silverakis Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Mesa sto manual tha exei thn akrivh timh....Gia des ekei Παράθεση IBIS 5 "IBIS: just keep walking" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Review: http://www.theunwired.net/?itemid=3892 Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 kyrospetr said: Καλημερα σε όλους αγορασα το glofish x500 πριν μια βδομαδα το οποιο πραγματικα ειναι κορυφαιο σε ολα.Απλα αν γνωριζει καποιος να μου πει καποιος για την ακτινοβολια που εκπεμπει γιατι έχει τύχει απο οταν το αγορασα να έχω καποιους πονοκεφαλους.Αυτο που πιστεύω είναι οτι ειναι συμπτωση αλλα είπα να ρωτήσω μηπως γνωρίζετε τίποτα. Ευχαριστω X500 SAR info GSM Head: 0.743 mW/g (10g) DCS Head: 0.441 mW/g (10g) CE WLAN Body: 0.127 mW/g (10g) Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimostz Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 κανείς γνωστης, να μου πει,καλες τιμες ειναι ή ....άτιμες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kryh Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 θανατηφόρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gapiman Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 To kalodiako handsfree einai kalytero i ena bluetooth ? San aktinobolia?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Μακριά όλα τα κινητά απο τα κεφάλια σας. Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν αυξημένη επικράτηση καρκίνων του εγκεφάλου στο δεξιό ημισφαίριο σε σχέση με πριν την εμφάνιση των κινητών. Η έρευνα στους καρκίνους παίρνει πολλές δεκαετίες για να τεκμηριωθεί και πολλές σημερινές έρευνες είναι χρηματοδοτημένες άμεσα ή έμμεσα από εταιρίες συσκευών ή δικτύων - ΜΗ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ. Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Πωπω γενικώς τα pocket pc's είναι τα κορυφαία sar μιλάμε. Κάθε λεπτό ομιλίας ανεβαίνουμε και μία ποσοστιαία μονάδα στην πιθανότητα έκφρασης νόσου....ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mxatzhd Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Από όσο γνωρίζω τα όρια ακτινοβολίας είναι 1,6 στις ΗΠΑ και 1,7 mW/g περίπου στην Ευρώπη.Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος. Πρέπει τα Pocket PC's να έχουν περισσότερη ακτινοβολία από τα κανονικά κινητά.Παράδειγμα 0,4 έναντι 0,7 mW/g του X500 παράδειγμα. Σε μια έρευνα είχα διαβάσει ότι τα bluetooth ακουστικά εκπέμπουν 0,001 mW/g. (http://www.businessweek.com/technology/content/apr2005/tc20050427_5651.htm) Οπότε σφαίρα όλοι σε κοντινό κατάστημα.Επιβάλλεται και από τον ΚΟΚ. Ελπίζω να βοήθησα να μπει μία ταξη στο θέμα Παράθεση crete Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spider Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Από όσους έχουν πάρει το Χ500+ και γνωρίζουν, κατά πόσο μπορούμε να βασιστούμε σε αυτο το thread για να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη σαν κάτοχοι του Χ500+ ? Ένα Χ500 με περασμένη την wm6 ρομ της ΕΤΕΝ είναι ίδιο με το Χ500+ απλά με άλλη οθόνη ή υπάρχουν και αλλού διαφορές που θέλουν διαφορετική μεταχείριση? Ρωτάω γιατί αύριο θα το παραλάβω και είναι το πρώτο μου βήμα στα ppc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Η μόνη διαφορά είναι η VGA οθόνη από τη στιγμή που και τα 2 έχουν WM6 πάνω... Το thread αυτό είναι υπερπλήρες, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα... ;) Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Υπάρχει κάποιος που έχει τεστάρει το Χ500+ ,με το destinator 6.1.1 και δεν έχει μεινει ικανοποιημένος ,γιατι απο τα παραπάνω που διαβασα σχετικά με το αργο refresh της οθονης του μένω Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ο Σ :worry: Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Review: http://www.gpsandco.com/articles/article.php?cat=article_pda&id=392 Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 mxatzhd said: Πρέπει τα Pocket PC's να έχουν περισσότερη ακτινοβολία από τα κανονικά κινητά. Όχι απαραίτητα... Είναι θέμα σχεδιασμού και υλικών... Π.χ. το S100 έχει 0,50 ενώ δεκάδες απλά κινητά έχουν παραπάνω Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Τα περισσότερα κινητά πλεόν είναι κάπου στα 0.70-0.95 . Οι τιμές των ppc ειναι παραπλήσιες αν όχι καλύτερες. Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taksakmak Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Γνωρίζει κανείς, πως μπορώ να κάνω αλλαγή του ήχου εισερχόμενου μηνύματος SMS στο ΕΤΕΝ Χ-500? Για το ringtone υπάρχει το AddRingtone. Για τα SMS τι παίζει? Ακόμα πως γίνεται να στείλω ΜΜS? Λαβαίνω κανονικά, αλλά δεν μπορώ να στείλω? :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 παιδια επειδη εχασα επεισοδια σε αυτο το φορουμ θελω να ρωτησω ελληνικα wm6 εχουν βγει ,εαν οχι ποτε περιπου ???????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulp_2 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟ FORUM.ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ Vito.Voice.Dialer ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΤΕΝ.ΕΧΩ ΑΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ VITO ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ bluetooth ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΤΕΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ VITO.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsara Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Μολις πηρα στα χερια μου το Destinator 7 παω για τεστ & αναφερω σχετικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyjp Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 konsara said: Μολις πηρα στα χερια μου το Destinator 7 παω για τεστ & αναφερω σχετικα... Συγνώμη, αλλά από που το βρήκες αν επιτρέπεται; Ρώτησα σήμερα την NGI και μου είπαν ότι δεν έχει βγεί ακόμα... Παράθεση Assumption is the mother of all f@ck-ups... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 tonyjp said: Συγνώμη, αλλά από που το βρήκες αν επιτρέπεται; Ρώτησα σήμερα την NGI και μου είπαν ότι δεν έχει βγεί ακόμα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 taksakmak said: Γνωρίζει κανείς, πως μπορώ να κάνω αλλαγή του ήχου εισερχόμενου μηνύματος SMS στο ΕΤΕΝ Χ-500? Για το ringtone υπάρχει το AddRingtone. Για τα SMS τι παίζει? Βάζεις τα mp3 που θέλεις στο φάκελο My Documents (μπορείς να φτιάξεις έναν και στο φάκελο της κάρτας μνήμης) και μετά από Έναρξη-> Ρυθμίσεις-> Ήχοι και ειδοποιήσεις-> ειδοποιήσεις-> Μηνύματα: Δημιουργία SMS επιλέγεις τον ήχο για τα μηνύματα. Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsara Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Αν θελει η NGI μπορουμε να της δωσουμε τα link,αφου βεβαιως γινει member στο forum...:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Υπάρχει τρόπος να παίζει το ράδιο απο το ηχείο και όχι απο το handsfree ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsara Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 keltonas said: Υπάρχει τρόπος να παίζει το ράδιο απο το ηχείο και όχι απο το handsfree ? Απ οσο εψαξα μαλλον οχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts