Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έψαχνα και εγώ για κάτι τέτοιο jake αλλά δε βρήκα κάτι για pda δυστυχώς.. Αν κάποιος άλλος φάνηκε πιο τυχερός, ας το μοιραστεί μαζί μας.. :)
Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει δοκιμάσει κανείς με επιτυχία κάποιο qwerty keyboard? Υποθέτω μόνο bluetooth μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε... Για πείτε μου τις εμπειρίες σας :p

Δεν ενημερώνεται ενώ είσαι συνδεμένος στο Internet?

Δυστυχώς, ναι vaxevana. To update λειτουργεί κανονικά μετά από κάθε επανεγκατάσταση στο SPB WEATHER, αλλά μόνο μέχρι το επόμενο soft reset. Μετά..., τίποτε. Το περίεργο είναι ότι ο internet eplorer σε αυτή τη φάση λειτουργεί κανονικά. Όπως έγραψε και ο maternus, πιθανά να φταίει ο connection wizard και προτείνει να τον απεγκαταστήσω. Φοβάμαι όμως τις συνέπειες.

Δυστυχώς, ναι vaxevana. To update λειτουργεί κανονικά μετά από κάθε επανεγκατάσταση στο SPB WEATHER, αλλά μόνο μέχρι το επόμενο soft reset. Μετά..., τίποτε. Το περίεργο είναι ότι ο internet eplorer σε αυτή τη φάση λειτουργεί κανονικά. Όπως έγραψε και ο maternus, πιθανά να φταίει ο connection wizard και προτείνει να τον απεγκαταστήσω. Φοβάμαι όμως τις συνέπειες.

Υποθέτω ότι ο maternus σου έγραψε για τον connection wizard γιατι θεώρησε ότι δεν μπορεις να συνδεθείς με GPRS με Internet. Κατά τα άλλα δεν νομίζω ότι φταίει αυτός καθώς απλώς επαναφέρει κάποιες ρυθμίσεις ανάλογα με τον Mobile provider σου (Cosmote, Vodafone, TIM).

Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στο "σπάσιμο" του λογισμικού. Απλώς όταν κάνεις reset κάνει κάποιους ελέγχους, κρίνει ότι έχει γίνει expired και σταματά να κάνει update ...

Vaxexana, απλά είχα διαβάσει σε κάποιες σελίδες πιο πίσω ένα σχόλιο ενός χρήστη με γραμμούλα στη μέση :) που έλεγε πως ο connection manager επαναφέρει πολλές ρυθμίσεις που δεν πρέπει μετά από soft reset.. Έτσι υπέθεσα πως μπορεί να είναι αυτό..
Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

κέφτομαι κι εγώ να αγοράσω το Eten X500, αλλά διαβάζω διάφορα για το service που με αποθαρρύνουν λίγο.

Ερώτηση 1η Εάν το αγοράσω Ελλάδα, πχ Πλαίσιο, και είμαι στο εξωτερικό η εγγύηση με καλύπτει και αν ναι για πόσο καιρό. Δηλ. μπορώ να το πάω εκεί σε κάποιον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο?

Ερώτηση 2η Εάν το αγοράσω online από το εξωτερικό, η εγγύηση στην Ελλάδα είναι ok ή το Πλαίσιο θα μου δημιουργήσει πρόβλημα?

Ερώτηση 3η Εάν το αγοράσω online από το εξωτερικό, πώς θα μπορέσω να περάσω τα Ελληνικά windows?

Για την πρώτη ερώτησή σου indufi, δεν γνωρίζω.. Από κει και πέρα, αν δεν το αγοράσεις απο Πλαίσιο, φυσικά η εγγύηση του Πλαισίου δεν ισχύει και για ό,τι πάθει θα πρέπει να φύγει στο εξωτερικό (κάτι που μπορεί να σε καθυστερει και κανένα 20ήμερο).. Όσο για τα Ελληνικά windows, υπάρχουν οδηγοί σε πιο πίσω σελίδες που περιγράφουν τη διαδικασία.. (γίνεται πάντως αν αυτή είναι η απορία σου..)

Εχει κανένας το πρόβλημα με το GPS που δεν συντονίζει με τους δορυφόρους?

Αν ναι το διορθώσατε? και με ποιον τρόπο? χρειαζεται επισκευή απο αντιπρποσωπεία?

Τι εννοείς "πρόβλημα που δε συντονίζει τους δορυφόρους"? Είσαι δηλαδή έξω κάπου και το GPS viewer δεν κάνει 3D fix? Δε μου έχει παρουσιαστεί κάτι τέτοιο από τότε που το πήρα, δώσε όμως περισσότερες λεπτομέρειες.. (Πριν στείλεις ξανά, κάνε satellite update και αστο λίγη ώρα να ψάξει για δορυφόρους)..

Υποθέτω ότι ο maternus σου έγραψε για τον connection wizard γιατι θεώρησε ότι δεν μπορεις να συνδεθείς με GPRS με Internet. Κατά τα άλλα δεν νομίζω ότι φταίει αυτός καθώς απλώς επαναφέρει κάποιες ρυθμίσεις ανάλογα με τον Mobile provider σου (Cosmote, Vodafone, TIM).

Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στο "σπάσιμο" του λογισμικού. Απλώς όταν κάνεις reset κάνει κάποιους ελέγχους, κρίνει ότι έχει γίνει expired και σταματά να κάνει update ...

Άρα ή πηγαίνω για αγορά original ή ψάχνω άλλο πρόγραμμα. Στη β' περίπτωση, μήπως υπάρχει καμμία πρόταση για κανένα δοκιμασμένο που να μην έχει τα προβλήματα του spb weather;

Αλλά και πάλι, πώς δουλεύει σωστά σε τόσους χρήστες; Φαντάζομαι ότι θα είναι... registered.

Για την πρώτη ερώτησή σου indufi, δεν γνωρίζω.. Από κει και πέρα, αν δεν το αγοράσεις απο Πλαίσιο, φυσικά η εγγύηση του Πλαισίου δεν ισχύει και για ό,τι πάθει θα πρέπει να φύγει στο εξωτερικό (κάτι που μπορεί να σε καθυστερει και κανένα 20ήμερο).. Όσο για τα Ελληνικά windows, υπάρχουν οδηγοί σε πιο πίσω σελίδες που περιγράφουν τη διαδικασία.. (γίνεται πάντως αν αυτή είναι η απορία σου..)

Ευχαριστώ,

Η εγγύηση είναι το ΠΙΟ συμαντικό πράγμα, κάτι που έμαθα πρόσφατα με το lap top μου.

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν χρειαζόμαστε προστασία από ιούς και ποιό πρόγραμμα θα προτείνατε για το Χ500.

Επίσης, αν έχετε υπόψιν κανένα καλό ;) site με τα προγράμματα που συζητούνται στο forum γιατί παιδεύομαι πάνω από ένα μήνα και δεν έχω καταφέρει να βρώ τα περισσότερα από αυτά.

Ευχαριστώ.

Προστασία από ιους δεν χρειάζεσαι.. Όσο για site, ας απαντήσουν αυτοί που ξέρουν..

Επίσης, αν έχετε υπόψιν κανένα καλό ;) site με τα προγράμματα που συζητούνται στο forum γιατί παιδεύομαι πάνω από ένα μήνα και δεν έχω καταφέρει να βρώ τα περισσότερα από αυτά.

Ευχαριστώ.

για site, ας απαντήσουν αυτοί που ξέρουν..

Κάντε register στο forum της υπογραφής μου και μπείτε στο θέμα για τα pocketpc και pda.;)

Ο δρόμος μετά είναι ανοιχτός...:)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Κάντε register στο forum της υπογραφής μου και μπείτε στο θέμα για τα pocketpc και pda.;)

Ο δρόμος μετά είναι ανοιχτός...:)

Τι δρόμος, αγαπητέ odytsak, για λεωφόρο πρόκειται!!! Νά σαι καλά. Επιτέλους, είδαμε φώς στο τούνελ.

βγηκαν τα νεα windows για το ετεν

Φιλαράκι ρωτάς, η μας δίνεις ειδηση?

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

καλημέρα

θα μπορούσατε να με βοηθήσετε σε κάτι σχετικά με gps softwares

σε ποιες θύρες συνδέονται τα προγράμματα για να βλέπουν το gps?

κάποια software συνδέονται άλλα όχι.γίνεται να είναι συνδεδεμένα 2 gps ταυτόχρονα?

crete

Η ΑΓΓΛΙΚΗ ROM ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΕΝ Χ500 ΜΕ WM6 ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ACTIVE SYNC 4.5

TO LINK ΕΙΝΑΙ:

ftp://202.153.196.8/X500/

USER wm6driver

PASS 77210000

Η ΑΓΓΛΙΚΗ ROM EINAI H WWE TO TETΑΡΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Και τώρα εν αναμονή των ελληνικών WM6.. :)

Τι δρόμος, αγαπητέ odytsak, για λεωφόρο πρόκειται!!! Νά σαι καλά. Επιτέλους, είδαμε φώς στο τούνελ.

:) :rolleyes: :D :p :lol: ;)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

για τις καρτες moulti sim οταν υπαρχουν επανω περασμενες 2 εταιριες και πιο συγκεκριμμενα cosmo kai tim ,οταν γινεται η εναλαγη απο μια εταιρια στην αλλη στο pocket φαινεται η τελευταια ,γνωριζει κανεις αν υπαρχει η δυνατοτητα με το που αλλαζεις εταιρια να αλλαζει και το λογοτυπο (παντως με το statusbattery δεν γινεται).......ευχ.......:) :) :)

• The title was changed to ETEN Χ500