Jump to content

[Επίσημο] Motorola MPx220

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω το πήγα στις 10 το πρωι και το πήρα στις 3 το μεσημερι γιατι είχαν πολύ δουλεια! :w00t:

που να μαθουν στο μαρούσι τι γίνεται στην πανεπιστημίου!!! :cry:

Μαρούσι εννοείς ένα σέβις που είναι στην Βασ. Σοφίας κοντά στον ΗΣΑΠ?

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μαρούσι εννοείς ένα σέβις που είναι στην Βασ. Σοφίας κοντά στον ΗΣΑΠ?

ναι μαγος εισαι?

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Καλησπερα σε ολες και ολους. Αποφασισα κι εβαλα στο κινητο το Abstract start -εχει πλακα - αλλα ξεμεινα απο εικονιδια για τους φακελλους που εφτιαξα. Εχει κανεις κατι υπ'οψην του ? Κυκλοφορουσε ενα προγραμματακι στο internet, αλλα δεν το θυμαμαι. Πασα βοηθεια ευπροσδεκτη :D

καλημερα

στο gmail κατεβασε αυτο (ETOIMA ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΙΚΟΝΙΔΙΩΝ) στη κατηγορια applications :)

Άλλη μία ερώτηση, ενώ το κινητό είναι συνδεδεμένο με τον η/υ κ το κλείνω, μου βγάζει το μνμ ''Άγνωστη συσκευή USB''?

Το ξυπνητηρι δεν εχει snooze?

Δηλαδη να ξαναχτυπαει μετα απο λιγο?

Και γιατί δε δοκιμάζεις το City Alarms;; ;)

Και γιατί δε δοκιμάζεις το City Alarms;; ;)[/Q

Ναι να δοκιμασω το city alarm.δηλαδη αυτο εχει και snooze και μηπως εχει και επιλογη ημερων που θα χτυπαει?

Παρ'ολα αυτα το δικο του ξυπνητηρι εχει η δεν εχει snooze?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και γιατί δε δοκιμάζεις το City Alarms;; ;)[/Q

Ναι να δοκιμασω το city alarm.δηλαδη αυτο εχει και snooze και μηπως εχει και επιλογη ημερων που θα χτυπαει?

Παρ'ολα αυτα το δικο του ξυπνητηρι εχει η δεν εχει snooze?

το δικο του δεν εχει αυτη την λειτουργεια

το city alarms εχει και εχει και επιλογη για επιλογη ημερων

:) :)

O.K Λοιπον θα προσπαθησω να το περασω και αν τα καταφερω να το δοκιμασω κιολας και θα σας πω.

Ευχαριστω πολυ. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

:( Saitas, τα φωτα σου.Κατεβασα το προγραμμα με τα εικονιδια (ευχαριστω), αλλα οταν ανοιγω τα .exe μου δινει σημα οτι εχει λαθος (can not execute). Το κατεβασα τρεις φορες για να βεβαιωθω, τα ιδια. Εβαλα ενα .exe στο PC, το εβγαλε σαν εικονα, το μετεφερα (copy-paste) στο κινητο, εγκαθεισταται (?) αλλα το μονο που μου δινει ειναι οτι προκειται για GPC icon file, μονη επιλογη το ΟΚ και επιστρεφει στον Explorer. Τι θαυμα εχω κανει παλι ? Και αν λυθει αυτο, πως χρησιμοποιεις τα εικονιδια ? (κουραστικος, ετσι ?). Επισης κατεβασα και το GPC.Vista τα ιδια. Μηπως λειπει κατι απο το κινητο ή το pc μου ? Και παλι ευχαριστω για την υπομονη σου. :cry:

:( Saitas, τα φωτα σου.Κατεβασα το προγραμμα με τα εικονιδια (ευχαριστω), αλλα οταν ανοιγω τα .exe μου δινει σημα οτι εχει λαθος (can not execute). Το κατεβασα τρεις φορες για να βεβαιωθω, τα ιδια. Εβαλα ενα .exe στο PC, το εβγαλε σαν εικονα, το μετεφερα (copy-paste) στο κινητο, εγκαθεισταται (?) αλλα το μονο που μου δινει ειναι οτι προκειται για GPC icon file, μονη επιλογη το ΟΚ και επιστρεφει στον Explorer. Τι θαυμα εχω κανει παλι ? Και αν λυθει αυτο, πως χρησιμοποιεις τα εικονιδια ? (κουραστικος, ετσι ?). Επισης κατεβασα και το GPC.Vista τα ιδια. Μηπως λειπει κατι απο το κινητο ή το pc μου ? Και παλι ευχαριστω για την υπομονη σου. :cry:

εαν θες κατεβασε τον οδηγο αλλαγης εικονιδιων αυτος θα σου λυσει ολες τις αποριες .θα χρειαστεις και ενα προγραμμα ολα θα τα διαβασεις στον οδηγο ειναι στη κατηγορια tutorials

:) :)

Λοιπον το κατεβασα τι city alarm, πολυ καλο σε συγκριση φυσικα με αυτο που εχει.

2 Ερωτησεις ομως.

1)Ακυρωνει το original η οχι? Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να δουλευουν και τα δυο η να ακυρωσω το original?

2)Δουλευει ομως με κλειστο το τηλεφωνο?

Η δεν θα παω γραφειο το πρωι? :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον το κατεβασα τι city alarm, πολυ καλο σε συγκριση φυσικα με αυτο που εχει.

2 Ερωτησεις ομως.

1)Ακυρωνει το original η οχι? Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να δουλευουν και τα δυο η να ακυρωσω το original?

2)Δουλευει ομως με κλειστο το τηλεφωνο?

Η δεν θα παω γραφειο το πρωι? :)

δεν θα πας κατσε σπιτι κουλουριασου στη κουβερτα με ενα ζεστο καφεδακι και χαζεψε τηλεοραση :zzz: :zzz: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

οχι δεν χτυπαει με κλειστο τηλ .ακυρωσε το default

δεν θα πας κατσε σπιτι κουλουριασου στη κουβερτα με ενα ζεστο καφεδακι και χαζεψε τηλεοραση :zzz: :zzz: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

οχι δεν χτυπαει με κλειστο τηλ .ακυρωσε το default

Οχι βρε φιλε saitas γιατι μου απαντησες? :(

Θα πρεπει να παω γραφειο τωρα το πρωι.Γ@μ/το. :lol:

Πλακα κανω φυσικα.

Να ακυρωσω το default? :what:

Ευχαριστω παντως κι ας ξυπνησω πρωι. :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να κάνω μια ερώτηση; (γιατί καιρό είχα, και με έχει πιάσει οίστρος!! :D )

Το τηλέφωνό μας υποστηρίζει dual voltage storage cards; Αν έχω καταλάβει καλά, η διαφορά τους είναι ότι δεν καταναλώνουν μπαταρία όταν δε χρησιμοποιούνται, το οποίο είναι καλό...

Να κάνω μια ερώτηση; (γιατί καιρό είχα, και με έχει πιάσει οίστρος!! :D )

Το τηλέφωνό μας υποστηρίζει dual voltage storage cards; Αν έχω καταλάβει καλά, η διαφορά τους είναι ότι δεν καταναλώνουν μπαταρία όταν δε χρησιμοποιούνται, το οποίο είναι καλό...

Dual Voltage einai mono oi rs-dv mmc Cards, oi Mini sd exoun mikrh katanalwsh reymatos, mpes sto site toy kataskeyasth ths kartas soy kai des ta texnika ths xarakthristika.

It&C My Company Dpt

Dual Voltage einai mono oi rs-dv mmc Cards, oi Mini sd exoun mikrh katanalwsh reymatos, mpes sto site toy kataskeyasth ths kartas soy kai des ta texnika ths xarakthristika.

Thanx! :)

Να πω, παρατήρησα κάτι περίεργο στο τηλέφωνό μου! Χθες το πήρα από το service όπου το είχα αφήσει για αναβάθμιση. Όταν άρχισα λοιπόν να το χρησιμοποιώ, το κόκκινο πλήκτρο κατά τη διάρκεια της κλήσης, δεν την τερματίζει, παρά κελιδώνει το πληκτρολόγιο! :wacko:

Με αποτέλεσμα για να τερματίσω την κλήση να έχω τις επιλογές

α) να κλείσω το πορτάκι

β) να πατήσω Μένου>Τέλος

γ) να περιμένω να κλείσει ο άλλος

:D

Έχει κανείς ιδέα πώς θα διορθώσω αυτό το τόσο ενοχλητικό πράγμα;;;

Από χθες έχω και εγώ ένα mpx220 και έχω μία "αρχάρια" ερώτηση για εσάς. Πως θα βρω ποια είναι η έκδοση ROM του κινητού μου ; Είδα κάπου σε κάποιο μενού μία έκδοση ROM κατασκευαστή 1.53, αλλά από ότι έψαξα εδώ όλες οι διαθέσιμες είναι μέχρι 1.49, οπότε υπέθεσα οτί δεν κοιτάω στο σωστό μέρος. Ας με βοηθήσει κάποιος ... :(
Χειρότερος από έναν κακό άνθρωπο είναι ένας βλάκας κακός άνθρωπος ...:cry:

Από χθες έχω και εγώ ένα mpx220 και έχω μία "αρχάρια" ερώτηση για εσάς. Πως θα βρω ποια είναι η έκδοση ROM του κινητού μου ; Είδα κάπου σε κάποιο μενού μία έκδοση ROM κατασκευαστή 1.53, αλλά από ότι έψαξα εδώ όλες οι διαθέσιμες είναι μέχρι 1.49, οπότε υπέθεσα οτί δεν κοιτάω στο σωστό μέρος. Ας με βοηθήσει κάποιος ... :(

ρυθμισεις>σχετικα>κατασκευαστης

:)

Paidia boh8eia!

X8es piga na kanw remove ena programa xrhsimopoiontas to activesync kai katala8os patisa to koumpi REMOVE anti to OK!Opws katalabenete to kinhto exase oti programma eixe panw!Loipon apofasisa na tou kanw ena Hard Reset kai na ta 3anabalw ola ap'thn arxh.to periergo einai pws twra to activesync me anagnorizei san guest kai den mou bazei ta contacts m panw sto kinhto!

Mhpws exete kamia idea gia to pws na 3anadhmiourgisw Partnership me to activesync?To ekana uninstall kai 3ana install alla tpt...

Epishs mhpws 3erete kapoio allo programa pou na mporw na balw ta contacts m sto kinhto?

Efxaristw kai sugnvmh an sas kourasa!

Ευχαριστώ πολύ Saitas. Αφού έχω την 1.53 φαντάζομαι οτί δεν χρειάζεται να κάνω αναβάθμιση σε κάτι άλλο. Αν μου πει κάποιος πως να κάνω extract τη ROM σε αρχείο, μπορώ να τη κάνω post σε κάποιο site ή να τη στείλω σε κάποιον με email και να την ποστάρει εκείνος.

Το κινητό το αγόρασα χθες και έχει πάνω τη στάμπα της ΤΙΜ, χωρίς φυσικά να έχει τίποτα δεσμευτικό ως προς το λογισμικό. Το λειτουργικό είναι στα ελληνικά. :shifty:

Χειρότερος από έναν κακό άνθρωπο είναι ένας βλάκας κακός άνθρωπος ...:cry:

Paidia boh8eia!

X8es piga na kanw remove ena programa xrhsimopoiontas to activesync kai katala8os patisa to koumpi REMOVE anti to OK!Opws katalabenete to kinhto exase oti programma eixe panw!Loipon apofasisa na tou kanw ena Hard Reset kai na ta 3anabalw ola ap'thn arxh.to periergo einai pws twra to activesync me anagnorizei san guest kai den mou bazei ta contacts m panw sto kinhto!

Mhpws exete kamia idea gia to pws na 3anadhmiourgisw Partnership me to activesync?To ekana uninstall kai 3ana install alla tpt...

Epishs mhpws 3erete kapoio allo programa pou na mporw na balw ta contacts m sto kinhto?

Efxaristw kai sugnvmh an sas kourasa!

ποια εκδοση activsych εχεις ? εαν ειναι πατα file και delete partneship μετα πατα tools options και τσεκαρε το contacts και πατα settings εκει να ειναι τσεκαρισμενο το synchronize all contacts φυσικα εκει θα βλεπεις ολες τισ επαφες σου .

Ευχαριστώ πολύ Saitas. Αφού έχω την 1.53 φαντάζομαι οτί δεν χρειάζεται να κάνω αναβάθμιση σε κάτι άλλο. Αν μου πει κάποιος πως να κάνω extract τη ROM σε αρχείο, μπορώ να τη κάνω post σε κάποιο site ή να τη στείλω σε κάποιον με email και να την ποστάρει εκείνος.

Το κινητό το αγόρασα χθες και έχει πάνω τη στάμπα της ΤΙΜ, χωρίς φυσικά να έχει τίποτα δεσμευτικό ως προς το λογισμικό. Το λειτουργικό είναι στα ελληνικά. :shifty:

εισαι σιγουρος οτι λεει 1.53 γιατι ειχαμε μεινει στη 1.49

οσο για το προγραμμα εξαγωγης rom το ψαχνω ακομα ,υπαρχει για αλλο smartphone αλλα δεν εχω βρει κατι για mpx εαν βρω θα σου πω

σου παραθετω μια φωτο να δεις εαν τα λες σωστα

Paidia ebala to e-wallet alla den mporw na orisw password giati moy zhta to palio 3erei kaneis an yparxei kapoio defolt pass.

Eyxaristw

στο menu του προγραμματος κανε delete wallet και φτιαξε ενα καινουργιο αυτο πρεπει να κανεις :) :)