Gr_God Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Μόνο έτσι θα βρεις τι φταίει. Αν και τελικα δεν μπορω να πω οτι βρηκα ακριβως τι φταιει...μετα το hard reset και τα 2 προβληματακια που ειχα εξαλειφθηκαν εντελως. Τα video μου παιζουν παρα πολυ ανετα (βγαζω και benchmark στο tcpmp πανω απο 120% αντι για 25-30 που ηταν πριν!) και το bluetooth μου δουλεψε για ωρες χωρις διακοπες... Γενικοτερα για καποιο λογο το κινητο το 'νιωθω' αρκετα πιο γρηγορο τωρα. Και δεν ειχα περασει και τιποτα πριν. Τι να πω... :ninja: Ευχαριστω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Γενικοτερα για καποιο λογο το κινητο το 'νιωθω' αρκετα πιο γρηγορο τωρα. Και δεν ειχα περασει και τιποτα πριν. Τι να πω... :ninja: Akoma kai to bale bgale... afinei skoupidia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUB220 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 καλησπερα μου εσπασε η οθονη στο Χ500 εχει κανεισ αναλογη εμπειρια (ευχομαι οχι) εστω και σε αλλο μοντελο τησ ετεν?ποσο πηγε η αντικατασταση?ποσες μερεσ εκανε να ερθει? στο πλαισιο το πηγατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 και γιατι δεν κανεις μια ερωτηση στο πλαισιο να σου πουνε αμεσα;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUB220 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 γιτι σου λενε αφηστε το και θα το στειλουμε και οταν ερθει σου λενε το ποσο και..:cry::cry::X:X.. εχω στειλει αλλα για επισκεθει και το πλαισιο το εστελνε εφω και ο κουκος αηδωνι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUB220 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 γιατι σου λενε αφηστε το και θα το στειλουμε και οταν ερθει σου λενε το ποσο και.... εχω στειλει αλλα για επισκευει και το πλαισιο το εστελνε εξω και οταν λεγαν την τιμη ο κουκος αηδωνι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Ολα τα ετεν εξω πανε αφου δεν υπαρχει αντιπροσωπεια στην ελλαδα,πρωτα πρεπει να τους πεις να σε ενημερωσουν για την τιμη και αν εισαι οκ τοτε προχωρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 γιατι σου λενε αφηστε το και θα το στειλουμε και οταν ερθει σου λενε το ποσο και.... εχω στειλει αλλα για επισκευει και το πλαισιο το εστελνε εξω και οταν λεγαν την τιμη ο κουκος αηδωνι Προτιμάς να το στείλεις μόνος σου στο εξωτερικό ή να αναλάβει το Πλαίσιο όλη τη διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cptnemo Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Χρειάζομαι την βοήθεια σας! Προσπάθησα να βάλω την sim 2in1 της cosmote στο χ500 αλλά ενώ μου εμφανίζει το μενού της sim κανονικά,όταν επιλέγω την ενεργοποίηση για να αλλάξω απο τον ένα αριθμό στον άλλο με επιστρέφει στο κεντρικό μενού της πάλι. Η πλοήγηση στο μενού της cosmote όμως γίνεται κανονικά. Μόνο στο μενού του 2in1 το κάνει. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Καλημερα. Στο Χ500+ απο τοτε που το αγορασα του εβαλα μια καρτα microSD 2 Gb της Kingston. Πριν μια εβδομαδα και ενω ειμαι διακοπες παραρτηρω οτι η συσκευη δεν αναγνωριζει την καρτα. Κανω hard reset μηπως και στρωσει αλλα τιποτα. Βαζω τη μνημη σε card reader σε pc και δεν μ' αφηνει ουτε format να κανω. Δηλαδη με λιγα λογια η καρτα βγηκε off και εχασα και ολα οσα ειχα μεσα αποθηκευμενα τα οποια ηταν χρησιμα. Το προβλημα μου ειναι οτι φταιει η συσκευη που χαλασε η καρτα η ηταν ελλατωματικο κομματι? Τωρα περιμενω να γυρισω απο τις διακοπες να τη στειλω πισω με την εγγυηση για αντικατασταση αλλα ποιος μου λεει οτι και η καινουρια δεν θα παθει το ιδιο και οτι φταιει η συσκευη? Εχει τυχει σε καποιον αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontikos Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Αυτό που θέλεις δεν δουλεύει στο Χ500 με τα windows 5... Προχθές έβαλα τα 6.1 και μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις ήταν ότι δούλεψε και η Dual SIM (εννοώ η μεταβαση από αριθμό σε αριθμό) ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cptnemo Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Ευχαριστώ αδερφέ!! Έψαχνα καιρό την λύση κ είχα αρχίσει να απογοητεύομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmirtzakis Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 6.1; από πού Παράθεση Ipgone 3GS 32 GB Black :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Διαβάζοντας πιο πίσω... θα βρεις την απάντησή σου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houseclub Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Μήπως γνώριζετε πως μπόρω να κάνω disable το gprs /edge ?? Μου εχει δημιουργησει προβλημα (οικονομικό κυρίως) αφου, οταν η wifi συνδεση δεν ειναι ποιοτικη , το browsing η το msn , πηγαινουν μεσω δικτυου της κινητής τηλεφωνίας, με αποτέλεσμα οι λογαριασμοί στην vodafone να φουσκώνουν Ισως καπου ,να εχει απαντηθει ..το search πάντως δεν με βοήθησε .Το μονο που βρηκα ειναι η προσθήκη της εφαρμόγης nodata.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Μήπως γνώριζετε πως μπόρω να κάνω disable το gprs /edge ?? NoData Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmirtzakis Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Καλημερα. Στο Χ500+ απο τοτε που το αγορασα του εβαλα μια καρτα microSD 2 Gb της Kingston. Πριν μια εβδομαδα και ενω ειμαι διακοπες παραρτηρω οτι η συσκευη δεν αναγνωριζει την καρτα. Κανω hard reset μηπως και στρωσει αλλα τιποτα. Βαζω τη μνημη σε card reader σε pc και δεν μ' αφηνει ουτε format να κανω. Δηλαδη με λιγα λογια η καρτα βγηκε off και εχασα και ολα οσα ειχα μεσα αποθηκευμενα τα οποια ηταν χρησιμα. Το προβλημα μου ειναι οτι φταιει η συσκευη που χαλασε η καρτα η ηταν ελλατωματικο κομματι? Τωρα περιμενω να γυρισω απο τις διακοπες να τη στειλω πισω με την εγγυηση για αντικατασταση αλλα ποιος μου λεει οτι και η καινουρια δεν θα παθει το ιδιο και οτι φταιει η συσκευη? Εχει τυχει σε καποιον αυτο? Δοκίμασε να βγάλεις και να βάλεις την κάρτα και θα την δει.Το παθαίνει που και που Παράθεση Ipgone 3GS 32 GB Black :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasme Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 μιπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να αποκτήσω και εγώ ενα χ500 ετεν με 128 ραμ; που μπορώ εφόσων δεν πουλιέται πια καινούριο να το βρω μεταχειρισμένο; Παράθεση ninja::!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 μιπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να αποκτήσω και εγώ ενα χ500 ετεν με 128 ραμ; που μπορώ εφόσων δεν πουλιέται πια καινούριο να το βρω μεταχειρισμένο; Pote den ypirkse x500 me 128MB RAM! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasme Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Pote den ypirkse x500 me 128MB RAM! :confused: και ομως υπυρξε!!! και μαλιστα δεν προλαβα προσφατα μια αγγελία που πουλούσε κάποιος!και εκτως απο αυτο το έχω δει απο ενα φίλο που μου το έδωσε και το είδα με τα ματια μου! Παράθεση ninja::!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 File mou de thelw na se apogoitefsw alla milas gia ti ROM. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasme Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 File mou de thelw na se apogoitefsw alla milas gia ti ROM. :O what ever! η ερώτησή μου παραμένει αναπάντητη δυστοιχώς!εάν μπορείς να με βοηθήσεις θα το εκτημούσα ιδιαιτέρως!που μπορώ να αγοράσω ένα χ500!σε ευχαριστώ εκ τον προτέρων διότη βλέπω ότι είσαι ο μοναδικός που μου έδωσες σημασία! Παράθεση ninja::!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 what ever! η ερώτησή μου παραμένει αναπάντητη δυστοιχώς!εάν μπορείς να με βοηθήσεις θα το εκτημούσα ιδιαιτέρως!που μπορώ να αγοράσω ένα χ500!σε ευχαριστώ εκ τον προτέρων διότη βλέπω ότι είσαι ο μοναδικός που μου έδωσες σημασία! Ριξε μια ματια εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 που μπορώ να αγοράσω ένα χ500 http://www.navimania.gr/search.php?searchid=39147 http://www.insomnia.gr/forum/search.php?searchid=2170798 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasme Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 http://www.navimania.gr/search.php?searchid=39147 http://www.insomnia.gr/forum/search.php?searchid=2170798 ΑΥΤΑ ΤΑ SITE ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥ ΚΑΤΙ. ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ FORUM! ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΑ? ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ δυο foroum ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ! Παράθεση ninja::!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts