apostol70 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Με τη διαδικασία αυτή θα σβηστούν τα πάντα από την συσκευή σου. Αφαίρεσε την κάρτα μνήμης, αφαίρεσε τη SIM, κάνε μιά επανεκίνηση, συχρόνισε με το PC και τρέξε το αρχείο στο PC. Υπάρχουν σαφείς οδηγίες και είναι απλό. Αν υπάρχει backup είναι αγνωστο αν με επαναφορά θα κάτσει σωστά. Πιθανόν θα πρέπει να περαστούν όλα τα προγράματα από την αρχή. Θα σας πω σε λίγο. :) Ευχαριστώ πολύ. Αν υπάρξουν προβλήματα θα σας το πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Παιδιά τελικά κατάφερα και έβαλα την Ελληνική 291 πάνω στην Αγγλική 291. Υπήρχε πρόβλημα νωρίτερα γιατί είχα συχρονίσει μέσω USB hub. :D Τελικά το backup επιασε αφου πέρασες την 291 ELL ROM ή χρειάζεται να τα περάσεις όλα από την αρχή; (τα προγράμματα εννοω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Από την αρχή φίλε, αλλά αν αναβαθμίσεις από Ελληνική ίσως είναι διαφορετικά τα πράγματα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Θα μπορουσε καποιος να συνοψισει τις αλλαγες με τη νεα ROM? Bugs fixed ? Νεες εφαρμογες ? Κοληματα ? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Θα μπορουσε καποιος να συνοψισει τις αλλαγες με τη νεα ROM? Bugs fixed ? Νεες εφαρμογες ? Κοληματα ? Ναι ρε παιδια πειτε μου γιατι αλλαζετε τις ROM?:what: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Εγώ δεν είχα τι να κάνω και είχα όρεξη να παιδευτώ. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Εγώ δεν είχα τι να κάνω και είχα όρεξη να παιδευτώ. :lol: Μα καλα, δεν βαριεσαι μετα να περνας φτου κι απ' την αρχη ολες τις εφαρμογες? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospap Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Ναι ρε παιδια πειτε μου γιατι αλλαζετε τις ROM?:what: Αλλαξα την Ελληνική με την Αγγλική για τα menu. Δεν μπορώ να τα συνηθήσω τα ελληνικά:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Μα καλα, δεν βαριεσαι μετα να περνας φτου κι απ' την αρχη ολες τις εφαρμογες? ayto tha pei porosi!!!:lol: Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Μετά το πέρασμα της 291 πρέπει να περάσουμε και το patch για την Sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 λοιπον εχω νεα.το eten με την βλαβη θα φυγει για γερμανια και πιθανον να το αντικαταστησουν,ευτυχως δεν χρειαστηκε να γινει καποιο σκηνικο,ολα καλα.αντε να δουμε.το καλο ειναι οτι τους ετυχαν κι αλλες πολλες βλαβες με το x-500 και τα ειχα εκει στον τεχνικο κι ετσι δεν χρειαστηκε να γινει καποιος καυγας,φαινεται να δεχτηκαν οτι τελικα ηταν ελλατωματικο και θα στειλουν και το δικο μου μαζι με τα υπολοιπα για γερμανια.μα καλα εκει ειναι η εταιρεια? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Το έκανε ξαφνικά. Τα νερά φαίνονταν στο κέντρο της οθόνης όταν το είχα κλειστό και κάτω από λάμπα. κατι τετοια κολπα εκανε και το δικο μου,μετα εστρωσε και μετα που το πουλησα τα παιξε:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospap Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 κατι τετοια κολπα εκανε και το δικο μου,μετα εστρωσε και μετα που το πουλησα τα παιξε:) Επίσης έπρεπε να πιέζω την γραφίδα πολύ στην οθόνη. Στην αρχή νόμιζα ότι έτσι ήταν όλα τα Χ500. Τώρα όμως με το καινούριο βλέπω ότι ήταν προβληματική η οθόνη:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Μετά το πέρασμα της 291 πρέπει να περάσουμε και το patch για την Sim; Η πρώτη σου δουλειά. :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pica Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Τελικα ποιο patch για την Sim περναμε, το X500_Comm_Patch ή το RILMUX20061212; Ευχαριστω:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Επίσης έπρεπε να πιέζω την γραφίδα πολύ στην οθόνη. Στην αρχή νόμιζα ότι έτσι ήταν όλα τα Χ500. Τώρα όμως με το καινούριο βλέπω ότι ήταν προβληματική η οθόνη:wacko: σιγουρα κατι τετοιο παιζει. οπως και να χει εγω ειπα στον φιλο μου που του εμεινε στα χερια οτι ειτε το επισκευασουν ειτε του το αλλαξουν το κινητο πρεπει να πουληθει οταν ερθει με το καλο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 σιγουρα κατι τετοιο παιζει. οπως και να χει εγω ειπα στον φιλο μου που του εμεινε στα χερια οτι ειτε το επισκευασουν ειτε του το αλλαξουν το κινητο πρεπει να πουληθει οταν ερθει με το καλο. RILMUX20061212 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 RILMUX20061212 τι ειναι αυτο:confused: Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 τι ειναι αυτο:confused: Μανιταρι μαγικο!:lol: Το patch για το SMS issue! Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 τι ειναι αυτο:confused: Ενα patch ιά το Χ500 που πρέπει να περαστεί οπωσδήποτε. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Ενα patch ιά το Χ500 που πρέπει να περαστεί οπωσδήποτε. :!: α Ok.:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Μανιταρι μαγικο!:lol: Το patch για το SMS issue! Τι σημαίνει αυτό;:cry: :help: :tease: Σορρυ,λάθος κατάλαβα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Περασα την 291 και ολα ΟΚ...μου φαινεται ελαχιστα πιο γρηγορο πλεον το μηχανακι ή είναι ιδέα μου; Και κατι αλλο,μπορει καποιος να μου πει,πως μπορω να προσθεσω ηχους στο ξυπνητηρι;(στον File Explorer) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 @Μάλλον επειδή έκανες format σου φαίνεται πιο γρήγορο :lol: Όσο αφορά για το patch θα πρότεινα καλύτερα να βάλετε το RILMUX20061205 revision κι όχι το τελευταίο που είναι το RILMUX20061212. Εγώ με την Αγγλική ROM είχα πολύ σοβαρά προβλήματα με τα SMS με αυτό το patch. Μόλις έβαλα το παλιό διορθώθηκαν όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 @Μάλλον επειδή έκανες format σου φαίνεται πιο γρήγορο :lol: Ισως να εχεις δικιο...αν και δεν το πιστευω.Πιστευω οτι οντως εγινε λιγο Πιο γρηγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts