jxst Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Μπες στο mobile.msn.com και από την αρχική σελίδα διάλεξε hotmail, είναι πιο light εκδοχή του κανονικού hotmail! Ευχαριστω για την απαντηση αλλα μου βγαζει μονο μια διαφημιση για το χοτμαιλ στο κινητο ενω εγω το θελω στο φορητο:(και δυστυχως μου βγαζει κατι για τα cookies ενω τα εχω ενεργοποιημενα τι να κανω υπαρχει λυση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Θα μπορώ να κάνω κάτι σαν remote desκtop και να "βλέπω" το δίκτυο των υπολογιστών στην δουλειά μου ή αυτό γίνεται μόνο με τα κανονικά adsm πακέτα της Wind; In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Εγω το κανω τελεια με το http://www.logmein.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Εγω το κανω τελεια με το http://www.logmein.com Σε ευχαριστώ πολύ. In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Tipota einai poli xrisimo k poli grigoro akoma k me gprs tis wind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Εγω το κανω τελεια με το http://www.logmein.com diladi me afto to programma mporeis na elenxeis to pc apo to kinito? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Ναι σωστα Ελεγχεις το pc σου απο το κινητο αν το κινητο εχει windows xp. Γιατι με τα windows 6.1 δεν καταφερα να ελεγξω το αλλο pc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Απλά Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο το logmein και δουλεύει τέλεια με το Wind Plus Non Stop...:D:D www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirion Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Παιδιά έχω φάει τον τόπο δεν μπορώ να βρώ της ρυθμίσεις για wind plus να εχώ νετ στο eten m700.Το είχα κάνει στο qtek 9100 που είχα αλλά δεν της θυμάμαι. Ας βοηθήσει κάποιος!!Ευχαριστώ!! ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ!!! http://www.motoart.gr http://www.miatamania.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goutara77 Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 καλησπέρα παιδιά! για να πω την αλήθεια, δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου αυτό εδώ το τόπικ, έχω μείνει λιγάκι πίσω στις ρυθμίσεις κλπ. που γράφει στα πρώτα ποστς, με τις οποίες είχα βολευτεί μια χαρά, μέχρι που από σήμερα το πρωί, ξαφνικά η υπηρεσία άρχισε να με χρεώνει τρελά! :worry: Λέτε να το πήραν είδηση στη wind και να μας το έκοψαν το "κόλπο";; Τί γίνεται;:mad: Nokia 3310 > Nokia 3100 > HTC P3300 > HTC Desire C > Lenovo A328 > Lenovo Vibe Shot & Samsung Galaxy Note 8.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 καλησπέρα παιδιά! για να πω την αλήθεια, δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου αυτό εδώ το τόπικ, έχω μείνει λιγάκι πίσω στις ρυθμίσεις κλπ. που γράφει στα πρώτα ποστς, με τις οποίες είχα βολευτεί μια χαρά, μέχρι που από σήμερα το πρωί, ξαφνικά η υπηρεσία άρχισε να με χρεώνει τρελά! :worry: Λέτε να το πήραν είδηση στη wind και να μας το έκοψαν το "κόλπο";; Τί γίνεται;:mad: Μήπως έληξε η συνδρομή σου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Μήπως έχει λήξει; δεν εξηγείται αλλιώς. Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 καλησπέρα παιδιά! για να πω την αλήθεια, δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου αυτό εδώ το τόπικ, έχω μείνει λιγάκι πίσω στις ρυθμίσεις κλπ. που γράφει στα πρώτα ποστς, με τις οποίες είχα βολευτεί μια χαρά, μέχρι που από σήμερα το πρωί, ξαφνικά η υπηρεσία άρχισε να με χρεώνει τρελά! :worry: Λέτε να το πήραν είδηση στη wind και να μας το έκοψαν το "κόλπο";; Τί γίνεται;:mad: Μην υποτιμας την εταιρεια, το ξερει το "κολπο" εδω και καιρο..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerthunder Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 To pio pithano einai na sou teliose i sindromi, den stelnei pia enimerotika sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Απλά Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο το logmein και δουλεύει τέλεια με το Wind Plus Non Stop...:D:D Απο την οθόνη του κινητού ελέγχεις τον άλλο υπολογιστή, ή από έναν υπολογιστή που είναι συνδεμένος με το κινητό και έχει σύνδεση gwap μπορείς να ελέγξεις τους άλλους υπολογιστές; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mharis Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Γεία σας παιδιά, απο σήμερα όταν πάω να συνδεθώ με wind plus απο τον υπολογιστή μέσω του κινητού μου που έχω συνδέσει στην usb λαμβάνω το εξής μύνημα: "The PPP link control protocol was terminated" ενώ απο το κινητό μπαίνω κανονικά. εσείς συνδέεστε κανονικά ή μήπως η εταιρία άλλαξε κάτι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darky Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 To pio pithano einai na sou teliose i sindromi, den stelnei pia enimerotika sms. Stis 8 Septemvriou pou elige emena mou esteilan SMS. Aplos, ama einai na stiloun, tha to stiloun stis 10:00. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Και μένα έχει πρόβλημα σήμερα η υπηρεσία.. Μόνο το πρωι κατάφερα να συνδεθώ για λίγο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Και μένα έχει πρόβλημα σήμερα η υπηρεσία.. Μόνο το πρωι κατάφερα να συνδεθώ για λίγο.. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.. Από το πρωί συνδέομαι κανονικά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Γεια σας Παιδια Παλια χρησιμοποιουσα αυτο το κολπο (ωσπου βρηκα το hotspot του γειτονα και το παρατησα)και τωρα επειδη πηρα το Νοκια Ν95 θα ηθελα να μου πειτε α)Ειναι ακομα η ιδια χρεωση? β)Ισυχει ακομα ο 1ΜΒ περιορισμος? γ)Με 3G πως παει ?HSDPA? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Γεια σας Παιδια Παλια χρησιμοποιουσα αυτο το κολπο (ωσπου βρηκα το hotspot του γειτονα και το παρατησα)και τωρα επειδη πηρα το Νοκια Ν95 θα ηθελα να μου πειτε α)Ειναι ακομα η ιδια χρεωση? β)Ισυχει ακομα ο 1ΜΒ περιορισμος? γ)Με 3G πως παει ?HSDPA? α)Η ιδια ειναι ακομα. 3,49euro β)Ναι ισχυει ακομα. γ)Εμενα μου παρουσιαζει προβληματα και το εχω κλειστο το 3G. Τωρα για το HSDPA θα σου πουν οι αλλου που εχουν το αντιστοιχο κινητο.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Γεια σας Παιδια Παλια χρησιμοποιουσα αυτο το κολπο (ωσπου βρηκα το hotspot του γειτονα και το παρατησα)και τωρα επειδη πηρα το Νοκια Ν95 θα ηθελα να μου πειτε α)Ειναι ακομα η ιδια χρεωση? β)Ισυχει ακομα ο 1ΜΒ περιορισμος? γ)Με 3G πως παει ?HSDPA? α)Ναι β)Ναι εκτος αν μπαινεις με το προγραμμα που εδωσα μερικες σελιδες πριν (Ucweb) γ)Στην λαρισα με samsung soul 3g: 7-8 kb/S και με 3g+ :14-20 kb/S Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 γ)Με 3G πως παει ?HSDPA? Μια χαρα σφαιρα παει.εγω με το Ν82 ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Οταν συνδέεσαι με HSDPA θα βλεπεις την ένδειξη 3.5G Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Το Νοκια Ν95 ειναι HSDPA?Γιατι στα χαρακτηριστικα ετσι λεει. Οταν ενεργοποιησα το dual mode (gsm και umts)μου εβγαλε το σηματακι 3G αλλα οχι 3.5G (δεν υπαρχει καλυψη μηπως?) Με αυτο το Browser μπορω να κατεβαζω πανω απο 1MB ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Το HSDPA ειναι χαρακτηριστικο-υπηρεσια που προσφερουν τα 3G(UMTS) δικτυα.Οποτε οταν ειναι να κατεβασεις κατι ή οταν κανεις περιήγηση τοτε θα σου φανει το 3.5G.Το Νοκια Ν95 ειναι HSDPA.Δεν μπορεις να κατεβασεις πανω απο 1Mb με κανενα browser.Εκτος βεβαια αν αλλαξεις προφιλ με APN gint.b-online.gr αλλά αυτο ειναι με ογκοχρεωση και δεν συμφερει Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts