bill64 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Αν μιλάς γιά το Destinator, κάνε ένα soft reset και δοκίμασε με εύρεση η δώστο του καρφωτά ΝΜΕΑ COM 4 57.600. :D Πάνο τίποτα ενω με το gps viewer όλα οκ με το destinator τίποτα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Με συγχωρεις ξεχασα να σου πω χρονια πολλα για τα γενεθλια σου.:baby: Και εγώ για τα δικά σου....:lol: :lol: :lol: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Πάνο τίποτα ενω με το gps viewer όλα οκ με το destinator τίποτα ! Άκυρο, άφησα ανοιχτό το destinator μέσα στο μαγαζί μου (απόσταση από τζαμαρία 7-8 μέτρα, διώροφο κτίριο, εμείς στο ισόγειο) και βρήκε σήμα :D θα μας τρελάνει το etanάκι μας:D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Άκυρο, άφησα ανοιχτό το destinator μέσα στο μαγαζί μου (απόσταση από τζαμαρία 7-8 μέτρα, διώροφο κτίριο, εμείς στο ισόγειο) και βρήκε σήμα :D θα μας τρελάνει το etanάκι μας:D :D :D Το Ετενάκι μας φοράει το καλύτερο ενσωματωμένο GPS σε συσκευή PDA και το έχουν σετάρει καλά μαστόρια. :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Γιατι απο την ωρα που εχω βαλει την 354 η οθονη μου ψιλοτρεμοπαιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Γιατι απο την ωρα που εχω βαλει την 354 η οθονη μου ψιλοτρεμοπαιζει; Αν δεν επανέλθει με soft reset, πάρε backup κάνε hard reset και ρίξε το backup από πάνω. Αν σου κάνει πάλι τα ίδια ξαναπέρνα τη ROM και μετά επανέφερε απο to backup. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Αν δεν επανέλθει με soft reset, πάρε backup κάνε hard reset και ρίξε το backup από πάνω. Αν σου κάνει πάλι τα ίδια ξαναπέρνα τη ROM και μετά επανέφερε απο to backup. :ninja: Εκανα εχθες Πανο hard reset αλλα τιποτα...:cry: Πρεπει μαλλον να ξαναπερασω απο πανω και παλι την 354;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Εκανα εχθες Πανο hard reset αλλα τιποτα...:cry: Πρεπει μαλλον να ξαναπερασω απο πανω και παλι την 354;:worry: Πάρε backup πρώτα να μην ξαναπερνάς προγράμματα.:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Πάρε backup πρώτα να μην ξαναπερνάς προγράμματα.:shifty: Και ο θεός βοηθός...αγορίνα:lol: Εεεε;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerxxxxx Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Paides ,to panw dexia h/w button (M-Desk) otan to pataw kanei ena entono triximo se anti8esh me ola ta upoloipa pou einai apsoga. Ayto symvainei se olo to mhkos tou kai entonotera otan to pataw sto katw shmeio, akrivws katw apo to spitaki. To antistoixo button gia to gps viewer den exei ta idia fainomena. Ti lete, na to paw gia service h 8a faw porta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Να ρωτήσω κάτι? Καλά μην επιμένετε, ρωτάω! :) Οι κάρτες micro sd δουλεύουν όλες καλά ή εξαρτάται από τη μάρκα? Αν αγοράσω δηλαδή μια φθηνή θα έχω πρόβλημα? Έχω βρει twinMOS και kingston που είναι αρκετά πιο φθηνές της transcrend του πλαισίου.. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Γενικά μια κάρτα υπάρχει πιθανότητα να είναι α πιο αργή από την άλλη και για αυτό να είναι και πιο φτηνή. Βέβαι στις micro sd δεν ξέρω κατά πόσο παίζει αυτό. Πάντως εγώ kingston έχω επάνω και δεν έχω κανένα πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 kingston σκέφτομαι και εγώ πάρω, βρήκα 1GB με 13,40 ευρώ.. Εκτός και αν κάποιος έχει λόγους να με κάνει να αλλάξω γνώμη.. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerxxxxx Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 1Gb mono 13,40? Apo pou? Epishs poio bluetooth hands-free proteinete? Sta vodafone shops exei kapoia me 20 euro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Να ρωτήσω κάτι? Καλά μην επιμένετε, ρωτάω! :) Οι κάρτες micro sd δουλεύουν όλες καλά ή εξαρτάται από τη μάρκα? Αν αγοράσω δηλαδή μια φθηνή θα έχω πρόβλημα? Έχω βρει twinMOS και kingston που είναι αρκετά πιο φθηνές της transcrend του πλαισίου.. :confused: Απλα τσεκαρε την ταχυτητα τους.Προσωπικα εχω δοκιμασει τις kingston και sandisk χωρις προβληματα. Στο ebay παιρνειs τα 2gb με 20-25 ευρω ! :shifty: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 1Gb mono 13,40? Apo pou? Epishs poio bluetooth hands-free proteinete? Sta vodafone shops exei kapoia me 20 euro. Από εκεί: http://www.e-gate.gr/default.aspx?id=&prodid=9352 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soglan Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Πάνο, Πάνο, Πάνο, Πάνο, Πάνο, Πάνο, Πάνο..... χι χι χι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Pano me pio programma exeis valei eikonidia stin kato mpara tou Eten? Thank u Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Pano me pio programma exeis valei eikonidia stin kato mpara tou Eten? Thank u Δεν με λένε Πάνο αλλά θα απαντήσω, με το iLauncher (εάν δεν κάνω λάθος:D ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Δεν με λένε Πάνο αλλά θα απαντήσω, με το iLauncher (εάν δεν κάνω λάθος:D ) :D :D Bill tote !!! Exo to ilaincer alla den mporo na vro pia leitourgia poy to kanei mipos exei kapios kai mporei na moy to kolpo?? Thank u Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 :D :D Bill tote !!! Exo to ilaincer alla den mporo na vro pia leitourgia poy to kanei mipos exei kapios kai mporei na moy to kolpo?? Thank u Options / Shortcuts / Shell Tray Tab και βάλε ότι θες. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp375 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Γιατι απο την ωρα που εχω βαλει την 354 η οθονη μου ψιλοτρεμοπαιζει; Μήπως τρεμοπαίζει μόνο στο "Σήμερα" και έχεις ανοιχτό το Quick Link; Αν ναι απενεργοποίησε το Quick Link και βάλε το iLauncher! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Options / Shortcuts / Shell Tray Tab και βάλε ότι θες. :rolleyes: pano thank u gia tin apantisi .Exo to ilauncher 3 .apo ta vazo?? Thanku Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 :D :D Bill tote !!! Exo to ilaincer alla den mporo na vro pia leitourgia poy to kanei mipos exei kapios kai mporei na moy to kolpo?? Thank u greekn1c καλά είχες πεί Πάνο :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 greekn1c καλά είχες πεί Πάνο :lol: :lol: :lol: Bill ton rotisa giati prin kairo ekeinos moy eipe gia to Ilauncher kai episis vlepo sta post toy oti sta Bar toy exei eikonidia!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts