nickl Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Χρονια Πολλα σε ολους Μπορει να μου πει καποιος ποιο προγραμμα χρησιμοποιουμε για mp3-player? Kαλη Χρονια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos75 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 paratirhsa pos me to gps me to aftokinito mou deixnei la8os xiliometra. diladi eno phgaino me 60 to pda deixnei peripou ta misa. kserete kati gia afto??????? Αν χρησιμοποιείς τo GPS Viewer app της ΕΤΕΝ, αυτό πρέπει να έχει κάποιο bug καθώς εκτός από λάθος ταχύτητα δείχνει συνήθως και λάθος στίγμα (για παράδειγμα στη θέση που βρίσκομαι τώρα είναι off περίπου 23 πρώτα λεπτά της μοίρας στο πλάτος και 18 στο μήκος). Ενώ το Location SMS και το Destinator είναι ακριβή. Αυτό έχει παρατηρηθεί και από άλλους, π.χ.: http://www.expansys.be/ft.aspx?i=140450&thread=6 Καλή Χρονιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos75 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Ta SMS της SIM μπορείς να τα δεις με τον SIM Manager (Προγράμματα -> Phone -> SIM Manager, Menu->SMS Management). To πώς μπορείς να τα μεταφέρεις στο pda δεν ξέρω, και θα με ενδιέφερε να μάθω. Kαλή Χρονιά. Ξέρει κανείς πώς (και αν) μπορούμε να μεταφέρουμε SMS από την SIM στη μνήμη του PDA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Καταρχήν, καλή χρονιά σε όλους! Εύχομαι ότι καλύτερο για το 2007! http://cgi.ebay.com/2000mAh-BATTERY-ETEN-M500-M600-G500-TORQ-P100-N100_W0QQitemZ150053172560QQihZ005QQcategoryZ15034QQrdZ1QQcmdZViewItem Να και η 2000mAh Αυτή δεν κάνει για το X500, είναι για τα παλιά της Eten... @nickl: Μπορείς και τον media player αλλά θα σου συνιστούσα τον mortplayer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Ποιοι από εσας είχαν ελληνική ROM και πήγαν σε Αγγλική, και τι προβλήματα συνάντησαν (Αν θυμάμαι καλά το έχει κάνει ο panosha); Αρχίζουν και μου την σπάει η ελληνική:happy: Κανένα πρόβλημα με την Αγγλική ROM. Μόνο όταν ψάχνεις τις επαφές σου με το κουμπί και οχι με το stylus χρησιμοποιεί Αγλικούς χαρακτήρες άρα δεν μπορείς να βρείς Ελληνικές καταχωρήσεις. Επί πλέον έχεις MSN. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Παιδιά, σόρυ αλλά δεν θα ξαναγράψω στο φόρουμ. Φάω δεν φάω ban. Βοήθεια από τους παλιούς του είδους θα βρείτε αμέριστη. Να στε καλά και χρόνια πολλά. Τι έγινε ρε παιδιά, πως γίνετε να χάνουμε τους αξιόλογους ? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jake Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 πες τα πες τα:) σαν τα brando κανενα,τα αλλα δεν λενε μια και δεν ειναι και τοσο καθαρη η οθονη οπως με τα brando. paidia pou tha vrw brando gia x500?thelw na vrw apo kapou pou na prirwsw me antikatavoli!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Καταρχήν, καλή χρονιά σε όλους! Εύχομαι ότι καλύτερο για το 2007! Αυτή δεν κάνει για το X500, είναι για τα παλιά της Eten... @nickl: Μπορείς και τον media player αλλά θα σου συνιστούσα τον mortplayer. Καλη Χρονια ! Ιδια μπαταρια φορανε. Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dang3r Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Paidia kalispera, xronia polla kai kali xronia na exoyme! Exw ena provlima me to X500 mou, exw TIM kai energopoiisa tin ypiresia NON STOP PLUS gia prosvasi wap me 3e to mina. Gnwrizei kaneis tis ryhtmiseis poy prepei na kanw wste na mpainw internet mesw aytis tis ypiresias? Twra mpainw kanonika alla xreonomai poly, enw otan vazw to isp ton kodiko kai to username non stop poy eixa sto 6630 moy kanei anazitisi alla den mporei na mpei. Ti na kanw paidia? Sas eyxaristw poly! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Καλη Χρονια ! Ιδια μπαταρια φορανε. Κανεις λάθος φίλε μου,ειναι τελειως διαφορετικες μπαταριες των δυο κινητων μεταξυ τους(ειχα το G500+)..;) Αλλωστε φαινεται και στην φωτογραφια του site του οποιου παρεθεσες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Καλη Χρονια ! Ιδια μπαταρια φορανε. Καμία σχέση δεν έχει η μπαταρία του M600 με αυτή του X500! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospap Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Καλά εντάξει να προωθήσουμε και λίγο τα JCHS. Δεν λέω πως δεν είναι καλά και δεν τα έχω δοκιμάσει κιόλας αλλά τα 6 JCHS κάνουν 17.86 και το 1 Brando 16.66. Πιστεύω πως σαν τα Brando δεν έχει! JCHS: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_99_152&products_id=5095&zenid=jf3vq5ctneag1turcvrch87rm6 Brando:http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_99_149&products_id=2444 Βέβαια έχουν εξαντληθεί τα Brando για οθόνες 2.8'' Καλή Χρονιά! :) Ωχ και τα αγόρασα. Τα περιμένω μεθαύριο. Ελπιζω να μην καμιά βλακεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 re paidia pos orizoume ena mp3 os ixo klisis sto x500?:happy: χρονια πολλα σε ολους με υγεια και χαρα!!! Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Κανεις λάθος φίλε μου,ειναι τελειως διαφορετικες μπαταριες των δυο κινητων μεταξυ τους(ειχα το G500+)..;) Αλλωστε φαινεται και στην φωτογραφια του site του οποιου παρεθεσες.. Θα σου απαντησω σε καμια βδομαδα αφου την εχω ηδη παραγγειλει αλλιως θα την......:) Τωρα πειτε μου σας παρακαλω πως θα αλλαξω(χαλασω,σβησω) τις ρυθμισεις του GPRS ωστε να μην ξαναχρησιμοποιησω αυτην την πολυ συμφερουσα υπηρεσια της Vodafone ? ;) Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flyboy Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 re paidia pos orizoume ena mp3 os ixo klisis sto x500?:happy: χρονια πολλα σε ολους με υγεια και χαρα!!! Το βάζεις στον φάκελο windows\rings ή αν έχεις κάρτα μνήμης φτιάχνεις έναν φάκελο "My Documents" εκεί και το πετάς μέσα. Στη συνέχει πηγαίνεις κανονικά να διαλέξεις ήχο και βλέπεις το mp3 σου στη λίστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 kalimera kai xronia polla .pio programma kleinei aplications aftomata oste na mhn trexoun apo piso ????? efxaristo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Θα σου απαντησω σε καμια βδομαδα αφου την εχω ηδη παραγγειλει αλλιως θα την......:) Μακάρι να κάνω κάποιο λάθος φίλε μου...:rolleyes: Ενημερωσε μας παντως γιατι ειναι κατι που ολοι πιστευω ενδιαφερομαστε μιας και η standard μπαταρια του αδειαζει πολυ ευκολα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 kalimera kai xronia polla .pio programma kleinei aplications aftomata oste na mhn trexoun apo piso ????? efxaristo. Αυτό και δουλεύει άψογα στη συσκευή σου http://www.freewareppc.com/utilities/smclose.shtml :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Θα σου απαντησω σε καμια βδομαδα αφου την εχω ηδη παραγγειλει αλλιως θα την......:) Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω έχω ακόμα το m600 και η μπαταρία του δεν κάνει ούτε για πλάκα. Αυτή των 2000mah την έχω και δεν κάθετε καλά ούτε στο m600, φαντάσου στο X500 που έχει μισή σε πάχος μπαταρία... Άμα προλαβαίνεις ακύρωσε το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 kalispera kai pali kana eortologio toy 2007 exei etoimash nanena kalo paidi??? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgakakis Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Κλικ πάνω στη κεραιούλα στην κορυφή και "ενεργοποίηση κατάστασης πτήσεων" (flight mode). Πρωτάρης, έτσι; :) Α θες και προγράμματα, δεν το πρόσεξα! Τα cab τα στέλνεις στην κάρτα μνήμης και τα τρέχεις από εκεί (από το file explorer). Τα exe τα τρέχεις από το pc σε κατάσταση συγχρονισμού με το ppc. Τα μικρά exe που δεν αναγνωρίζει το pc τα τρέχεις από το ppc (όπως τα cab). "Χρειάζεσαι" τα εξής: (σου προτείνω αυτά που έχω) 1) πρόγραμμα εξερεύνησης/regeditor----> total commander (free) 2) πληκτρολόγιο---->Hikeyboard 3) πρόγραμμα για βιντεο/mp3---->tcpmp (free) 4) πρόγραμμα μέτρησης κλήσεων/sms---->batterystatus (free) 5) πρόγραμμα συντομεύσεων στην today screen---->ilauncher και άλλα όπως: 6) πρόγραμμα καιρού---->spb weather 7) πρόγραμμα χειρόγραφων σημειώσεων---->apmemo 8) destinator φυσικά κ.α πολλά Δες το θέμα των εφαρμογών. Αυτά :) edit: Μην ξεχάσεις το smartkey ( http://htcwizard.com/apps/ ) Υπαρχει δυνατοτητα καποια απο αυτα τα προγραμματα που εχεις μπορεσεις να μας στειλεις; ειδικα αυτο για τισ κλησεις και για τα video; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laskaris Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Καλησπέρα και Καλη Χρονια σε ολους.... Δεν είχα ποτε πρόβλημα με τα sms..Δυστηχως όμως το απέκτησα και εγω..ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ:mad: Χάθηκα μεσα στις σελίδες και δεν βρισκω το patch που ελυνε το προβλημα... Αν ειναι ευκολη η βοηθεια σας... Μηπως αν την επιλογη δικτυου τη βαλω μη αυτοματα να μη χρειαστει το patch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jake Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 paidia kai egw simera paraggeila to x500 english rom apo to play247,an ola pane kala pempti paraskeui tha to exw sta xeria mou.einai to prwto mou ppc kai elpizw na min to metaniwsw...vevea elpizw na exw kai ti voithia sas an kai mexri twra oloi me voithate kai euxaristw...to mono pou thelw na parw einai screen protector kai mia karta mnimis 1gb... @ laskaris: file sto parakatw site vriskete to patch http://www.unicom.pl/index.php?page=11&showfiles=557 to parapanw site to pira apo to eten-users einai auto me 496,25 kb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospap Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Καλησπέρα και Καλη Χρονια σε ολους.... Δεν είχα ποτε πρόβλημα με τα sms..Δυστηχως όμως το απέκτησα και εγω..ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ:mad: Χάθηκα μεσα στις σελίδες και δεν βρισκω το patch που ελυνε το προβλημα... Αν ειναι ευκολη η βοηθεια σας... Μηπως αν την επιλογη δικτυου τη βαλω μη αυτοματα να μη χρειαστει το patch? Βάλε αυτό http://www.trendsmobile.com/download...Comm_Patch.CAB και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Το λένε και τα υπόλοιπα παιδιά στο forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Καλησπέρα και Καλη Χρονια σε ολους.... Δεν είχα ποτε πρόβλημα με τα sms..Δυστηχως όμως το απέκτησα και εγω..ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ:mad: Χάθηκα μεσα στις σελίδες και δεν βρισκω το patch που ελυνε το προβλημα... Αν ειναι ευκολη η βοηθεια σας... Μηπως αν την επιλογη δικτυου τη βαλω μη αυτοματα να μη χρειαστει το patch? an den ekanes douleia me to patch parto kai apo edo! http://www.play247.gr/docs/RILMUX20061205%20revision.zip Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts