kostakiss Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 ισως περασω να σας χαιρετήσω ..αν ειμαι με παρεα πειραζει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 δεν πειραζει! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 billakosss δεν ξέρω τι προλαβαίνεις να κάνεις μέχρι το απόγευμα, αλλά η κάλυψη 3G της ΤΙΜ στο καφέ που θα πάμε είναι σχεδόν ανύπαρκτη! Πώς θα κάνουμε βιντεοκλήσεις; http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 δεν εχουμε 3G??????? πωπωωωωω δεν θα αντεξω να περασω αλλο micro. να δουμε και την βονταφον αν εχει.... ΛΟΙΠΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝ! σε 6 ωρες ειναι η τελευταια συναντηση μας! εχω λαβει καποια πμ και μηνυματα για καποιους που θα ερθουν και δεν θα ερθουν. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Να μάθουμε και μεις οι υπόλοιποι ποιοι είναι οι σίγουροι και ποιοι τελικά δεν θα έρθουν; http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 δεν θα ερθει η anti και η matska. πολυ πιθανον να μην ερθει και η FOF. ο aris_21 και ο doganos δεν ξερω τι θα κανουν..... Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 paidia sorry alla mallon dn tha erthw exei party enas filos mu...:worry: entaxei mn klete :cry: (gia tis kopeles to lew):p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 δεν θα ερθει η anti και η matska. πολυ πιθανον να μην ερθει και η FOF. ο aris_21 και ο doganos δεν ξερω τι θα κανουν..... Κανένας που να έρθει;:lol: Για φαγητό αν πάμε σίγουρα θα είναι άθωνος; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 η μερα ειναι τελεια! οπως σε καθε μας συναντηση(ειμαι και @#@$%φαρδος!) στην αθωνος θα παμε ναι! στην ικτινου μηπως θελετε να κατσουμε εξω?? Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Όποιος θέλει να μας βρει αργότερα, θα μπορεί να επικοινωνήσει με το 693myphone (693 6974663) αλλά με κλήση και όχι με μήνυμα (γιατί ο αριθμός θα είναι με προώθηση. Αν κάποιος δεν έχει αρκετή κάρτα (σε περίπτωση καρτοκινητού) ας κάνει αναπάντηση ;) http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Καλησπέρα! Θα έρθω τελικά στο πρώτο σκέλος όμως μόνο (καφέ). Στο φαγοπότι δυστυχώς όχι, λόγω εορτής του κουμπάρου μου!:O See you σε καμιά ωρίτσα λοιπόν!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Όποιος θέλει να μας βρει αργότερα, θα μπορεί να επικοινωνήσει με το 693myphone (693 6974663) αλλά με κλήση και όχι με μήνυμα (γιατί ο αριθμός θα είναι με προώθηση. Αν κάποιος δεν έχει αρκετή κάρτα (σε περίπτωση καρτοκινητού) ας κάνει αναπάντηΤη ;) και θα του την χρεωσουμε μετα!:lol: :lol: ετοιμαζομαι κι εγω για αποχωρηση!:happy: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Έχω την τιμή να γράφω το πρώτο after-meeting ποστ!:D Ελπίζω ο οργανωτής-χορηγός να επιστρέψει σύντομα από τη νυχτερινή του διασκέδαση για να ενημερώσει το λαό του myphone με λεπτομέρειες για τα highlights αυτού του meeting.:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 O καφές καλός ήταν.:) Χάρηκα που γνώρισα και τα παιδιά που ήρθανε μιας και δεν είχα ξαναμπορέσει να παρευρεθώ στα προηγούμενα μίτινγκς. Πως περάσατε μετά στην Άθωνος;:shifty: Πέτρο έστειλες τις φωτο για "έγκριση"; Edit: Johner με πρόλαβες για 2 λεπτά!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Ξέρω ποιος θα τα ακούσει που δεν ήρθε...:X μια παρατήρηση μόνο! το 693myphone δεν λειτουργεί σε μένα:p defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Ηρθα κι εγω! λιγο αργα,αλλα δεν πειραζει γιατι με επεισε ο Πετρος να παω για ποτο. το meeting μας ηταν τελειο για ακομα μια φορα..παρ'ολο που νομιζα οτι δεν θα ερχοταν κανεις...:( τελικα σκισαμε και παλι!!! δεν σας κρυβω την χαρα μου οταν ημουν στο καφε "ικτινου" και πηρα τηλ. τον πετρο να μου πει ποσα ατομα ηταν...και μου λεει 10! δεν το πιστευα! εχω την εντυπωση οτι σε αυτο το meeting δεθηκαμε αρκετα με τα παιδια και ειπαμε και 2 κουβεντες παραπανω!:happy: τι παραπανω δηλαδη...ειπαμε πολλα...:shifty: (ξερετε που παει αυτο) ειχαμε και Guest star τον papathvas!ο οποιος ηρθε για ενα ΤΖΑ...αλλα δεν πειραζει που δεν ηρθε στην Αθωνος...την επομενη φορα απο τους πρωτους!:p Επισης ειχαμε και αθηναϊκες εφοδους απο τον rigasnic την Φωτεινη και την.....Νασια! :O αχ βρε Νασια να μη εχω την χαρα να χορεψω μαζι σου......:rolleyes: πιστευω καλοπερασαν και οι τρεις τους!:happy: οποτε συνοψιζοντας,τα μελη-επισκεπτες που ηταν παρων ειναι: Dj_Teo,Finn,johner,hostolis,doc_mariag,petros the great,johnny-b & συζυγος,rigasnic Φωτεινη και Νασια,death_angel + 1 φιλος του,akis1984, ο crazy_2005 και εγω. 16 ατομα! +1 η σερβιτορα απο το μαγαζι που θα γινει μελος!:happy: ο aris21 μας την εκανε λαμογιο!! μεχρι το μεσιμερακι θα εχουμε και φωτογραφιες!!:D ευχαριστουμε για την επικοινωνια που ειχαν μαζι μας, τους: p_k,chamelaion,fotisbasm,mixtri και matska Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Είπα να γυρίσω και γω σπίτι :O ζήσαμε ωραίες στιγμές και πάλι αν και... η συνέχεια ήταν "κάπως" (άσχετα από το φόρουμ). Επίσης ήταν το πρώτο meeting στη Θεσσαλονίκη όπου εκτός από μένα, ήρθαν άλλοι δύο mod :) Σε λίγες ώρες (θέλω να κοιμηθώ τώρα) θα ανεβάσω και φωτογραφίες ;) http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matska Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 nomiza th anavlithei epeidi eleipa!:lol: thelo foto na do ti exasa! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Petros περιμένουμε να δούμε τι χάσαμε! :( Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 nai thelw na dw to zeppelin tu billakou :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Ορίστε και οι φωτογραφίες: :p hostolis - billakosss Μαρία - Johny-B DJ_TEO - hostolis- billakosss - johner - akis1984 - DeadAngeL DeadAngel - Χάρης - Petros the Great - Finn - Johny-B - DJ_TEO Doc_MariaG - billakosss hostolis - billakosss Με τη στάμνα στην πηγή :lol: Όλοι με ένα κινητό... Guest Star papathvas Οι καφέδες τελειώνουν... Συνάδελφοι! crazy_2006 (βαριέται) - johner (κάνει νάζια στο φακό) Περιμένοντας το φαγητό! Επιστροφή στον καφέ! 3,2 MP είναι αυτά! Στην υγειά μας! Και η άφιξη του rigasnic Νάσια και Φωτεινή (της αυλής του rigasnic) :p Ας φάμε και μεις! Τα σχόλια δικά σας :rolleyes: Και πιες, και πες... Και ξαφνικά τα ποτήρια μας φάνηκαν πολύ μικρά... Νάσια & Φωτεινή on duty! Γεια μας Ι Γεια μας ΙΙ Γεια μας ΙΙΙ Οικογενειακή φωτογραφία Περνώντας στην αιωνιότητα! Άντε και του χρόνου :D :cool: http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Ωραια πρεπει να περασατε!! Αντε και του χρονου ;) Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Nα ευχαριστήσουμε και τον Billako που ξηγήθηκε τραπέζι στον πίνακα αν και γινόταν χαμός!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 παρακαλείτε να κατέβει η φωτογραφία μου λόγο τραγικής στιγμής :X (προειδοποιούμε πρώτα όταν είναι να βγάλουμε φωτο...:p) τελικά πρέπει να έχασα αρκετα...:( άντε κ στο επόμενο...:D defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 ζητω συνγνωμη σε ολους:( :( :( .....που δεν ηρθα..πραγματικα ηθελα πολυ να ερθω....αλλα κατι ετυχε σοβαρο και δεν μπορεσα.την επομενη φορα θα ερθω.ελπιζω να περασατε καλα!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts