψουμε απο την SIM.

Και ενα προβλημα που μολις μου εμφανιστηκε:

Πατοντας το πανω αριστερα κουμπι (αυτο με τον δορυφορο), μου εμφανιζει το εξης error:

Δεν ειναι δυνατο το ανοιγμα του αρχειου GPS. Δεν ειναι υπογεγραμμενο με αξιοπιστο κλπ κλπ. .... Επανεγκατηστε ή αποκαταστησετε αυτο το αρχειο.

Χειροκινητα (μεσω του μενου) ανοιγει κανονικα. Εκανα uninstall και reinstall, αλλα και παλι τα ιδια.

Οποιος εχει κατι να προτινει .....

Γιατί δεν μεταφέρεις τις επαφές σου από την sim στο τηλέφωνο; Δε βρήκα κάποιο σχετικό φίλτρο προβολής στις επαφές, πάντως.

Όσο για το πλήκτρο, η πρόταση μου είναι να το αντιστοιχίσεις με τη μία το destinator. Δεν ξέρω καν τι ανοίγει σε default ρύθμισεις γιατί το άλλαξα αμέσως.

kirileman said:
Γιατί δεν μεταφέρεις τις επαφές σου από την sim στο τηλέφωνο; Δε βρήκα κάποιο σχετικό φίλτρο προβολής στις επαφές, πάντως.

Πριν ειχα το S100 και αυτο με τις επαφες δεν γινοταν. Οι επαφες ειναι ηδη στη συσκευη απο συγχρονισμο που εκανα. Το θεμα ειναι να μην φαινονται της SIM, κατα προτιμηση χωρις να σβηστουν απο εκει.

Εχεις να δωσεις κανενα link για Destinator 6. Το κατεβασα απο 2 διαφορετικα site, αλλα και τις δυο φορες μου βγαζει corrupt file 2 αρχεια κατα την αποσυμπιεση.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

jake said:
touchdown kai azzazel sas emfanise to gnwsto kai pleon provlima me ta minimata?

Εγώ ακόμα το φορτίζω... Θα σας πω όμως. Τι ακριβώς θέλετε να ψάξω; Πως να το δοκιμάσω; Να βάλω κάποιον π.χ. να μου στείλει SMS?

jake said:

Γενικοτερα συνηθως μιλαω παρα στελνω/λαμβανω sms.

Απο περιεργεια εστειλα απο αλλο κινητο 3 sms και τα ελαβα ολα κανονικοτατα.

Χωρις χαρτακι στην μπαταρια, αλλα με τις ρυθμισεις του δικτυου σε manual

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

Παιδιά εγώ πάντως ακόμα να το δω το πρόβλημα κι έχω και auto ρυθμίσεις. Το μόνο το οποίο ίσως να είναι διαφορετικό είναι ότι η κάρτα που έχω μέσα δεν έχει pin. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο (χλωμό το κόβω) αλλά το αναφέρω μόνο και μόνο επειδή διάβασα κάτι σχετικό στο eten-users...

jake said:

Τελικά δε μου είπατε... είμαι ΟΚ που ενώ φορτίζει ανάβει πράσινο λαμπάκι; Κάτι για κόκκινα διαβασα πιο πάνω.. το εχω περίπου 7 ώρες στο ρεύμα και περιμένω πως και πως να περάσει αλλή μια ώρα να το ανοίξω.. δεν πιστεύω να μην έχει φορτίσει ....ε ?

ToucHDowN said:
Τελικά δε μου είπατε... είμαι ΟΚ που ενώ φορτίζει ανάβει πράσινο λαμπάκι; Κάτι για κόκκινα διαβασα πιο πάνω.. το εχω περίπου 7 ώρες στο ρεύμα και περιμένω πως και πως να περάσει αλλή μια ώρα να το ανοίξω.. δεν πιστεύω να μην έχει φορτίσει ....ε ?

Φιλε μου εγω μετα απο ενα 3ωρο φορτισης το ανοιξα με το λαμπακι αναμενο πρασινο.

Ο φορτιστης και η μπαταρια ηταν εντελως κρυα, που σημαινει οτι η φορτιση ειχε σταματησει.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

Οσο ειναι στη φορτιση δεν ειδα ποτε πρασινο λαμπακι. Οταν το βγαζω γινεται.

Μηπως ξερει καποιος πως ενεργοποιουμε το Skype;

hab said:
Παιδιά εγώ πάντως ακόμα να το δω το πρόβλημα κι έχω και auto ρυθμίσεις. Το μόνο το οποίο ίσως να είναι διαφορετικό είναι ότι η κάρτα που έχω μέσα δεν έχει pin. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο (χλωμό το κόβω) αλλά το αναφέρω μόνο και μόνο επειδή διάβασα κάτι σχετικό στο eten-users...

Το pin εγώ δεν το βγάζω. Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι αν έχεις το δίκτυο στο manual δεν θα στο εμφανίσει παρά μόνο ίσως μετά από κάποιο restart. Δεν πρόκειται δηλαδή να σε "αφήσει" ξαφνικά. Χθες μου μου πέταξε το sim error μετά από επανεγκατάσταση προγράμματος που μόλις είχα αφαιρέσει. Μετά από από άλλο ένα restart δούλεψε. Ποτέ όμως δεν είχα πρόβλημα με τα sms στα καλά καθούμενα. Συνολικά, στα 50 restart που πρέπει να έχω κάνει, 2 φορές δεν είδε τη sim και ούτε μια φορά δεν είχα πρόβλημα με τα sms. Άπαξ και τη δει την κάρτα και εφόσον έχεις το δίκτυο στο manual, δεν έχεις πρόβλημα μετά.

Πάντως θα βάλω και την κανονική μου κάρτα που έχει pin (ναι επιτέλους βρήκα χρόνο να βάλω τα προγράμματα που ήθελα) και θα δοκιμάσω...

mondial said:

Μηπως ξερει καποιος πως ενεργοποιουμε το Skype;

Πρεπει να κατεβασεις την εκδοση για M 600 απο το official site. Το κανεις εγκατασταση και μετα κατεβαζεις ενα patch, το οποιο εχει δωθει σε προηγουμενο post.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

ToucHDowN said:

Τελικά είχε φορτίσει κανονικά! Έχω τρελαθεί, είναι ένα απίστευτο εργαλείο. Σε αυτές τις πρώτες ώρες χρήσης δούλεψα μόνο το GPS εδώ στη Ηράκλειο. Έχω πάθει πλάκα. Με έβγαλε μπροστά στην πόρτα της δουλειάς μου με φωνητικές οδηγίες. Δυστυχώς βέβαια μέσα στο σπίτι δεν μπορεί να "κλειδώσει" σε δορυφόρο. Παραπιονιέται για "ασθενές" σήμα ή "ότι δεν βρίσκει GPS". Δεν πειράζει.

Επίσης, στα σημεία του σπιτιού μου που ΔΕΝ είχα σήμα με το Sony-Ericsson V800 και Vodafone, δεν έχω και με το ΕΤΕΝ. Κι αυτό κρίμα αλλά επίσης δεν πειράζει (δεν είναι η μόνιμη κατοικία μου ;) .

Μερικά προβλήματα:

1) Δεν μπορούσα να πληκτρολογήσω τον ΚΩΔΙΚΟ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ κατά την εγκατάσταση του Destinator. Αναγκάστηκα να βγάλω τη μπαταρία και να bootarw μ' αυτόν τον τρόπο για να ξεκολλήσω. Στη δεύτερη προσπάθεια όλα ΟΚ.

2) Στην πρώτη προσπάθεια να συγχρονιστώ με το PC δεν έβλεπε τη συσκευή. Η επανεκκίνηση του PC έλυσε το πρόβλημα και συγχρονίστηκα άριστα και ταχύτατα με τις επαφές του V800 που προηγουμένως είχα περάσει στο Outlook.

Αυτά τα ολίγα.

unforgiven said:
Υποστηρίζεται η αναγνώριση κλήσης σε ακουστικά Bluetooth με οθόνη; Μπορούν να εκτελούνται φωνητικές εντολές;

Καμία βοήθεια; :worry:

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Καλημέρα,

Συνεχίζω σήμερα το ψαξιματάκι και παρατηρώ/ρωτάω τα παρακάτω:

1) Το Destinator Console που εγκαθίσταται στο PC τι ακριβώς δουλειά κάνει; Θα πρέπει να μπορώ να βλέπω τον χάρτη της Ελλάδας στην οθόνη του PC μου ή όχι;

2) Μόλις έλαβα και έστειλα SMS κανονικότατα, με όλες τις εργοστασιακές ρυθμίσεις (δίκτυο αυτόματο). Δεν ξέρω στη συνέχεια αν παρουσιαστεί πρόβλημα.

hab said:
Παιδιά όντως, έχει χρησιμοποιήσει κάποιος screen protector καλής ποιότητας. Είχα ένα έξτρα για το M600 αλλά δεν το έβαλα γιατί ήταν λίγο πιο μεγάλο. Έχει δοκιμάσει κανένας για κάποιο άλλο ppc που να ταιριάζει??

Το δικό του είναι και πιο μικρό από το κανονικό κι είναι και τραγικής ποιότητας...

Εγώ τελικά αναγκάστηκα να το πετάξω. Δεν μπόρεσα με τίποτα να το τοποθετήσω και να μη γεμίσω από κάτω "νερά" και "φούσκες" από αέρα που είχε μείνει στην επιφάνεια της οθόνης. Ό,τι και να έκανα, όσο προσεκτικά και να το τοποθετούσα, έβγαζε "νερά".

ToucHDowN said:
Καλημέρα,

Συνεχίζω σήμερα το ψαξιματάκι και παρατηρώ/ρωτάω τα παρακάτω:

1) Το Destinator Console που εγκαθίσταται στο PC τι ακριβώς δουλειά κάνει; Θα πρέπει να μπορώ να βλέπω τον χάρτη της Ελλάδας στην οθόνη του PC μου ή όχι;

To Destinator Console είναι το πρόγραμμα εγκατάστασης από το PC. Το pc δε βλέπει ούτε χάρτες ούτε καμία δυνατότητα πλοήγησης θα έχει. Απλά κάνεις τις ρυθμίσεις εγκατάστασης.

• The title was changed to ETEN Χ500