Nos 55 Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 :lol: όχι, δεν είναι δικό μου το δωμάτιο :lol: Ελπίζω να καταλάβατε ότι αυτό είναι εξώφυλλο δίσκου των θεών Pink Floyd:rolleyes: Απο το The dark side of the moon δεν ειναι?? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 μπορείς να κάνεις διάφορα σχέδια που σου αρέσουν πχ, http://img519.imageshack.us/img519/7475/dsc00020pb7.jpg Απλα τελειο...πολυ ωραιος τοιχος!!!!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Απο το The dark side of the moon δεν ειναι?? ναι:cool: Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_16 Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Λαχανι ειναι ωραιο! Και εγω λαχανι εχω βαψει το δικο μου και ειναι πολυ ωραιο!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalkat Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Το δικό μου το έχω βάψει άσπρο με μωβ ανοιχτό. Οι απέναντι τοίχοι ίδιο χρώμα δηλαδή. Το ταβάνι άσπρο. Άλλος ωραίος συνδιασμός είναι δύο τοίχοι κίτρινο απάλό και δύο γαλάζιο. Το ταβάνι όμως πάντα λευκό. Άμα βάψεις το ταβάνι τότε ο χώρος θα μικρύνει και θα σε ψυχοπλακώνει. ΄Το ίδιο θα πρέπει επίσης να σκεφτείς και να μην βάψεις ούτε τους τοίχους με σκούρα και έντονα χρώματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Egw tha protinw kati se apalo kitrino ,moustardi h portokali!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Το δικό μου το δωμάτιο είναι βαμμένο ανοιχτό πράσινο.Του αδερφού μου γαλάζιο.Και τα δύο είναι πολύ ωραία χρώματα και πολύ ωραία για υπνοδωμάτιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asuzuki Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Χρώμα κόκκινο άν βλέπεις θά σού ανοίγει τήν όρεξη γιά φαγητό. Δοκίμασε τό ανοικτό λαδί, ή πράσινο ή ανοικτό πράσινο, στούς τοίχους, καί λευκό ταβάνι. ¨Αν έχεις βιβλίο μέ φένγκ σούι, συμβουλέυσουτο, δέν χάνεις καί τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Προσωπικά θα προτιμούσα ένα ανοιχτό πράσινο/λαχανί χρώμα σε δωμάτια που συνήθως το χρώμα τον επίπλων είναι καφέ ή και το απαλό πορτοκαλί. :) Γενικότερα τα ζωηρά χρώματα "ανοίγουν" το μάτι και φτιάχνουν και την διάθεση. :happy: Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Στους μεγαλύτερους τοίχους απαλό πράσινο και στους άλλους ενα μπλέ εναν με δυο τόνους πιο σκοτεινό [πιο βαθύ δλδ] απ' το πράσινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 ena diakritiko kai apalo mauro xroma einai oti prepei !! xexe!!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Το δικο μου δωματιο ειναι βαμμενο ανοιχτό κιτρινο με γαλαζιο πολυ καλος συνδιασμος θα σου τον προτεινα. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts