Jump to content

Myphone Meeting @ Thessaloniki - 11/11/06

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλου κακου,παρε μια τηλεκαρτα μαζι σου και θα σε βρουμε εμεις!

Πετρο βαλε την φωτογραφια μας να καταλαβει ο φιλος μας!

Never Give Up:!:

Join friend!

• Απαντήσεις 397
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδια ποια καρτοτηλεφωνα???

μην χαθουμε και μετα σας ψαχνω και δεν μπορω να σας βρω.:wacko:

Θα έχω μαζί μου ανοιχτό το κινητό του meeting 693myphone (693 6974663) ;)

Θα συναντηθούμε στην είσοδο της Αγίας Σοφίας (τα καρτοτηλέφωνο που αναφέρει ο billakosss και μπερδεύει τον κόσμο είναι 7-8 μέτρα πιο κάτω).

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

η φρικ δεν ξερω....δεν ξερω ο ατζεντης της(τζονερ) τι εχει κανονισει. :ρ

Tην έχω πάει για ρεκτιφιε ρε παιδιά.:(

Άντε στο επόμενο!:D

Θα έχω μαζί μου ανοιχτό το κινητό του meeting 693myphone (693 6974663) ;)

Θα συναντηθούμε στην είσοδο της Αγίας Σοφίας (τα καρτοτηλέφωνο που αναφέρει ο billakosss και μπερδεύει τον κόσμο είναι 7-8 μέτρα πιο κάτω).

ok!!!ευχαριστω....τωρα εμεινα ησυχος αν τυχον γινει κατι.:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στις 11/11/2006 και ώρα 19:00 εξω απο την εκκλησία της Αγ.Σοφίας,θα πραγματοποιήσουμε το τελευταίο

Myphone meeting τους έτους στην Θεσσαλονίκη!:happy:

Θα χαρώ πολύ να τα ξαναπούμε και να γνωρίσουμε όσους δεν μπόρεσαν να παρεβρεθούν στα προηγούμενα meeting!

Προσκεκλημένοι λοιπόν,ειναι όλοι όσοι θέλουν να μας γνωρίσουν απο κοντά!

Η ανοιχτή γραμμή 693myphone(6936974663) θα δουλέψει και πάλι κανονικά για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση,υπο κατοχή του Petros the Great

Ακόμα και με pm σε μένα.

Θα ακολουθήσει καφεδάκι κοντά στο μέρος της συνάντησής μας και συγκεκριμένα στο all day bar <<ΙΚΤΙΝΟΥ>> που είναι στον πεζόδρομο της..Ικτίνου!!http://users.myqnet.gr/~ptg/iktinou.jpgΜετά το καφεδάκι θα πάμε στην πλατεία Άθωνος για το κλασικό μας φαγοπότι

εδω παραθετω ενα κομματι απο το αρχικο μου ποστ!

Join friend!

παιδια υπαρχει περιπτωση να ερθω αν κατεβω κεντρο..και αν εχει καλο καιρο..γιατι με αυτη την παγωνια που ειχε κ σημερα..:cold:

παιδια υπαρχει περιπτωση να ερθω αν κατεβω κεντρο..και αν εχει καλο καιρο..γιατι με αυτη την παγωνια που ειχε κ σημερα..:cold:

Δηλαδή αν συνεχίσει έτσι ο καιρός θα ξανακατέβεις κέντρο τον Απρίλιο; :lol: άντε τσακίσου και έλα :)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Δηλαδή αν συνεχίσει έτσι ο καιρός θα ξανακατέβεις κέντρο τον Απρίλιο; :lol: άντε τσακίσου και έλα :)

kala mikre :) petraki akoma xypnios???? :) tsk tsk tsk

Mallon anoikoume sto underground tu myphone....

:)

παιδια και κρυο να εχει τι εγινε???

εδω βγαινουμε για αλλα πραγματα μεσα στο κρυο δεν θα βγουμε για το meeting??εγω θα ερθω με αλλα 2 μελη του myphone.:rolleyes: :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

λεω να ερθω και εγω...φαι θα εχει???...επειδη ειμαι πολυ πειναλαιος ή θα παμε πρωτα για φαι ή θα φαω κατι απο το σπιτι...
:up:

λεω να ερθω και εγω...φαι θα εχει???...επειδη ειμαι πολυ πειναλαιος ή θα παμε πρωτα για φαι ή θα φαω κατι απο το σπιτι...

πρωτα καφε και μετα φαϊ!

Join friend!

εγω θα πιω μονο καφε...

κανω διαιτα θα φαω ελαφρα.:lol: :lol: :lol: :lol:

Αν εννοείς ότι θα καθήσεις μόνο στον καφέ και δεν θα ακολουθήσεις στην ταβέρνα, σου λέω από τώρα ότι θα χάσεις τα καλύτερα σκηνικά ;) στον καφέ απλώς κάνουμε τα "προκαταρκτικά" :p λέμε δηλαδή τα νέα μας όσοι ήδη έχουμε ξανασυναντηθεί και γνωριζόμαστε με τους νέους συμμετέχοντες (για να μην πάει το μυαλό του billakosss αλλού όταν θα διαβάσει τη λέξη προκαταρκτικά) :p τα καλύτερα τα ζούμε στο δεύτερο μέρος του meeting, στην ταβέρνα ;)

Αν εννοείς ότι θα καθήσεις μόνο στον καφέ και δεν θα ακολουθήσεις στην ταβέρνα, σου λέω από τώρα ότι θα χάσεις τα καλύτερα σκηνικά ;) στον καφέ απλώς κάνουμε τα "προκαταρκτικά" :p λέμε δηλαδή τα νέα μας όσοι ήδη έχουμε ξανασυναντηθεί και γνωριζόμαστε με τους νέους συμμετέχοντες (για να μην πάει το μυαλό του billakosss αλλού όταν θα διαβάσει τη λέξη προκαταρκτικά) :p τα καλύτερα τα ζούμε στο δεύτερο μέρος του meeting, στην ταβέρνα ;)

μολις ειδα προκαταρκτικα εκει πηγε το μυαλο μου! (και λεω απο μεσα μου...τι λεει??)

μετα που λες Αρη παμε στην ταβερνα περνουμε τα τουμπερλεκια,κι αρχιζουμε το γλεντι.

εκει που θα παμε ομως μπορει να μην εχει τουμπερλεκια και τετοια...αλλα οοοολο και κατι θα σκαρφιστουμε....εκτος αν φερεις εσυ! :ρ

Α! θα προσπαθησω να σας μοιρασω και ζαρια ΤΙΜ :)

και θα βγαλω στον πληστηριασμο ενα μπρελοκ ΤΙΜ για τα κλειδια :p

επισης σκεφτηκα και κατι αλλο.μπορουσαμε να κανουμε και ενα mini meeting by night για ποτο!

αλλα λιγο αργα το σκεφτηκα.

Join friend!

δεν ειπα οτι δεν θα ερθω,εννοω οτι θα φαω ελαφρα....για να μην πρηστω.χαχαχαχαχαχα!!!!:lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α! θα προσπαθησω να σας μοιρασω και ζαρια ΤΙΜ :)

Από το περσινό στοκ; ακόμη έχεις; :lol:

και θα βγαλω στον πληστηριασμο ενα μπρελοκ ΤΙΜ για τα κλειδια :p

Υπάρχει μπρελόκ που δεν είναι για κλειδιά; :rolleyes: :lol:

δεν ειπα οτι δεν θα ερθω,εννοω οτι θα φαω ελαφρα....για να μην πρηστω.χαχαχαχαχαχα!!!!:lol: :lol:

Ε, μα όλοι τρώμε ελαφρά. Δειπνούμε θα έλεγα καλύτερα :p

Από το περσινό στοκ; ακόμη έχεις;

μπολικο πραμα!:p

Υπάρχει μπρελόκ που δεν είναι για κλειδιά; :lol:

υπαρχει! αυτο που δεν εχει το κρικακι και εχει μονο το υπολοιπο:p :lol:

Ε, μα όλοι τρώμε ελαφρά. Δειπνούμε θα έλεγα καλύτερα :p

:lol: :lol: :lol: :lol:

Join friend!

μπολικο πραμα!:p

υπαρχει! αυτο που δεν εχει το κρικακι και εχει μονο το υπολοιπο:p :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

exo 2 koytes mpelok na stilo ke ego tipota :) na feygoun:lol:

!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

opois breis pios ine pm!!

exo 2 koytes mpelok na stilo ke ego tipota :) na feygoun:lol:

στειλε φιλε,χιωτη,ναυαγε!

που θα πας και στην κοστα ρικα :ρ

Join friend!

στειλε φιλε,χιωτη,ναυαγε!

που θα πας και στην κοστα ρικα :ρ

xa xa xa :) tora pame gia londino an ke exi krio :p

!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

opois breis pios ine pm!!

Επειδη ειμαι κοντα μαλλον θα ερθω κι εγω...να κοιταξω μονο αν θα παρω κλιναμαξα ή κλινοθεσιο :p :p

Τι ωρα περιπου θα τελειωσει το τζερτζελο, να ξερω τι εισητηριο να βγαλω για την επιστροφη (μην ξεμεινω στην Θεσσαλονικη :p )

Επισης τη διαδρομη ΟΣΕ -->> εκει που γινεται το meeting πως την κανω;

Επειδη ειμαι κοντα μαλλον θα ερθω κι εγω...να κοιταξω μονο αν θα παρω κλιναμαξα ή κλινοθεσιο :p :p

Τι ωρα περιπου θα τελειωσει το τζερτζελο, να ξερω τι εισητηριο να βγαλω για την επιστροφη (μην ξεμεινω στην Θεσσαλονικη :p )

Επισης τη διαδρομη ΟΣΕ -->> εκει που γινεται το meeting πως την κανω;

1.pezo 2:p

2.taxaki

3.leoforiaki(το 3 νομιζω)

4....pernaei kapoios pou pigenei pros ta ekei k se pernei:lol:

για πυθανή κ δική μου συμμετοχή θα ενημερώσω προς το τέλος της βδομάδας:cool:

α,κ fabo αν θες να γυρισεις κιολας την ίδια μέρα...ξέχνα το τι ώρα θα τελειώσουμε:lol:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...