mandos Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 το photocontacts είναι αρκετά βαρύ και πιάνει πολύ χώρο για να δικαιολογήσει την ύπαρξή του στο κινητό μου handy, but not for me :) Παράθεση if you believe in God, it's because of the Devil... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Ρε μια απορια με την μπαταρια. Εκει που ειναι στο 95% με μιση μερα απλης χρησης 3-4 μικρα τηλεφωνηματα ξαφνικα χτυπαει ο ηχος της μπαταριας και βλεπω 10% ενω αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι τι γινετε τα επεξε η μπαταρια λετε? Ουτε μια μερα? Τωρα μου το εκανε 2 φορες συνεχομενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Κατ' αρχάς, το gps τρώει πολύ μπαταρία (αν το χρησιμοποιήσεις 2-3 ώρες τη ρίχνει όλη) και μετά το wifi. Αν δεν κάνεις κατάχρηση αυτών των 2, τότε βάλε αυτό και κάνε soft reset. Λογικά το πρόβλημα θα λυθεί (αν όχι, φταίει η μπαταρία σου). Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Όχι δεν είναι προεγκατεστημένος ήχος αλλά κάποιος δικός μου που έχω αποθηκεύσει εγώ. Κάνε ένα soft-reset, βεβαιώσου οτι δεν χρησιμοποιείται και προσπάθησε να το σβήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Όσοι δεν θέλετε το Photo Contacts υπάρχει το inesoft adressbook, πολύ καλύτερο για εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Καλημέρα σε όλους. Έχω το hands free motorola S705. Μιας και το συγκεκριμένο έχει δυνατότητα να κάνει streaming μέσω bluetooth τα mp3, δεν χτυπάει ο ήχος κλήσης από το μεγάφωνο αλλά μόνο μέσω του bluetooth, όπως ακριβώς κάνει όταν έχεις τα ενσύρματα ακουστικά. Έχει κανείς κάποια ιδέα για το πώς να κάνω να ακούγεται και το μεγάφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 E-TEN Glofiish X500+ Unboxing http://www.pocketpcthoughts.com/index.php?action=expand,55781 Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Τελικά από ότι κατάλαβα τουλάχιστον στο δικό μου το X500+ τους ήχους κλήσεων τους θέλει αποθηκευμένους στην μνήμη του τηλεφώνου στον φάκελο Windows/Rings. Μόνο από εκεί παίζουν σωστά. Στην κάρτα μνήμης όποτε θέλανε παίζανε άλλες φορές δεν τους έβλεπα καθόλου ένω με τον file explorer υπήρχαν οι ήχοι μέσα. Η βλακεία είναι ότι γεμίζει η μνήμη της συσκευής άλλα όλα καλά αφού παίζουν κανονικά από εκεί. Σε ακουστικό bluetooth όταν πατάω να απαντήσω από το ακουστικό κάνει περίπου 3 με 4 δευτερόλεπτα και μετά ανοίγει και μιλάω. Αυτό παίζει ρόλο το ακουστικό ή σε όλα τα ακουστικά το κάνει αυτό. Σε Ν70 νοκια που είχα μόλις το πατούσα μιλούσα απευθείας δεν περίμενα τόση ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Τι να σου πω, με το x500 δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ήχους (mp3) που χρησιμοποιώ ως ringtones και είναι αποθηκευμένοι στην κάρτα. 3-4 δευτερόλεπτα είναι πολλά, δε σε κλείνει ο άλλος? :) Για 1-2 που έχω εγώ καθυστέρηση αλλά και πολλοί άλλοι είναι οκ. Εξαρτάται από το ακουστικό, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό... Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Και σε μένα τα Mp3 sto SDMMC\my documents\ τα βλέπει κανονικά σαν ringtones ,τα αρχεία απο το rings τα έχω διαγραψει όλα.. Με bt wep 200 κανενα προβλημα απολύτως ,εκτός απο καποιο χασιμο συνδεσης αραια και που οταν εχω το κινητο στη τσαντα μου και δεν το βγαζω καθολου ...:) Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Τι να σου πω, με το x500 δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ήχους (mp3) που χρησιμοποιώ ως ringtones και είναι αποθηκευμένοι στην κάρτα. 3-4 δευτερόλεπτα είναι πολλά, δε σε κλείνει ο άλλος? :) Για 1-2 που έχω εγώ καθυστέρηση αλλά και πολλοί άλλοι είναι οκ. Εξαρτάται από το ακουστικό, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό... Με τους ήχους δεν ξέρω τι να πω αλλά με το bt έχει τύχει πολλές φορές που μου το κλείσανε και μετά ξέρεις παίρνω και χρεώνομαι εγώ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulp_2 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 καλησπερα.πως μπορω να συνχρονησω το ETEN ΜΕ WINDOWS VISTA(επαφες,ημερολογιο κ.λ.π) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 καλησπερα.πως μπορω να συνχρονησω το ETEN ΜΕ WINDOWS VISTA(επαφες,ημερολογιο κ.λ.π) http://www.microsoft.com/windowsmobile/devicecenter.mspx :cool: Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulp_2 Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 http://www.microsoft.com/windowsmobile/devicecenter.mspx :cool: o.k.se eyxaristw polu!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Καλημέρα σε όλους. Έχω το hands free motorola S705. Μιας και το συγκεκριμένο έχει δυνατότητα να κάνει streaming μέσω bluetooth τα mp3, δεν χτυπάει ο ήχος κλήσης από το μεγάφωνο αλλά μόνο μέσω του bluetooth, όπως ακριβώς κάνει όταν έχεις τα ενσύρματα ακουστικά. Έχει κανείς κάποια ιδέα για το πώς να κάνω να ακούγεται και το μεγάφωνο? Είναι θέμα που το έχουμε ξανασυζητήσει εδώ στο thread του Χ500... Ρίξε μια ματιά στη σελίδα 184. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1870424&highlight=x500+ds970#post1870424 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 παιδια τη βοηθεια σας ,πηραμε με ενα φιλο μου το x500 , και με τιποτα δεν μπορουμε να συνδεσουμε τα ακουστικα bluetooth,δεν τα βρισκει με τιποτα. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 παιδια τη βοηθεια σας ,πηραμε με ενα φιλο μου το x500 , και με τιποτα δεν μπορουμε να συνδεσουμε τα ακουστικα bluetooth,δεν τα βρισκει με τιποτα. Κρατας πατημένο για 8" το πληκτρο στο bt μεχρι να αναβοσβήσει 4 φορές το μπλε ledaki ..στην συνέχεια κανεις On το bluetooth sto x500 ,πας μετα στο bt headset kai ακολουθεις τη διαδικασία του pairing ήδη πρεπει εκει να φανει η συκευή που βρηκε π.χ samsung wep 200 ,αφου γινει pairing Το μονο που κανεις ειναι On-off to bluetooth sto x500..:) Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Ευχαριστώ πολυ στο δικο μου επιασε τωρα περιμενω και του κολητου Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxx0yyy Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 StartUp Problem Kalimera paidia an kai den ksero pos ksekinaei afti i kiriaki exo to glofiish 500+ kai mou proekipse to eksis problima gia to opio tha ithela ti boithia sas , mia kai eimai oligon pros to poli freskos se afta... Meta apo xtesini periigisi mou eklise logo batarias. otan to fortisa ksana kai pao na mpo, mou bgazei sinexeia to kodiko prosbasis oti ton dino lathos kai den mporo na sinexiso.... gia na kano lathos to pin ligo diskolo mia ki exo balei apla to birthday year... Opote kapou kolise.... Pos to ksepername auto paidia? pos ginetai reset se aftes tis periptoseis, esto kai na doulepsei to leitourgiko windows mobile 6 opos itan apo tin arxi? ksero oti yparxoun kai ta backup kaita ergalia alla an den boro na proxoriso, pos ginetai i epanegatastasi tou leitourgikou? Pio einai to hard reset gia ti siskeyi? Help kai thanks prokatabolika... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 εδω ειναι το επισημο θεμα για οτι θελεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=153050 μεσα στο mamual θα σου λεει πως γινετε hard reset,διαβασε το λιγο. μηπως σου αλλαξε το κωδικο κανεις και δεν το καταλαβες?? εκανα μια αναζητηση στο θεμα περι x500 και βρηκα αυτο -Hard reset κάνεις πατώντας ταυτόχρονα το power και το reset και στη συνέχεια κρατώντας το κόκκινο πλήκτρο τηλεφώνου. Σε ρωτάει αν θες να σβήσεις τα πάντα (ή κάτι τέτοιο) και εσύ κρατάς πατημένο το yes. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxx0yyy Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 thank file, manual den ypirxe sto paketo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Πάς στη σελίδα του προιόντος στο Πλαισιο ( http://www.plaisio.gr) και κατεβάζεις το ελληνικό εγχειρίδιο σε μορφή pdf. Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxx0yyy Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 thanks again alla sti selida tou plaisiou gia to 500+ Γενικα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975892&product=955752&tab=marketing Βασικα Χαρακτιριστικα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975892&product=955752&tab=specs Den Yparxei Tipota !!! Parola afta Thanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 κατεβασε το απο εδω το ιδιο ειναι http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975892&product=878790 ειναι κατω απο την φοτο του τηλ.-manual προιντος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsara Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Παιδια καλημερα γνωριζει κανεις που θα βρω τις ελληνικες ROM? Αυτη τη στιγμη φοραω την Αγγλικη 354 ομως θελω να γυρισω στα Ελληνικα & αν γνωριζει κανεις με ποια σειρα περνιουνται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts