Jump to content

konsara

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by konsara

  1. Παιδια γνωριζει κανεις κανενα ελευθερο link για την Αγγλικη ROM WM6?
  2. Για να υπαρχει ξεκαθαρη εικονα,αυτα που πουλαει το Πλαισιο ειναι με ελλην. ROM,ενω τα αλλα ειναι με αγγλικη-ειναι θεμα επιλογης.
  3. Παιδια καλημερα γνωριζει κανεις που θα βρω τις ελληνικες ROM? Αυτη τη στιγμη φοραω την Αγγλικη 354 ομως θελω να γυρισω στα Ελληνικα & αν γνωριζει κανεις με ποια σειρα περνιουνται...
  4. konsara

    Destinator 6

    Το δοκιμασα ειναι απλα ικανοποιητικο-ελλειψη αλλων-θελει αρκετη βελτιωση στο κοματι διαχειρηση...
  5. Απ οσο εψαξα μαλλον οχι...
  6. Αν θελει η NGI μπορουμε να της δωσουμε τα link,αφου βεβαιως γινει member στο forum...:lol: :lol: :lol:
  7. Μολις πηρα στα χερια μου το Destinator 7 παω για τεστ & αναφερω σχετικα...
  8. Παιδια γεια χαρα εχω την αγγλικη 291 & αποφασισα να βαλω την WM6,ομως οσες φορες κι αν προσπαθησα ,μολις βαλω το activation key & πατησω ΟΚ μου δειχνει ...failed.Μηπως πρεπει να περασω πρωτα την 354?η τι αλλο μπορει να συμβαινει ? Γνωριζει κανεις?
  9. Το πρωτο μου PPC ειναι στα χερια μου & ειναι το ETEN X500.Οτι & να πω ειναι λιγο.Ειμαι ενθουσιασμενος.Οπως επισης κι ολη η εδω παρεα με μια ματια που προλαβα να ριξω δειχνει πολυ καλη.Καλως σας βρηκα λοιπον & ειναι ωρα να κανω την πρωτη (λογω ασχετοσυνης) ερωτηση.Αφου αντιγραψω ενα προγραμμα που ειναι σε μορφη .cab files απο το PC στο PPC,βρισκω το αρχειο cab στο pocketPC το "κλικαρω" & αντι να ξεκινησει η εγκατασταση,ανοιγει ο explorer & μου ζηταει να επιλεξω το προγραμμα με το οποιο θελω να ανοιξω το συγκεκριμενο αρχειο cab.Τι να κανω?
  10. konsara

    Destinator 6

    Αν ειναι ευκολο θα θελα κι εγω τον χαρτη της Γερμανιας.Σ ευχαριστω...
  11. Για να παρεις mail στο κιν. χρειαζεται ο παροχεας να υποστηριζει συνδεση GPRS και η Q δεν υποστηριζει...
  12. Παιδια γνωριζει κανεις τι γινεται με το NAVI (ποιο s/w χρησιμοποιουμε που θα βρω χαρτες κλπ)?
  13. ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΣ ΜΕ ΝΟΚΙΑ...ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SITE ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Ν95 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΗΡΘΑ Σ ΕΠΑΦΗ ΜΕΣΩ MAIL ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 10 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ? ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΚΛΠ,ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ΟΤΙ ΔΗΛ.ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΝ & ΕΦΟΣΟΝ ΕΔΙΝΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΓΩ ΤΟ ΟΚ.ΒΕΒΑΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ & ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΑΙΟ. ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ? ΥΓ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ
×
×
  • Create New...