maternus Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Έψαχνα και εγώ για κάτι τέτοιο jake αλλά δε βρήκα κάτι για pda δυστυχώς.. Αν κάποιος άλλος φάνηκε πιο τυχερός, ας το μοιραστεί μαζί μας.. :) Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Έχει δοκιμάσει κανείς με επιτυχία κάποιο qwerty keyboard? Υποθέτω μόνο bluetooth μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε... Για πείτε μου τις εμπειρίες σας :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Δεν ενημερώνεται ενώ είσαι συνδεμένος στο Internet? Δυστυχώς, ναι vaxevana. To update λειτουργεί κανονικά μετά από κάθε επανεγκατάσταση στο SPB WEATHER, αλλά μόνο μέχρι το επόμενο soft reset. Μετά..., τίποτε. Το περίεργο είναι ότι ο internet eplorer σε αυτή τη φάση λειτουργεί κανονικά. Όπως έγραψε και ο maternus, πιθανά να φταίει ο connection wizard και προτείνει να τον απεγκαταστήσω. Φοβάμαι όμως τις συνέπειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Δυστυχώς, ναι vaxevana. To update λειτουργεί κανονικά μετά από κάθε επανεγκατάσταση στο SPB WEATHER, αλλά μόνο μέχρι το επόμενο soft reset. Μετά..., τίποτε. Το περίεργο είναι ότι ο internet eplorer σε αυτή τη φάση λειτουργεί κανονικά. Όπως έγραψε και ο maternus, πιθανά να φταίει ο connection wizard και προτείνει να τον απεγκαταστήσω. Φοβάμαι όμως τις συνέπειες. Υποθέτω ότι ο maternus σου έγραψε για τον connection wizard γιατι θεώρησε ότι δεν μπορεις να συνδεθείς με GPRS με Internet. Κατά τα άλλα δεν νομίζω ότι φταίει αυτός καθώς απλώς επαναφέρει κάποιες ρυθμίσεις ανάλογα με τον Mobile provider σου (Cosmote, Vodafone, TIM). Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στο "σπάσιμο" του λογισμικού. Απλώς όταν κάνεις reset κάνει κάποιους ελέγχους, κρίνει ότι έχει γίνει expired και σταματά να κάνει update ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Vaxexana, απλά είχα διαβάσει σε κάποιες σελίδες πιο πίσω ένα σχόλιο ενός χρήστη με γραμμούλα στη μέση :) που έλεγε πως ο connection manager επαναφέρει πολλές ρυθμίσεις που δεν πρέπει μετά από soft reset.. Έτσι υπέθεσα πως μπορεί να είναι αυτό.. Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indufi Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 κέφτομαι κι εγώ να αγοράσω το Eten X500, αλλά διαβάζω διάφορα για το service που με αποθαρρύνουν λίγο. Ερώτηση 1η Εάν το αγοράσω Ελλάδα, πχ Πλαίσιο, και είμαι στο εξωτερικό η εγγύηση με καλύπτει και αν ναι για πόσο καιρό. Δηλ. μπορώ να το πάω εκεί σε κάποιον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο? Ερώτηση 2η Εάν το αγοράσω online από το εξωτερικό, η εγγύηση στην Ελλάδα είναι ok ή το Πλαίσιο θα μου δημιουργήσει πρόβλημα? Ερώτηση 3η Εάν το αγοράσω online από το εξωτερικό, πώς θα μπορέσω να περάσω τα Ελληνικά windows? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Για την πρώτη ερώτησή σου indufi, δεν γνωρίζω.. Από κει και πέρα, αν δεν το αγοράσεις απο Πλαίσιο, φυσικά η εγγύηση του Πλαισίου δεν ισχύει και για ό,τι πάθει θα πρέπει να φύγει στο εξωτερικό (κάτι που μπορεί να σε καθυστερει και κανένα 20ήμερο).. Όσο για τα Ελληνικά windows, υπάρχουν οδηγοί σε πιο πίσω σελίδες που περιγράφουν τη διαδικασία.. (γίνεται πάντως αν αυτή είναι η απορία σου..) Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgerinosmd Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Εχει κανένας το πρόβλημα με το GPS που δεν συντονίζει με τους δορυφόρους? Αν ναι το διορθώσατε? και με ποιον τρόπο? χρειαζεται επισκευή απο αντιπρποσωπεία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Τι εννοείς "πρόβλημα που δε συντονίζει τους δορυφόρους"? Είσαι δηλαδή έξω κάπου και το GPS viewer δεν κάνει 3D fix? Δε μου έχει παρουσιαστεί κάτι τέτοιο από τότε που το πήρα, δώσε όμως περισσότερες λεπτομέρειες.. (Πριν στείλεις ξανά, κάνε satellite update και αστο λίγη ώρα να ψάξει για δορυφόρους).. Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Υποθέτω ότι ο maternus σου έγραψε για τον connection wizard γιατι θεώρησε ότι δεν μπορεις να συνδεθείς με GPRS με Internet. Κατά τα άλλα δεν νομίζω ότι φταίει αυτός καθώς απλώς επαναφέρει κάποιες ρυθμίσεις ανάλογα με τον Mobile provider σου (Cosmote, Vodafone, TIM). Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στο "σπάσιμο" του λογισμικού. Απλώς όταν κάνεις reset κάνει κάποιους ελέγχους, κρίνει ότι έχει γίνει expired και σταματά να κάνει update ... Άρα ή πηγαίνω για αγορά original ή ψάχνω άλλο πρόγραμμα. Στη β' περίπτωση, μήπως υπάρχει καμμία πρόταση για κανένα δοκιμασμένο που να μην έχει τα προβλήματα του spb weather; Αλλά και πάλι, πώς δουλεύει σωστά σε τόσους χρήστες; Φαντάζομαι ότι θα είναι... registered. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indufi Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Για την πρώτη ερώτησή σου indufi, δεν γνωρίζω.. Από κει και πέρα, αν δεν το αγοράσεις απο Πλαίσιο, φυσικά η εγγύηση του Πλαισίου δεν ισχύει και για ό,τι πάθει θα πρέπει να φύγει στο εξωτερικό (κάτι που μπορεί να σε καθυστερει και κανένα 20ήμερο).. Όσο για τα Ελληνικά windows, υπάρχουν οδηγοί σε πιο πίσω σελίδες που περιγράφουν τη διαδικασία.. (γίνεται πάντως αν αυτή είναι η απορία σου..) Ευχαριστώ, Η εγγύηση είναι το ΠΙΟ συμαντικό πράγμα, κάτι που έμαθα πρόσφατα με το lap top μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Θα ήθελα να ρωτήσω εάν χρειαζόμαστε προστασία από ιούς και ποιό πρόγραμμα θα προτείνατε για το Χ500. Επίσης, αν έχετε υπόψιν κανένα καλό ;) site με τα προγράμματα που συζητούνται στο forum γιατί παιδεύομαι πάνω από ένα μήνα και δεν έχω καταφέρει να βρώ τα περισσότερα από αυτά. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Προστασία από ιους δεν χρειάζεσαι.. Όσο για site, ας απαντήσουν αυτοί που ξέρουν.. Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Επίσης, αν έχετε υπόψιν κανένα καλό ;) site με τα προγράμματα που συζητούνται στο forum γιατί παιδεύομαι πάνω από ένα μήνα και δεν έχω καταφέρει να βρώ τα περισσότερα από αυτά. Ευχαριστώ. για site, ας απαντήσουν αυτοί που ξέρουν.. Κάντε register στο forum της υπογραφής μου και μπείτε στο θέμα για τα pocketpc και pda.;) Ο δρόμος μετά είναι ανοιχτός...:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Κάντε register στο forum της υπογραφής μου και μπείτε στο θέμα για τα pocketpc και pda.;) Ο δρόμος μετά είναι ανοιχτός...:) Τι δρόμος, αγαπητέ odytsak, για λεωφόρο πρόκειται!!! Νά σαι καλά. Επιτέλους, είδαμε φώς στο τούνελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrzaf Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 βγηκαν τα νεα windows για το ετεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 βγηκαν τα νεα windows για το ετεν Φιλαράκι ρωτάς, η μας δίνεις ειδηση? Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mxatzhd Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 καλημέρα θα μπορούσατε να με βοηθήσετε σε κάτι σχετικά με gps softwares σε ποιες θύρες συνδέονται τα προγράμματα για να βλέπουν το gps? κάποια software συνδέονται άλλα όχι.γίνεται να είναι συνδεδεμένα 2 gps ταυτόχρονα? Παράθεση crete Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipistri Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Η ΑΓΓΛΙΚΗ ROM ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΕΝ Χ500 ΜΕ WM6 ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ACTIVE SYNC 4.5 TO LINK ΕΙΝΑΙ: ftp://202.153.196.8/X500/ USER wm6driver PASS 77210000 Η ΑΓΓΛΙΚΗ ROM EINAI H WWE TO TETΑΡΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Glofiish X500+ Preview: http://www.ppcreviews.net/index.php?option=com_content&task=view&id=869&Itemid=7 Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Και τώρα εν αναμονή των ελληνικών WM6.. :) Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Τι δρόμος, αγαπητέ odytsak, για λεωφόρο πρόκειται!!! Νά σαι καλά. Επιτέλους, είδαμε φώς στο τούνελ. :) :rolleyes: :D :p :lol: ;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 για τις καρτες moulti sim οταν υπαρχουν επανω περασμενες 2 εταιριες και πιο συγκεκριμμενα cosmo kai tim ,οταν γινεται η εναλαγη απο μια εταιρια στην αλλη στο pocket φαινεται η τελευταια ,γνωριζει κανεις αν υπαρχει η δυνατοτητα με το που αλλαζεις εταιρια να αλλαζει και το λογοτυπο (παντως με το statusbattery δεν γινεται).......ευχ.......:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 http://img234.imageshack.us/img234/2232/clipboard01rz0.png :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Και τώρα εν αναμονή των ελληνικών WM6.. :) ποτε λετε ρε παιδια οτι θα βγει αυτη ???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts