Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

koita prosopika den me niazei toso poli to thema timis giati dinw ta lefta otan kati me eksipireti...

to thema pou egrapsa gia ta akoustika to idate sti selida 66?

Το τι εξυπηρετει τον καθενα ειναι προσωπικο του θεμα,εγω με τον hab σου προτειναμε δυο θηκες για το ΕΤΕΝ Χ500,σου παραθεσαμε links και καναμε μια συντομη κριτικη.

http://www.krusell.se/searchResult.php?brand=E-ten&model=X500&x=12&y=4

Οσον αφορα τα ακουστικα μαλλον δεν υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα για να μην εχουν ασχοληθει τοσο πολυ αλλοι συμforumιτες.

Εγω προσωπικα χρησιμοποιω μια θηκη γενικης χρησης(λογω δουλειας) Blackhawk και ακουστικα bluetooth(Motorola H5) χωρις κανενα προβλημα. :)

Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;)

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλε αν αυτη που πηρες εχει κουμπωμα με το μαγνητη και οχι με το velcro (σκρατς) προσεχε να βαζεις την οθονη προς την αλλη μερια απο το κουμπωμα γιατι ενας φιλος μου πιεσε την θηκη και εσπασε την οθονη.

Παντα πρεπει να βαζουμε το κινητο στη θηκη (της ζωνης) με την οθονη να "βλεπει" στο σωμα μας και την μπαταρια προς τα εξω. Απ' οτι ξερω η περισσοτερη ακτινοβολια εκπεμπεται απο την μπαταρια.

Παντα πρεπει να βαζουμε το κινητο στη θηκη (της ζωνης) με την οθονη να "βλεπει" στο σωμα μας και την μπαταρια προς τα εξω. Απ' οτι ξερω η περισσοτερη ακτινοβολια εκπεμπεται απο την μπαταρια.

Έχω την εντύπωση ότι το κινητό εκπέμπει περισσότερο όταν καλύπτουμε την κεραία του. Στα περισσότερα σήμερα είναι ενσωματωμένη στο πανώ και πίσω μέρος (γι'αυτο καλό είναι να μην το καλύπτουμε με το χέρι μας όταν μιλάμε καθώς αναγκάζεται να εκπέμψει περισσότερο για να έχει το απαραίτητο επίπεδο λήψης...). Γι'αυτό καλό είναι η κεραία να είναι πάντα από την "έξω" μεριά (π.χ. στην τσέπη μας να κοιτά προς τα έξω κτλ) όπου και αν το βάζουμε.

παραξενο ενω δεν εχω κανενα προβλημα ξαφνικα απο σημερα το πρωι δεν μπορω να συνδεσω το Χ500 μου με το active sync.καμια ιδεα?

παραξενο ενω δεν εχω κανενα προβλημα ξαφνικα απο σημερα το πρωι δεν μπορω να συνδεσω το Χ500 μου με το active sync.καμια ιδεα?

Διέγραψε τη συσκευή σου από το activesync και προσπάθησε πάλι να κάνεις νέα σύνδεση. Πέτα και από το activesync του PDA τις σχέσεις συχρονισμού. ;)

Διέγραψε τη συσκευή σου από το activesync και προσπάθησε πάλι να κάνεις νέα σύνδεση. Πέτα και από το activesync του PDA τις σχέσεις συχρονισμού. ;)

αυτο σκεφτηκα και εγω και ολα απο την αρχη και οκ κανενα προβλημα

Καλημερα σε ολους.

Στο Χ500 εχω το PhotoContactsPro v403 αλλα δεν αναγνωριζει τα αρχεια mid οταν παω να ορισω ringtones. Ξερει κανεις γιατι;

Ευχαριστω

Κι εγώ το pocket plus υποψιάζομαι αν και τώρα έχει στρώσει από μόνο του.

Όσο για τα μηνύματα της σιμ, εμένα εμφανίζονται κανονικά (ελληνική ρομ) και ομολογώ ότι είχα να τα δω πολυυυυ καιρό.

Μήπως έκανες καμμιά ρυθμιση; Τι Rom έχεις; Γιατί και άλλοι παραπονιούνται για το ίδιο πρόβλημα. Στο Πλαίσιο πάντως που ρώτησα τηλεφωνικά πρώτη φορά το ακούγαν σαν πρόβλημα. Μάλλον θα πρέπει να τους δω από κοντά

Πήγα σήμερα από το Πλαίσιο Καλαμαριάς να πάρω το Μ700 αλλά έφυγα με το Χ500!!!

Το μέγεθος του είναι αρκετά μεγαλύτερο αλλά αυτό που με ξένισε ήταν ο slide μηχανισμός του καθώς δεν κούμπωνε καλά είχε τζόγο δεξιά-αριστερά και μου φάνηκε πολύ ψεύτικος.

Καθότι είναι το πρώτο μου ppc θα στρωθώ στο διάβασμα (67 σελίδες είναι, αρκετές αλλά όχι και πάρα πολλές) θα ρίξω καμμιά ματιά και στα επισημασμένα θέματα και μετά θα διατυπώσω τις οποιεσδήπωτε απορίες μου.:)

Ν' αλλάξω και το avatar μη ξεχάσω!;)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

@pica: τελικά κάθετε καλά το x500 στη θήκη του s200? Είναι σταθερό ή κουνιέται?

Το x500 κάθεται καλά στη θήκη του s100. Είναι πολυ σταθερό γιατι η θηκη ειναι στο οριο στενη για το Χ500!

Το x500 κάθεται καλά στη θήκη του s100. Είναι πολυ σταθερό γιατι η θηκη ειναι στο οριο στενη για το Χ500!

Παντως το S200 ειναι πιο κοντο και πιο παχυ απο το Χ500.

Για καποιον που δεν χρησιμοποιει καθολου gps αλλα θελει ενα pda θα προτεινατε το χ500 ή να κοιταξει αλλες συσκευες καλυτερα?

Για καποιον που δεν χρησιμοποιει καθολου gps αλλα θελει ενα pda θα προτεινατε το χ500 ή να κοιταξει αλλες συσκευες καλυτερα?

Με ποσα χρηματα;

Χρησιμοποιει καποιος το EZdial 2 for WM5? Προσπαθησα να το εγκαταστησω και μου βγαζει συνεχεια λαθος (το κατεβασα απο το site της εταιριας αλλα και απο το Handango οποτε θεωρω πολυ γκαντεμια να εχει προβλημα το αρχειο).:mad:

@pica: το χρησιμοποιώ εγώ και δεν είχα κανένα πρόβλημα με την εγκατάσταση...

Εκεί που είχα πρόβλημα με το m600, ήταν ότι από κάποια στιγμή και μετά όταν με καλούσαν, ενώ ερχότανε η κλήση, δεν άνοιγε η εφαρμογή και δε χτύπαγε το τηλέφωνο!

Τώρα το δοκιμάζω και στο x500 κι ελπίζω να μη συμβεί κάτι τέτοιο γιατί είναι πολύ λειτουργικό πρόγραμμα...

Για την θήκη, σου είναι εύκολο να μας ανεβάσεις κάποια φωτό να πάρουμε μια ιδέα πως είναι?

Μήπως έκανες καμμιά ρυθμιση; Τι Rom έχεις; Γιατί και άλλοι παραπονιούνται για το ίδιο πρόβλημα. Στο Πλαίσιο πάντως που ρώτησα τηλεφωνικά πρώτη φορά το ακούγαν σαν πρόβλημα. Μάλλον θα πρέπει να τους δω από κοντά

Την 275 έχω. Δε θυμάμαι να έκανα κάποια ρύθμιση αλλά δοκίμασε να τα διαβάσεις πρώτα από το sim manager μήπως και εμφανιστούν μετά κανονικά.

@pica: το χρησιμοποιώ εγώ και δεν είχα κανένα πρόβλημα με την εγκατάσταση...

Εκεί που είχα πρόβλημα με το m600, ήταν ότι από κάποια στιγμή και μετά όταν με καλούσαν, ενώ ερχότανε η κλήση, δεν άνοιγε η εφαρμογή και δε χτύπαγε το τηλέφωνο!

Τώρα το δοκιμάζω και στο x500 κι ελπίζω να μη συμβεί κάτι τέτοιο γιατί είναι πολύ λειτουργικό πρόγραμμα...

Για την θήκη, σου είναι εύκολο να μας ανεβάσεις κάποια φωτό να πάρουμε μια ιδέα πως είναι?

@hab

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_98_104&products_id=4680

Μπορεις να μου στειλεις το EZDial2 στο pica64@gmail.com (Μηπως και φταιει το αρχειο που κατεβαζω)

Ωραία! Αποκτήσαμε και το γνωστό πρόβλημα με τα hands-free!

To φαινόμενο παρατηρήθηκε σήμερα το μεσημέρι που με έπαιρναν τηλέφωνο και ενώ με άκουγαν δε τους άκουγα. Κατευθείαν πήγε το μυαλό μου σ'αυτά που έχω διαβάσει και έβαλα τα ακουστικά και μίλησα κανονικά. Μετά, το απόγευμα τους άκουγα αλλά δε με άκουγαν και τώρα ούτε μ'ακούν ούτε ακούω παρά μόνο με τα ακουστικά.

Τα χω βάλει βγάλει 100 φορές, μόνο σε κάποια φάση επανήλθε ο ήχος αλλά ξαναχάθηκε!

Όσο για τον αντάπτορα που ακούστηκε εδώ μέσα όντως το είχα δοκιμάσει για μια στιγμή πριν μια βδομάδα ίσα ίσα για να το συνδέσω με το στερεοφωνικό. Έκτοτε δε τον ξανάβαλα.

Σκέφτομαι να το πάω αύριο στο πλαίσιο να δούμε τι θα γίνει.

απο μενα ενα εναι το σιγουρο,eten δεν ξαναπαιρνω ποτε και για κανεναν λογο μακαρι να βγαλουν και το πιο τελειο ppc.

οταν το πηρα μου εκανε νερα η οθονη,το γυρισα στο πλαισιο για να το δουν,ο τεχνικος κλασσικα ασχετος δεν εδωσε και πολυ σημασια στο κινητο.

μετα απο λιγες ημερες το πουλησα σε εναν φιλο μου,την προηγουμενη βδομαδα με παιρνει τηλ και μου λεει οτι δεν αναβει η οθονη του,του λεω να τοπαει στο πλαισιο,το παει και την επομενη μερα τον παιρνουν τηλ οτι εχει ραγισει η οθονη.το x-500 δεν ειχε πεσει ποτε κατω και το ξερω παρα πολυ καλα,ηταν παντα με screen protector κι ο τυπος που το πηρε δεν ηταν ασχετος.

με λιγα λογια του λενε οτι η εγγυηση δεν το καλυπτει.η οθονη ξερουμε οτι ειναι πολυ ακριβη.οριστε λοιπον τι ειναι τα eten.ποτε ξανα απο μενα δεν θα ξαναδει το χερι μου eten γιατι για μενα ειναι απροσωπη εταιρεια χωρις υποστηριξη κι επισης το ιδιο απροσωποι ειναι κι αυτοι που τα πουλανε χωρις να εχουν ιδεα για service εγγυηση και υποστηριξη.

και δεν ηταν η πρωτη φορα που ειχα προβλημα με eten.

αυτα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Eγώ αντίθετα ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το G500+ και είμαι κατενθουσιασμένος από το Χ500. Γιά το Πλαίσιο δε τι να πώ, πολύ καλή υποστήριξη, εδώ μου έχουν αλάξει motherboard και επεξεργαστή αξίας 800 euro μετά από 10 μηνών χρήση επειδή έβγαλαν πρόβλημα. :D

3 και βαλε ωρες κοιταγα εξωνυχιστικα τα ποστ που κανετε για το χ500.Αν και σιγα σιγα το διλημα μου αρχιζει να φευγει,γιατι ημουν αναμεσα στο htc p3600 και στο χ500 τελικα νομιζω οτι θα καταληξω στο χ500 μιας και το htc p3600 εχει σχεδον τα ιδια λευτα αλλα χωρις gps πραγμα που το βγαζει σιγα σιγα εξω απο τον ανταγωνισμο.

Αν και δεν προφτασα να διαβασω ολες τις σελιδες(δεν ειναι κ λιγο 60κατι σελιδες)διαβασα σε καποια απο τις τελευταιες σελιδες οτι το προβλημα με τα sms διωρθοθηκε απο καποιο patch.

Αν μπορει καποιος Please ας μου απαντηση αν οντως λυθηκε οριστικα αυτο το bug με τα sms.

Ξερω για τα τοσα πραγματα που κανει η συσκευη ειναι μικρο το κακο μιας και φαινομενικα λυνετε το προβλημα αλλα θα ηθελα να ηξερα αν οντως αυτο το patch βοηθαει σε αυτο το προβλημα γιατι 700γιουρια που θα σκασω για το eten x500 δεν ειναι κ λιγα.:O

.....γιατι για μενα ειναι απροσωπη εταιρεια χωρις υποστηριξη κι επισης το ιδιο απροσωποι ειναι κι αυτοι που τα πουλανε χωρις να εχουν ιδεα για service εγγυηση και υποστηριξη. και δεν ηταν η πρωτη φορα που ειχα προβλημα με eten.

αυτα.

Θα συμφωνησω με την ασχετοσυνη των τεχνικων του Πλαισιου αλλα οχι με την εγγυηση. Εχω μιλησει στο forum για το Χ500 που πηρα απο το Πλαισιο και μετα το 1ο reset δεν ανοιγε αλλα εβγαζε μια ασπρη οθονη και κολλουσε. Λοιπον το εστειλα πισω και μου το αλλαξαν (ηρθε καινουρια συσκευη μεσα στο κουτι, ελεγξα και το ΙΜΕΙ και το SN). Αλλα και στη 2η συσκευη το ιδιο προβλημα. Ευτυχως καποιοι φιλοι απο δω μου ειπαν οτι το hard reset δεν ειναι μονο το Power+Soft Reser αλλα θελει και να πατησεις το κοκκινο (End call) κουμπι. Το προβλημα λυθηκε. Η πλακα ειναι πως οι "τεχνικοι" του Πλαισιου ΔΕΝ το ηξεραν και μου ειπαν οτι οντως η συσκευη ειχε προβλημα. Ουτε πως γινεται το hard reset δεν ξερουν, σε μια συσκευη που υποτιθεται πως εχουν το service !!!!::lol:

• The title was changed to ETEN Χ500