Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις παρέλαβα απο το πλαίσιο το νέο μου Χ500 μιας και το παλιο λόγο νερών μου το αντικατέστησαν.

Τελικά αν και το ήξερα οτι η οθόνη δεν φτιάχνει και οτι λειτουργεί κατασκευαστικά έτσι...επιβεβαιώθηκα.

Άδικα ο κόπος μίας και το καινούργιο μία απο τα ίδια είναι....

Αυτά για την ιστορία και για όσους εδώ μέσα παραπονιούνται για τα ''νερά'' τους.

Τα έχω πεί εκατό φορές, με χιούμορ, με τσαντίλα και δε ξέρω πως αλλιώς, αλλά δεν ακούγομαι. Αυτή είναι η οθόνη και έτσι λειτουργεί. :spam:

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα έχω πεί εκατό φορές, με χιούμορ, με τσαντίλα και δε ξέρω πως αλλιώς, αλλά δεν ακούγομαι. Αυτή είναι η οθόνη και έτσι λειτουργεί. :spam:

Το ξέρω πάνο μου,απλά μπήκα σε διαδικασία αντικατάστασης για το χαβαλέ και μόνο..:wink:

Απ'την αρχή και εγώ αν διαβάσεις τα post μου ημουνα σύμφωνος με την δική σου άποψη...άσε που το είχα και επιβεβαιωμένο απο φίλο μέσα στο πλαίσιο πως το πρόβλημα μας δεν είναι πρόβλημα και πως αυτή είναι και η ομορφιά και η ζωντάνια της οθόνης μας...:rotfl: :wink: :up:

Κανεις δε χρησιμοποιει το Spb Weather με αλλο weather source εκτος απο το default...??? :ninja:

Για Ελλάδα υπάρχει μόνο για το meteo κι ότι έχει το default...

Telika gia ton kairo poio programma proteinete ?? Ap'oti vlepw to spb weather suzhteitai pio poly h proteinete kapoio allo kalytero ???

Βασικά συζητιέται πιο πολύ από όλα για δύο λόγους. Ένα, ότι έχει το template του meteo και δύο ότι είναι σχετικά ελαφρύ. Πολλά παιδιά πάντως χρησιμοποιούν και το weatherpanel που είναι πιο όμορφο κι έχει περισσότερες επιλογές.

To έκανα και δουλεύει άψογα και χωρίς να χάνει την δόνηση γιατί το Ringo μου το έκανε κι αυτό.

Κάτι παρόμοιο για τα SMS υπάρχει?

Για SMS αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μετατρέψεις ένα mp3 σε wav και να το αντιγράψεις στη main στο /windows. Ούτως ή άλλος για ήχο sms δε βάζεις κάτι μεγάλο σε διάρκεια, οπότε άμα κόψεις ένα κομμάτι από mp3, το κάνεις μονοφωνικό και το μετατρέψεις σε wav, δε θα σου βγει μεγάλο.

Μόλις παρέλαβα απο το πλαίσιο το νέο μου Χ500 μιας και το παλιο λόγο νερών μου το αντικατέστησαν.

Τελικά αν και το ήξερα οτι η οθόνη δεν φτιάχνει και οτι λειτουργεί κατασκευαστικά έτσι...επιβεβαιώθηκα.

Άδικα ο κόπος μίας και το καινούργιο μία απο τα ίδια είναι....

Αυτά για την ιστορία και για όσους εδώ μέσα παραπονιούνται για τα ''νερά'' τους.

Δημήτρη πατρίδα, μια από τα ίδια.

Τουλάχιστον μας έφυγε η περιέργεια και οι αμφιβολίες.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Thanx gyuz gia tis apanthseis.

Apo flash games ti ginetai ... yposthrizei to x500 h prepei na katevasw extra software kai an nai poio???

PX 8elw na perasw to "Deal" kai to "Millionaire" (se ellhnikh version) pou ta exw sto pc mou.

Εχει δοκιμασει κανεις το Spb mobile shell;

http://www.spbsoftwarehouse.com/products/mobileshell/screenshots.html?en

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

Πραγματικα ειμαι σε διλλημα να το αγορασω ή οχι; Καταφερα και διαβασα καμια 20αρια σελιδες μονο. Αλλοι γραφετε για προβληματα αλλοι οχι.

Το βρηκα στο πλαισιο με 599€ υπαρχει καπου αλλου φθηνοτερο;

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

poly oraia sumgono apolyta. alla mia erotish.

giati to plaisio allazei ta x500 ,,fortonete metaxeirismena ,,kai dinei ta idia me paromio (provlima) se eisagogika ?????GIATI??????????

ego exo ta neraKIA AKOMA exo eksikio8ei mazi tous me agapane ta agapao kai skeftomai,mias kai exo 2 xronia eggyhsh na draso otan den 8a yparxei provlima ,,kai AN DO8EI LYSH.

PANTOS 8ELO MIA APANTHSH GIA AFTO POU ROTO PROTA.Giati to plaisio allazei kai fortonete metaxeirismenes syskeves gia na tis allaksi me nees pou den exoun diafora?????????kai den kseka8arizei oti etsi einai re adelfe.... no problem..kai sou lene ferto apo edo na to allaksoume..

giati to plaisio allazei ta x500 ,,fortonete metaxeirismena ,,kai dinei ta idia me paromio (provlima) se eisagogika ?????GIATI??????????

ego exo ta neraKIA AKOMA exo eksikio8ei mazi tous me agapane ta agapao kai skeftomai,mias kai exo 2 xronia eggyhsh na draso otan den 8a yparxei provlima ,,kai AN DO8EI LYSH.

PANTOS 8ELO MIA APANTHSH GIA AFTO POU ROTO PROTA.Giati to plaisio allazei kai fortonete metaxeirismenes syskeves gia na tis allaksi me nees pou den exoun diafora?????????kai den kseka8arizei oti etsi einai re adelfe.... no problem..kai sou lene ferto apo edo na to allaksoume..

Νομιζω πως και εκεινοι δεν ξερουν πραγματικα!!

Απο την αλλη ορισμενοι λενε οτι το αφου ειχαν προβλημα και το αλλαξαν το καινουργιο τους κανει και λιγοτερα νερακια,και αυτο ειναι που εμενα με προβληματισε,τελικα το πουλισα και πηρα το αδερφακι του που λεγεται οτι εχει την ιδια οθονη αλλα δεν κανει νερακια!Εκει ειναι βεβαια που μπερδευτικα περισσοτερο για το τι συνεβαινε στο Χ500 μου,μιας και τα ειχα για λιγες μερες και τα δυο στην κατοχη μου!!

A good wife always forgives her husband when she's wrong.

Φιλιππος

Το Πλαίσιο αλάζει τις συσκευές προφανώς ανάλογα με το ποιόν έχει μπροστά του και την συμπεριφορά του και ανάλογα τη γνώση αυτού που αποφασίζει. Προφανώς δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση με βάση τη συμφωνία που έχει με την ΕΤΕΝ και αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να είναι ευχαριστημένος ο πελάτης. Είναι θέμα πολιτικής. Αυτό θα έπρεπε να μας ευχαριστεί και οχι να μας δυσαρεστεί. Εχουμε συνηθίσει σε ''άλλη'' αντιμετώπιση και μας προκαλεί εντύπωση. Αυτά να τα βλέπουν όσοι έλεγαν διάφορα γιά τα ΕΤΕΝ σε σχέση με την αντιπροσώπευση τους στην Ελλάδα. Σε πραγματικά και ουσιαστικότερα προβλήματα, που δεν βλέπω να υπάρχουν, καταλαβαίνετε οτι και πάλι θα καλυφθούμε. :rolleyes:

Παιδιά, sorry αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση αλλά είναι τόσες πολλές οι σελίδες του θέματος που πραγματικά δεν είχα κουράγιο να διαβάσω ούτε μία.

Απλά σκέφτομαι να πάρω ένα pocketpc και σκέφτηκα το συγκεκριμένο από το πλαίσιο που τα συνδυάζει όλα. Όμως για να είμαι αρκετά σίγουρος, να κάνω κάποιες ερωτήσεις πριν:

1) Είναι γενικά καλή συσκευή, είστε ευχαριστημένοι?

2) Έχει καλό ήχο?

3) Έχει προβλήματα? Και αν ναι, διορθόνωνται με softwares (π.χ. έχει ελληνικό sms 160 χαρακτήρων?)?

4) Έχει ικανοποιητικό μέγεθος ή θα μου φανεί τεράστια μετά από κάμποσο καιρό?

5) Να το πάρω μαζί με το πακέτο Destinator?

6) Και γενικότερα, πείτε μου συνοπτικά οτιδήποτε σας ενοχλεί...

Δε ξέρω, μου φαίνεται ότι το κουράζω πολύ το θέμα πριν το πάρω, αλλά να 'μαι σίγουρος για 700ε που θα δώσω.

Παιδιά, sorry αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση αλλά είναι τόσες πολλές οι σελίδες του θέματος που πραγματικά δεν είχα κουράγιο να διαβάσω ούτε μία.

Απλά σκέφτομαι να πάρω ένα pocketpc και σκέφτηκα το συγκεκριμένο από το πλαίσιο που τα συνδυάζει όλα. Όμως για να είμαι αρκετά σίγουρος, να κάνω κάποιες ερωτήσεις πριν:

1) Είναι γενικά καλή συσκευή, είστε ευχαριστημένοι?

2) Έχει καλό ήχο?

3) Έχει προβλήματα? Και αν ναι, διορθόνωνται με softwares (π.χ. έχει ελληνικό sms 160 χαρακτήρων?)?

4) Έχει ικανοποιητικό μέγεθος ή θα μου φανεί τεράστια μετά από κάμποσο καιρό?

5) Να το πάρω μαζί με το πακέτο Destinator?

6) Και γενικότερα, πείτε μου συνοπτικά οτιδήποτε σας ενοχλεί...

Δε ξέρω, μου φαίνεται ότι το κουράζω πολύ το θέμα πριν το πάρω, αλλά να 'μαι σίγουρος για 700ε που θα δώσω.

Φίλε μου το καλύτερο PDA - Phone - GPS που υπάρχει αυτή τη στιγμή. xωρίς προβλήματα, κάνει όλα όσα ζητάς καλά και να το πάρεις με Destinator. :D

giati to plaisio allazei ta x500 ,,fortonete metaxeirismena ,,kai dinei ta idia me paromio (provlima) se eisagogika ?????GIATI??????????.

Giati ine kataskevastiko elatoma, ite kapioi thelete na to paradextite ite oxi. Tora an ine enoxlitiko, afto ine mia alli istoria... Pantos an exete egiisi, den iparxi logos na xaristite stin ETEN (skeftite ke tin aksia metapolisis). Allakste to me kapio pou tha ine "stegno" :p

"Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened"

---------------------------------

Γιάννης

Giati ine kataskevastiko elatoma, ite kapioi thelete na to paradextite ite oxi. Tora an ine enoxlitiko, afto ine mia alli istoria... Pantos an exete egiisi, den iparxi logos na xaristite stin ETEN (skeftite ke tin aksia metapolisis). Allakste to me kapio pou tha ine "stegno" :p

Ε όχι και να χαριστούμε. Τούμπες κάνω φίλε μου που έχω τέτοιο εργαλείο στα χέρια μου. Εσύ ξέρεις να κυκλοφορεί κάποιο PDA - Phone - GPS συνολικά καλύτερο ? Αν ναι πές μου που το πουλάνε, να το πάρω σήμερα. Αλήθεια εσύ από ποιά PDA έχεις εμπειρίες ? :cool:

Συμφωνω τα λες πολυ καλα, καλο θα ηταν να το αντικαταστησετε επιασα στα χερια μου το ετεν σημερα, μπορει να ειναι [καλο μηχανακι] αλλα η οθονη εχει προβλημα μεγαλο. Και σας βλεπω και παραμυθιαζεστε μονοι σας οτι αν πιασεις την tft κανει τα ιδια νερα:wacko: ποιος σας ειπε οτι η tft ειναι touch screen και ποιος σας λεει οτι πρεπει να μεινετε με αυτο το συνηθειο! Εγω θα σας ελεγα να αντικαταστησετε την συσκευη σας με την οποιαδηποτε συσκευη που δεν θα εχει τετοια προβληματα. Εγω πολυ το φοβαμαι οτι και καποιοι απο αυτο το φορουμ μπορει να εχουν και ενδιαφεροντα να προωθουν αυτη την συσκευη:!:

Ε όχι και να χαριστούμε. ???Τούμπες κάνω φίλε μου που έχω τέτοιο εργαλείο στα χέρια μου.Να δεις η ετεν κατι κολοτουμπες που κανει που σας πουλαει αυτα τα εργαλεια Εσύ ξέρεις να κυκλοφορεί κάποιο PDA - Phone - GPS συνολικά καλύτερο ? Αυτο δεν θα το σχολιασω καθολουΑν ναι πές μου που το πουλάνε, να το πάρω σήμερα.Σε ολα τα καταστηματα Αλήθεια εσύ από ποιά PDA έχεις εμπειρίες ?Εδω δεν θα μπορεσω να σου απαντησω γιατι γενικα οι ερωτησεις που εκανες δεν ηταν για μενα. Εγω απλα μπηκα σφηνα :cool:

Συγνώμη ρε παιδία αν αυτό αναφέρετε συχνά στο φόρουμ το ξέρω αλλά είναι βλακεία να κρατάς την συσκευή σου με κάποιο πρόβλημα που έχει και είναι καθαρά πρόβλημα hardware και οχι software. Και όχι επειδή γίνετε αντικατάσταση να είστε ευτυχισμένοι εφόσον το πρόβλημα παραμένει! Και δεν θα σας μιλήσω καθόλου για κάτι προβλήματα που είχατε στο software γιατί αυτό το λύσατε πράγματι με κάτι patch που έβγαλε η εταιρεία γίνονται αυτά. Εγώ έχω το μio το οποίο το αντικατάστησα π.χ επειδή όταν τράβαγα βίντεο δεν ακουγόταν καλά ο ήχος πάλι με την ίδια συσκευή χωρίς να μου παρουσιάζει κανένα ελάττωμα αυτήν την στιγμή. Και δεν θα σας έλεγα να πάρετε μιο επειδή είναι καλύτερο! μπορείτε να πάρετε πολλές συσκευές, επισκεφτείτε ένα πλαίσιο και δείτε τι γίνετε. Και εκνευρίζομαι όταν διαβάζω σε διάφορα φόρουμ τον panosha να τους λέει κάντε αντικατάσταση την συσκευή σας χωρίς να έχουν στην ουσία μεγαλύτερο πρόβλημα από το δικό σας:!:

Οποίος νομίζει ότι είμαι λάθος μπορεί να μου στείλει και pm δεν θέλω να σας χαλάω το φόρουμ.

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Ε όχι και να χαριστούμε. Τούμπες κάνω φίλε μου που έχω τέτοιο εργαλείο στα χέρια μου. Εσύ ξέρεις να κυκλοφορεί κάποιο PDA - Phone - GPS συνολικά καλύτερο ? Αν ναι πές μου που το πουλάνε, να το πάρω σήμερα. :

File mou iremise. Enoousa na to antikatastisete me ena allo X500. Oxi aparetita allo montelo. To ipa kaloproereta, den ithela na thikso to mixanaki. Apla ine elatoma tis kataskevis ke dikeouste os pelates antikatastasi me kapio (X500) pou de tha exi afto to provlima.

Αλήθεια εσύ από ποιά PDA έχεις εμπειρίες ? :cool:

Tora tha mporousa na sou apantiso alla katalaveno apo tin antidrasi sou oti ise mallon mikros se ilikia, opote ke de tha gnorizis ta pda pou protoxrisimopiisa ego.

"Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened"

---------------------------------

Γιάννης

...kai meta to eyxaristo dialleimma pou mas proseferan oi synforumites twn "geitonikwn" pipisofonwn :lol: , na epistrepsoume sta dika mas ...

Mou parousiasthke to exhs provlhma. Anoigei synexeia o windows media player kai vgazei to exhs msg : "Exei topo8eth8ei mia karta apo8hkeyshs. 8elete na kanete anazhthsh gia arxeia hxou kai video?? Nai/Oxi"

Otan epilegw "oxi" tote to xanaemfanizei epanhlhmena.. Karta mnhmhs exw mia 512mb kai safws den einai kainouria, thn exw kairo.

Μολις βγηκε το SPB Mobile Shell 1.0 για PPC και βασικα αντικαθιστα τα πιο πολλα προγραματα της ΕΤΕΝ. Το δοκιμασε κανεις?? Φαινεται πολυ καλο και πο οτι λενε σου δινει τη δυνατοτητα να κανεις τα παντα onehanded.

Τελικα απο ακουστικη στα τηλεφωνηματα πως παει;;

Απο ακουστικη δεν ειναι και σαν το Κ800 που ειχα αλλα ακουγεται δυνατα. Απλα μερικες φορες ειναι τοσο δυνατα που βουιζει και παραμορφωνει και πρεπει να το χαμηλωσεις τερμα την ωρα που μιλας.

Ρε παιδιά, τί είναι αυτό το πρόβλημα με τα νερά της οθόνης που συζητάτε όλοι μερικές σελίδες πιο πίσω? Να με αποθαρρύνει να το πάρω ή όχι?

• The title was changed to ETEN Χ500